רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה להגדיר את המודם של בזק כ PPPoE וכל פעם שאני מנסה לשמור את הגדרות החיוג אני מקבל הודעה על PVC Error והוא מסמן לי שישנם בעיות בשתי פרמטרים: VPI ו VCI נסיתי להגדיר: VPI=8 VCI=48 ללא הצלחה. מה הם שני הפרמטרים האלו? ואיך צריך להגדירם? (ספק אינטרנט=ברק)
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends ובזמן האחרון יש לי מין לאגים, שמרגישים כאילו אני מתנתק לשניה מהשרת (לא יכול לזוז לאיזה 3 שניות) ואז חוזר. זה לא קורה הרבה אבל זה יכול להרוס משחק. אני לא יודע איך לדעת מה הבעיה, החלפתי כבל לא מזמן, והכל נראה תקין, למישהו יש רעיון? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע יש לי ראוטר 2760U של D-link (קיבלתי מבזק), ואני עובד על Wifi בתקן N, חבילת 10MB. יש לי רשת פנימית דרך WIFI, רציתי לשאול איזה ציוד אני צריך כדי לעבור לרשת 1GB חוטית. אני מבין שצריך ראוטר שתומך ב-1GB, השאלה אם אני יכול להסתפק בחיבור לראוטר של בזק או כדאי לקנות משהו נפרד. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך להכין כבל RJ45 אשר יעבור בין מחשב לראוטר, הכנתי כבר אחד לםי הוראות שנתנו לי אבל אני חושש שיש לו בעיה אז החלטתי ללחוץ את הראשים מחדש. מצאתי בגוגל מלא מדריכים על איך להכין כבל RJ45 אבל רק כזה של 8 גידים, מכיוון ששלי מסריח והוא של 4 אני יצתרך להסתפק בזה, איפה אי יכול לראות מדריך או אם מישהו יודע מראש... הכבל שהכנתי היה בשני הצדדים: 1-כתום 2- כתום לבן 3- כחול לבן 4- כחול , בשני הצדדים זה אותו דבר כך שמוזר לי שזה לא עובד...
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברת iDigital, המשווקת את מוצרי חברת Apple בישראל, הכריזה אתמול על תחילת השיווק של נתבי ה-Airport בישראל. סדרת נתבי ה-Airport הוכרזה לראשונה בשנת 2003 ומאז היא עברו מספר שדרוגים כשבאחרון נוספה תמיכה בתקן 802.11ac. מידע מפורט על הנתבים, תכונותיהם ומחירם ניתן למצוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6002
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית שעובדת עם מעביר של אינטרנט דרך החשמל האינטרנט עובר מהראוטר הראשי (שהיה NETGEAR) דרך המעביר הזה לראוטר נוסף (גם נטגיר) שעבד כריפיטר. מאז שהחליפו את הראוטר הראשי לאחד אחר (private box) הריפיטר לא עובד יותר. אם אני מחבר את הצד השני של המעביר דרך החשמל למחשב נייד יש אינטרנט. אם אני מחבר אותו לNETGEAR, יש רשת אלחוטית אבל ללא אינטרנט... יש הגדרות שצריך לעשות לNETGEAR? או פתרון אחר לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-Link DI-524. אני רוצה לחסום את אפשרות הגלישה בלבד. כלומר, שיהיה אפשר לקבל ולשלוח מיילים ב-Outlook, לעדכן אנטיוירוס, סקייפ ועוד... בקיצור, לחסום רק דפדפנים מגלישה. אני יודע שאפשר לעשות את זה כי ראיתי פעם שעשו את זה. אני לא יודע איך. האם מספיק לחסום פורטים מסויימים? אודה מאוד למי שיוכל לעזור. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן טלויזיה של LG SMART TV חיברתי אותה לאיטרנט דרך WI-FI ניתן לגלוש בה והכל השאלה שלי האם אפשר להזרים מדיה מהמחשב לסלון שבו נמצאת הטלויזיה או שחייבים לקנות סטרימר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בבית (נייח) שהיתי רוצה להתחבר אליו מכל מקום בעולם, ברשת הביתית שלי 5 מחשבים כלומר יש ראוטר ASUS והמחשב הספציפי הזה מחובר דרך ACCESS POINT שהגדרתי מראוטר EDIMAX בחיבור כבל רשת כמובן. הגדרתי בווינדווז את כל מה שצריך ובתוך הרשת הפנימית אין לי בעיה להתחבר למחשב הזה, אבל שאני רוצה להתחבר מבחוץ אני לא מצליח... התקנתי על המחשב את שירות DYNDNS וגם זה לא עובד, פתחתי את פורט 3389 בנתב אך גם זה לא עובד.... ביטלתי FW במחשב ובנתב ולא עובד בקיצור אני בבעיה, פשוט לא מצליח לנתב את הRDP דרך הנתב למחשב הספציפי הזה שכמובן מוגדר לו IP בכרטיס הרשת. על המחשב מותקן XP PRO ואני כבר על סף ייאוש..... הסיבה לדחיפות טיסה לחול להרבה זמן ויש על המחשב המון מידע שאזדקק לו גם שם.. אשמח …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קיבלתי על עצמי פרויקט של הקמת רשת ביתית בבית הוריי. מדובר בבית פרטי גדול בעל ארבעה מפלסים, כאשר כל מפלס הוא פחות או יותר כשמונים מ"ר. הבית מחובר בתשתית אינטרנט של הוט, כאשר כרגע ההוטבוקס מתפקיד בתור מודם וראוטר. לכל חדר בבית יש חיווט של יציאת LAN שכולן מתנקזות לתוך הארון תקשורת בו נמצא ההוטבוקס והswitch שמחובר אליו (לא זוכר כרגע איזה חברה ודגם). המחשבה שלי היא כזו: הצבת AP בכל קומה, שיחובר לאחת מיציאות ה-LAN שבאחד מהחדרים. אןי צורך בחיבור כבל פיזי באף אחד מהחדרים. ה-AP שבחרתי הוא Ubiquiti Unifi Ap-AC Lite כאשר בכל אחת מהקומות ימוקם AP אחד, סה"כ ארבעה. כל אחד מה-AP ישדר את אותו SSID כאשר הם חולקים תכונה שמעבירה כל מכשיר מחוב…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד שבישראל ובמרבית מדינות העולם המערבי, רשת האינטרנט ניטרלית לתעבורה העוברת עליה, בדמוקרטיה הגדולה בעולם – ארה"ב, רשת האינטרנט ניטרלית באופן מאוד חלקי. לאחר לחץ ציבורי מסיבי, החליט אתמול יו"ר ה-FCC לנסות ולפתור בעיה זו אחת ולתמיד. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על השתלשלות הנושא בשנים האחרונות וכיצד נוצר הסיכוי לשינוי. http://www.netcheif.com/blog/?p=5559
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סוויצ' של סיסקו שיש בו רשת ואני רוצה לחבר אותו לעוד סוויצ' של נורטל בכבל מוצלב. אני לא מצליח לקבל רשת בסוויצ' של נורטל שמתחבר בכבל המוצלב, עכשיו בסיסקו יש VLAN כלשהו שמוגדר, השאלה שלי מה יכולות להיות הסיבות שבגללן זה לא פועל? יכול להיות בגלל שאין בנורטל אותו VLAN? או אולי בסיסקו צריך להגיד משו כדי שיוכל לשלוח מידע בפורט הוא מחובר לנורטל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מהירות של 15 מגה מהספק בתשתית של 12 מגה של HOT תספק יותר ממהירות של 12 מגה? אני כמובן לא מצפה לעבור את ה12 מגה, אבל האם זה אומר שיהיה סיכוי גבוהה יותר שאני אנצל את מלוא ה12 מגה אם הספק שלי יספק לי יותר תעבורה?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פעם שאני נכנס זה כותב לי גם בגוגל וגם ביוטיוב פייסבוק. ולפעמים הוא מביא לי אתר אחר ipbuying במקום גוגל או יוטיוב ואם נכנס דרך fire fox הוא כותב לי ואם אני לוחץ להמשיך לדף הוא אומר שהדף לא קיים מה לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברי HWforum, אשמח לעזרה, אני מעוניין לכתוב קוד/ סקריפט שיפעיל לחצן בדף אינטרנט. פרטים: יש לי מודעה ביד2 שניתן להקפיץ כל 4 שעות ואני מעוניין לכתוב קוד שיכנס וילחץ על הלחצן "הקפצה" באופן אוטומטי. דגשים: אני לא מעוניין לעבור על התקנון של יד 2. יש לי ידע בסיסי בשפת C (שלמיטב הבנתי הסקריפט דורש ידע בJAVA). תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשנה חיברתי כבל רשת מסוג CAT7 בבית עכשיו אני צריך להפעיל את הרשת בבית ואני לא מוצא קונקטור מתאים לCAT7 מאיפה אני יכול להשיג? והאם אחר כך אני יכול להתחבר עם זה לראוטר רגיל?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית). אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-