רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לחבר אלחוטית בין מחשב נייח למחשב נייד (מפורטים בפרופיל, הנייד לא תומך ב-N, רק G, למיטב ידיעתי) שנמצאים בשני בתים שונים במרחק של כ- 300 מטר, כך שאוכל לגלוש בנייד דרך החיבור של הנייח. הבתים הם בתי קרקע, עשוים גבס ועץ. מאד חשוב לי שהקליטה תהיה רציפה ויציבה. חיפשתי בפורום, אבל כל מה שראיתי נוגע לרשת בתוך בית אחד ולא בין בתים שונים. אודה לכם אם תתנו לי המלצות, ואודה לכם אפילו יותר על מהירותכם, כך שאהיה כמה שפחות זמן ללא אינטרנט (: ליז
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הנ"ל: Archer VR600 אני בבזק + בזק בינלאומי 100MB ניסיתי לרכוש אותו בעבר מאמזון אבל נתפס במכס ולא רצו לשחרר אותי אפילו שמילאתי טפסים לשחרור אז אני מעוניין לקנות בארץ. אבל שמעתי שבארץ הקשוחה נעולה ולא ניתן לבצע שידרוג גרסה, האם יש בארץ נתב זה הנמכר בגרסה 2 (V2)? או שיש חלופות אחרות? D-LINK G225 בעל ביקורות חיוביות אך אני צריך וויפי טוב והבנתי שבנתב הזה הוויפי לא משהו. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב , בעקבות הגילוי של MOO MOO בתראד על הכתובת IP... החלטתי לעבור ספק משום שבזק בינלאומי (הספק הנוכחי שלי) "לא יכולים להחליף את לי הכתובת" זה "קבוע".. RESET'ים למודם לא משנים לי את ה-IP וההתייחסות של בזק לא מוצאת חן בעיני.. אז אם יש לכם פה מחירים של ספקים (שאתם מחוברים) תכתבו ותנו גם דעה אישית על הספק איך מתייחסים אליכם , איך המהירות והפינגים. אני מחובר לבזק...לא מרוצה..פינגים גבוהים , הורדות סבירות...75 ש"ח בחודש.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי גולש באינטרנט ולכל דף לוקח כ4-5 שניות עד שעולה. כאשר הוא גולש ל YNET הדף נתקע לו כ2-3 דקות לפני שהוא עולה. זה קורה לו אך ורק ב YNET ולכן הדבר מוזר מאוד. הייתי שמח לקבל עזרה ממכם, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזו שאלה נפוצה בפורום אבל גם שחיפשתי המלצות על נתב אז או שבמהלך השאלה שינו את הנושא או שהמליצו על נתב ה EDIMAX שעליו ראיתי הרבה בעיות במהלך החיפוש. שאלתי היא פשוטה יש לי מחשב די ישן ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לנייד וכמו כן לנתב אלחוטי שיתחבר למודם של הכבלים אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברה אחת טובה שבה אוכל למצוא גם נתב וגם כ.רשת { שמעתי שכדי שהכרטיס והנתב יהיו מאותה חברה האם זה נכון ? } שאלתי הנוספת אני טס לארה"ב בעוד כחודש האם יהיה נבון מבחינתי להביא את הרכיב שתמליצו לי שם או שלפי דעתכם המחירים אינם שונים כל כך ? שוב רציתי לומר תודה מראש על עזרתם אודי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת ואין לי מושג בנושא. אני רוצה שאני יוכל לגלוש ברשת ה wifi. בבית יש לי את ההוט בוקס, מהירות גלישה של 100 מגה. אם הבנתי נכון מחיפוש בגוגל אז הוא מתחבר ללוח אם. זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-H97-HD3 הבנתי שיש כרטיס רשת PCI ויש כרטיס PCI-E, מה ההבדלים ביניהם? האם מישהו ממליץ על רכיב אחר כי כמו שציינתי איני מבין בנושא?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן.... יש לי מספר שאלות בקשר לפינגים. אני לא בדיוק מבין מה זה!! כי ששאלתי את השאלה באתר pc arena אמרו לי שזה בדיקה תקשורת אוו משהו בסגנון... החלטתי להעביר את הנושא לכאן. אז ככה: מה זה פינגים? איפה הם נמצאים? ומה הם עושים? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני חושב שאקבל תשובות על אלה אבין את השאר!!! אני גם יודע שפורצים או משהו כזה... טוב הכי כדאי שאשמע מכם את כל מה שאפשר בנושא!! או אם יש איזה מדריך על זה גם טוב... תודה רבה..
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיאפשר ניהול ושליטה מקסימליים על הרשת. המטרה היא שיהיה אפשר להגדיר לכל אחד QOS עולה ויורד ואפילו לסגור סוגים של תעבורה (TORRENT לדוגמא). הטכנולוגיה פחות חשובה (אין בעיה שיהיה תקן G ו10/100), העיקר יכולות ניהול ושליטה. בשאלה היא האם יש ראוטר זול יחסית שמאפשר זאת או שחייבים לעלות לרמות של ראוטרים מקצועיים?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי במקרה מוזר לאחרונה! יש לי רשת של מחשבים. כשאני מחבר מחשב לרשת עם כבל, הוא מצליח להתחבר לרשת, ולהתחבר לאינטרנט. הבעיה היא שהוא לא מזהה מחשבים אחרים ברשת. הדבר המוזר ביותר הוא, שכשאני מחבר לאותו כבל מחשב אחר, הוא כן מזהה לי מחשבים אחרים ברשת הפנימית שלי. זיהוי המחשבים ברשת הפנימית מאוד חיוני לעבודה. ניתן להסיק, שהבעיה היא לא בתשתית הרשת, אלא במחשב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה). בדקתי את ההגדרות של המחשב, הפיירוול, הגדרות הרשת, ניסיתי לתת לו כתובת IP סטטית, וללא הועיל. מחשבים אחרים מזהים את הרשת בקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בwindows XP ואני רוצה לעשות שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט כשהמחשב עולה. איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. האם מודם הוא ראוטר, או שמדובר בשני דברים (מכשירים) שונים? בביתי מותקן מודם (או ראוטר, או מודם-ראוטר) של אורנג'. כאשר החלפתי את המכשיר עם הראוטר של Linksys (http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAP54G) לא הצלחתי להתחבר לרשת. יכול להיות שהמכשיר של אורנג' שבביתי הוא מודם שהוא גם ראוטר, לעומת המכשיר שחיברתי (שהוא רק ראוטר)? בכלל, מה ההבדל בין מודם לבין ראוטר? תודה וסליחה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קשור לאינטרנט באמצעות הוט. מהירות התקשורת שמגיע המחשב השולחני שלי, זה המקושר ישירות לרשת הוט, משביעה רצון, מתקרבת ל-500 המובטחים. במקביל ראוטר ה- HOTBOX שמספקת החברה מאפשר תקשורת אלחוטית. משום מה, איני מצליח להפיק מהירות סבירה ברשת הביתית. הנייד מגיע לקרוב ל-100 Mbps והמחשב הנייד לכ-200. האם אפשר לשפר את מהירות הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד MSI Wind, בעבר היו לי בעיות התחברות שכיום פתרתי אותן והתחלתי להשתמש בו, הרשת שלי בין 2 מחשבים ללא ראוטר. הצלחתי להתחבר לרשת ואבטחתי אותה גם, יש לי תיקיה של הנייד שמשותפת ואני מצליח להתחבר אליה מהנייח. אבל תיקיה ששיתפתי מתוך הנייח לא מצליח להתחבר אליה מהנייד.... מה שכן, יש לי בנייח 2 רשתות, עם אחת (קווית LAN) אני מתחבר לאינטרנט, והשניה (Wi fi) שאיתה מתחבר לנייד. התיקיה ששיתפתי משותפת רק ברשת הקווית (LAN). איך אני משתף תיקיה או כונן ברשת האלחוטית ולא בקווית כי זו לא הייתה המטרה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי להגדרות של הראוטר ואני לא מוצא איפה אפשר לראות מי גולש ברשת ה- Wifi שלי. אני חושש שהשכנים שלי גולשים עלי ולכן אני רוצה לראות אם אני צודק. הראוטר שיש לי זה: tl-wr841n תודה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-