עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NuXeR,

שלום ! אז קיבלתי את החיבור ADSL 1.5 החדש שלי , עם המון תקלות שלמזלי פתרתי בעצמי ללא טכנאי בזק שהיה אמור להגיע ביום ראשון (ולהשאיר אותי שישי שבת בלי אינטרנט YEAH RIGHT !) אז הכל עובד מצוין אני נהנה מהמהירות ! עכשיו.....אני יודע על אפשרויות השדרוג למודמים של אלקטל , רציתי לשאול אם יש משהו כזה גם פה - http://www.coolfold.com/Phorum/read.php?fid=9&tid=2503 ראיתי כאן משהו כזה שמדובר אך זה נראה לי ברוסית או סינית , אם יש מישהו שמבין את מה שכתוב שם ויכול לתרגם לי חלקית אני אודה לו מאוד ראיתי במס' אתרים בעולם שהמודם הנל' מתפקד (או יכול לתפקד) גם כראוטר , האם הדבר נכון ? כלומר שאני אוכל לחבר אותו ל-HUB פשוט ל-UPLINK והאינטרנט יהיה משותף ע"ג מס' מחשבים ? או שיהיה עלי ל…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by dominic16,

שלום אני לא יודע אם זה כבר היה פה אם זה היה מצטאר טוב בכול מיקרה תחתמו על עצומה נגד מהירות השליחה באתר הזה זה אולי יעזור במשהוא צריך רק לקוות ולהשיג כמה שיותר חתימות אז תחתמו כאןhttp://upload.shishlik.net/ אני מאוד מקווה שכולכם תחתמו ונשיג עוד הרבה חתימות"[glow=red,2,300]אנחנו מבקשים מכל מי שיכול לפרסם את העצומה בכל דרך אפשרית לפרסם. אל תתנו לעצומה הזאת להיכשל כמו שאר העצומות שהיו עד היום, חבל זה למען כולנו[/glow]"

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by hararim,

שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום ! אני רוצה לעבור מבזק להוט עכשיו אני משלם לבזק משו כמו 125 שקל על 15 מגה וטלפון ובהוט הציעו לי 100 מגה ב100 שקל קבוע (ללא טלפון שגם ככה אין לי) כרגע שידרגתי את בז"בל ל100מגה ב50 שקל קבוע. האם להישאר בבז"בל או לעבור להוטנט ? תיהיה פגיעה בפינגים לאירופה (משחק BF4) ? לגבי החיבור עם או בלי חייגן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משו שהבנתי אז מה הכוונה לחיבור עם חייגן לחיבור ללא חייגן ? מה עדיף לי לעשות עם או בלי ? ואיך אני עושה את זה ?

5. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי המון קבצים ומסמכים שהם מאוד מאוד חשובים לי, ואני צריך לבצע להם גיבוי בענן, חשבתי על אופציה מסויימת אבל לא מצאתי תוכנה שתדע לעשות את זה, לקנות 2 דיסקים קשיחים, נגיד כל אחד חצי טרה, לחבר אחד למחשב בבית(שכמובן דולק ומחובר לאינטרנט תמיד, עם מהירות חיבור של 10 מגה) ואת השני לחבר למחשב בעסק שלי, שגם שם כמובן תמיד דולק ומהירות אינטרנט זהה.. ואז ליצור איזה מערך גיבוי שכל קובץ שאני שם באחד מהכוננים אוטומטית מגבה לכונן השני, ככה אני יהיה מגובה על 2 כוננים ב2 מקומות שוניפ יש דרך לעשות את זה בצורה טובה.? אולי אפילו תוכנה שתיתן לי אפשרות לסנכרון אוטומטי של תיקיות מסויימות, או אפילו אפליקציה לפלאפון. ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by MasterDK,

ערב טוב וחג שמח לכולם, קיבלתי היום טלויזיה שתומכת בחיבור אינטרנט וקיבלתי יחד איתה דונגל WIFI. מהירות הגלישה היא מאוד איטית ולוקח הרבה זמן לטעון וידאו מ YOUTUBE. אחרי כל מיני בדיקות ושינוי הגדרות נתב (רשת פתוחה, רשת מוצפנת עם WEP, עם WPA עם WPA2) והגדרות הטלויזיה (שינוי DNS, שינוי מאייפי דינאמי לסטטי) פשוט לקחתי וחיברתי כבל רשת וישר ראיתי שיפור משמעותי בגלישה. יש לציין שישבתי עם לפטופ והמרחק מהראוטר לטלויזיה ומהראוטר ללפטופ היה אותו מרחק, וכמובן שבלפטופ הכל עבד דיי חלק (כמובן שמודול ה WIFI מובנה בתוך לוח האם ולא בתור דונגל USB). תופעה דומה מתרחשת במחשב של אחותי שגם לו יש דונגל WIFI והיא כל הזמן מתלוננת על גלישה איטית מאוד (לבדוק גלישה עם כבל אין לי אפשרות כי צריך כבל אר…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Pil0t,

האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה. יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל. אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי. תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה: ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05. התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by GamePad,

אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Mike_Shinoda,

שלום, עברתי אתמול להוט ואני מחובר במהירות 100 מגה ביט (אחרי שהייתי ב-15 מגה ביט בבזק) כרגע אני לא מצליח להגיע לקצבים גבוהים במחשב הנייח שלי. הוא בקומה אחרת ונראה שהגעתי לקצה גבול היכולת של ה-Homeplug (מתאם על רשת החשמל) של D-Link. לכן אני רוצה לרכוש כרטיס רשת שיתן לי את הביצועים הכי גבוהים שניתן. אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל: TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n N PCI 300Mbps TP-Link TL-WN951N Mimo nMax N PCI 300Mbps Edimax EW-7722IN nMax PCI 300Mbps Edimax EW-7711IN nLITE PCI 150Mbps איזה מבין הכרטיסים הוא המומלץ ביותר לדעתכם? עריכה: הכנסתי את האחרון כי חשבתי שאולי עדיף אנטנה אחת במקום טוב מאשר 2-3 אנטנות שיושבות נמוך ומאחורי המארז. מה דעתכם? נ.ב הראוטר שאני עובד איתו כרגע ז…

11. שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר TL-WR740N בתור נקודת גישה שניה כאשר הוא מחובר לראוטר אחר ולא בדיוק הולך לי. איכשהו הצלחתי לחבר בעבר את הDLINK שלי והוא עבד, הפעם אני בבעיה והוא פשוט לא מתפקד.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by יוספי,

1. נתונה רשימת הפרמטרים הקשורים ל TCP ו UDP. יש לבחור בכל שאלה את הפרמטר המתאים ביותר כתשובה לשאלה: א) RWIND ב) CWIND ג) SYN Flag ד) FIN Flag ה) Checksum ו) Source Port- ז) Destination Port ח) Sequence Number ט) Acknowledge Number 1.2. איזה פרמטר לא מופיע בפרוטוקול TCP? 1.3. אידה פרמטר קיים בTCP וUDP אבל רק TCP חייב להשתמש בו? 2.1. איזה פרמטר חורג ממודל השכבות? _______ אשמח לעזרה חברים, את כל המושגים אני מכיר טוב אבל אני לא מצליח לפתור את השאלה במלואה 1.2-אם הכוונה לתקורה אז CWIND לא מופיע בתקורה אלא מתקדם כל פעם בהתאם לרשת-אם זה לא הכוונה אני לא רואה שום דבר אחר 1.3-האם זה SOURCE PORT , כיוון שלא בהכרח U…

14. Started by danit84,

אהלן! לחברה שלי יש בעיה.. מאז אתמול היא מנסה להיכנס ליו טיוב - וכל פעם זה רושם לה את השגיאה 404 Not Found. היא עשתה ריסטארט למחשב, ניסתה להעפיל את האתר דרך כרום, מוזילה ואקספלורר - ושום דבר לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by sgsg,

שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by md22,

יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by kalda01,

יש לי נתב-מודם אלחוטי שקיבלתי מבזק דגם DLINK 2560U שהתחיל לאחרונה לגרום לניתוקים חוזרים ונשנים. נמצא ברשותי גם מודם ADSL ביפוקוס, ורציתי לדעת האם יש אפשרות לנטרל את המודם בDLINK ולהפוך אותו רק לנתב בצורה שהוא יבצע את הקישור לספק באופן אוטומטי דרך המודם. האם זה אפשרי ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי תשתית של הוט עם ראוטר של D-LINK DIR-825. יש לי ראוטר TP-LINL 1043 שהיה לי לפני כן ואני מעוניין להשתמש בו כרפיטר. הגדרתי לו שיעבוד כ-WDS. הגדרתי לו סיסמא ושם רשת כמו ה-825, החלפתי לו כתובת IP וביטלתי לו DHCP אבל עדיין הוא לא עובד תקין בתור רפיטר. האם מישהו יודע מה אני עושה לא תקין ואם יש משהו שאני צריך להגדיר ב-825 מעבר להגדרה הבסיסית של ראוטר.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי המודם/הנתב Siemens SL2-141 עם חיבור USB, אני רוצה להפוך אותו מראוטר שמשדר wireless לקולט wireless איך עושים זאת??? ושאלה נוספת היא האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה בUSB וראוטר נוסף בחיבור RJ-45 למחשב במקביל כך שרשת אחת תופעל ואחת תהיה "רדומה" (קיימת אך לא מחוברת)?? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מודם D-LINK DSL-2760U (משמש רק כמודם) שמחובר לראוטר Linksys WRT54GL. לאחרונה שידרגו את התשתית ל NGN, אינני יודע מתי מכיוון שהייתי בחו"ל. בכל מקרה הבעיה התחילה אחרי שחזרתי אז ייתכן שהיא קשורה. לפעמים הגלישה פשוט נהיית איטית. לאתרים לוקח הרבה זמן להתחיל להגיב, אבל כשהם כבר התחילו להיטען זה לא לוקח הרבה זמן. כדי לשלול בעיה בספק או תשתית, גם לעמוד הבית של המודם (10.0.0.138) לוקח הרבה זמן להיטען בזמן הבעיה. באותו זמן דף ההגדרות של הלינקסיס נטען תוך שניה. ריסט קטן למודם - והוא מתחיל לטוס. אחרי כמה שעות הוא כבר מתעייף. אין תוכנות לשיתוף קבצים או כל דבר שפותח הרבה חיבורים כדי להעמיס על המודם, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לכך שהוא יהפוך להיות איטי. פרטים על הקו אם זה …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מודם VDSL הוא מוצר נדיר ורב ביקוש. לפיכך ההכרזה של חברת Netgear על ה-DM200 מספקת ללקוח הישראלי פתרון זול (יחסית) לבעיה מציקה.כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=6301

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים