עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. דבר ראשון יש לי רשת של ORANGE בבית, משתמש ב SMARTBOX של JUNGO. אני מנסה להגדיר רשת, ולא משנה מה אני עושה המחשב של אחי והלפטופ רואים אותי אבל אני לא רואה לא אותם ולא את המדפסת במחשב של אחי. ניסיתי הכל הכל הכל כולל NETWORK MAGIC, איזה עוד אופציות יש לי ? אם מישהו רוצה לעזור לי במסנג'ר זה יהיה נפלא. תודה רבה רבה מראש!

2. Started by Necessary_Evil,

ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אינטל השיקה את XMM 6255, המודם האלחוטי הקטן בעולם שגודלו כמטבע סנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

4. http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. הי, הותקן סיב אופטי עם מהירות 1 גיגה אצלנו בדירה (דרך סלקום) אך בחיבור של כבל cat 5e לכרטיס רשת שתומך במהירות זו, המהירות המקסימלית בבדיקה היא 96Mb. יכול להיות כבל cat 5e לא מספיק בשביל להעביר מהירות זו?

6. Started by 69,

נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by galai198777,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות

8. Started by pssheba,

בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by zwex35,

היי,ברשותי כרגע אינטרנט 1.5 מגה. עכשיו,יש לי שלוש מחשבים בבית,כולם פועלים כל היום עם ראוטר של LEVEL ONE,וכאשר אני רוצה לשחק באיזשהו משחק רשת יש לי לאגים מטורפים. רציתי לשאול,בכמה אני צריך לשדרג את האינטרנט שלי בשביל שלא יהיו לי לאגים,או אם יש דרך להגביל או לסדר את זה. אם אני צריך לשדרג,בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי איך. הספקית שלי - 012. החברה - הוט.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by b3ta0,

שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  11. שלום לכולם. רציתי לברר בנושא שקורה במחשב אצל ההורים שלי. יש שמה רשת שני מחשבים. ברגע שאני פותח קליאנט טוררנט עם כמות של חיבורים.. אפשר לומר שאי אפשר בכלל לגלוש באינטרנט.. כל האתרים נכנסים אחרי מספר דקות (צ'אטים מתנתקים לגמרי). השאלה שלי האם יש אפשרות לעקוף את זה וגם לגמרום לטוררנט לעבוד עם מספר גדול של חיבורים.. הדבר הכי מוזר, שברגע שמחשב השני מותקן ווינדוז 7 (בראשי גם יש 7), אז גם המצב שאי אפשר לגלוש בכלל. אבל ברגע שרץ במחשב השני לינוקס, אז במחשב הראשי כמובן שאי אפשר לגלוש, ובלינוקס אני מקבל מהירות מקסימלית לכל דבר בלי שום תקיעות או דברים כאלו (כאילו שום דבר לא רץ ברשת). בדקתי את הנושא הזה כמה וכמה פעמים, וכל מה שכתבתי נבדק כמה וכמה פעמים ואלו התוצאות שהגעתי למסקנה. משהו…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים UFI 12 מגה. מאז שאני מחובר אני סובל מאיטיות ותקלות ואיבודי מידע ללא סוף. אני מזמין טכנאי על בסיס חודשי, כל פעם מגיע טכנאי מתקן את הבעיה זמנית ושוב הבעיה חוזרת! אני מקבל מהירות נמוכה והמודם מתחיל לאבד מידע. אני פשוט מאמין שהבעיה היא בקווים והם לא מוכנים להודות שהתשתית שלהם דפוקה. או שפשוט התומכים מפחדים לדווח על בעייה בקו שחס וחלילה הם לא פספסו משהו. אני ממש לא יודע מה לעשות, אני ניסיתי הכל כולל התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, יש אולי עוד משהו שאני יכול לעשות \ לנסות ? מישהו חווה בעיות כאלו בעבר ? הספקית שלי היא בזק בנלאומי ואני בטוח שהבעיות לא נובעות מהם.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Dordahan2,

אני נימצא כרגע במוצב שעשוי מבטון יש מקומות שיש קליטה סלולרית וברו המוצב אין בגלל שהוא עשוי כולו מבטון ... קראתי באינטרנט על רפיטרים כאלה ואחרים אבל אין לי מושג איזה אני צריך ... אולי אפשר איזה אנטנה במקום רפיטר משו שיהיה זול וקל להתקנה ותפעול יש לי מכשיר אייפון 4s... יש לנו במוצב גם צלחת לווין של יס ככה שאולי אפשר דרך זה לחבר אינטרנט או כל דבר כזה או אחר ... אני אשמח לדעת עם יש לכם פתרונות מה לעשות כדי שיהיה קליטה של 3g בחדר ... תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fffSSS,

בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by roy-bono,

מישהו מחובר איתם ספק + תשתית ויכול לדעת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. Started by oOo0oOo,

האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לנתב ובדיקה באתר של בזק מאשרת שאני מקבל את חבילת 10 מגה שלי. בדיקות מול שרתי חו"ל זה סיפור אחר (ואבוד). כאשר אני מבצע את אותה בדיקה במחשב הנייד שלי (שמחובר אלחוטית לנתב) אני מקבל פחות מ 6 מגה. למחשב הנייד של כרטיס במהירות B והקליטה טובה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה להפחתה במהירות במחשב הנייד?

20. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, אני כותב בשביל חבר שיש לו בעיות עם יוטיוב וטעינת וידאו באופן כללי, גם אחרי שהוא שידרג לאינטרנט 10 מגה... "שלום ותודה מראש, יש לי בעיה והיא שיש לי 10 מגה מהירות אינטרנט , ועדיין איכשהו היוטיוב ועוד דברים דומים כמו סרטונים בפייסבוק לוקחים המון זמן, רציתי לדעת מה הבעיה פה ומן הסתם יש אחת, תודה שוב." אם כן, מה לעזאזל עושים? לא תמיד אנשי התמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט יודעים לעזור, בדרך כלל הם פשוט אומרים שגם להם יש את הבעיה הזאת...

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by rotem_o,

ברצוני לשדרג את האינטרנט בבית ל-100 מגה (תשתית הוט) 1. האם הראוטר הקיים תומך במהירות כזו - br-6504n (כל המחשבים מחוברים אלחוטית) התרד היחיד שמצאתי בנושא - http://hwzone.co.il/community/threads/492496 2. ראיתי באתר של הוט שהמחיר כרגע 139ש"ח ובנוסף 10ש"ח בחודש עלות השכרת מודם/ראוטר. האם זהו המחיר שאתם משלמים או שיש על מה להתמקח איתם, לחבילה וכן למודם? תודה

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by HonuITI,

שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל

25. Started by cryp,

שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.