רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רשום בכל דבר עם האימייל שלי של ה012, מה יקרה ברגע שאני יעבור ל014? האם ילך האימייל לפח? אין אפשרות להשתמש באותו האימייל אבל עם ספק 014? כי אני מעוניין לנתק את ה012 ונראה לי בעייתי הקטע עם האימייל.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר זמן מה שאני לא מרוצה מהאינטרנט שלי...וחשבתי לעבור לספק אחר. הבעיה היא שבזמנו כשנרשמנו לראשונה לחברה, אבי קיבל כתובת אימייל קבועה מהספק. (אנחנו עם אותה החברה כבר 7-8 שנים!!!) אני לא בטוח אם קיים חוק שמאפשר לי להישאר עם אותה כתובת אימייל (כמו עם מספר הטלפון) ולעבור לספקית אחרת? האם יש דרך/פתרון אחר שלא מצריך שינוי של כתובת האימייל?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם יש לי TPLINK גירסה 9.3 בדגם 841N. איזה גירסה אני צריך להוריד של OpenWRT? כי אין שם את 9.3 ספציפית.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נתב D-LINK 524 ומודם ADSL 600E , שני מחשבים אחד בחיבור פיזי לנתב והשני בחיבור אלחוטי. כשאני מחבר את המודם לנתב נורית ה - ETH במודם נשארת כבוייה , גם בראוטר נורית WAN כבוייה, יציאה מספר 1 בנתב לא מגיבה , יציאות 2,3,4 - תקינות. חיבור הרשת בין שני המחשבים תקין. עשיתי RESET לנתב פעמיים. אני גולש לממשק ה - WEB של הנתב ללא בעייה , כל ההגדרות נכונות (בדקתי פעמיים) כשאני מחבר את המודם ללא הנתב הכל תקין - כך שהבעייה לא במודם. אין אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט כבר כמה ימים שבשעות הערב אין לי אינטרנט ומה שמוזר הוא שהמחשב מראה שהכל תקין אבל עדיין בכל זאת אין אינטרנט אבל מצאתי פתרון כל פעם אני עושה ריסט למחשב אבל אני רוצה לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת מבלי לעשות ריסט למחשב בכל פעם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה, יש לי מחשב נייד insprion 5558 שאני גולש עליו בראוטר של הוט, כבר 4 חודשים הכל היה תקין, פתאום בימים האחרונים הוא מראה לי סימן קריאה צהוב. נסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס הרשת למרות שלא נראה לי שהיה צריך ועדיין לא עובד. הראוטר של הוט כן עובד לי ולאשתי על מכשירי הפלאפון, לא נראה לי שהבעייה בראוטר, מצד שני, כשאני מפעיל נקודה חמה דרך הפלאפון כדי להתחבר עם המחשב אז זה עובד מצויין. אז אני כבר לא יודע איפה יכולה להיות הבעייה...אני ממש זקוק למחשב עם הראוטר. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנת דריבר רשת של הלוח אם לא עזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שעה וחצי שאין אפשרות להתחבר לשום תוכנה שפועלת על סרברים מחו"ל,כנ"ל גם שרתים מחו"ל האם זה רק משהו שקרה לספקית שלי (נטוויז'ן) או שזה כלל ארצי,ומה זה ? האם נפל בק בון,משדרגים את המערכת,הפסקת חשמל...מה?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אף אחד עדיין לא עשה יותר מ 20MB פס רוחב או יותר ? בא לי לראות אם באמת זה יכול להגיע להורדות האלו, שמישהו בעל חזון יוכל להראות לנו ולפתוח את העיניים שלנו, פשוט מעניין לראות את מהירות ההורדה של קובץ מסויים, לא באתר המחשת מהירות.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-