רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי 2 אינטרנטים גם של בזק וגם של הוט. עכשיו ככה יש לי את הלוח אם של פטאלטי P67 שיש אפשרות להכניס לו 2 סוגים של אינטרנטים איך אני מפעיל את זה? חיברתי את 2 האינטרנטים הורדתי את הספק של הוט בשביל לבדוק האם אני מקבל אינטרנט בזמן שהספק מנותק של הוט וזה תקע לי את האינטרנט בזמן שהיה רשום באינטרנט של בזק גישה לאינטרנט ובאינטרנט של הוט היה רשום שאין גישה וזה לא נתן לגלוש. המטרה היא בזמן שהאינטרנט של הוט נופל יהיה תבזק בזמן שבזק נופל יהיה תהוט. מי שיודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר שמתאים ל Santana 3887 rev1 ל XP .. תודה לעוזרים D:
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר סימון אוטומטי להודעות כ"נקרא" לאחר פרק זמן מסוים נניח שעה מרגע קבלת ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום רשתות או לפורום תוכנות. תעבירו בבקשה במידה וטעיתי בפורום. הבעיה היא כזאת: אני לא מצליח להגדיר רשת LAN בין 2 מחשבים. המחשבים ממוקמים בחדרים שונים ואיני רוצה להעביר כבל רשת. התקנתי תוכנת HAMACHI בשני המחשבים, נכנסתי לאותו חדר. הUSER השני מופיע בירוק ורשום Connected, אבל לא ממחשב אחד ולא מהשני - איני מקבל PING. וכמובן איני מצליח לראות חדרי LAN שאני יוצר במשחקי רשת. אודה אם תעזרו לי. תודה. (נוסה במחשבים עם מערכת הפעלה WIN7 [שניהם] וגם בWIN8)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדי לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (של כבלים) דרך ראוטר או דרך כרטיס רשת ? איזה ראוטר כדי לקנות ? שמעתי שיש שתי דרכים לחבר מחשבים לאינטרנט 1. דרך נתב ולמחשבים 2. מחשב אחד לחבר לאינטרנט ואת השני לחבר דרך המחשב שמחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מה מומלץ יותר ? לא יהיה עומס על המחשב הראשון שמחובר לאינטנט אם מחברים בדרך ה 2?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי על עצמי פרויקט של הקמת רשת ביתית בבית הוריי. מדובר בבית פרטי גדול בעל ארבעה מפלסים, כאשר כל מפלס הוא פחות או יותר כשמונים מ"ר. הבית מחובר בתשתית אינטרנט של הוט, כאשר כרגע ההוטבוקס מתפקיד בתור מודם וראוטר. לכל חדר בבית יש חיווט של יציאת LAN שכולן מתנקזות לתוך הארון תקשורת בו נמצא ההוטבוקס והswitch שמחובר אליו (לא זוכר כרגע איזה חברה ודגם). המחשבה שלי היא כזו: הצבת AP בכל קומה, שיחובר לאחת מיציאות ה-LAN שבאחד מהחדרים. אןי צורך בחיבור כבל פיזי באף אחד מהחדרים. ה-AP שבחרתי הוא Ubiquiti Unifi Ap-AC Lite כאשר בכל אחת מהקומות ימוקם AP אחד, סה"כ ארבעה. כל אחד מה-AP ישדר את אותו SSID כאשר הם חולקים תכונה שמעבירה כל מכשיר מחוב…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התוצאה הסופית שהייתי רוצה להגיע אליה היא שאני אוכל לתת תמיכה מרחוק לאנשים. מה שיש לי זה שרת שמחובר לאינטרנט עם כתובת/דומיין קבועים ויש לי שליטה מלאה עליו. הייתי רוצה להשיג עם VNC תוצאה דומה למה שקורה למשל עם teamviewer, האם זה אפשרי? ההנחה היא שהלקוח תמיד מאחורי firewall/proxy להקים איזשהו מתווך שהלקוח ידע להתחבר אליו ב http רגיל לקבל איזשהו sessionID ואז אני אוכל להתחבר אליו וכל התעבורה תתבצע דרך המתווך? הייתי רוצה פתרון מבוסס open source אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ,אז ככה : יש לי קרובת משפחה מבוגרת מאוד שמתגוררת בחו"ל . היא לא שולטת באנגלית וממש לא מבינה במחשבים או באינטרנט , אין לה e-mail וגם לא מעונינת בשום דבר שמצריך רישום ,שמות משתמשים וקודים. אני מעוניין לשלוח לה קובץ גדול (שהוא בעצם אוסף תמונות משפחתיות) בפורמט zip שניפתח מעצמו בדבל קליק . לכן אני מחפש אתר שאליו אני אוכל להעלות את הקובץ ולהגיד לה בטלפון את כתובת הלינק , כך שכל מה שהיא תצטרך לעשות זה להקליד את כתובת הלינק על מנת שתהליך ההורדה יתחיל אצלה באופן אוטומטי מבלי להיכנס לתפריטים וסיבוכים. רצוי אתר חינמי שמדיניותו היא לשמור את הקובץ זמין להורדה ,זמן רב יותר ,ככול האפשר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט מה עלי לעשות .. האם עדיף לי לקנות ראוטר מודם ( שיעבוד על תשתית של בזק ), אני מביא אותו מחו״ל ככה שיש הרבה דגמים לבחירה. או האם עדיף לי לקנות ראוטר בלבד וחיבורו למודם של בזק עם ברידג ? מה יעבוד וייתן לי יציבות טובה יותר ללא ניתוקים וקליטה אלחוטית טובה יותר ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על בזק בינלאומי?? היא ספקית אינטרט טובה לADSL? או שבכלל עדיף לעבור ל HOT? שמעתי שיש בעיה שאם יש לי מישהו בבניין שכבר יש לו HOT, אז האינטרנט שלי יהיה איטי (אם אני אעבור להוט).
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם קיימת אפשרות להתחברות לכמה רשתות בו-זמנית בכדי לנצל את המהירות של שתיהן למהירות גבוהה יותר? לדוגמא, חיבור לרשת קווית ביתית ובו-זמנית חיבור אלחוטי לרשת אחרת. האם ישנה דרך לנצל את המהירות של שתיהן ביחד? ויסטה X64.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום בקצרה יש לי נתב אדימקס 6204 WG יש לי את המודם ראוטר אלחוטי של הוט אני רוצה לחבר את האדימקס ככה שהוא יתחבר אלחוטית למודם של הוט. הראוטר של אדימקס יהיה בחדר אחר מחובר עם כבל למחשב נייח והמודם של הוט מחובר בחדר אחר למחשב נייח אחר בגדול מה שאני רוצה זה שמודם של הוט יהיה ראשי והאדימקס שיתחבר אליו ויעביר אינטרנט למחשב השני. איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנט לקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-