רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני עובר להוט במהירות 12 מגה ויש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT160N. האם הוא יעבוד טוב ב UFI או שצריך להחליף? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום שדרגתי ל100M בשעה טובה. המהירות המתקבלת כשבראוטר (TP-Link WR1043ND) מוגדר חייגן L2TP היא סביב 60-70Mbps. ללא חייגן (Dynamic IP) אני מקבל מהירות תקינה, אבל להבנתי אני מנותב דרך השרתים של הוט ולא של בזב"ל ואני מרגיש איטיות מסויימת בחיבור לחו"ל. אולי אפילו עלייה קטנה בping אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין. בכל אופן, איך הכי כדאי להגדיר את החיבור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר באלי אקספרס עם תמיכה בvectoring וכל שאר הטכנולוגיות החדשות. מה כרגע הכי מומלץ? אני בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק על 100 מגה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי לאינטרנט המהיר (כבלים), ובזמן האחרון יש לי בעיות מהירות חמורות בשעות העומס. כשתומך של בזק בינלאומי אומר לי להוריד קובץ מ-microsoft.com, כדי לבדוק מהירות לחו"ל, הוא משקר? יש למיקרוסופט שרתים בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוט היום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה??? המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט. אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות: 1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה? 2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח 3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר? 4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה? תודה רבה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום דיברתי עם חבר שלי מאחד הקיבוצים בדרום ומסתבר שהוא משלם 142 ש"ח על אינטרנט שאמור להיות במהירות של איזה 5Mb אבל בפועל ב-99% מהזמן זה בקושי 750Kb , לקיבוץ יש עיסקה עם בזק והבנתי שיש מרכזיה בקיבוץ (או משהו בסיגנון) ז"א לקיבוץ אין אינטרס לתת גישה בצורה שונה לאינטרנט, בעיקרון יש גם תשתית של הוט אבל כרגע הם (חברת הוט) טוענים שזה קצת בעייתי (לא ברור למה!, זה עדיין בבירורים). ללפטופ של החבר אין מודם סלולרי, וגם אין לו רצון לחבר את הפלאפון שלו ללפטופ ולהתחבר דרכו (זה לא כל כך נוח לגלישה ארוכה). לכן תהיתי האם מישהו מחובר/יודע על דרך אחרת להתחבר, אולי דרך אחת מחברות הסלולר עם רכישת איזשהו מודם? *. כל הצעה תתקבל בברכה, לא לי או לחבר יש כרגע זמן להריץ בירורים מול כל הח…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה: המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב בימים האחרונים האתר http://www.torrentleech.org לא עובד לי הוא פשוט מראה שגיאה HTTP 403 אסור ואחרי איזה 20 רענונים זה פתאום עובד ובגלל שהחלפתי ראוטר לפני יומיים קשה לי לדעת אם זה מזה או שיש בעיה באתר... תוכלו בבקשה לנסות להכנס גם ולעזור לי...תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה מומלץ לקנות כדי לקלוט מהשכן הנחמד שהסכים לשתף אותי ברשת הביתית שלו? נתקלתי בסוגי USB עם WIFI למטרה זו. אבקש עזרה או הנחייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב השני שלי ואני לא מצליח להתחבר חסר לי "Local Area Connection" ומה שלא עשיתי אני לא מצליח אין לי את הדרייבר של הכרטיס רשת אז חפשתי אותו ולא מצאתי בשום מקום , אמרו לי לחפש דרך התוכנה DriverMax, וזה מצא לי אבל אני לא יכול להעביר אותו למחשב בלי האינטרנט.. בכל הדרייברים שיש ברשת הם מבקשים להתחבר עליהם ולשלם כסף... דרך התוכנה everest זה מה שהוא כותב לי : Device Properties: Driver Description בקר Ethernet Hardware ID PCI\VEN_8086&DEV_27DC&SUBSYS_336C1462&REV_01 Location Information אפיק PCI 2, התקן 8, פונקציה 0 PCI Device Intel 82801GB ICH7 - LAN Controller [A-1] חפשתי בשם : 82801GB ICH7 LAN Controller ואין הצלחה מרובה.. יש לי XP פ…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ובכן, לי יש אינטרנט בכבלים .. ואני משתף אותו ברשת רגילה עם כבל מוצלב אחד עם אחי. וכאמור בשביל שאחי ייכנס לאינטרנט הוא חייב להפעיל את המחשב שלי.. עכשיו אחי השני קנה מחשב נישא. ואנחנו רוצים לחבר את הכל לרשת משותפת שתכלול גם את האינטרנט. רציתי לדעת אם אני קונה HUB/SWITCH, האם ניתן לשתף בו רשת ואינטרנט ? והאם לא צריך להשאיר את אחד המחשבים דולקים בשביל שהשני יגלוש. (אין לי פשוט ידע נרחב בנושא של סוויצ'ים והאבים) אם כן אפשר, רציתי לדעת איזה לקנות ? אני צריך משהו פשוט..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-