רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הביאו פה קובץ RAR פגום עם סקריפט איך לשנות אך לא עובד לי. אשמח אם מישהו יעלה אותו שוב ויסביר איך עובדים איתו. או שיש פטנט אחר לשנות IP מלבד לנתק את חיבור ה- ADSL. שמצריך הרבה זמן עקב סינכרון מחדש. תודה !!!!!!!!!!!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2010 בשעה 20:09:23 האופציה עם CMD ipconfig לא משנה את ה- IP. !!!!!!!!!!! צריך את הסקריפט.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים MAC ADRESS למודם מוטורולה SB4200 ? אני חושב לרכוש מודם כזה דרך EBAY ולפרוץ אותו רק צריך לדעת איך משנים MAC, כדי שהוא יתחבר עם מידע נכון לכבלים ראיתי מודמים פרוצים אצל חברים משהו מטורף UPLOAD של 256 קילו בייט לשניה DL של 10 מגה ביט מטורף !! מישהו מכיר מישהו שעשה כזה דבר ? אם בפורום זה לא חוקי לדבר על כאלה דברים, אני אשמח לתשובות בפרטי. אריק
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני גר במקום שהתשתית של בזק מאוד חלשה יכול לקבל גג עד 10 מגה, ולהוט אין בכלל תשתית באיזור כאן. הצורך שלי הוא לשחק ברשת בפליסטיישן , ובדיוק ליד הבית שלי עומדת במרחק של 30 מטר אנטנה של אורנג' וכשאני עושה speed test זה נותן לי ב 4G מהירות הורדה ממוצעת מעל 60 מגה ומהירות הורדה ממוצעת מעל 30 מגה. קניתי חבילת גלישה של 20GB שתספיק וגם ראוטר מיוחד ל4G של DLINK הדגם שלו זה dwr921 זה ראוטר שפשוט מכניסים לו סים וגולשים ב 4G ואפשר לחבר גם כבל רשת מאחורה למכשיר שבו רוצים להשתמש. הבעיה היא שאני עושה בדיקת מהירות בפליסטיישן ואני מקבל net type 3 במקום net type 2 וזה מונע ממני להתחבר להרבה אנשים( את הבעיה הזאת בדרך כלל יש בהוט) יש לי אפשרות איכשהוא להצליח לקבל net type 2? כי אין לי ספק…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך משנים איפי ? יש לי כבלים והוא לא משתנה... תודה לעוזרים ביי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים. בחלק מהם מופיע שמהירות הרשת היא 100mbps ולחלק מופיע 1000mbps הראוטר שלי הוא D-link DIR-655, שתומך ב-1000mbps וגם במחשבים יש אפשרות כזאת, אבל כאמור, אי אפשר להגיע למהירות הזאת בפועל. איך משנים את ההגדרות במחשב? ניסיתי דרך הראוטר לאלץ אותם לתקשר ב-1000. אבל כשניסיתי, כל המחשבים סירבו להתחבר לאינטרנט. אז החזרתי למצב הקודם של בחירה אוטומטית. לכולם יש את אותו סוג כבל, cat5e וכולם הורכבו באותו זמן, וכולם פחות או יותר באותו אורך (20-25 מטר).
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי באן מאיזה אתר ( קיבלתי באן ממש לא מאשמתי ) וכל פעם שאני נכנס לאתר הוא רושם לי שקיבלתי באן ואני לא יכול לעשות כלום .. אני דיי בטוח שזה באן אייפי, שיניתי את האייפי שלי באינטרנט אבל זה לא עזר .. אני מאמין שעל ידי שינוי האייפי של המחשב האתר יוכל לפעול שוב ואוכל לפתוח משתמש חדש .. בכל מקרה תודה רבה לעזורים !!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 22:21:48 חברה אני ממש צריך את העזרה שלכם
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להיכנס לפייסבוק ומופיעה לי הערה שאני צריכה לשנות את הגדרות אבטחת האינטרנט שלי כי עכשיו מוגדר שאין אפשרות לשמור קבצי קוקיז. איך אני משנה תהגרות על המחשב כדי שאני אוכל להיכנס? (אם זה משנה, נראלי שהכל המערכת הפעלה של המחשב היא של ויסטה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר משולב של HP ואת המדפסת אני משתף בקלות בין כל המחשבים בבית שמחוברים עם ראוטר, אבל את הסורק אני לא מצליח לחבר, אשמח לשמוע אם יש אפשרות כזו. שמעתי על איזה תוכנה שעושה את העבודה טוב, אבל אני מעדיף בלי תוכנה ואם אין אפשרות עדיף תוכנה חינמית. תודה לעוזרים וערב טוב אבי
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הרכבתי רשת ביתיית באחד המחשבים יש ווינדוס 98, נסיתי לשתף את הכונן שלו אבל לא הצלחתי, במחשב השני יש ווינדוס אקס פי את הכונן הזה הצךלחתי לשתף ורואים אותו ב98!!! השאלה איך משתפים דווקא של ה98
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט. שקלתי לקנות מוצר כמו זה: http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI? איפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בסוויץ חיבור שמעליו רשום Uplink. בראוטר חיבור שמעליו רשום Link. לאן המודם מתחבר? איך הכל מתחבר ?
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי נתב DSL-2650U, כשאני רושם בתוך המודם שם וסיסמה של הספק אני לא מצליח להתחבר, אבל כשאני רושם בחייגן בשם 1@1 זה כן מתחבר לי. גם לאחר שאני מאתחל איתוחל קשה את הנתב ואני עושה חייגן במחשב אני מקבל שגיאה 651. וחשוב לציין שאין פה בעיה של הספק, כי במחשב אחר אני כן מצליח להתחבר עם השם וסיסמה. זה רק קורה בנתב הזה. ואי אפשר לומר שזה בעיה בנתב, כי עובדה לבזק 1@1 אני כן מצליח להתחבר. מה יכול להיות הבעיה? אולי צריך לעשות איזה הגדרה נוספת בתוך הנתב כדי שזה יעבוד מול הספק? אולי לעשות איזה גשר בין הנתב לחייגן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית קוית עם מחשבים המריצים Windows XP. המחשבים רואים אחד את השני ומשתפים ספריות שהגדרתי. הוספתי בימים האחרונים מחשב נייד נוסף המריץ Windows Vista ומתחבר בדרך אלחוטית לראוטר של שאר המחשבים עם הצפנה WPA. איך אני מאפשר למחשב הנייד לראות את שאר המחשבים המחוברים ברשת ואת הספריות שלהם ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני אתן דוגמא הכי פשוטה לבעיה: נניח ויש לי מחשב דסקטופ, ועליו יש לי מכונה וירטואלית כלשהי שרצה. עכשיו אני רוצה לנסות תוכנת סרבר כלשהי, למשל WebServer, אבל אני לא מעוניין להתקין אותה על המחשב עצמו(הפיזי), ובגלל זה אני מתקין אותה בתוך המכונה. אז עכשיו יש לי WebServer שרץ בתוך המכונה הוירטואלית, ומקשיב שם ל-Port 80, ואני רוצה להתחבר אליו, מחוץ למכונה הוירטואלית, כלומר מהמחשב הפיזי, אל תוך ה-VM. מה עושים במקרה כזה? יש איזה שיטה לעשות Port Mapping מה-VM אל המחשב הפיזי עצמו? או משהו אחר? תודה רבה card
-
- 30 תגובות
- 4.7k צפיות
-