עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by roeesnir,

יש לי חדר בקומה שניה שמגיע אליו כבל רשת. אבל אני צריך שם גם חיבור אלחוטי. איזה AP הכי זול יעשה את העבודה? כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על חדר אחד. לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by seekHelp,

שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shelkovitz,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  6. ברשותי נתב אלחוטי של 3COM שרכשתי עוד ב-2006 ולאחרונה נזכרתי שיש לי אותו אז החלטתי להשתמש בו שוב כי אז ב-2006 לא הייתי בקיא כזה. ההתקן עבד טוב מאוד בערך חודש ללא שום ניתוקים וביומיים אחרונים גיליתי איתו בעיות עם ניתוקים. שלשום גיליתי שכל פעם אני טוען סרט מ-YOUTUBE לאחר כמה שניות קו טעינה מפסיק לזוז וסרט לא נטען בשלמותו גם במחשב נייד שלי וגם בסמארטפון שלי. חשבתי יש בעיה עם YOUTUBE ספציפי אולם לאחר בדיקות מהירות של ספק שלי שהוא נטוויז'ין וגם שירות SPEEDTEST חשבתי שבעיה עם עומס של רוחב פס שגורם לנתב להשתגע. בסופו של דבר הסתכלתי ב-LOG של נתב והבנתי שאין קשר לרוחב פס כי נתב מתנתק כל כמה שניות, דקות: כבר מהבוקר שובר ראש על בעיה, נסיתי כל מיני שינויים בקונפיגורצית נתב וכאשר אנ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Omri35,

שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by ofekd23,

שלום יש לי הראוטר של בזק D-LINK בכל פעם שאני מחבר אליו את הטלפון שלי אחרי כמה דקות הוא לא מזהה את הרשת שלי בטלפון וחוזר לאחר כמה דקות אבל טלפונים אחרים הוא לא זורק מה ניתן לעשות בכדי שלא יזרוק ויחזיר אותי כל פעם מהחדש תודה למי שעזוזר

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  10. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Snake_Eater,

שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by ariel007,

שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel_iphone,

אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by treva42,

בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by ofekd23,

שלום ותודה לכל מי שעוזר לי יש לי כמה שאלות שאני לא מבין 1 מה אני מגדיר בכול מצב ? R1-ISP> R1-ISP# R1-ISP(config)# 2 מה ההבדל בן ? line interface 3 איפה אני מגדיר ססמה ל telnet

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני עובר לבית חדש ולאחר הרבה שנים של תקשורת קווית, אנחנו מעונינים להוסיף תקשורת אלחוטית. בדירה החדשה, הראוטר יהיה בסלון ואמור לספק רשת לכל הבית כאשר אם יש אפשרות אז גם בתוך הממ"ד. רציתי לשאול, איזה ראטור אני יכול לקנות כדי שיעשה את העבודה? אני רוצה ראטור איכותי, מהיר ויספק רוחב פס כמה שיותר גדול. מבחינת מחיר, אני לא כל כך מוגבל, אבל אני לא ראיתי משהו שעולה יותר מ400-500 שקל (אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים). אם לדעתכם ראוטר אחד לא מספיק וכדאי Access Point בנוסף אז אם אפשר המצלמה על אחד כזה זה יהיה מצוין! תודה... (שוב לגבי המחיר, אם יש ראוטרים באלפי שקלים שאני לא מכיר אז אני לא רוצה גם להכיר...)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ARIKARCH14,

שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ooommm1212,

שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, אני צריך להקים רשת אלחוטית בין 2 יחידות דיור במרחק של כ-20 מטר אחת מהשנייה. אני צריך המלצה על הארכיטקטורה, האם אני צריך מגדיל טווח? וכמו כן, המלצה על דגמים לראוטר אלחוטי, ואם יש צורך, אז גם על מגדיל טווח או repeater. תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by zedisdead,

יש לי ראוטר לא אלחוטי שמחובר למחשב שלי והוא גם החיבור לVDSL מהראוטר יוצא חיבור לראוטר אלחוטי שמשרת את המחשבים האלחוטיים בבית אין לי גישה למחשבים האלחוטיים מכיוון שהם על ראוטר משותף ואני מחובר אליהם דרך שני ראוטרים שמחוברים אין יוצרים קשר עם המחשבים בראוטר האלחוטי? תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Psychedelic,

שלום,יש לי ראוטר אדימקס BR6204WG ומודם RTA1320,ספק נטוויז'ן ותשתית בזק. האינטרנט איטי גם בגלישה וגם בהורדות רוב הזמן(כנראה נטוויז'ן הנבלות מגבלים אותי) ועד שאני מצליח להוריד במהירות מקסימלית בטורנטים אז האינטרנט מתנתק,סימן קריאה צהוב על החיבור. אני יודע שגם המודם וגם הראווטר ישנים,את המודם אני מחליף אצל בזק? עולה כסף? ממה יכול לנבוע הניתוקים כל הזמן? לפעמים האינטרנט מתנתק גם בלי שאני מוריד. מה אני צריך לעשות כדי לקבל חווית גלישה טובה עם מהירות טובה וללא ניתוקים? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KillerOfReligion,

ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by tFighterPilot,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב וכל ערב יש לי בעיות מהירות קשות לאתרים בחו"ל. אני חושד שזה בגלל packet loss. הורדתי תוכנה הנקראת VisualRoute שאיתה אפשר לבדוק בין השאר את זה, וראיתי שיש IP אחד שדרכו כל בקשה לאתר בחו"ל עוברת. באותו IP תמיד יש Packet Loss גבוה במיוחד. האם אני יכול להניח שזאת הסיבה לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים