רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה ההבדל בטכנולוגיה? מאיפה אפשר להוריד תוכנה, מדריך? יש אתרים שנותנים סיקורים לטורנט? אני מכיר הרבה ל EMULE אבל לדברים שאפשר להוריד בטורנט?? תודה לכולם.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני וותיק בבזק בינלאומי כבר שנתיים וחצי בערך וכבר נמאס לי מהשרתים האיטיים שלהם אבל לפני כמה ימים התקשרתי ורציתי להעביר לכבלים (עוד לא העברתי) ואמרו לי (בבזק) שאני בחבילה של 1.5 מגה ובבזק בינלאומי (הספק) אמרו לי שאני ב0.5 מגה. עכשיו יכול להיות שיש לי בעיות בפינגים וכו'... בגלל שבשניים החבליות שונות או שפשוט בזק בינלאומי היא ספקית לא טובה לגבי הADSL.? עוד שאלה.- עם אני עובר לכבלים נגיד ואני עדיין נשאר בבזק בינלאומי ... השרתים שלהם בכבלים יותר עמידים הכוונה יותר טובים או שאין הבדל ופשוט עדיף לעבור לנטויז'ן או משהו (אני וותיק בבזק בינלאומי ת לא כדאי להישאר?). בכללי תוכלו להסביר לי מה יותר כדי מבחינת האמינות של הספקית אינטרנט לגבי ADSL או כבלים בבזק בינלאומי... כי אני מרגי…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי עסק (קונדיטוריה /בית קפה) רציתי לשאול מה אני צריך בשביל לשים מצלמה. מה שאני מבקש זה כך : מצלמה העסק ושאני אקבל את השידור גם באסק וגם בבית יש אפשרות כזאת מה אני צריך בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני שמח להודיע לכם ש TORRENTBYTES איפשרו שוב את הכניסה לטווח הישראלי. איזו הקלה למרות שהתרגלתי ל TORRENTLEECH...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מאמין שהיום הזה הגיע, אבל זה עתה נודע לי ש TORRENTBYTES חסמו את טווח הכתובות של ישראל כולה... אז בנימה זו אני רוצה להגיד כמה תודות: תודה רבה לכל החארות שמזייפים העלאה. תודה רבה לכל החארות האידיוטים שלא יודעים איך לזייף ומזייפים בצורה מוגזמת. ותודה כנה ואמיתי לשם שינוי, לאתר TB. האתר הכי טוב שאני מכיר.
-
- 88 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחובר בPPPOE עם יוזר של 014, ואני מעוניין להגדיר חיבור של VPN דרך 012 בנתב, ולהגדיר לו דרך STATIC ROUTE שינתב עם הVPN למקומות ספציפיים. מעדיף לעשות את זה בנתב במקום במחשב. בSERVER IP רשמתי את השרת שאליו אני מחייג, וגם ב REMOTE SUBNET. כל השאר השארתי איך שהוא, ולמטה בשם משתמש רשמתי את השם משתמש. מה אני עושה לא נכון? או שאולי עשיתי נכון, איך אני יודע שזה עובד, כי עדיין אני יוצא לאינטרנט דרך ה014. איך אני גם יכול לראות את הIP שאני מקבל בVPN? לא מצאתי מקום בSTATUS שאני יכול לראות את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד באותו דפדפן.איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. אני קורא את הספר של מיקרוסופט 70-642 והבנתי עד כה את מה שקראתי אך לא הבנתי משהוא אמרו לי נניח וקבלתי כתובת IP שהיא 131.107.16.0/20 הבנתי שה- 20/ מציין את הכתובת מסכת משנה שהיא 255.255.240.0 אבל לא הבתי איך יכול להיות שמתול הכתובת הזאת אפשרי להוציא 4096 כתובות לתחנות קצה אפשרי לקבל הסבר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני בעל בית קפה במקרה אני גם טכנאי מחשבים בעברי יש לי מצלמות בבית קפה הייתי מעוניין לראות את הוידאו בבית מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
יש לי תשתית קוית בכל הבית ודרוש לחבר שלוש עמדות. - רציתי לדעת איזה נתב+מודם הכי כדאי לקנות? - שמתי לב שרוב הנתבים כוללים אפשרות אלחוטית, האם כדאי לי לקנות נתב כזה (בגלל המבחר) או שעדיף עדיין לחפש נתב+מודם חוטי? תודה TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-