עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dman22,

אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Tomer Bilu,

היי, קניתי את הראוטר LinkSYS EA7500 ויש בו יציאות USB וסליחה על הבורות למה משמש הUSB? נגיד יש לי ארד דיסק חיצוני אני יכול לחבר אותו לUSB ושימש לי כמו ענן כזה? או שלא אפשרי או לא כדאי? מצטער על הבורות אשמח להסבר תודה

3. Started by mhnuemhnue,

היי וערב טוב. יש לי שאלה קצת אחרת (אני מניח) והנה הפרטים - יש לי בבית ראוטר שעובד בצורה אלחוטית באמצע הסלון(ראוטר של בזק - ROTAL RTA - 1025W) ספקית 014, עובד בצורה מצויינת. עכשיו - אני מתכוון בקרוב לעבור לממ"ד שלי עם המחשב ועם האקסבוקס 360 ואני מעוניין להשאיר את האינטרנט האלחוטי פועל באמצע הסלון ולעבור לממ"ד שלי, יש שם גם שקע טלפון של בזק 014 עם תשתיות של בזק ככה שכן יש שם נקודה של אינטרנט. אני מעוניין להתחבר לממ"ד בצורה חוטית (ההפך מאל-חוטית) - גם לאקסבוקס וגם למחשב שאלתי את בזק לגבי זה והם המליצו לי על דבר שנקרא HPNA, מה שכן, שמעתי שהדבר הזה דיי יקר ולא ממש מומלץ. אשמח לשמוע פתרונות אחרים או פתרונות של HPNA, לא באמת משנה לי... אם זה משנה אז יש לי עוד ראוטר של Intelline…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. טוב, אז האמת היא שהייתי בטוח שאצליח לעשות את זה לבד, לאור נסיוני העשיר בעבר הרחוק בקינפוג פורטים לאימיול ודומיו. אבל מסתבר שזה לא עובד, ואשמח לדעת למה. נתחיל מהתחלה: כמו שמובן מהכותרת - קניתי לאחרונה מצלמת IP אלחוטית, ואני רוצה לקנפג אותה כך שיהיה ניתן לגשת אליה מרשת חיצונית (מהרשת הפנימית אני מצליח לגשת בלי בעיות). המצלמה היא מצלמת IP פשוטה ביותר, קניתי מפה. אז הגדרתי למצלמה IP קבוע (לא דרך DHCP), ופורט. נניח כרגע שהם 10.0.0.208:26613. נכנסתי להגדרות הראוטר שברשותי (Asus am604g - מדריך של בזק כאן, למי שמתעניין) והוספתי לו Virtual Server תחת NAT, אשר מפנה מפורט זה לכתובת הIP של המצלמה: עשיתי Reboot לראוטר, וניסיתי להתחבר למצלמה מרשת חיצונית - נאדה. לא מגיב. (בנ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by benbmx666,

לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש (אם יש צורך ארשום מפרט מלא) והתקנתי עליו win7 64bit ולאחר מכן את הדרייברים של הלוח אם שמותקן במחשב. האינטרנט עובד, אבל כל כך לאט שאני כותב הודעה זו על גבי האייפון שלי דרך רשת ה 3g. יש לי אינטרנט במהירות מגה וחצי שמבחינת גלישה סיפק אותי במחשב הקודם באופן יחסי. אבל ההבדל לאחר המעבר למחשב החדש כל כך מורגש וכל כך איטי יותר שזה כואב. לוקח דקות ארוכות לטעון דפים, סרטונים וזה אם בכלל. מה הולך פה? תודה מראש, בן.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by behagai,

שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. הי אני תוהה מה היתרון של ראוטר שמשדר נניח במהירות 600M לעומת אחד שמשדר רק ב 300 אם המהירות שמקלים מהספק היא נמוכה הרבה יותר 100M?

11. לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by orenhazan,

אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ומקבלים מודם אלחוטי "מתנה". מה אתם אומרים על המבצע הזה שמוצע כרגע ברשתות סלקום? קישור: http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Einklienermench,

אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif‏ עם משדר בעוצמה 1000mW ‎ומגבר של 36dbm או 4000mW.‎ השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi ‎וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. ובכן, לי יש אינטרנט בכבלים .. ואני משתף אותו ברשת רגילה עם כבל מוצלב אחד עם אחי. וכאמור בשביל שאחי ייכנס לאינטרנט הוא חייב להפעיל את המחשב שלי.. עכשיו אחי השני קנה מחשב נישא. ואנחנו רוצים לחבר את הכל לרשת משותפת שתכלול גם את האינטרנט. רציתי לדעת אם אני קונה HUB/SWITCH, האם ניתן לשתף בו רשת ואינטרנט ? והאם לא צריך להשאיר את אחד המחשבים דולקים בשביל שהשני יגלוש. (אין לי פשוט ידע נרחב בנושא של סוויצ'ים והאבים) אם כן אפשר, רציתי לדעת איזה לקנות ? אני צריך משהו פשוט..

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים