רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי לבאנדל 200 מגה של הוט, בזמן שהחיבור הקווי דרך ההוט בוקס עובד מצויין. החיבור האלחוטי גרוע מאוד. עברתי מנתב AC של בזק שעבד מצויין. מחפש נתב dual band שתומך ב AC אותו אחבר להוט בוקס שאגדיר כ bridge. המתמודדים העיקריים כרגע הם ה VR600 וה C7, האם ל VR600 יש יתרון כלשהו מבחינת הנתב על פני ה C7? הבנתי שהוא תומך ב beam forming בזמן שהשני לא. האם יש עוד נתבים מומלצים בתווח המחיר הנ"ל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת בהסבר מפורט איך אני מגדיר שולחן עבודה מרוחק על ויסטה ואיך אני מתחבר לאותו שולחן עבודה מרוחק גם דרך ויסטה..... מקווה שזה הפורום הנכון...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי פה ראוטר מודם של בזק ROTAL RTA1025W אבל אנחנו פה HOT עדיין אוכל לשתף איתו אינטרנט אל חוטי ? כי מאחורה יש לי כניסת DSL (של טלפון רגיל) ובנוסף עוד 4 כניסות רגילות של ETHERNET כבל רשת החיבור שלי פה הוא קבוע איי פי קבוע מ בזק בין לאומי (ללא חייגן) .... ניתן ? כרגע המודם הוט מחובר לקיר ולמחשב עם כבל רשת אני צריך להוציא את הכבל מהמחשב לחבר לפורט מספר 1 ולמתוח עוד כבל רשת מפורט 2 למחשב וזהו ? או שזה לא יעבוד .... ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? בארץ משתמשים בכלל בAC? מכשירים חדשים (סלולרי למשל) שתומכים ב-AC, יתמכו לאחור גם ב-N?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח רגיל עם מודם הפשוט הזה של הוט שיש לכולם (THOMSON TCM425), ונייד איזה כמה חודשים וכבר נמאס לי כל פעם להתחבר לשכנים, האינטרנט מתנתק(שכנים בבניינים שנמצאים קרוב לבית שלי,כנראה אבל שזה רחוק מדי) ובזמן האחרון בכלל לא קולט אותם. יש דרך להעביר את האינטרנט שיש לי במחשב הרגיל גם לנייד? אני לא ממש מבין בזה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שני מחשבים. אחד פועל מצויין, אבל השני מסרב להעלות אתרים, כמו האתר הזה, אני עכשיו כותב עם המשחב השני. יש אתרים שהוא מעלה ויש לא, האתרים שהוא לא נכנס אליהם הם אותם אתרים כל הזמן, הוא פשוט חושב בלי סוף ולא מעלה את האתר. יש אתרים כמו זה שהוא מעלה את העמוד הראשי אבל כשאני נכנס לפורומים לדוגמא הוא לא נכנס. האתרים משתנים מדיי פעם, לדגומא לפני כמה ימים יכולתי להכנס לSKYPC והיום לא. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, עברתי בדיוק ליחידת דיור בוילה, בעל הבית מרשה לי להשתמש באינטרנט שלו אבל אנחנו בקושי מצליחים לקלוט את האינטרנט גם לאחר חיבור מגביר אות באמצעות USB. חשבתי על האופציה של הhomeplug אבל הבנתי שזה לא יעבוד מכיוון שמדובר במונה נפרד לגבי האופציה של להעביר כבל בין הדירות, הוא איננו מוכן לכבל חיצוני. כרגע בדירה יש נקודות חיבור לכבלים ולטלפון אבל לא ראיתי נקודת אינטרנט השאלה היא האם העתקת נקודה היא אופציה מכיוון שבשירות אמרו לי שאצטרך בכל מקרה לשלם על תשתית נפרדת (ולדעתי סתם מנסים לגבות ממני עוד כסף הרי השידורים מהוט מגיעים אליי) והאם יש פיתרון יותר טוב שמישהו מכיר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור מצויין 5 מגה ADSL עם בזק ואורנג. באיזור שלי אפשר להתחבר לרשת החדשה של הוט ובא לי להנות מ-16 מגה. השאלה שלי אם זה כדאי, כלומר לעבור לכבלים מ ADSL ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מתג של אדימקס: Edimax ES-3108P הוא מנותק כרגע וסתם עומד לו חדש בפינה. כמו כן האינטרנט והרשת הביתית (משולבת קווית ואלחוטית) עובדת דרך ראוטר אלחוטי (משולב מודם) Rotal RTA 1025W (קיבלתי מבזק ובינתיים זה עובד בסדר גמור, לדעתי אגב זה בדיוק כמו הסימנס שהם נותנים 1 ל1). השאלה היא כזאת האם ניתן להוציא יציאת קווית אל המתג (כלומר לחבר למשל ביציאה מספר 1) ואז לחבר מחשבים נוספים למתג ותיהיה להם גישה לרשת + אינטרנט או שיש צורך לחבר את המתג דרך מחשב אחר (שבו יהיו 2 כרטיסי רשת: 1 למתג ו1 לנתב) ואז כל מחשב שרוצה גישה לאינטרנט דרך המתג להגדיר גישה דרך המחשב שמחובר לנתב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באתר של LINKSYS ולא מצאתי שום איזכור ל QOS. מה לגבי 3COM 3CRWE554G72T ? יש לו QOS? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למה לעזאזל? למה?!?!? עכשיו כשהמלחמה בין חברות הכבלים לבזק גוברת, למה שלא חברות הכבלים יעלו במיקצת לא יותר מידי את מהירות השליחה (שלא כמו ADSL הדבר אינו תלוי בתשתית), ודבר זה יביא אליהם פול מנויים חדשים ויעזור לי מאוד: בSOF, FTP, NFS2, ועוד הרבה צרות שדורשות רוחב שליחה מהיר. דרך-אגב: K.W.L -CLAN RULZ! ANYWAY מה דעתכם על הנושא ומה אפשר לעשות? אולי הפגנה/עצומה או משהו מאורגן אחר בשביל חרות מהירות השליחה! MOOMOO
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-