עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי תמודם עם הראוטר ועם סוויצ לרשת מחוברים 2 מחשבים אני רושם בדוס במחשב הראש IPCONFIG ולא רושם לי את האיפי שאני אמור להתחבר אליו עשיתי FTP עם SESRVU וגם לא הצלחתי להתחבר מה אני עושה שזה יעבוד לי ? וגם אני רוצה לעשות שרת טרמינל ולא יודע איזה איפי של המחשב עצמו שיתחבר לי ?~?~

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  3. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  4. ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. לפני השדרוג עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי דברים שאני צריך להבין קודם. יש לי חיבור 12MB, תשתית הוט, ספקית בב"ל. ראוטר TP-LINK WR841N. 1. חיבור 100MB עובד בלי חייגן? כלומר המנוי שלי לבב"ל לא יהיה רלוונטי? 2. עדיף בלי/עם חייגן? ואם כן חייגן אז הבנתי שהוט עדיפים על בב"ל? 3. אני אצטרך ראוטר אחר? תודה חברס

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מהו הפתרון הנוח? הקל? הטוב ביותר? מה שמאוד חשוב לי לציין הוא שאני לא הולך להשקיע בזה יותר מ50 שקל ועדיף אם אני יכול לפתור את זה בחינם. אני מחובר להוט ואקספון דרך מודם של הוט שמחובר לנתב. לנתב מחוברים שלושה מחשבים, שניים באלחוטי ואחד בכבל רשת. בינתיים חשבתי על כמה אפשרויות כגון: א. כבל רשת דרך הקיר - מה שאני פחות רוצה כי זה אומר שהמחשב פחות נייד ואני יכול לחבר רק מחשב אחד אלא אם אני קונה שני כבלים.. ב. חיבור הראוטר הישן של בזק שאולי יכול להוות כמעין נקודת קישור (AP זה נקרא?) - זה נראה לי אחלה פתרון אבל אין לי מושג אם זה אפשרי או איך עושים את זה. ג. שמעתי על HOMEPLUG אבל אני לא מתכוון לשלם על זה. אני רוצה לפתור את זה בדרכים זולות כמו שאמרתי מקודם. ד. עוד אפשרות היא להרכיב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ReDeOn,

יש לי רוטר וסוויץ 3 מחשבים שתיים עם Windows 98 ואחד עם Windows Xp (שלי) הWindows 98 יכולים לשתף להעביר וכו'.. אבל אני לא יכול לראות אותם מה עושים?

9. לא מצאתי הסבר באתר ולא בסטיקי, אנא עיזרו לי, אל תנעלו אותי כי אני לא מבין בזה... תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by frozen_sun3,

אני כל-כך מעוצבן!!! אני הזמנתי את הADSL 0.5 (דרך 012) לפני 23ימים עדכנית להיום לא התקשרו אליי לקבוע תאריך התקנה. השסק האלה אחרי 23 ימים שהייתי מתקשר כל יום פעמיים בבוקר ובערב ומנדנד להם פחד (במיוחד הדגשתי שאני צריך את זה מהר כי אני טס לחול ועכשיו נשאר לי שבוע בדיוק עד שאני טס) טרחו להגיד לי עכשיו, אחרי יותר מ-3 שבועות "שאין במרכזיה ציוד מתאים ואני ברשימת התמנה". לשאלה של כמה זמן זה יכול לקחת היא ענתה לי "יכול לקחת יומיים ויכול לקחת כמה חודשים". אחרי זה החלטתי שזהו אני שולח אותה ואת שסק לכול הרוחות. זהו הזמנתי דרך תבל 0.750קילו בייט (זה עדיין 012 שדרך הגב היו אדיבים ונחמדים ושלחו לי מהר מאוד את הפרטים של המשתמש - יומיים). המרכזנית הבטיחה לי שזה אמור לקחת שבוע. אני אתקשר אב…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by lover323,

יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני שואל מנסיון של משתמשים כאן, כמה זמן לוקח עד לחיבור ממשי של הדירות לסיב. כרגע הוא מונח בארון תקשורת ככה:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Internal,

יש לי מודם 1320 של RTA בגלל טיפשוט ומהירות יד לחצתי רסט המודם התאפס לFACTORY SETTINGS גם האייפי שלו חזר לביתי במקום 10.0.0.138 ל192.168.1.1 קיצר הכל אז איך אני מגדיר אותו מחדש שני יוכל להתחבר PLZ HELP/// נ.מ תודה לשכנים הנחמדים שלא שמים סיסמאות לווירלס מה היתי עושה בלעדיכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם...יש לי מחשב נייד עם WIFI וכרטיס רשת עכשיו יש איזו דרך לגלוש בנייד שלי ממקום העבודה...אין לי דרך לחבר אותו לADSL או כבלים איך אפשר לחבר אותו לרשת אלחוטית?או שרק דרך מכשיר פלאפון אפשר?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. הבעיה היא כזו יש לי ראוטר שאליו מחובר עוד 2 מחשבים אחד נייד הבעיה היא בנייד ...שום קובץ לא מצליח לעבור במסנג'ר ....אי סי קיו ....וגם אי מיילים בדר"כ לא מצליח לשלוח (GMAIL) אבל אצלי במחשב הכל בסדר (המחשב שמחובר לאינטרנט ואליו הראוטר) איך אני מתקן את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by menihen16,

שלום לכם... יש לי מהירות אינרטנט גבוהה ואני מריץ שרתים על מחשב לינוקס שנמצא אצלי בבית.. אנשים מתחברים אליי לרשת האלחוטית וזה עושה לאגים לכל השרתים שרצים... כשאני מצפין את הראוטר אבא שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט(לא יודע למה וגם זה בעיה שאני צריך לפתור)... יש אפשרות אחרת לעשות שרק מי שאני רוצה שיתחבר לרשת יוכל להתחבר??. אני משתמש בראוטר של החברה Compex(המעולה!!!) מדגם NP-27G(Net Passage 27G).. חייב עזרה! תודה, מני חן.

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by stingeR-,

הקשיבו , הלכתי ללאן פרטי ושחזרתי הבייתה אני בא לשים את האייפי של הכרטיס שמחובר למחשב השני ולא עובד.. עכשיו שאני עושה לכרטיס שמחובר למחשב השני DISABLE אז יש אינטרנט וששני הכרטיסים(זה שמחובר למחשב השני וזה שמחובר לALCTAL) מחוברים לא עובד האינטרנט.. אפילו ניסיתי SYSTEM RESTORE וזה לא עזר.. אנשים אני חושב שזה משהו שהוא שינה לי שם בCMD בוינדוס... איך אני מחזיר את זה לברירת המחדל של הוידוס כאילו אני זוכר משהו עם IP CONFIGURATION... עזרה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.