רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים. אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם? זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת פנימי בנייד וקניתי עוד כרטיס רשת חיצוני USB ועכשיו שנייהם מוצאים לי רשימת רשתות ואני מתחבר באותו זמן כל אחד לרשת אחרת וזה נראה בסדר גמור ה Network and Sharing Center כאילו שזה דבר שכבר חשבו עליו וניתן לעשות רשת אחת בבדיקת מהירות מוריד ב 9 מגה והרשת השנייה באזור 4 אפשר איכשהו שתוכנות כמו ביטורנט או סתם גלישה בדפדפן תדע להשתמש בכל המשאבים כלומר בשתי הרשתות בעקרון אני יכול להכניס אפילו 4 כרטיסי רשת ואם יש מספיק רשתות של שכנים לדוגמא אפשר יהיה בתאוריה להוריד במהירויות גבוהות שאני מחובר בכמה רשתות במקביל אני לא מצליח לעשות את זה אני תמיד רואה שרק רשת אחת מנוצלת והשנייה לא עובר מידע בכלל
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי, אבל הבעיה היא שאני צריך להשאיר את האימייל של נטוויז'ן (user@netvision.net.il) - יש אפשרות כזאת? עם תשלום רק על האימייל או משהו? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם נתב RTA1320A יש בו רק חיבור אחד WAN-LAN שהוא מתחבר לראוטר הנוכחי שהוא ראוטר של SMARTC@M שאליו מחוברים 4 מחשבים קווים. וDMZ עובד שיש הפניית פורטים על מנת להתחבר לפי IP חיצוני מחשבים אחרים אלי הבית! ויש לי עוד ראוטר מודם אלחוטי בצד של סימנס SL2141 שיש בו 4 חיבורים קווים והוא אלחוטי גם יש לי 6 מחשבים בבית 4 מהם מחוברים ל SMARTCOM ואני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים שהם עם חיבור קווי ונמצאים במקום שאין קליטה בתחית האדמה ב2 מרטפים ואני רוצה שיהיה לי אפשרות לחבר את PSP שאני רוצה להחתבר איתו לרשת האלחוטית אבל הראוטר כרגע לא מחובר כי הוא לא תומך לי ב DMZ ולכןן הוא בצד מה שאני רוצה הוא לנסות לחבר את הסימנס הראוטר מודם אלחוטי לאנשהו בין הראוטר הסמרטקום למודם RTA ולהפעיל תרשת האל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אנטנה של TP LINK דגם 8200ND http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-4734_TL-WN8200ND.html אני יכול לפרק אנטנה אחת מהבסיס של הTP LINK ולחבר את האנטנה הזאת ? וזה יעבוד פיקס ? http://www.aliexpress.com/item/16dBi-RP-SMA-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-Fit-For-PCI-Card-Router-Black-High-Quality/32311709026.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
-
-
-
ואם לא לגמרי... אז איך אני מוריד תמונה? פשוט כפתור ימני על הגודל המירבי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כשאני בודק רוחב פס בSpeedtest אני רואה את המהירות שאני משלם עליה. אבל, לפעמים האינטרנט ז-ו-ח-ל. האם אפשר לסמוך על Speedtest.net? אם לא, איך אפשר לוודא רוחב פס אמיתי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל? יש לי אינטרנט 1.5 בכבלים ומודם של TERAYON בקרוב אני קונה מחשב חדש ואת המחשב הנוכחי אני רוצה לחבר לרשת עם המחשב החדש חוץ מבלגאן עם החוטים יש עוד חיסרון בזה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-