עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by almogas,

שלום לכולם, יש לי המון קבצים ומסמכים שהם מאוד מאוד חשובים לי, ואני צריך לבצע להם גיבוי בענן, חשבתי על אופציה מסויימת אבל לא מצאתי תוכנה שתדע לעשות את זה, לקנות 2 דיסקים קשיחים, נגיד כל אחד חצי טרה, לחבר אחד למחשב בבית(שכמובן דולק ומחובר לאינטרנט תמיד, עם מהירות חיבור של 10 מגה) ואת השני לחבר למחשב בעסק שלי, שגם שם כמובן תמיד דולק ומהירות אינטרנט זהה.. ואז ליצור איזה מערך גיבוי שכל קובץ שאני שם באחד מהכוננים אוטומטית מגבה לכונן השני, ככה אני יהיה מגובה על 2 כוננים ב2 מקומות שוניפ יש דרך לעשות את זה בצורה טובה.? אולי אפילו תוכנה שתיתן לי אפשרות לסנכרון אוטומטי של תיקיות מסויימות, או אפילו אפליקציה לפלאפון. ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by LoK_fanboy,

שלום רב, לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות. עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה: א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס. ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן). ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by eyal.vl,

פרמטתי את המחשב השני שלי ואני לא מצליח להתחבר חסר לי "Local Area Connection" ומה שלא עשיתי אני לא מצליח אין לי את הדרייבר של הכרטיס רשת אז חפשתי אותו ולא מצאתי בשום מקום , אמרו לי לחפש דרך התוכנה DriverMax, וזה מצא לי אבל אני לא יכול להעביר אותו למחשב בלי האינטרנט.. בכל הדרייברים שיש ברשת הם מבקשים להתחבר עליהם ולשלם כסף... דרך התוכנה everest זה מה שהוא כותב לי : Device Properties: Driver Description בקר Ethernet‏ Hardware ID PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 Location Information ‏‏אפיק PCI 2, התקן 8, פונקציה 0 PCI Device Intel 82801GB ICH7 - LAN Controller [A-1] חפשתי בשם : 82801GB ICH7 LAN Controller ואין הצלחה מרובה.. יש לי XP פ…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אין לי שום תוכנות שיתוף קבצים או משהו שלוקח מהBANDWITDH ברקע ובבקשה ממי שבודק שגם יסגור תוכנות שתופסות משאבי אינטרנט. המטרה : שרת HL בארצות הברית שבדרך כלל אני מקבל ממנו PING של 170 ועכשיו משום מה 600-700 ! מאוד יעזור לי אם אנשים אחרים יבדקו את השרת הזה ואני גם רוצה להשוואת תוצאות עם אנשים שגם הם עובדים עם NV, כמוני. כל מה שצריך לעשות זה Start > RUN > command prompt ולכתוב ping 69.31.6.26 מאוד יעזור אם תגידו את ממוצע הפינגים שלכם ! תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר 6740u שמחובר לנקודת בזק ( נמצא בממ"ד ). לפורט אחד מחובר מחשב נייח (בממ"ד - חדר מגורים ). מפורט שני העברתי כבל רשת לשקע בחדר אחר . לשקע הזה חיברתי עוד ראוטר מאותו הסוג 6740u (של בזק ) ורציתי שישמש כ AP לטובת כל המכשירים שעובדדים ב wi-fi ( סלולאר , ipad , מחשב נייד ) . אין לי מושג מה צריך להגדיר בראוטר הנ"ל בשביל שישמש אותי כ AP . פשוט חיברתי פיזית והתחלתי לגלוש ב 'wi-fi . התוצאה שיש חיבור wi-fi אבל כל כמה רגעים החיבור מתנתק ואחריי כמה שניות מתחבר עצמאית ללא כל התערבות שלי. אני בטוח שיש בעיה בהגדרות של הראוטר שמשמש כ AP ( בחדר השני -לא הממ"ד ). צריך עזרה בהגדרה נכונה . אין לי שום רקע \ ניסיון בהגדרת רשת ביתית ולכן מבקש לקבל הסבר פשוט וברור אם …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם. רצית לגעת האם מישהו מכיר פקודה ב CMD שיכולה לומר לי מה ה IP החיצוני שלי (לא בתוך הרשת) אני מכיר את כל האתרים כמו WHATISMYREALIP.COM חשבתי אולי יש איזו פקודה שנסתרת מעיני... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי ראוטר של siemens sl2-141 שמתפקד כמודם כי חיברתי אותו ל linksys WRT54GL . הוא עושה לי בעיות בזמן האחרון , הוא מתנתק כל הזמן ואפילו אם הוא עצמו לא מתנתק אז ההורדות כן. התקשרתי לבזק והם אמרו לי שמודם רגיל הם כבר לא יכולים להביא לי כי אין להם , ואם אני רוצה לקבל ראוטר אחר אני צריך לשלם תוספת מחיר , או לקבל אותו סימנס בדיוק (מה שאני לא רוצה). האם יש איזה עידכון גירסא לסימנס הזה? מה שיש באתר של בזק אפילו יותר ישן מהגירסא שיש עכשיו אצלי (יש לי גירסת תוכנה 3.103). ולסימנס הזה אין אפילו אתר תמיכה של החברה. האם אפשר להשיג עידכון תוכנה ממקום אחר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ב- Wireless Statistics של הראוטר נתקלתי בדבר הבא: אני משתמש ברשת בעלת אבטחת WPA, וסגרתי את המחשב הנייד- כלומר אין אף משתמש שלי ברשת האלחוטית. אם כן, מה אלו שתי השורות הללו? האם זה קשור לשכנים שמנסים להתעלק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי יש לי מודם שמחובר לסוויץ בארון תקשורת. בחדר עבודה יש שקע אינטרנט אחד. הרשת היא cat6. אם אני מחבר את המחשב ישירות לנקודה הסטאטוס של החיבור הוא 10 Mbps, ובכל בדיקת מהירות שאני עושה, גם חיצונית לאינטרנט וגם למחשב אחר בבית אני מקבל קצת פחות מ 10. אם אני מחבר עוד סוויץ ואליו אם המחשב (כי יש כמה מחשבים שאמורים להיות בחדר) אז הסטוטוס של החיבור הוא 100 Mbps ובבדיקת אינטרנט חיצונית מקבל קרוב ל 100 (יש 100 MB אינטרנט) וגם בבדיקה ביתית. מה ההגיון? איך יכול להיות? (בכל מקרה המטרה היא שהביתי יהיה 1G, אבל בעיה בעיה) תודה רבה

11. רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G. יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, בעבר הייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים בלי בעיה והכל היה עובד יפה, לאחרונה הצטרפתי לשירות הטלפון של HOT והם הרכיבו לי מין מכשיר כזה שמתחבר בין המודם למחשב, המכשיר הנ"ל מבצע את ההתחברות לאינטרנט באופן אוטמטי, לפני שהיה לי את המכשיר אני הייתי צריך באפון ידני ל"חייג" לאינטרנט דרך המחשב ולהתחבר, עכשיו אני מחובר תמיד לאינטרנט בלי הצורך לחייג. עכשיו לבעיה, שהייתי משתף את האינטרנט הייתי עושה שיתוף על החייגן והכל היה עובד יפה, עכשיו אין חייגן. שיתןף לכרטיס רשת בלבד לא עובד וגם לא הצלחתי לעבוד עם ה-network bridge, (לא יודע אם זה בכלל אפשרי לעשות את זה עם הברידג). בכל מקרה לפני שאני קונה סוייץ (ואני ממש לא מעוניין לקנות אחד) רציתי לדעת אם קיים פתרון אחר לשיתוף ללא חייגן …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לפני כחודש התפתח בפורום רשתות ופס רחב ב-"תפוז" שרשור לגבי הזמנת נתבים מאתר DealExtreme (הלינק לשרשור המקורי -- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=138571980&archive=1). בעקבות אותו שרשור הזמנתי את אחד הנתבים מהאתר. את החוויות שעברתי מאז אתם מוזמנים לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=535

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הראוטר הוא 6204WLG של EDIMAX המודם הוא ALCATEL השחור 5 נוריות, החיבור הוא ADSL במהירות 2MB DOWNSTREAM ואם אני לא טועה 160Kb UPSTREAM. אחותי מסתמכת באופן מלא על שידורי טלויזיה מחו"ל, ולכן את כל הסדרות שבהן היא צופה היא מורידה דרך הTORRENT. הבעיה היא שברגע שהטורנט מתחיל לעבוד, החיבור האינטרנטי מנוטרל לחלוטין, ועד לכמה שניות אחרי שסוגרים את הTORRENT אי אפשר לגלוש ו/או לבצע שום פעולה עם הקישור האינטרנטי. ראוי לציין ש: 1. המהירויות שהטורנט מוריד בהן, משביעות רצון, אבל זה לא מגיע למהירות של מעל ל120Kb שזה כחצי מרוחב הפס שלנו. 2. הפורט שהTORRENT משתמש בו פתוח בROUTER. 3. ניסיתי להגביל את הUPSTREAM, אך לא הייתה השפעה. 4. לא פעם הראוטר בכלל מתנתק מהאינטרנט בזמן שהטורנט פתוח. איזה…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by rancohen,

שלום לכולם, אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית עם הראוטר הנ"ל באמצעות האייפון....האם יש קשר לכך שהגדרתי את המחשב באיי פי סטאטי? במחשב יש רשת מוגנת עם PSK, אני מקיש את הקוד באייפון אבל האייפון לא מצליח להתחבר.... אשמח לעזרתכם....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב, יש לי ראוטר 3COM שמחובר משהוא כמו שנתיים ללא בעיות כלל. אתמול התחילה פתאום תקלה שהלפטופ לא מצליח להתחבר דרך הראוטר ובחיבור ישיר כן מחובר. שבדקתי את ההגדרות של הראוטר לפי חוברת ההתקנה ראיתי שהוא לא מצליח לזהות את כתובת הIP אני מחובר לאינטרנט באמצעות הוט והשרת זה נטוויזן. היש פתרון לבעיה??? בברכה,

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Rain smell,

שלום רב, לאחרונה גיליתי שפרטים שלי כמו מספר טלפון וכתובת מפורסמים באתר כלשהו (אני לא מציין את שם האתר בכוונה, אך מדובר באתר ישראלי). באתר זה לא מצויין גורם שאפשר לפנות אליו. חוץ מפרטים על כל מיני אנשים, באתר זה מופיעה רק הכתוביות של ה- Theme ושל ה- Powered by. השאלה שלי: מה אני יכול לעשות במקרה זה כדי לגרום לכך שהפרטים שלי יוסרו מאתר זה? תודה מראש לכל העוזרים.

18. Started by THE-BIG,

אני מקבל באזור ה65 70 יש דרך לשפר את זה? עוד שאלה על הדרך הפלאש גט תומך במהיריות כאלו נדמה לי שהוא קורס כהתחלתי להוריד במהיריות האלו?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by aviI,

שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ^Z^,

שלום. בעקבות הדיון הזה, החלטתי לפתוח תרא'ד מסודר בנושא. תנו פינג לip הבא: 209.85.129.104 [שמוביל לכאן] ופרסמו תוצאות עם פירוט על ספקית האינטרנט שלכם. התוצאות שלי: מינימום: 178Ms ממוצע: 185Ms מקסימום: 193Ms 012 עם Hot כבלים. 1.5\192

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

שלום רב! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי חיבור ADSL 1.5 והספקית שלי היא אינטרנט זהב, כאשר אני משחק ב UNREAL הפינג שלי עומד על 30 בערך ואפילו אם אני מחובר ע"י שני מחשבים (שיתוף) לאותו הסרבר הפינג בשניהם הוא על 30 אבל כאשר אני משחק ב CS הפינגים בשמים! בסביביות 200 ~ 400! :'( אני משתמש ב XP PRO! מישהו אולי התנסה בזה גם? למישהו יש פתרון לבעיה כי זה מאד מרגיז ומתסכל! :-/

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ran07,

שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס ) תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הייתי רשום באתר bittorent מצויין, בין השניים שאני בהם, אבל מנהל האתר החליט לחסום בשבוע האחרון את הגישה לאתר של משתמשים ישראלים (אולי בגלל שהמון פשוט נוהגים לפתוח כמה חשבונות ולהיות ליצ'רים ). בכל מקרה, איך אני יכול לעבור את החסימה הזאת? אם אני אתחיל להשתמש בשרתי פרוקסי בחיבור האינטרנט אני אוכל להיכנס לאתר? בכלל, להגדיר חיבור proxy זה דבר מסובך?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ובוקר טוב . עד לפני שבועיים הייתי מחבור להוט + נטוויז'ן 12MB (בפועל 1.5 מהירות הורדה ). האינטרנט היה יציב, הורדות על מהירות מקסימלית והקליטת WIFI הייתה טובה מאוד ! לאחרונה הוט יצאו במבצע חדש של 100MB בחינם, כמובן שהחליפו לנו את המודם ל- הוטבוקס (רק מודם ! הנתב מכובה דרך החברה ) ! וכמו כן, עברתי ל- הוטמובייל , מאז הגלישה היא סיוט, יש תקיעות ואתרים שבעבר נטענו חלק וללא בעיות היום נטענים לאט ויש תקיעות, ושלא לדבר על זה שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים וזה נראה כאילו יש איבוד של התקשורת ומוצג על דפדפן ריק מכל תוכן " למידע \ לטעינה מחדש". מהירות מקסימלית של הורדה היא עדיין 1.5 מגה, ח **חשוב לציין שה-100MB מוגדר גם בספק וגם בתשתית ** ! בכל אופן האינטרנט האלחוטי עובד …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.