רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי, מתלבט בין שניהם, הוט קורץ לי יותר, אבל הקטע, זה שיש להם שם💩 איך התשתית שלהם היום? , יש למישהו את החבילה הספציפית הזאת ויכול להמליץ? אני צריך כמה שיותר מהיר, אבל אם תגידו שעדיין לא כדאי להתקרב אליהם, אז אקח בזק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים. אז למה החוט הזה משמש????
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר : של טומסון (thomson) ואני רוצה שרת אפ טי פי במחשב שלי ואני צריך לפתוח פורטים בראוטר.. איך עושים את זה? אין לי פיירוול או משהו כזה ואני לא יכול להתחבר לשרת..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבית של ההורים שלי יש 3 קומות. בקומה השלישית יש מודם ADSL + ראוטר אלחוטי והוא מחובר בקבל למחשב שולחני (A). בקומה 1 יש מחשב שולחני © שגם הוא מחובר בקבל אל אותו ראוטר. יש גם מחשב נייד (B) , בשימוש בקומה 2. עכשיו הם קונים מחשב שולחני נוסף לקומה 1 (D), ולא רוצים למתוח עוד קבל. בקומה 1 אין קליטה מהראוטר האלחוטי זה בית בירושלים והקירות עשויים בטון עבה. השאלה שלי היא על הגדלת הטווח של הרשת האלחוטית לקומה 1. מישהו הציע לי לחבר ראוטר אלחוטי חדש לקבל איטרנט שמגיע לקומה 1, ולהשתמש בו כ-AP. היתרון של ראוטר על AP יעודי, הוא שאוכל לחבר אליו את המחשב השולחני בקומה 1 © עם קבל, והמחשב החדש (D) ישתמש בכרטיס רשת אלחוטי. מישהו יודע איך עושים את זה? איזה ראוטר לקנות? והאם יש רעיונות אחרים? …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום התקשרו אלי מנטוויזן ואמרו לי שאני חורג ממגבלת ההורדה שלהם שהיא 5 ג'יגה בייט. שאלתי כמה אני הורדתי החודש אז אמרו לי 36 ג'יגה בייט... הם אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להוריד בכאלו כמויות אז אני חייב לשלם להם 149 ש"ח במקום המחיר שלי.... שאלתי ממתי נכנס ה" חוק" החדש הזה והיא אמרה לי שמאז שנטוויזן הוקמה... שאלתי את עצמי איפה הם היו בשנתיים וחצי האחרונות שהורדתי בכמויות יותר גדולות?? עכשיו השאלה שלי זה האם זה בלוף או לא?? והאם התקשרו למישהו כאן בקשר לזה?? תודה!
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג אותו אבל לא ברור לי אם יעבוד בצורה טובה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים הראשון מחובר לראוטר ישירות והשני מחובר באלחוטי (האיכות קליטה 100%) אחרי שסיימתי להרכיב אז רציתי לבדוק אם יש רשת והכל עובד, עכשיו הבעיה: עשיתי פינג למחשב שמחובר באלחוטי מהמחשב שמחובר ישירות לראוטר וכל הפינגים עברו בהצלחה עכשיו באתי למחשב שמחובר אלחוטי ועשיתי ממנו פינג למחשב שמחובר ישירות לראוטר וזה לא עבד o.0 מה אני עושה (נסיתי לבטל Firewall ). **אני חייב לציין ששני המחשבים מצליחים לגלוש באינטרנט והכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני מוריד בתשתית בזק חייגן בלי להיות מחובר לאנטרנט אגב בהוט אני יודע פשוט להכנס לכתובת 213.57.1.12 או WELCOME.HOT.NET.IL (כמובן בלי להיות מחוברים לאנטרנט) אבל איך בתשתית בזק מורידים חייגן ?? (אני כמובן לא שואל איך יוצרים חייגן, את זה אני יודע לעשות)
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
נגיד שברצוני לארגן מסיבת רשת. מה אני צריך שיהיה ברשותי? והכוונה לכבלים hub\switch וכו'. האם אני צריך שיהיו לכל המשתמשים את אותה מערכת הפעלה?
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עברתי ל 018. אני צריך להחזיר את הציוד של בזק. 1. מישהו יודע מהו הקנס בעקבות אי-החזרת הציוד של בזק? (יכול להיות שזה משתלם להשאיר פשוט את הציוד שיש לי ולשלם את הקנס? 2. אני מבין שאני צריך לרכוש מודם+ראוטור (שזה מכשיר אחד היום)? יש המלצה למשהו בסיסי לדירת 2 חדרים - ועדיף עם כניסת USB כדי לחבר כונן חיצוני. 3. בנוסף - יש לי בבית נתב אלחוטי שרכשתי בארה"ב, מסוג BELKIN האם דבר זה עוזר לי? אולי אוכל לרכוש רק מודם (בזול) ולהשתמש בנתב זה (או שאולי יש בעיה של תמיכה?) תודה!!
-
- 32 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מקבל מהם כתובת שהתחילו ב190 אבל לאחרונה אני מקבל מהם רק כתובות שמתחילות ב 80. וכן אני יודע ש012 הם על הפנים רק שלכמה חודשים הקרובים אני תקוע איתם (never will happen again). אקיצר אם מישהו יודע אשמח לדעת בוודאות, יש דברים מסויימים שלא עובדים לי עם הטווח הנוכחי....
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-