עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה.. לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד! ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!! באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם: The page cannot be displayed ובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת: XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שוב אני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים! ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר! בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!! בתודה Anas-Nanas

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by abarbotel,

לפעמים לא עולים לי אתרים ומוצג סתם דף לבן ריק ולמטה רשום "הסתיים" יש איזשהי תכנה שיכולה לאתר ניתוקים כאלה וממה הם קרו?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by DarkSight,

שלום לכולם יש לי בעיה מאותו היום שקניתי ראוטר וחיברתי אליו את מודם ADSL.. יש אתרים מסויימים, לדוגמא EBAY, WOW-EUROPE ועוד רבים שמפסיקים לפעמים לעלות, נסיתי לעשות אליהם פינג ואני מקבל request timed out ולעיתים אחרי מספר דקות הם פתאום כן עולים, הבעיה חוזרת על עצמה ללא הפסקה כל יום. הראוטר שלי הוא של NETGEAR, והמודם של ROTAL מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש. בהתחלה חשבתי שמדובר על הפורט של SSL ופתחתי אותו (443) ולא עזר... יש לך רעיון חברים?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. מה יכולות להיות הסיבות לזה שאתרים מסרבים לעלות אצלי גם באקספלורר ניסיתי וגם בפירפוקס וירוסים אין ספייואר אין ...בדקתי ובכלל יש לי גלישה די איטית יחסית ...קצב הורדה בסדר אומנם..

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by huber,

שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by baz0r-,

אתמול בערב התחילה לי בעיה מעצבנת, שחלק מהאתרים פשוט לא עובדים, בעיקר אתרים מחו''ל. נניח Ynet וHwzone עובדים מעולה אבל אתרים אחרים פשוט לא עובדים, הם אפילו לא טוענים אלא ישר מוציאים הודעת שגיאה. הדפדפן הוא Firefox אבל הבעיה גם בIE. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אז ככה,יש 2 אתרים (אני מניח שיותר פשוט לא הגעתי לשאר) שלא נטענטים בכלל לכל המכשירים ברשת,אחד זה הבאטלוג ואחד זה החנות של סוני. ניסיתי ריסטרט למודם,חידוש WAN,ביטול UPNP,שינוי DNS וכלום לא עזר. תשתית:HOT,ספק:HOTNET,ראוטר:HOTBOX. תודה לעוזרים. עריכה: שכחתי להוסיף, הERROR שכרום מראה לי זה: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT עריכה 2: גם גרופון האמריקאי וWALMART לא עובדים. עריכה 3: דרך TOR האתרים עובדים,יש מצב שזאת בעיה עם הספקית? עריכה 4: (כן קצת חופר...) מצורף TRACE. אני די בטוח שמדובר בבעיה בספקית:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Haflo,

בשעה טובה ומוצלחת! (אני מקווה!?) הזמנתי את החבילה של Yes+Wow ומחר צריכים לבוא ולחבר אותי..... רציתי לדעת אם יש למישהו להמליץ על אתרים עם מידע בנוגע ל ADSL ולמודם של Alcatel נושאי אבטחה או משהו? דברים שאני צריך לדעת....?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by wooper,

שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by ross,

כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by jolygod,

שלום, יש לי כרגע בבית כבל קואקסיאלי בין שני חדרים רחוקים (שבעבר חיבר בין שני מתאמי יס) והייתי רוצה להשתמש בכבל הזה כדי לחבר בין מחשבים ברשת הביתית שלי. משהו כזה: http://www.amazon.com/Actiontec-Ethernet-Adapter-without-Routers/dp/B008EQ4BQG או כזה: http://www.amazon.com/gp/product/B00FF8ZRR8 נראה מבטיח אבל קצת יקר. האם מישהו יודע אם גם משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/Zyxel-HLA3105-Home-HPNA-3-1-Coax-Ethernet-Bridge-IPTV-Desktop-Adapter-/221983346755?hash=item33af3d1043:g:WUcAAOSwvt1WRQuM יכול לעבוד? או על פתרונות אפשריים אחרים להשמיש את הכבל הזה כדי לחבר בין שני המחשבים?

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. בשרת? לקוח - WIN98(מהדורה ראשונה), שרת - XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. החברה האמריקאית משיקה נתב Nighthawk מתקדם במיוחד וגם צמד מאריכי טווח טריים בדומה לשנה שעברה, גם השנה – במסגרת תערוכת CES 2016 – מתמקדת חברת Netgear במאריכי טווח (Range Extender) ומציגה בתחום זה שני מוצרים חדשים. בנוסף אליהם מציגה החברה שני סטים של מתאמי Home Plug ושני נתבים – האחד אוניברסלי והשני הכולל מודם כבלים (DOCSIS 3.0). המדיניות של חברת HOT, שאינה מאפשרת חיבור של מודמים צד שלישי, הופכת דגם זה המכונה C6250 לחסר רלוונטיות לשוק הישראלי. הנתב האוניברסלי, המכונה R7800 Nighthawk, מקוטלג כ-AC2600, מספק מהירות מקסימאלית של 800Mbps בתדר 2.4Ghz ו-1.73Gbps בתדר 5Ghz, זאת תוך שימוש ב-4 אנטנות חיצוניות קבועות. פרט לתמיכה ב-MU-MIMO, הנתב מתייחד ביכולתו לאגד, סב…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping

22. זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. תודה....

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.