רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רשת מחשבים שמשותף בה מדפסות . יש איזהשהיא תוכנה או אפשרות שאני בתור מנהל רשת יכול לשלוט על מספר ההדפסות כלומר נגיד להקצות קוד למשתמשים שיהיה לו מספר מסיום של הדפסות? או שלכל מחשב יהיה מותר להדפיס מספר פעמים מסיום? ובנוסף שאני אוכל לראות כמה הדפסות נעשות? תודה לעוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר יותר משבועיים יש אצלי ניתוקים מהאינטרנט בשעות הערב וגם קו הטלפון נופל מידיי פעם בשעות האלה.כבר היו פה טכנאים 3 פעמים כולל אחד שקוראים לו "בכיר"והחליפו כל מה שניתן להחליף למעט הכבלים בתוך הקירות,וכלום לא עוזר. בשעות הערב החיבור פשוט מקרטע.ה"בכיר" רצה לבדוק את החיבורים בקופסת המיתוג מחוץ לביתאלא שהוא לא ידע איפה היא נמצאת אז לא בדק.כבר דיי נמאס לי להישאר כל פעם בבית ולחכות לטכנאים שלהם.יכול להיות שיש בכבלים בעיות תשתית שגורמות לניתוקים רק בערב ? היגיון שלי אומר שאם הבעייה צצה רק בערב בשעות העומס זה לא נובע מהתשתית אצלי בבית.האם זו מסקנה נכונה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כבל רשת (כזה שמתחבר לhub וממנו למחשבים שונים בבית) באורך של בערך 10 מטרים. חסר לי עוד מטר אורך כדי שהוא יגיע ליעדו. האם יש אפשרות לקנות הארכה לכבל רשת כזה ? אם כן , כמה זה יעלה ? (יותר זול מכבל רשת חדש של 11 מטר אני מניח...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1ץ5 והבית שלנו מפלסים יש לי שני מחשבים . יש לי מחשב בחדר שלי שיש בחדר גם ראוטר מחברת D_LINK DI-24 והמחשב שלי מחובר חוטית ו מלמעלה בחצי מפלס המחשב השני שמחובר אלחוטית .. ב USB של LEVEL ONE ..WD-0305USB גם כאשר הוא מחובר לUSB יציאה מקדימה ובבית יש ילדים קטנים שמשחקים בכל דבר ... הקליטה של ה USB LEVEL ONE ..WD-0305USB היא 60 או 50 ולא כל פעם אינטרנט והאינטרנט נורא חלש... המרחק הוא כ15 או 20 מטר . המרחק הוא לא כל כך גדול כי לעלות למפלס השלשי היא בכמה מדרגות ואתה שם .. אז אם אתם רואים שצריך כרטיס רשת תמליצו על איזה כרטיס רשת כדאי ? וגם שיהיה כדאי וגם שיקלוט ממרחק ... וגם שיחדור דרך קירות כי יש לי קירות שיצטרך לחדור .
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר... ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך) אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[ בתודה THE GYVER
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי כרגע רשת חוטית עם מספר מחשבים, מודם ADSL של ECI מסוג 312 העובד כנתב, ושני סויטשים שמשורשרים אחד לשני. אני מרוצה מה-ECI ומעונין שימשיך לשמש כנתב, שרת DHCP וכו'. ברצוני לבנות רשת אלחוטית והשאלות שלי הן: 1. אם אני קונה נתב אלחוטי, האם יכולים להיות ברשת שני נתבים: המודם\נתב של ECI והנתב האלחוטי, או שהם מתנגשים אחד עם השני? 2. איזה יכולות אני אצטרך לדכא כדי שלא יהיו כפולות בשני הנתבים? לדוגמא: שרת DHCP אני יודע שחייב להיות רק אחד. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תמליצו לי על ספקית אינטרנט שמחיריה לא יהיו גבוהים בשביל אינטרנט מהיר בכבלים במהירות 750 אבל אני לא שואל על המחירים, אני מחפש המלצה על שירות טוב ומהירות טובה.,. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ב"ה היי חברה, איכשהוא בגעתי לאתר הזה, אם תנסו להכנס לפורומים, תראו משהוא מעניין ביותר. http://www.vfs-il.net/ אם מישהוא מכיר דרך לידע את הבעלים. לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אפשר לקחת את המודם שיש לי (מסוג מוטורולה SB4200) בעל USB וRJ45 ופשוט לחבר מחשב לכל יציאה במקום לעבוד דרך ראוטר שיחובר לRJ45? ואם המודם לא יכול לשמש כסוויצ אז מה עם האפשרות של לחבר סויצ ליציאת רשת של המודם ולא ראוטר? בכל אופן כנראה יש משהו בסיסי שאני לא מבין תודה ביי
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להגדיר לו חייגן , נמאס לי כל פעם להתקשר לנטויזן ולשאול איך עושים את זה... אז בקיצור אני גולש דרך נטויזן ותשתית של adsl תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי הודעתי הראשונה בפורום המכובד. אני מעוניין לדעת האם קיימות הגדרות לשיתוף מחשבים ברשת בראוטר האלחוטי שלי מסוג TP LINK WR841N ? במידה ויש, אשמח לקבל מידע. הסיבה לשיתוף היא שיש כעת XBOX 360 בבית שנמצא בסלון ומשמש מעיין מרכז בידור והוא יכול לקבל מדיה ממחשבים אחרים בבית. תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בדף הראשי של Ynet הגלילה נהייתה איטית להחריד, ניסיתי עם OPERA אקספלורר ו FF סיבוב אחד של הגלגלת בעכבר מוריד בקושי כמה שורות למטה, עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לראוטר פשוט, עד 150 ש"ח. השימוש לראוטר יהיה רק ל Iphone אחד שיש בבית, (בעיקר כדי לעשות סקייפ לחו"ל) אל הראוטר יהיה מחובר קווית גם מחשב נייח אחד. דגש על אמינות וקלות התקנה, פחות חשובה המהירות (הרשת בסה"כ במהירות של 5 mbps) ראיתי שתי המלצות בטווח המחירים: 1) edimax 6428nS אצל k.s.p ב-125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13020 2) D-Link Dir 300N אצל Ivory ב99 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5353 מה דעתכם? האם למישהו יש המלצה נוספת? אשמח לעזרה, יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-