עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by deso,

התלבטתי הרבה בקשר לראוטרים וגם לחברות, אבל לא מצאתי משהו נורמלי. בדקתי ראוטרים מחברות כמו Edimax D-Link Linksys ואו שאחד מתחמם יותר מדי או השני מתנתק כל רגע או שהוא יקר מדי וזה נמשך. אין ראוטר נורמלי ??????? אני זקוק לראוטר חוטי, שתומך בP2P PPTP Firewall בהכול.. תקציב של 300-350 ש"ח, מאחת החברות הנ"ל. וגם, יש לי שאלות: 1. DHCP זה משהו שבנוי בראוטר שכל פעם שמתנתקים הוא משנה את הIP המלא? (XXX.XXX.XXX.XXX) 2. האם Firewall גם חוסם את כל הגישות למחשב השני (בעל הראוטר) וגם מגן על המחשב מווירוסים? 3. האם הראוטר מתחבר איכשהו למחשב הראשון (בעל האנטרנט)? תודה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Master Boo,

איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by mob14,

שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!

4. Started by ScreaMan,

אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני מחפש ראוטר לבית של ההורים. הוא ימוקם במרכז הבית ונדרש לשידור יציב (היום הראוטר בשימוש הוא 1043nd של TP link שחווה נפילות קבועות) נדרשת תמיכה בכ-8-10 משתמשים במקביל ויציאות Gbit. אין דרישה ממשית בשלב הראשון לתמיכה ב-5GHZ אבל זה בונוס נחמד. חשוב מאוד שהאות האלחוטי יהיה חזק ככל האפשר. לי יש בבית את ה-C7 ואני אישית מרוצה ממנו מאוד ולכן זו אופציה אפשרית אבל יקרה בהרבה מהתקציב. בנוסף יש לי חבר שרוצה למכור את ה-C8 שלו בכ-400 שח (ללא אחריות) וזו עוד אופציה אפשרית. אשמח לשמוע המלצות אם לקנות את ה-C8 במחיר הזה, או לקחת ראוטר אחר?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שמים לי בדירה עוד יומיים את ה-12 מגה של הוט,ויש לי נתב של D-LINK 2650U שקיבלתי מבזק ויש לי כמה שאלות: 1.האם הנתב הנ"ל יתמוך במהירות מלאה של 12 מגה? 2.אם לא,איזה נתב כן יתמוך והוא לא יקר מדי מקסימום 200 ש"ח 3.הציעו לי גם מהוט ב-10 ש"ח לחודש נתב שלהם,בהתחלה סירבתי אבל עכשיו אני רואה באינטרנט שלא בטוח שהנתב שלי יעבוד אז אני חושב לקחת כי זה 120 ש"ח,מישהו יכול לפרט לי איזה נתב זה והאם אולי כדאי לקחת דווקא אותו ולא לקנות במקום אחר? 4.ראיתי הרבה דברים באינטרנט על הדבר הזה שנקרא L2TP,מישהו יכול להסביר לי מה זה,האם אני אצטרך להשתמש בזה,איך עושים את זה ואיזה נתב תומך בזה? תודה רבה לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by the crazy boy,

יש לי רשת עם שני מחשבים. אחד פועל מצויין, אבל השני מסרב להעלות אתרים, כמו האתר הזה, אני עכשיו כותב עם המשחב השני. יש אתרים שהוא מעלה ויש לא, האתרים שהוא לא נכנס אליהם הם אותם אתרים כל הזמן, הוא פשוט חושב בלי סוף ולא מעלה את האתר. יש אתרים כמו זה שהוא מעלה את העמוד הראשי אבל כשאני נכנס לפורומים לדוגמא הוא לא נכנס. האתרים משתנים מדיי פעם, לדגומא לפני כמה ימים יכולתי להכנס לSKYPC והיום לא. מה אפשר לעשות? תודה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום . אני רוצה לקנות ראוטר למחשב הנייד הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania יש לי מודם של טומפסון עם מהירות 12 מגה . צריך ראטור מהחנויות הבאות ,אייבורי,KSP ,TMS . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. היום היה לי קצר חשמלי בבית, החשמל קפץ, איתרתי את הבעיה לקצר - בית מנורה תקול ומנורה שנשרפה. לאחר שהחשמל חזר למרות שהמודם והנתב כבר עלו חוויתי בעיות מוזרות בגלישה כמו תקיעות ואיטיות קיצונית בכל המחשבים בבית, רק לאחר ניתוק של המודם והנתב מהחשמל והחזרה שוב אחרי כדקה התקלה הסתדרה. בזמן התקלה נתתי PING ממושך לנתב וראיתי זמני תגובה לא הגיוניים של 200ms ל gateway שהוא 192.168.0.1 ה WIFI פתאום התנתק לי ולא הבנתי למה. מודם THOMSON של הוט ונתב DIR-655 של D-LINK. השאלה היא מה גרם לתופעה מלכתחילה? האם תקלת מודם או נתב? ולמה הפסקת חשמל אחת שיבשה את התקשורת כולה והייתי שוב צריך לנתק ולחבר לחשמל על מנת שתקלה תיפתר, נתקלתי בעבודה בתופעה דומה בנתבים של CISCO. אשמח לדעת מה דעתכם ומה…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אתמול רכשתי את הראוטר הנ"ל, קיימת בו אפשרות של Bandwidth Control ע"פ טווחי IP. הוא מחובר למחשב נייח חוטית, ושאר הבית (לפטופים) גולש דרכו אלחוטית. מטרתי היא להגביל את שאר הבית לעד 3M רוחב פס (מתוך 10M). שאלתי היא: מה אני צריך להגדיר בשאר המחשבים כדי שחוק חדש שאצור יכנס לתוקף? צירפתי תמונות של התפריט. תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי ראוטר VVG2000 נוראי מבזק כבר כמה שנים, ולמרות שהוא כזה איטי ומתנתק כל הזמן לא טרחתי להתקשר לבזק. עכשיו כבר לגמרי נמאס. האם יש להם כרגע ראוטר נורמאלי שאפשר לבקש בתור תחליף?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by gigabot,

שלום, נמאס לי מהרשת של מיקרוסופט ואני רוצה לקנות HUB שיחלק את האינטרנט בלי בעיות, אני לא מבין הרבה ברשתות, אז חשבתי, הHUB הזה נראה זול אני לא צריך להרבה מחבים אבל ככה יצא שזה 8 פורטים מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_192_230&products_id=299 תודה מראש. אלי.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by wons,

היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה להגביר בצורה מסויימת את ה WIFI שלי כדי שאני אוכל לגלוש במרחק של 300-400 מטר מהרווטר. התחלתי לחפש בוסטרים שונים ונפלתי על דברים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 שניראה כמו צעצוע: 1. נימצאות שם תמונות של המגבר פתוח ואפשר לראות ששתי האנטנות המונופול בצדדים (של ה 6DBI) ביכלל לא מחוברות. 2. הצלחת מחישוב מהיר כדי להיות עם הגבר 26DBI ובתדר 2.4-2.5GHZ צריכה להיות בקוטר של בערך מטר... וזה לא בדיוק ניראה ככה. 3. ניתן לראות את הכרטיס והוא לא ניראה בדיוק כרטיס עם מגבר אלה אולי רק בקר פיענוח אותות ואני יכול להמשיך לנתח... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תכלס משהו איכותי אני צרי…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי נתב D-Link 2650U שקיבלתי בזמנו מבזק. הנתב היה מוגדר על ידם לעבודה כנתב + מודם DSL. בימים אלו, התחברתי להוט, שהתקינו אצלי את המודם שלהם, ה- Hotbox, אבל בשביל שיתפקד גם כנתב אלחוטי, משום מה דורשים עוד 10 ש"ח לחודש, באופן קבוע. משום כך, החלטתי לקחת את המודם שלהם ולהשתמש בנתב ה- D-Link שלי בתור ראוטר אלחוטי. פה נתקלתי בבעיה ואני זקוק לעזרתכם: איך אני מגדיר את הנתב שיתפקד רק כנתב אלחוטי ויעבוד מול המודם של הוט, שנותן גישה לאינטרנט דרך יציאות ה- LAN שבו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by liiight,

אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום! יש לי אינטרנט מהיר בטכנולגיית ADSL ובמהירות 1.5 . יש לי רשת אלחוטית וגם חוטית רגילה אם הלפ-טופ של אבא שלי. הראוטר שמשמש לרשת האלחוטית: D-Link DI-614+ אתמול התחלתי לקבל הודעה איך שהגעתי לתפריט הראשי של הווינדוס: הודעץ שגיאה שבה נאמר: קיים שם כפול ברשת ומאז האינטרנט אומנם עובד אבל הוא איטי בצורה בלתי יאומנת ואני מוריד קבצים במהירות אבסורדיות של 8kb\s וכאלה... איך אפשר לפתור את זה? יש לציין שאני בור מוחלט בעניני רשתות ואינטרנט ואין לי אפילו מושג בסיסי מה צריך לעשות כדי לסדר את הענין... מערכת ההפעלה שלי היא Windowes XP Home . תודה מראש.

19. יש לי אינטרנט בכבלים חבילת 0.75 של 012 וערוצי זהב שעד היום הוא עבד בסדר גמור אבל פתאום הוא הפך לאיטי מאוד התקשרתי לתמיכה תכנית והם אמרו לי שזה בגלל שיש לי יותר מדי פרסומות במחשב ואני צריך לעשות הסרה אם התוכנה AD-AWARE עשיתי אך זה לא עזר התקשרתי עוד הפעם ואז אמרו לי שאני צריך לבטל את החייגן ולהיתחבר בלי חייגן עשיתי את זה מהירות ההורדה חזרה אבל עדיין הגלישה איטית וההורדה בתוכנות כמו מירק וקאזה איטית מאוד (בין 10-18 KBPS). וחוץ מזה עשיתי בדיקה באתר SPEEDTEST.COM והתוצאה שקיבלתי הייתה BELOW AVARGE הוא כתב שאני מוריד מגה 1 לדקה! אז בבקשה ממכם תעזרו לי לפתור את הבעיה בבקשה!!! אני ממש נועש :'( :'(

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מחר מגיע טכנאי של בזק לחבר אותי ויש לי כמה שאלות : 1. בגלישה , צפיה ביוטיוב יש הבדל בין חבילה של 5 מגה ל 40 מגה ? או שזה אותו דבר ? אני לא מדבר על הורדה !!! 2. יש לי מודם ראוטר 1025 רוטל , יש אפשרות לקנות מבזק מודם VDSL ב 100 שקל ולחבר את הרוטל בתור ראוטר ? או לחבר את המודם רגיל למחשב ולעשות רשת עם כבל מוצלב כמו פעם ? ולחסוך את הכסף של הראוטר 3. קיבלתי 40 מגה משולב ב 115 שקל זה נחשב הרבה או סביר ?

21. Started by eizik26,

שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי, ההתחייבות לבזק מסתיימת בעוד מספר ימים, החלטתי להרשם ל CCC קצת לפני על מנת שאוכל להשוות את שתי החברות "בתנאים שלי". בכל מקרה, הבדיקות בוצעו היום, יום שלישי - בשעה 14:00. שעה לא עמוסה במיוחד. חשבתי שכאן יהיה יתרון דווקא לבזק בין לאומי ובשעות הלחץ ל CCC.. בכל מקרה, אלו המספרים : Israel : :Europe, Paris USA, East side, Los Angeles : Youtube test : טריילר ב 1080P באורך של 1:47 דקות. Never back down trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cn2-nzMHgtU טריפל C - טעינה מלאה תוך 37.2 שניות. בזק בין לאומי - טעינה מלאה תוך 45.5 שניות. הערה: בזמן בדיקת CCC מול לוס אנגלס, בפעם הראשונה קיבלתי נתון מוזר של 2.5 מגה הורדה ופינג 220. ניסיתי פעם נוספת…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

שלום רב בימים האחרונים האתר http://www.torrentleech.org לא עובד לי הוא פשוט מראה שגיאה HTTP 403 אסור ואחרי איזה 20 רענונים זה פתאום עובד ובגלל שהחלפתי ראוטר לפני יומיים קשה לי לדעת אם זה מזה או שיש בעיה באתר... תוכלו בבקשה לנסות להכנס גם ולעזור לי...תודה מראש,עידן.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. היי קוראת לי תופעה מאוד מוזרה: יש לי שני מחשבים ברשת, שניהם כמובן עם XP. שניהם מחוברים לסוויץ', שמחובר למודם/ראוטר של בזק (TNN 600E). בראוטר שניהם מוגדרים כ-STATIC IPs, המחשב הראשי שלי כ-10.0.0.1 והשני כ-10.0.0.2 ה-firewall בראוטר לא מופעל. במחשב הראשון האינטרנט עובד כרגיל, מצויין. במחשב השני האינטרנט עובד כרגיל, מצויין, מלבד - GMail. הוא פשוט לא מגיב. עובד בצורה איטית לחלוטין, באופן מחריד. לפעמים לא מגיב בכלל (אני פשוט נכנע אחרי 2-3 דקות שבהן למשל אני מנסה לחזור מתוך הודעה חזרה ל-index). יש לציין שזה לחלוטין לא נראה כמו בעיה בשרתים של gmail, שהרי ממש במקביל - דרך המחשב הראשון - הגישה מתבצעת באופן מושלם וחלק לחלוטין. זה קורה רק ב-gmail, שאר האתרים (והאינטרנט בכלל) מגיבים …

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים