עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קרדיט לאתר Rotter. הוט נשאלה בדף הפייסבוק שלה מהיא המהירות התקינה בבדיקת מהירות בחבילת 100 מגה. תגובת המשך של הוט: כמו שהוסבר ע"י חגית, אין מהירות ספציפית מכיוון שישנם גורמים נוספים אשר משפיעים על מהירות ההורדה, גם כרטיס הרשת שלך במידה ואינו עומד בתקן יכול להאט את המהירות, במידה ואתה משתמש ברשת אלחוטית על מנת לגלוש יש האטה של מהירות הגלישה, במידה ויש לך באופן אישי איטיות מסויימת בגלישה, תוכל גם אתה וגם אמיר לפנות לחגית והיא תשמח לבדוק זאת באופן פרטני למנוי שלך. עכשיו, השאלה היא, מה זה אומר? זה קריטי, או שזה מובן מאליו בעצם? קרדיט לאתר Rotter.

• 33 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by or323,

שלום לכולם היום אני מחובר על 2.5 מגה בהוט ובבזק יום רביעי באים להתקין לי את ההוט בוקס ותהיה לי מהירות של 30 מגה. השאלה שלי היא האם אני גולש עכשיו על הכבל החדש של בזק? ואם יש דרך לבדיקה אולי דרך ip? כדי לדעת אם כדאי לי לשדרג את המהירות בבזק בינלאומי...

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by mosep,

שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משתמש בנתב B-focus 270 כדי להתחבר לאינטרנט. הנתב מחובר לסוויץ' של חברת dynamode הישנה ומשם מתפצל לשלושה עד ארבעה מחשבים. השיתוף של הקישור לאינטרנט הוא די מספק מלבד כמה חסרונות: - הנתב הפנימי של המודם לא מצליח לנהל את הפורטים כמו שצריך. כך שתהליך פתיחת פורטים למחשב מסוים הוא מאד מסורבל והתוצאה היא לא מושלמת. (במרכז הבעיה הזו עומדת אימיול... כמובן). - כיוון שזה נתב שקיבלתי כמודם ל-ADSL, הנתב עובד רק בתשתית הזו, ואני מאד רוצה להרחיב את האפשרויות שלי. על איזה נתבים אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  8. באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות נתב חדש netgear r7000 על תשתית הכבלים וספק 018. הנתב מראה שהחיבור הצליח אבל אני לא מצליח להגיע לרוב האתרים כמו google או ynet. לאתר amazon דווקא כן הצלחתי להתחבר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור לבעיות השונות בחיבור l2tp? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ערב טוב חזרתי עכשיו מנסיעה מעניינת במרכז (וקצת בדרום) ירושלים. לפני התוצאות 3 דברים- א. אם הפרסום לא חוקי אז - מנהלים - הורידו את הת'ראד. ב. אני שמח להביא את המושג והפעילות War Driving - בה סורקים לרשתות אלחוטיות לפורום. זה הוא דבר מעניין ומסקרן, הפרסום כאן לא מיועד לשמש למטרות רעות. ג. אני מקווה שנושא הרשתות, ובפרט תת-נושא הרשתות האל-חוטיות יתפתח בפורום. והנה התוצאות 1.נסרקו 43 רשתות אלחוטיות 2. 31/43 אינן מוגנות - ניתן להתחבר אליהן ולגלוש באינטרנט, שלא לדבר על פלישה לרשתות המשתמשים. 3. 12/43 מוגנות בהצפנה כזו או אחרת (3.1 - לא התקבלו נתונים מדויקים על סוג ההצפנה) 4. 3/43 משדרות Default SSID (ובמקרה זה שלושתן…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  12. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dani2k,

היי יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים על ידי ראוטר ורציתי לשתף כונן ממחשב אחד . על מחשב אחד מותקן XP 64 ביט ועל המחשב השני Vitsa 64 ביט. המחשב שאליו מחובר המודם הוא זה עם הXP והשני מחובר לראוטר. אני בעצם רוצה לשתף את כונן D (או תיקייה בתוכו) של המחשב עם הvista כך שאני אוכל להעביר קבצים וכאלה דברים. אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה ?! תודה

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום רב. אני חדש כאן, ואשמח לשמוע את עצתכם. במשרד שלי יש 5 מחשבים, כאשר, נכון לעכשיו, 4 "רגילים", ואחד שרת. אני משתמש בתוכנה שנקראת Insure של חברת Shadow (צל מחשבים), שהינה תוכנה לסוכני ביטוח. לתוכנה זאת, כך הוסבר לי, בסיס נתונים, כאשר זה משותף נכון לעכשיו באמצעות השרת. ז"א, כל פעולה שפקידה מבצעת על עמדתה, נשמרת בעצם בשרת, וכך המידע זמין לפקידה אחרת (ובאופן מיידי). בשיחה עם חברת צל, נאמר לי שאין צורך בשרת, אלא אפשר גם להשתמש במחשב PC רגיל, אשר מריץ XP Pro, ולכן מאפשר רשת פנימית. במצב כזה, המחשב הרגיל ישמש כמוקד מרכזי. השאלה שלי היא כזאת: בהתחשב בעובדה שמדובר אך ורק בתוכנה אחת (!) שיוצרת את הצורך במחשב מרכזי (או שרת), האם אוכל להסתפק ברכישת מחשב רגיל במחיר סביר (2,0…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אחרי שנתיים שהאיתי בNETVISION עברנו לאינטרנט של 012 דרך HOT, עכשיו הם חיברו מין מכשיר מוזר שמיתחבר לכבלים ומודם של 012 שמיתחבר רק למחשב 1 ולי יש 2 מחשבים בבית שצריכים להיות מחוברים לאינטרנט, עכשיו אני רצית לחבר את שניהם אבל כמובן שאין אפשרות כי זה מודם ולא ראוטר התקשרתי אליהם והם אמרו לי שעם אני רוצה לעשות דבר כזה אני צריך ליקנות ראוטר כי להם אין תמכשיר. מזל שישב אצלי בארון ראוטר שקנית ליפני 3 שנים עכשיו אני מנסה לחבר אותו אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו הדגם שלו Edimax BR-6104K מצאתי אותו באינטרנט אבל לא מצאתי דרך לחבר אותו אז אני במין מבוי סתום כזה, רצית לקבל את עזרתכם בחיבורו ועם ביכלל זה אפשרי לחברו למכשיר הכבלים המוזר הזה שקיבלתי כי החיבורים מתאימים. מבקש את עזרתכם …

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  17. בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Guy950,

שלום, ההורים שלי החליטו לשדרג את האינטרנט ואכן שידרגו אותו ל100 מגה. הם אבל לא דיברו עם הפקיד לגבי ראוטרים וכו', אז יצא מצב שהראוטר הישן שלנו לא מתאים כבר למהירות כזאתי. אז לכן אשמח אם מישהו ימליץ לי על ראוטר אלחוטי עם קליטה טובה, או לפחות איזו חברה ממליצים עליה? תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. היי חברים , אתמול בדרכי הביתה נכנסתי בספונטניות לרשת פלאפון ולקחתי לי מודם אלחוטי ב130 שקלים לחודש החבילה כוללת 10 ג'יגה +התחייבות לשנה וחצי . ואני חייב להגיד , כל מי שיש לו לפטופ , ונוסע או יוצא הרבה , זה פשוט חוייה הוא קולט מקול מקום , עובד טוב ולא מתנתק קטן ונוח , התקנה פשוטה ובקיצור , מי שרוצה להיתפנק על איזה משהו חדש בפסח , זה ממש מומלץ בחום. הנה כמה תמונות שלו יש לו שני נורות חווי , ששנייהן דולקות סימן שהוא פועל . (והתוכנה מאוד פשוטה , יש התחבר ויש התנתק ) קצת פרופורציה ליד הMX518 (הוא מאוד קטן ולא מפריע בכיס או בתיק עם הלפטופ

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by nimrods,

ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  22. ההגדרה של WAN ע"פי המורה, שאני די מסכים עם זה אני חושב זה כך: רשת תקשורת המתפרשת על פני שטח גיאורפי רחב. ההגדרה של LAN זה שזה לא על שטח גיאוגרפי רחב... קיצר, אז בשיעור אמרתי לה שקשה לי להבדיל בין WAN ל-LAN, ושאני יודע למשל שהרשת שלי בבית זה LAN והאינטרנט זה WAN... אבל איפה בדיוק עובר ההבדל? אז היא אמרה לי שזה בעיקרון ברגע שהרשת יוצאת מבניין אחד אז היא WAN, וזה נראה לי כל כך מטומטם כאילו... אז אני שואל אותה כזה: רגע, אם אני מעביר לשכן שלי כבל רשת דרך החלון ואנחנו עושים רשת אז זה WAN? כאילו איזה מין הגדרה מטומטמת זאת? אז שיקראו לזה רשת חד-בניינית במקום מקומית. בקיצור האם מישהו יכול לומר לי מה בדיוק ההבדל? זאת אומרת איפה מבדילים בין WAN ל-LAN, איפה עובר הגבול...? אבא שלי חוש…

• 10 תגובות
    • 14.2k צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

יש לי רשת ואני רוצה לדעת מה לעשות כדי שאני יוכל לראות מה שיש במחשב השני וכבר עשיתי share אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני מה לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מחובר לנתב edimax-br6524n באמצעות לפטופ hp probook 4330s עם כרטיס רשת atheros ar9285. החיבור הוא אלחוטי עם הצפנה wpa2-psk, אני משתמש ב inSSIDer כדי לראות את מצב הרשת שלי ואת הרשתות של השכנים. שמתי לב שכאשר אני מציב את הלפטופ שלי בצמוד לנתב (10 ס"מ) ה RSSI שלי הוא -45 ובמרחק 3-4 מטרים בקו ישר ללא הפרעות RSSI יורד לכיוון ה -70. לעומת זאת יש לי מחשב נייד אחר hp pavilion dv3000 שבו מאותו מרחק של 3 מטרים ה- RSSI הוא בערך -35 ובנוסף קולטים הרבה יותר ראוטרים מאשר במחשב לי. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש, בוריס.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.