עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RDvd,

אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Nitro,

חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by gabbay,

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה או לשלוח אותי לקרוא איפשהו. בגדול הבנתי שהראוטר משתמש באלרגוריתם אחר לדעת לאן לשלוח את הפקטות אבל איך זה משפיע על המהירות אם בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. IMGUR לא מראה לי שום תמונה. גם לא במצב HTML שאמור לפתור בעיות עם הפלאש. לאחרונה עברתי לחברת FAST כספק וזה השינוי היחיד שקרה לדעתי. יש פתרונות למישהו?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by hardgore1,

1. הי, התחלתי לעבוד בעבודה משרדית, יש לי שם מחשב. האם הבוס / מישהו יכול לראות מה אני עושה, בלי שאשים לב לכך? האם יש איזהשהי דרך לדעת, שמישהו כרגע צופה בי? 2. האם קיים דבר כזה, שהמסך מקליט כל מה שהוא מראה, כמו מצלמות אבטחה? ואז נגיד בסוף היום אפשר לראות מה עשיתי במהלך כל היום? , שבוע, חודש? .. תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. המערכת שלי מורכבת מראוטר אלחוטי של אדימקס (BR6504) המחובר למודם כבלים. הראוטר מחובר ל 3 מחשבים המריצים XP ,Pro +SP3 שניים מחוברים אלחוטית והאחרון (HTPC) מחובר ישירות לראוטר. אני סובל מבעייה של ניתוקים מרובים בחיבור לאינטרנט ומתופעה מוזרה בה כאשר אני מנסה להכנס לאתרים שונים או לרענן דף, אני מקבל דף לבן. הבעייה מופיעה בכל המחשבים, גם בזה שמחובר ישירות לראוטר (HTPC). בנוסף, כשאני מחובר עם RDC ל HTPC אני מנותק לאחר זמן מסוים עם הודעת שגיאה ולא מצליח להתחבר שוב אלא רק לאחר שאני מרסט את ה HTPC. בבדיקה מול ספק האינטרנט (012) ומול הכבלים נאמר כי לא נמצאה שום בעייה, בבדיקה מול התמיכה הטכנית של אדימקס נאמר לי לעדכן קושחה אבל גם זה לא פתר את הבעייה. מישהו יודע ממה נגרמת בעייה זו? ה…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אין לי ראוטר אלחוטי, רק נתב רגיל פשוט של EDIMAX + יחידת access point אלחוטית פשוטה. מעוניין להקים רשת אלחוטית מאובטחת ככל האפשר ללא עלות נוספת - משהו פשוט אם אפשר.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by EF,

שלום, יש לי מודם d-link 2650u שהוחכר בעבר מבזק ועכשיו אני רוצה לעשות בו שימוש ברשת ביתית אחרת. כיום יש לי בבית תשתית של הוט והספק הוא בזק בינלאומי. כשהתקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שם משתמש וסיסמא כדי לחבר את הנתב הם טענו שבגלל שמדובר בנתב של בזק והתשתית כיום היא של הוט, לא ניתן להשתמש בראוטר, אבל... בפועל כן הצלחתי להתחבר עם שם המשתמש שלי והסיסמא בבזק בינלאומי. מישהו יכול להסביר לי את התשובה של בזק בינלאומי ואיך זה שכן הצלחתי לבסוף להתחבר? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ekmo,

שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, יש לי מודם של בזק DSL-2500U וכרגע לא משתמש בכלל ברשת אלחוטית [למרות שיש לי נתב של לינקסיס בלהבלה54 הנפוץ, כבר לא זוכר במדויק, ממש לא חשוב כרגע]... אני מחובר במהירות 15, לכאורה, מגיע ל12... ומשער שארצה בקרוב להשתדרג ללפחות 40, וכנראה אסתפק בזה... עדיין לא מתכנן להשתמש בוויפי אבל תוהה : האם המבצע על הG225 בבאג, שווה, אפילו כ'השקעה לעתיד'? לא יודע אם כשאבקש שדרוג מהירות בזק יתנו לי מודם אחר שמתאים וללא עלות? כי הרי כל עלות שלא תהיה בטח תצא יקר יותר מהנ"ל של באג, לדוגמה, והוא במומלצים של נט-צ'יף, אז מהבחינה הזו אני יחסית רגוע... ... פתוח למחשבות\הצעות\רעיונות בנושא [וגם דעות נגד אי השימוש שלי בוויפי עקב רתיעה מהקרינה הקרובה לרגלי שהתחילה בעקבות העלא…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by EYALL,

שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני צריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. איזה סוג מערכת זאת? ואיך בדיוק המחשבים מתקשרים ביניהם ללא התערבות ה- switch or routher? [PC]—[switch]—[PC] | [Router]—[PC] אשמח לקבל את עזרתכם בנידון, תודה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

אהלן חברה! אני קונה את הXSREAMER. לצורך זה אני עושה רשת קווית. קו אחד מהממ"ד לארון תקשורת(הקו הזה כבר הועבר) קו אחד מחדר טלווזיה לארון תקשורת(יעבור דרך התעלה של הקו טלוויזיה) ועוד שני קווים מחדרים אחרים. בארון תקשורת לא יהיה פאנל, אלה החוטים יתחברו ישירות לקונקטורים, ואז לראוטר. בכל החדרים יישב שקע רשת+2 בזק. חוץ מאשר החדר טלווזיה ששם יהיה קונקטור ישירות לסטרימר. השאלה העיקרית שלי היא: הארון תקשורת הוא מחוץ לבית(בית פרטי), הארון הוא מברזל. היום יש מנעול כזה מעפן, שהוא תופס אבל רק בערך. יש רעיון איך אפשר לנעול את הארון? ולא תיהיה סכנה שהרואטר יילך בגלל שהוא יתחמם? אשמח לשמוע הערות על התכנון של הרשת. תודה, אריאל.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. היי, שלום אני חדש בפורום, נעים להכיר את כולכם קוראים לי ירון, לפי מה שראיתי זה אחלה פורום 1. קראתי פו ב"חיפוש" עלההבדל בין ראוטר ל Switch וזה עדין נראה לי אותו הדבר.. אני לא מצליח להבין את ההבדל... אשמח לעזרה. 2. הרבה פעמים ראיתי שרוצים להגדיר ראוטר (לדוגמה)ששואלים, האם יש לך ADSL או כבלים? אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל אשאל אותה בכול זאת. איך נראה ADSL? ואיך נראה כבלים? ואיך אני יודע אם יש לי ADSL או כבלים? 3. מה ההבדל בין כרטיס רשת רגיל לכרטיס רשת אלחוטי? אני מתכוון אצלי במחשב יש כרטיס רשת רגיל והוא קולט את הרשתות האלחוטיות באופן נורמלי... אז למה צריך כרטיס רשת אלחוטי? תודה. בבקשה תפרטו לי על התשובות שלכם שפעם אחת אבין מה זה.. בעיקר על תשובה 2 ו3. יום טוב

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by falukky,

יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היום בערב פתאום אני לא מצליח לחצי(אם לא יותר) מהאתרים בחו"ל שאני בדרך כלל ניכנס אליהם. אני מחובר לאינטרנט בכלבים עם ברק. נפל להם ראוטר או משהו? זה קורה רק אצלי? כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם(נכון לעכשיו): http://www.homegrownaudio.com http://mail.yahoo.com www.Head-fi.com http://www.xbitlabs.com/ ועוד אתרים, פשוט לא יכול להזכר בהם, וכולם אמורים להיות על שרתים חזקים...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by maverick,

האם בשביל רשת אלחוטית בבית (מחשב נייח+מחשב נייד) אני צריך ראוטר אלחוטי, WAP או שזה בעצם אותו דבר?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי רשת אלחוטית בבית וגיליתי שהשכן שלי כל הזמן מתחבר ומתעלק לי על הרשת האלחוטית שלי. לפני שאני נועל את הרשת עם סיסמא, רציתי לדעת איך אני יכול "להציק" לו כשהוא מחובר לרשת שלי? כשהוא מתחבר על הרשת האלחוטית שלי אז הוא למעשה נכנס לרשת שלי אז אני יכול לשלוח לו הודעות למחשב? זה יהיה מאוד מספק אם אני אוכל לפתוח לו פתאום חלון במחשב שלו ולומר לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתעלק לי על הרשת האלחוטית איך אפשר לעשות את זה!?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by man-of-God,

במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by DavidT,

עבדתי לפי המדריך: http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm והגדרתי הכל לפי ההוראות, לבסוף שנאמר להציב את הראוטר בסמוך לראוטר החדש ולקבל כתובת IP חוקית זה לא קרה. כלומר לאחר שהגדרתי שם דומה, סיסמה דומה ביטלתי את שאר ההצפנות למינהם וביטלתי את ה-DHCP. כלומר הראוטר הקיים מחלק בין x.x.x.1 ל x.x.x.100 והכתובת שלו היא x.x.x.138 ונתתי לראוטר החדש את הכתובת x.x.x.139 (ובחדש מן הסתם כיבתי את הDHCP) מכאן והלאה, חיברתי באופן קווי את המחשב לראוטר החדש 2760U וקיבלתי כתובת חוקית וגלשית באינטרנט,עד כאן. מכאן שניסתי להתחבר דרך ה-WIFI לראוטר, הוא הציג לי אותו כנקודה אחרת, וברגע שהתחברתי אליו גם אינטרנט לא היה לי, כלומר הייתי מחובר לראוטר בלבד. אש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by thebestof2005,

אני מחפש אתרי פרוקסי כדוגמת זה: http://dr.ag/cgiproxy.aspxכלומר אתר שאני אוכל לגלוש דרכו, על מנת להתחבר לאתרים כאשר ה IP שלי הוא כביכול מארה"ב. תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום רכשתי לפני כמה חודשים ראוטר של tplink wr1043nd ואחרי שבועיים האינטרנט התנתק לי ולא הצלחתי להתחבר ורק אחרי כמה נסיונת הצלחתי להתחבר , אבל התחילה לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לנתב. יש לי מודם נתב של בזק שהוא מחובר בכבל רשת לראוטר של דילינק והוא מחובר בכבל רשת למחשב מק. שאני מנסה להתחבר לראוטר שהמודם מחובר עליו הוא פשוט מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ שאני מנתק את המודם של בזק מהראוטר הוא פשוט לא מצליח להתחבר לנתב ונותן לי שגיאת התחברות לפי דעתי גם מלכתחילה לא הגדרתי את הרואטר ואת המודם לעבוד כמו שצריך אחד עם השני , פספסתי משהו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שאני מנסה להתחבר לראוטר מהפיסי הוא מתחבר עליו אז מה אני מפספס פה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.