עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3664498,00.html

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Ferrari599,

שלום, כרגע בכל עמדת עבודה בבית יש לי כבל רשת ולכן אני משתמש בראוטר ללא WIFI. לאחרונה אני מעוניין להשתמש באינטרנט גם במרפסת ולכן חשבתי להחליף לראוטר תומך WIFI. הבעיה היא שאני לא מעוניין ברשת WIFI קבועה שתעבוד לי בבית. אני רוצה להדליק ולכבות את האופציה על ידי כפתור. כאשר אין לי שימוש ב WIFI אני מעוניין לסגור אותו. האם יש ראוטר בעל כפתור כזה? במידה ולא, האם צריך כל פעם להיכנס לתפריט? ושם יש אופציה לכבות?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by esaly,

היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  6. אני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך המסנג'ר (לא מכיר עוד דרך) וזה מתנתק לי לקראת הסוף וזה ממש מייאש האם יש עוד דרכים להעביר קבצים דרך רשת אלחוטית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tom123p,

שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by y_i_c,

שלום אני מנסה להתקין FAX SERVER, הגדרת ה HOST מתבצעת חלק. אך כשאני רוצה להתקין את ה CLIENT אני מקבל שגיאה על כך שה TCPIP לא מותקן. הבעיה החלה לאחר שבצעתי תיקון ל TCPIP באמצעות התוכנה XP TCP/IP Repair. למישהו יש רעיון מה לא בסדר? חיםשתי באינטרנט אבל לא מצאתי פתרון. כנראה שלא הרבה משתמשבים ב WINFAX SHARING. עידו

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. אני מחפש ראוטר, שאמורם להתחבר אליו כ8-9 מחשבים נייחים, מספר דומה של סמארטפונים ועוד כשלושה ארבעה לפטופים. עבור המחשבים הניידים והנייחים חשוב שהאינטרנט יהיה רצוף וללא ניתוקים, הנתב הקיים היום של בזק מתנתק וזה קשה לעבוד בצורה כזו. חיבור האינטרנט הוא 100 מגה. התקציב ללא הגבלה משמעותית, גם 1000-1500 בא בחשבון, כמובן לא סתם לקנות יקר. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK 1043. בנוסף יש לי עוד ראוטר ישן וסטרימר. אני רוצה בצורה אלחוטית כלשהי (לאו דווקא בעזרת הראוטר הישן) להתחבר לראוטר הראשי שלי ובעזרת אחד החיבורים של הראטור הישן להתחבר חוטית לסטרימר. כך שבעצם הסטירמר יהיו מחובר בעזרת LAN. האם ניתן לעשות את זה בעזרת ראוטר ישן ? (כרגע יש לי 1025W מה שבזק נתנו מזמן) או מה אני צריך על מנת שדבר כזה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, נמאס לי מבזק בינאלומי. אני מחובר לחבילה של 30/1.5MB בהוט עם ספק בזק בינלאומי וחבילת גיימרים. באמת שיש לי מחיר די אטרקטיבי אבל האינטרנט בחיבור לאירופה מזעזע. אני משחק בעיקר דיאבלו 3 ובPES2013 בפלייסטיישן עם חיבור קווי למודם בשניהם והכל נורא איטי, עם פינגים לא ממש נמוכים. כשאני נכנס ב2 בלילה לשחק לא אמור להיות עומס ויש לי איטיות נוראית כל הזמן זה מתבטא בלאגים מעצבנים וניתוקים. חבר שלי ב012 ובמשך כמעט כל היום המשחקים שוטפים יפה ואין כמעט בעיות. התקשרתי לבזק לתמיכה וענה לי נציג נורא נחמד היה איתי שעה על הקו עשה לי מיליון בדיקות כולל של פינגים וטרייס וכו' וטען חד משמעית שהבעיה לא אצלי והיא אצל בליזארד וקונאמי והשרתים שלהם על הפנים. נשבע שזאת התשובה הכי מטומטמת שקיב…

• 9 תגובות
    • 12.2k צפיות
  15. שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by חנוך111,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ומבקש מחברי הפורום לייעץ לי: 1) לאיזה נתב אלחוטי יש אות חזק (רצוי מתוצרת אדימקס). 2) איזה פרמטר בתכונות של נתב אלחוטי מציין אות חזק. תודה לעונים.

18. אחת הבעיות המוזרות והמעצבנות שנתקלתי בהן, מקווה שתוכלו לעזור. יש לי ראוטר של די-לינק, שעובד מעולה. מכיוון שהוא היה ללא סיסמה, הגדרתי לו סיסמה של 6 ספרות, דרך התוכנה שהגיעה איתו. לא ידעתי שויסטה לא מוכן לאשר לי את הסיסמה הזו, כי היא בעלת פחות מ-8 ספרות, ולכן אני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר. ניסיתי להתחבר לאיי פי של הראוטר, אבל זה לא נותן לי. הסיסמה היא ב-WPA2 AES. גם ניסיון לאפס את הראוטר לא עזר. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EnterOC,

שלום רב, יש ברשותי 2 דירות אחת ליד השנייה במרחק של איזה 20-35 מטר גג הדירות הן דירות בטון ואני מעוניין לשתף קו אינטרנט אחד בשביל 2 הדירות על ידי ראוטר אלחוטי יש לי שאלה,איזה נתב אני צריך לקנות ובשבילו גם מאריך טווח שיקלוט את ה20-35 מטר במצב כזה שהאינטרנט בדירה השנייה יהיה גם מהיר והקליטה בו תיהיה טובה אני מוכן להשקיע בדבר כזה סכום רציני לא של ככה שאני רוצה את הטופ שבטופ או לפחות בינוני להשקעה של איזה 2000+- ש''ח יש לציין שבדירה השנייה יש לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד. תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לא פעם אני נשאל לגבי פריסת רשת ביתית במהירות 10G. בפוסט המצ"ב אני מציג דוגמאות לציוד הנדרש לשם כך ואת העלויות הכרוכות בכך. לשיקולכם.http://www.netcheif.com/blog/?p=6336

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gabrielf,

הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. לאחרונה רכשתי מחשב HTPC ושמתי אותו בסלון. מאחר ובשני המחשבים יש לי כרטיסי רשת מובנים של 1GBPS, Realtek 8111 PCI-E החלטתי שאני משתדרג וקונה סוויץ' של ג'יגהביט. מבחינת מהירות הכל עבד מצויין בין שני הכרטיסים, אני יכול לשלוח ולקבל קבצים במהירויות של אפילו העולות על 30MB\S. אך הכרטיס במחשב האינטל שלי גורם לתקיעות (עובד טוב עם כרטיס 3COM ישן של 100MBPS). לכן החלטתי שאני קונה כרטיס רשת אחר. החלטתי לקנות כרטיס Intel Pro\1000 MT Desktop חדש דנדש, עדיין ארוז בתוך הקופסא עם הניילון. יצא לי $26 אחרי משלוח לארץ מEBAY. כאשר התקנתי את הכרטיס, וינדוס זיהה את הכרטיס והתקין דרייבר. התחלתי להעביר קבצים מהHTPC למחשב הראשי, וזה טס, כמצופה. אבל כשניסיתי להעתיק קובץ מהמחשב הראשי לHT…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  25. שלום, יש לי רשת WIFI פתוחה ללא קוד (משיקולים של נוחות כאשר חברים שונים באים ומתחברים). ראיתי שיש תוכנות שאפשר באמצעותן לעשות SNIFF ולגלות ססמאות וכו'. אני מעוניין להגן על 2 המחשבים שיש לי. אשמח לקבל המלצה לתוכנה שמגנה בפני ניתוק (NETCUT למשל טובה לי), והגנה מפני גניבת ססמאות. תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.