רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם משהו שמחובר להוט יודע כיצד להגדיר את המודם שלהם כמודם בלבד ולחבר לזה ראוטר מה שתיאורטית ישפר את השירות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום עברתי רק עם POP3, כלומר, למשוך את המיילים מ Gmail למחשבים השונים, כאשר בכל מחשב ההגדרה היתה להשאיר עותק על השרת, ולכן בעצם מכל מחשב שעליו מותקן Outlook ומקונפג ל Gmail שלי, הייתי רואה את כל המיילים בצורה נוחה. בעבודה אינני יכול להגדיר חיבור POP3 לג'ימייל, אלא רק IMAP, אם אני מבין נכון IMAP לא מוריד דבר, אלא פשוט משקף את תיבת המייל שלי Online לתוך ה Outlook, בדיוק כפי שאני מתחבר דרך ה Web לתיבה. אין לי בעיה להעביר את כל שאר המחשבים ל IMAP במקום POP3, אבל אם אעשה זאת: 1. אם ממחשב אחד שאני אמחק מייל מסויים, מהמחשב השני אני כבר לא אראה אותו, נכון ? 2. אני לא אוכל לקרוא מיילים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט, נכון ? 3. על מה אתם ממליצים ? אגב, 4. מה מבחינת תיקיות ? לאחר הגד…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק בינלאומי לאינטרנט המהיר (כבלים), ובזמן האחרון יש לי בעיות מהירות חמורות בשעות העומס. כשתומך של בזק בינלאומי אומר לי להוריד קובץ מ-microsoft.com, כדי לבדוק מהירות לחו"ל, הוא משקר? יש למיקרוסופט שרתים בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי חיבור 1.5M בכבלים דרך NETVISION... ולפעמים הוא ממש זוחל (עכשיו למשל אני מוריד על משהו כמו 7 KB משרת מהיר) הרצתי גם כמה בדיקות בכל מיני אתרים והתוצאות עגומות.... השאלה שלי היא האם מישהו נתקל כבר בתופעה כזו והתקשר לשירות לקוחות של הספק וקיבל איזשהו עזרה/פיצוי או שני מבזבז את הזמן שלי? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש נתב מתאים לאינטרנט סיבים של פרטנר. הכוונה שיהיה בו כל מה שצריך כדי לחבר ושייפעל (מתאם סיב SFP, מודם WAN וכ"ו). צריך המלצה, תקציב סביב ה 300 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ביקשתי להתחבר ל Triple C למהירות 25Mb כאשר עד היום הייתי במהירות 15Mb. העניין הוא שנציג מכירות שלהם אמר לי, שטכנאי בזק צריך להגיע לארון של בזק כדי לסדר תשתית VDSL. השאלה קודם כל אם אכן זה נכון, ואם כן למה ב Triple C גובים על כך 100 ש"ח בעוד שבחברות האחרות לא ציינו דבר כזה. בזק (אחרי כל השנים שגבתה ממני מחירים מופקעים) מסרבת כמובן לענות. מעבר לכך האם Triple C גובה כסף, אבל לפחות עומדת בזמן שהם אומרים, כי גם ב 012Smile וגם באקספון לא עמדו בזמן שנאמר לי ואפילו לא עדכנו אותי ובטח שאין מה לדבר על פיצוי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי וערב טוב. יש לי שאלה קצת אחרת (אני מניח) והנה הפרטים - יש לי בבית ראוטר שעובד בצורה אלחוטית באמצע הסלון(ראוטר של בזק - ROTAL RTA - 1025W) ספקית 014, עובד בצורה מצויינת. עכשיו - אני מתכוון בקרוב לעבור לממ"ד שלי עם המחשב ועם האקסבוקס 360 ואני מעוניין להשאיר את האינטרנט האלחוטי פועל באמצע הסלון ולעבור לממ"ד שלי, יש שם גם שקע טלפון של בזק 014 עם תשתיות של בזק ככה שכן יש שם נקודה של אינטרנט. אני מעוניין להתחבר לממ"ד בצורה חוטית (ההפך מאל-חוטית) - גם לאקסבוקס וגם למחשב שאלתי את בזק לגבי זה והם המליצו לי על דבר שנקרא HPNA, מה שכן, שמעתי שהדבר הזה דיי יקר ולא ממש מומלץ. אשמח לשמוע פתרונות אחרים או פתרונות של HPNA, לא באמת משנה לי... אם זה משנה אז יש לי עוד ראוטר של Intelline…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שיש לי איזה בעיה מעצבנת עם האינטרנט, אחרי כל כמה זמן הוא מתנתק, אבל המודם נראה תקין - מראה 4 נוריות כמו שצריך, אבל להתחבר אני לא מצליח, לפעמים הוא מראה שגיאה 868 , לפעמים סתם תקוע ... אחרי זה לאחר כמה זמן (בערך 5-10) הוא שוב נותן לי להתחבר. עד הפעם הבאה שהוא מתנתק ככה.. התקשרתי לנטויז'ן אמרו לי זה לא בעיה שלהם שאני אתקשר להוט. עדיין לא התקשרתי להוט אבל. רציתי לבדוק את הכרטיס רשת שלי, האם זה אפשרי? דרך תוכנה או דרך CMD איכשהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! קיימים 10 מחשבים מחוברים ברשת : 1) כיצד אני מגדיר מחשב 1 שהוא ישמש כשרת? 2) אני מעונין לשלוח קבצים בין המחשבים, מה אני אמור להגדיר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור (כשיגמר החוזה הנוכחי) ספקית אינטרנט. אני נמצא בנטויז'ן והבנתי שהיא לא משהו לפינגים במשחקים. (עוד לא התחלתי לשחק, מחכה לwow). קיצר, רציתי לדעת איזו ספקית אינטרנט הכי טובה לגיימרים ומה החבילה הכי טובה... (יש באפשרותי לשלם עד איזור המאה בחודש)
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני לקוח של בזק בינלאומי. ADSL 5Mbs . שמתי לב שבהגדרות החייגנים שלהם הם מציעים לכל מערכות ההפעלה חיבור PPPoE ו ל win7 הם מציעים חיבור PPtP . https://www.bezeqint.net/support/internet/dialing לא יודע למה! מה משניהם עדיף? ואם יש לי ראוטר ולא חיבור ישיר למודם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ יותר מבחינת STREAMING ו-UPTIME? הוא ימוקם בארון תקשורת במרתף בבית של 300 מטר על שלוש קומות, לא רוצה לרדת לכבות להדליק כל פעם שיש בעיה. לכל המחשבים תהיה רשת של ג'יגהביט שמגיעה לנתב בחיבור קווי, אבל למכשירים ניידים עדיין צריך את ה-WIFI. קראתי ב-NEWEGG ביקורות סותרות על ה-TPLINK הזה. או שאולי עדיף בכלל ה-WR1043ND המפורסם (בהנחה שהוא עדיין זמין)?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ובכן, לי יש אינטרנט בכבלים .. ואני משתף אותו ברשת רגילה עם כבל מוצלב אחד עם אחי. וכאמור בשביל שאחי ייכנס לאינטרנט הוא חייב להפעיל את המחשב שלי.. עכשיו אחי השני קנה מחשב נישא. ואנחנו רוצים לחבר את הכל לרשת משותפת שתכלול גם את האינטרנט. רציתי לדעת אם אני קונה HUB/SWITCH, האם ניתן לשתף בו רשת ואינטרנט ? והאם לא צריך להשאיר את אחד המחשבים דולקים בשביל שהשני יגלוש. (אין לי פשוט ידע נרחב בנושא של סוויצ'ים והאבים) אם כן אפשר, רציתי לדעת איזה לקנות ? אני צריך משהו פשוט..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שיהיה הכי מהיר, זול וטוב *עבורי* זה להשתמש בכרטיס סים ייעודי בתור האינטרנט בבית. לצורך כך אשמח להמלצה לראוטר משולב מודם סלולרי או באנדל ראוטר+מודם סלולרי, כי נראה שאי אפשר להשתמש בטלפון נקסוס 4 ישן בתור הוטספוט קבוע (הביצועים יורדים מ120 מגה ביט לשניה ל15 והלייטנסי לא משהו :\) מצרף תמונה של הביצועים בבית מה-OP6 שלי
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-