רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לRouter של ECI 312 מעוניין לגשת למחשב ע"י Remote Desktop דרך האנטרנט (דרך הIP שאני מקבל מהפסק ) הIP של המחשב ברשת הפנימית הוא 10.0.0.1 אך אני לא מצליח, הגדרתי את כל ההגדרות משתמשים וכו' של Remote Desktop ומהבחינה הזאת אין בעיה, עשיתי גם FORWARD לפורט 3389 , אך אני לא מצליח לגשת אליו מרחוק.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור מצויין 5 מגה ADSL עם בזק ואורנג. באיזור שלי אפשר להתחבר לרשת החדשה של הוט ובא לי להנות מ-16 מגה. השאלה שלי אם זה כדאי, כלומר לעבור לכבלים מ ADSL ?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בכלל ברשתות. התשתית: הוט, ספק: בזב"ל 200 הורדה, 5 העלאה. (שודרג לאחרונה) אני משחק במשחק רשת שנקרא Ghost Recon Phantoms. אני חווה פינגים גבוהים יחסית נע בין 99 ומגיע עד 135 (הפינג איננו קבוע אף פעם וישנן קפיצות הנעות בין 99 ל-135). חלקם מהישראלים שמשחקים במשחק, גם להם יש פינגים יחסית גבוהים אבל עדיין נמוכים משלי (90-85) ובנוסף, יש להם בכלל את ה-100 מגה של הוט. ראוי להוסיף שלפני כחודש בערך שהיה לי 100 מגה, המקסימום פינג שהייתי מגיע אליו היה נמוך ממה שיש לי כיום (המקסימום שהייתי מגיע הוא 110 ולא כמו 135 שאני מגיע אליו כיום). הייתי בטוח שהשדרוג בהורדה הוהעלאה באיזשהו צורה אמור לשפר את החווייה (אפילו שיפור …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בסלון: מחשב PC מחובר לראוטר TP-LINK TLWR81 (כניסה אחת ארבע יציאות) שמחובר למודם של בזק שמחובר לרשת. בממ"ד: מחשב נייד כבל רשת מחבר בין הממד לסלון. יציאה מספר #1 מהראוטר מחוברת ל-PC ויציאה #2 מחוברת לנייד (דרך כבל רשת ארוך מאוד כאמור). שאלה: איך עליי להגדיר את התקשורת כך שאוכל לשלוט מהנייד על הPC? נ.ב. ברשותי WIN7 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. WIN7 Home Premium 64BIT עם רשיון חוקי בשני המחשבים. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת ומוזרה, היא כבר נמשכת אני חושב משהו כמו חצי שנה, ופעם אחת ניסיתי לדבר עם 012 ולסדר את זה, אבל זה לא ממש עבד וגם לא הוט וגם לא 012 מוכנים לקחת אחריות לנעשה אצלי. אז אני אסביר כל מה שיש אצלי, ואז אקווה שאתם תוכלו לעזור, או להמליץ לי מה לעשות. טוב, אז יש לי ראוטר אלחוטי בבית, של לינקסיס, מחובר למודם ת'ומסון (כבלים), ומהמחשב יש כבל רשת לראוטר. הבית שלנו מרושת ברשת חוטית, כאשר אבא שלי מחובר לרכזת, ומהרכזת לראוטר. יש כאן סיבוך אני מודע לכך, אבל לא זו הבעיה כי גם כששאר הבית מנותק, יש לי בעיות רבות. בקיצור, משום מה, במשך זמן רב, בכל כמה שעות, האינטרנט מתחיל להיות מעיק, וכשאני מתכוון מעיק, אז זה אומר שאני יכול להוריד על 3 קילובייט בערך בביטורנט, ל…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי פה והדעות היו חלוקות. עכשיו אני באמת הולך לקנות אחד , אז מה הכי שווה בשוק ביחס למחיר של עד 350 ש"ח? תודה רבה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא מתחבר לWIFI של המחשב, אבל אני לא מזהה אותו במחשב. איך אני יכול לשתף בין המחשב לסטרימר? הוא עובד על android
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בית פרטי . יש לי ראוטר אלחוטי שיושב בקומת הכניסה ואליו מחוברים קווית שני מחשבים נייחים מהקומה העליונה. החדר שלי יושב המרתף (יש לי מחשב נייד) והקליטה לא מגיע בצורה טובה. רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר ראוטר אלחוטי אחר מדגםPower net 720G באופן קווי לראוטר שבקומת הכניסה והוא יפיץ לי את האינטרנט האלחוטי במרתף?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ה-TL-WR1043ND של חברת TP-LINK הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 כניסות קוויות של 1Gbps וכניסת USB לדיסק חיצוני. בשלב זה, זהו הנתב המתקדם ביותר של החברה שהיא אחת מהיצרניות הגדולות בעולם של מוצרי תקשורת לסביבה ביתית. בסקירה ניתן למצוא פירוט של תכונות הנתב ובדיקת ביצועים מעמיקה. לעיונכם -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שאצל HOT ה Voip הוא לא לגמרי Voip...מישהו יכול להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קוראת לי תופעה מאוד מוזרה: יש לי שני מחשבים ברשת, שניהם כמובן עם XP. שניהם מחוברים לסוויץ', שמחובר למודם/ראוטר של בזק (TNN 600E). בראוטר שניהם מוגדרים כ-STATIC IPs, המחשב הראשי שלי כ-10.0.0.1 והשני כ-10.0.0.2 ה-firewall בראוטר לא מופעל. במחשב הראשון האינטרנט עובד כרגיל, מצויין. במחשב השני האינטרנט עובד כרגיל, מצויין, מלבד - GMail. הוא פשוט לא מגיב. עובד בצורה איטית לחלוטין, באופן מחריד. לפעמים לא מגיב בכלל (אני פשוט נכנע אחרי 2-3 דקות שבהן למשל אני מנסה לחזור מתוך הודעה חזרה ל-index). יש לציין שזה לחלוטין לא נראה כמו בעיה בשרתים של gmail, שהרי ממש במקביל - דרך המחשב הראשון - הגישה מתבצעת באופן מושלם וחלק לחלוטין. זה קורה רק ב-gmail, שאר האתרים (והאינטרנט בכלל) מגיבים …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-