רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מדובר ב-edimax ew-7811un. כל איזה כמה דקות הדונגל פשוט מתנתק מה-WIFI (לא רשום שום דבר ב-Windows על כך שהתבצע הניתוק) והדבר היחיד שיכול להחזיר את החיבור זה או לחכות דקה-שתיים או להוציא ולהכניס מחדש את הדונגל. זאת לא בעיה בראוטר כיוון שעם מכשירים אחרים זה לא קורה (לפטופ, סמארטפון) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שמוצע באתר היצרן - לא עזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שיש בדיסק - לא עזר מפרט נמצא בחתימה. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראשית חייב לציין שהידע שלי לא בשמיים אז אבקש להתנסח בביטואים למתחילים אם ביכלל יש הגיון בדבריי. אני מחובר לספק ולתשתית במהירות 100 מגה דרך חברת Ice. יש לי ראוטר של ICE נראה סיני כזה עלוב.. ואני מחובר מהמחשב הנייד דרך WIFI עם דונגל של D-link של בזק (אין לי אופציה לחיבור קוי) אני מקבל סה"כ 20-30 מגה וזהו נמאס לי. השאלה שלי מה עושים ומאיפה מתחילים? אני גם לא רוצה לקנות ציוד אינטרנט יקר מידי.. האם לעבור לחברה אחרת? האם לקנות ראוטר אחר? מה הפיתרון שלי. מזכיר שוב שאני גולש רק אלחוטי.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון. לאחר שירדתי מרעיון הרשת האלחוטית בשל כל מיני סיבות טכניות, אני חושב להריץ כבל רשת מהמחשב בחדר לסלון. ירוץ על תעלות שבניתי בעבר לחוטים של הוט. 30 מטר כבל זה מה שאני צריך כי יש פניות וזה לא קו ישיר, ככה שזה יוצא בערך פלוס מינוס 25 מטר נטו ויישאר לי קצת ספייר. אני לא כל כך מבין ברשתות אבל הבנתי שיש סוגי כבלים. נתקלתי בכבל 30 מטר מסוג CAT5 במחיר של 70 ש"ח. האם זה מה שאני צריך? והאם המחיר טוב? http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16895 המטרה הסופית היא להריץ סרטי FHD ששוקלים 40GB כל אחד בצורה חלקה (ממחשב למחשב כמובן), שזה יוצא בערך 6 מגה לשנייה (הדוגמה היא בכוונה קיצונית לכיוון השלילי). האם כבל מסוג זה ובאורך של 30 מטר יצליח להעביר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להאריך כבל רשת שקיים אצלי, הכבל הנו כבל רשת ישיר ETION, CAT6 באורך 5 מטר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9305 האם צריך לקנות לו מתאם מיוחד שתואם CAT6? או שגם מתאם שלא מצוין הדבר בסדר? מצאתי את המתאמים אלה: http://www.dx.com/p/rj45-network-cable-extension-coupler-2657#.VXYLctJVhBd http://www.aliexpress.com/item/RJ45-Connector-Coupler-Extension-Broadband-Ethernet-Network-Cat6-Lan-Cable/32247666988.html ובישראל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13972 http://ksp.co.il/?uin=27066 האם גם הסינים יעשו את העבודה נאמנה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע לידי ROUTER CISCO מדגם 827 אם חיבור ל ADSL, מישהו יודע איך אני מקנפג אותו ע"מ לחבר אותו במקום ה - ALCATEL ?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (סה"כ 3 מחשבים). המחשב שאליו יחובר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד ועל כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר לקניה שיבטיח לי קליטה טובה בתוך הממ"ד ומחוצה לו,כמו כן את כרטיסי הרשת הנלווים אליו. הכי חשוב לי שתיהיה קליטה ואמינות טובים- בלי ניתוקים. כרגע התקציב אינו מוגדר, אך אין לי בעיה להשקיע מה שצריך כל זאת בתנאי שהעסק יעבוד טוב! אשמח לתגובות... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , במסגרת מבצע של חברת סמייל קיבלתי את המכשיר הנ"ל , המשלב גם קו טלפון , גם קו אינטרנט וגם רשת ביתית. אני , לא מהתומכים בשינויי הזה .. רציתי לשאול ולקבל חוות דעת וגם אשמח לקישור לסוג של ביקורות על הנושא מה עדיף? , להישאר בסטייל הישן , של מודם לחוד וקו טלפון לחוד? מה היתרונות ומה החסרונות ? תודה רבה , נושא שמעניין אותי ממש , ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנתב נמצא בתוך ממ"ד, רוצה שתהיה קליטה נורמלית בסלון מבלי להעביר או לשנות את המיקום הנוכחי של הראוטר. כרגע יש ניתוקים. לא יודע להגיד בדיוק מה המרחק, בערך 20-30 מטר.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר ל-PIA VPN. ההתחברות נכשלה והופיע לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את ה-TAP דרייבר. מאז ניסיתי כל מיני שיטות כדי להצליח להתקין אותו מחדש: * ניסיתי למחוק לגמרי את PIA VPN ולהתקין מחדש. * ניסיתי להתקין את הדרייבר בנפרד דרך ההתקנה של OpenVPN. * ניסיתי להסיר את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים ואז לבצע את ההתקנות. * ניסיתי לערוך את קבצים ב-regedit לפי מדריכים שטענו שזה יפתור את הבעיה. שום דבר לא מצליח. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה קרה/קורה לעוד אנשים... למישהו יש ניסיון עם הסיפור הזה או שיש לו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאבא שלי יש כרטיס רשת אלחוטי והוא תופס אינטרנט מהשכנים (אני לא רוצה ראוטר חחח) הכל טוב ויפה עד שפתאום לאבא שלי מפסיק לפעול הדפדפן (שגיאה שמראה כביכול שהאינטרנט לא מחובר), בקיצור - האינטרנט לא עובד, אבל רשום שהאות מהאינטרנט של השכנים הוא מצוין ( 5 מתוך 5 פסים) ורשום שהוא מחובר, אבל שום דבר שקשור לאינטרנט לא עובד, וגם בPS3 הייתי תופס מהשכנים את האינטרנט ועכשיו אני מקבל DNS ERROR משהו כזה.. אני כמובן לא אלך לשכנים ואשאל אם האינטרנט שלהם לא בסדר , אני רק מבקש פה קצת להבהיר לי ממה בדיוק יכולה לנבוע הבעיה. תודהמ ראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל הנוכחים. ברשותכם, יש לי שאלה. יש לי מחשב בחדר A, שמחובר עם כבל רשת לנתב אלחוטי, שמחובר בתורו למודם ADSL, שמחובר בתורו עם כבל טלפון לשקע בסלון. הנתב מפיץ רשת אלחוטית, שהצרכנים שלה הם HTPC שיושב סלון, ומחשב נייד שמסתובב בכל הבית. כרגע אני לא מרוצה מהקליטה ב-HTPC, ובנוסף צפוי להתווסף מחשב לממ"ד. אני תוהה מה היא הדרך הטובה, הנוחה, והזולה ביותר: 1. לשפר קליטה של ה-HTPC 2. לחבר את המחשב הנוסף בממ"ד לרשת הקיימת. חשבתי על החלפת הנתב לאחד כזה שמשדר חזק יותר (בשביל ה-HTPC), והפיכתו של הנתב הנוכחי לגשר אלחוטי (מחזק אות?) איפשהו בחדר B (בשביל הממ"ד). דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אני שוקל להרים LANPARTY ויש לי כמה שאלות תכניות ( צריך לנתב 150+- מחשבים) 1. כל מה שאני צריך זה נתב אם מספיק כניסות או כמה נתבים וכבלי רשת נכון? 2. יש צורך בהגדרות מסויימות? 3. איזה מפצלי רשת אתם ממלצים? 4. האם יש מצב שהרשת תקרוס או שתהיה בעיה? 5.אם יש לכם עצה רעיון וכו' אשמח לשמוע בברכה בר
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המבצע שהיה לי עד היום לבזק נגמר ואני משלם לתאבי בצע 110 שקלים ל 15 מגה בלי תשתית (היום אני מתחיל לשלם ככה כי אני לקוח משומש). בכל מקרה עד היום היה לי ראוטר של בזק d 2760 u אך הבעיה שהוא לא תומך במהירויות שגבוהות מ 15 מגה . רק המודם זה "KW-5212" יכול לתמוך במהירות של לפחות 100 מגה ? שאלה קטנה שלא הבנתי ,"ראוטר " זה נחשב גם ראוטר וגם מודם באותו אחד? אני לא ממש מבין בזה , מצטער. מה אני רוצה בעצם? ראוטר שיכול לתמוך במהירויות של לפחות 100 מגה בבזק , שיהיה יציב עם טווח קליטה רווח. מחיר כמה שיותר זול, עדיף עד כ 200-300 ש"ח. כמובן שאני אעבור לאקספון ברגע שיהיה לי את הציוד הנדרש וישלם 99 ש"ח. ניסיתי לחפש בפוסטים של אנשים אחרים אבל מצאתי המלצה חד משמעית…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך: http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm והגדרתי הכל לפי ההוראות, לבסוף שנאמר להציב את הראוטר בסמוך לראוטר החדש ולקבל כתובת IP חוקית זה לא קרה. כלומר לאחר שהגדרתי שם דומה, סיסמה דומה ביטלתי את שאר ההצפנות למינהם וביטלתי את ה-DHCP. כלומר הראוטר הקיים מחלק בין x.x.x.1 ל x.x.x.100 והכתובת שלו היא x.x.x.138 ונתתי לראוטר החדש את הכתובת x.x.x.139 (ובחדש מן הסתם כיבתי את הDHCP) מכאן והלאה, חיברתי באופן קווי את המחשב לראוטר החדש 2760U וקיבלתי כתובת חוקית וגלשית באינטרנט,עד כאן. מכאן שניסתי להתחבר דרך ה-WIFI לראוטר, הוא הציג לי אותו כנקודה אחרת, וברגע שהתחברתי אליו גם אינטרנט לא היה לי, כלומר הייתי מחובר לראוטר בלבד. אש…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש ראוטר איכותי ויציב אשמח לחוות דעת לפני קנייה: תומך 10/100/1000? LAN\WIFI - אמין ,ניתוקים? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר check out my photos on shtyle.fm כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה. היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח. ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח. אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר. אשמח לעזרתכם בנושא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו את ה Netgear שה WIFI שלו היה בקושי עובד בסלון במרחק קיר וכ8 מטר. החלפתי אותו ב Dlink (שמשום מה חשבתי שהוא ראוטר יותר טוב) ועכשיו במצב אפילו יותר גרוע! כל מכשירי ה WIFI מאבדים את החיבור לאינטרנט אחת לכמה זמן (אל אף שהם נשארים מחוברים ל WIFI) בדיקה שעשיתי עם תוכנה מראה שהעוצמה ליד הראוטר היא 50dBm- ובסלון היא יורדת כמעט ל 80dBm- החלפתי ערוצים, שיניתי מ20 ל40 MHZ ועוד כמה פרמטרים אבל זה נשאר פחות או יותר אותו הדבר. האם יש סיכוי שמשהו בהגדרות של ה Dlink יכול לשפר משמעותית את ה WIFI שלו? ואם לא, איזה ראוטר אתם ממליצים שהפרמטר העיקרי הוא WIFI תקן N חזק ויציב (בעיקר לסטרימינג לסלון).
-
שלום רב לגולשי פורום HWZone הנכבדים, ברשותי 2 כרטיסי רשת ו- 2 חיבורי אינטרנט: דרך בזק - דרך נתב, במהירות 2.5 מגה. דרך הוט - ישירות למודם, במהירות 1.5 מגה. השאלה:האם אפשרי לחבר כל חיבור אינטרנט לכרטיס רשת נפרד ולהשתמש בכל חיבור לגלישה בנפרד? למשל: eMule דרך הוט וגלישה רגילה דרך בזק - זה בדיוק מה שאני צריך. תודה רבה ולילה מקסים, אורן.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם, הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !). אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני ! במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא... כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין.. מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ? חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם), ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לקוח של הוט ובזק בינלאומי בחבילה של 12 מ״ב. יש לי רק מחשב אחד בבית ואני צריך רשת רק בשביל האייפד. הבית בגודל של 90 מ״ר לערך ואין בו קירות ממ״ד. קניתי את הראוטר הנ״ל של אדימקס והוא פשוט לא עבד כמו שצריך. (אות חלש, ניתוקים והאטה דרסטית של מהירות הגלישה במחשב) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795692 קיבלתי אישור להחזיר אותו והמלצה לא לרכוש נתב אדימקס לתשתית של הוט. בכל מקרה, הנה הנתב שאני שוקל לרכוש במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הדרישות שלי הן: טווח טוב כי האייפד יהיה בתזוזה בבית. יציבות (ההפך מניתוקים) והכי חשוב, שלא יאט את מהירות הגלישה במחשב הראשי אך עדיין ייתן לאייפד לנצל את מלוא המהירות. שבה הוא תומך. אשמח להמלמות ועצות. תודה, …
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, נכנסתי אצלי במחשב עליו מותקן Windows 7 למרכז הרשת והשיתוף ומשם נכנסתי אל המסך הגדרות שיתוף מתקדמות. מוגדר אצלי פרופיל רשת ביתית. במסך "הגדרות רשת מתקדמות" יש כל מיני אפשרויות כאשר אחת מהם הוא שיתוף קבצים באמצעות סיסמה. אני מעוניין להעיל אותה אך משום מה זה תקוע ואי אפשר לשנות זאת כלומר, אני לוחץ על האפשרות שאני מעוניין בה ולוחץ למטה על "שמור שינויים" וזה לא שומר זאת ולעומת זאת בדברים אחרים באותו מסך שאני משנה זה כן שומר. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-