רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש שני מחשבים בבית, נייח שנמצא בתוך ממ"ד ועוד אחד נייד. השאלה שלי היא: איך אני מחבר גם את הנייד לאינטרנט בדרך היעילה ביותר? ד"א מדובר במפלס אחד שהמרחק המירבי בין שני המחשבים הוא באזור ה-15 מטר, כרגע הנייח מחובר למודם פשוט של בזק (במהירות 10 מגה)
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לקשר בין שני חדרים מרוחקים בבית ע"י כבל רשת דרך הקירות. בחדר הראשון בו נמצא המודם, מחוברת רכזת רשת ומאחת מהיציאות שלה יוצא הכבל לחדר המרוחק. האם ניתן לחבר את הקצה השני של הכבל, שמגיע לחדר המרוחק לרכזת אחרת שתפצל את האות לכמה מכשירים? האם תהיה נפילה כלשהי של האות בשל פיצול נקודה אחת למס' נקודות נוספות? האם יש תופעות לוואי כלשהן או דברים אחרים שצריך לשים אליהם לב ברגע שעושים דבר כזה? האם כל מכשיר מקבל כתובת IP משל עצמו? האם ניתן לשלוט על מהירות הגלישה לכל חיבור? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפכתי את כל התפריטים של ה VEGN2610 הדפוק הזה והאופיצה היחידה שיש זה שלא ישדר את ה SSID, אבל לפי דעתי הרשת עדיין דולקת (חבל שאין לי מודד קרינה לבדוק), איך מכבים אותה ????
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקבל הרבה את השגיאה הבאה בזמן גלישה (לא כל הזמן) ורענון הדף אחרי הצגת השגיאה פותח את האתר: DNS Lookup for WEBSITE NAME failed. This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? גם הרבה פעמים הוא זורק אותי למנוע חיפוש של יאהו כשאני מכניס כתובות מלאות בשורת הכתובות. אני משתמש בכרום במחשב.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שלום אני חדש בפורום, נעים להכיר את כולכם קוראים לי ירון, לפי מה שראיתי זה אחלה פורום 1. קראתי פו ב"חיפוש" עלההבדל בין ראוטר ל Switch וזה עדין נראה לי אותו הדבר.. אני לא מצליח להבין את ההבדל... אשמח לעזרה. 2. הרבה פעמים ראיתי שרוצים להגדיר ראוטר (לדוגמה)ששואלים, האם יש לך ADSL או כבלים? אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל אשאל אותה בכול זאת. איך נראה ADSL? ואיך נראה כבלים? ואיך אני יודע אם יש לי ADSL או כבלים? 3. מה ההבדל בין כרטיס רשת רגיל לכרטיס רשת אלחוטי? אני מתכוון אצלי במחשב יש כרטיס רשת רגיל והוא קולט את הרשתות האלחוטיות באופן נורמלי... אז למה צריך כרטיס רשת אלחוטי? תודה. בבקשה תפרטו לי על התשובות שלכם שפעם אחת אבין מה זה.. בעיקר על תשובה 2 ו3. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים באמצעות נתב ו switch. המחשבים נמצאים בחדרים שונים. אני רוצה להתחבר באמצעות MSTSC ממחשב אחד לשני. אז נכנסתי ל MSTSC במחשב שעליו אני רוצה לשלוט, עשיתי SAVE והעברתי את הקובץ DEFAULT.RDP למחשב השני. כמו כן, במחשב עליו אני רוצה להשתלט סימנתי בלוח הבקרה-> חיבורי רשת -> REMOTE DESKTOP את האפשרות Allow users to connect remotely to this computer כשאני מפעיל את קובץ ה RDP מהמחשב השני עולה מסף ההתחברות לווינדווס (למחשב השני), וכשאני לוחץ OK זה רושם שאין לי הרשאות להתחבר. עכשיו, אני יודע שבשביל שאני יוכל להתחבר צריכים להיות לי הרשאות של local admin על התחנה השניה. איך אני עושה את זה? דרך ה: Computer management -> local users and group אני יכ…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אשמח להתייעץ עם אנשים קצת יותר מנוסים ממני. מחוברים כרגע בתשתית בזק וספק דרך אקספון במהירות 100mb, הראוטר בבית מדגם D-Link DSL-225 . יש בבית 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית כיוון שקיימת נק' אחת בבית והגלישה בבית לא מתבצעת במחשבים מאותו המקום תמיד. ביצעתי בדיקה דרך האתר speedtest.net כאשר בכל המקרים התוצאות היו בחיבור אלחוטי: כאשר מחובר מחשב אחד לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-30MB. לא פעם אחת הראה גם תוצאה שהגיעה לאזורה-15MB או פחות מ-10MB. כאשר מחוברים 2 מחשבים לאינטרנט המהירות המקסימלית מגיעה ל-15MB. מורגשת האטה משמעותית לסירוגין במהלך היום. דפי אינטרנט פשוטים נטענים מאוד לאט. סרטונים קצרים בפייסבוק או יוטיובים נתקעים ל…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם BR-6004+ הרבה זמן לא השתמשתי בו ולכן שכחתי את הסיסמא. לצערי אין על הראוטר כפתור ריסט ואני לא יכול להיכנס לתוכנה שלו. איך אני מאפס ראוטר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני גולש לי היום בכיף באינטרנט ,הכל חלק ויפה ופיתאום כל האתרים עולים לאט מאוד מאוד,משהו כמו 70% פחות מקודם, דרך אגב זה קרה לי בעבר (ליפני שלושה שבועות בערך). והיתקשרתי לכל החברות האפשריות שקשורות לחיבור שלי, אבל זה היסתדר בסוף לבד ,אבל אני לא רוצה לחכות יומים שזה הסתדר אז אם למישהו יש מושג איך אני מסדר את הדבר הזה אני יודה לו מאאאאווווווווווווודדדדדדדדד!
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כמה חודשים ראוטר של tplink wr1043nd ואחרי שבועיים האינטרנט התנתק לי ולא הצלחתי להתחבר ורק אחרי כמה נסיונת הצלחתי להתחבר , אבל התחילה לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לנתב. יש לי מודם נתב של בזק שהוא מחובר בכבל רשת לראוטר של דילינק והוא מחובר בכבל רשת למחשב מק. שאני מנסה להתחבר לראוטר שהמודם מחובר עליו הוא פשוט מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ שאני מנתק את המודם של בזק מהראוטר הוא פשוט לא מצליח להתחבר לנתב ונותן לי שגיאת התחברות לפי דעתי גם מלכתחילה לא הגדרתי את הרואטר ואת המודם לעבוד כמו שצריך אחד עם השני , פספסתי משהו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שאני מנסה להתחבר לראוטר מהפיסי הוא מתחבר עליו אז מה אני מפספס פה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר ל-PIA VPN. ההתחברות נכשלה והופיע לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את ה-TAP דרייבר. מאז ניסיתי כל מיני שיטות כדי להצליח להתקין אותו מחדש: * ניסיתי למחוק לגמרי את PIA VPN ולהתקין מחדש. * ניסיתי להתקין את הדרייבר בנפרד דרך ההתקנה של OpenVPN. * ניסיתי להסיר את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים ואז לבצע את ההתקנות. * ניסיתי לערוך את קבצים ב-regedit לפי מדריכים שטענו שזה יפתור את הבעיה. שום דבר לא מצליח. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה קרה/קורה לעוד אנשים... למישהו יש ניסיון עם הסיפור הזה או שיש לו רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים. והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל. מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי . חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0. פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166 והאייפי קבוע. לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר. כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.
-
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. לפני שאני מתחיל ראשית כשאני עושה הגדר רשת ביתית כל פעם שאני לוחץ על זה אוטומטית יש לי את המנעולים על החיבורי רשת שלא מאפשר לי לבצע הגדרתי בפירוואל שיפתח אותם אבל כל הזמן זה מחזיר לי את המנעולים איך אני פותר את זה ראשית? הנה תמונה המסבירה מה זה המנעולים שאני מתכוון: אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה …
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית, מחשב אחד מחובר לאינטרנט (תשתית HOT ספק NETVISION) ויש לי גם טלפון של נטויז'ין. המודם מחובר לקופסה שמתחברת למחשב דרך כבל רשת ולטלפון בבית. כמו שאני מבין את זה הקופסה הזאת היא סוג של נתב (תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה לחבר את המחשב השני לאינטרנט ומכאן באה השאלה האם אני יכול במקום לקנות נתב לקנות ממתג שעובד גם כ-HUB בכדי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט? אינ חדש בכל העסק הזה של הרשתות אז אם אמרתי משהו מטומטם לא לכעוס תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מניח שכבר שאלו את זה, אבל עשיתי חיפוש ובאמת שלא מצאתי כלום. מהן כתובות ה-DNS הראשיות והמשניות של נטויז'ן ובזק בי"ל?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , במסגרת מבצע של חברת סמייל קיבלתי את המכשיר הנ"ל , המשלב גם קו טלפון , גם קו אינטרנט וגם רשת ביתית. אני , לא מהתומכים בשינויי הזה .. רציתי לשאול ולקבל חוות דעת וגם אשמח לקישור לסוג של ביקורות על הנושא מה עדיף? , להישאר בסטייל הישן , של מודם לחוד וקו טלפון לחוד? מה היתרונות ומה החסרונות ? תודה רבה , נושא שמעניין אותי ממש , ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-