רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי של D-link, וכל חצי שעה בערך האינטרנט מתנתק לכמה שניות וחוזר. עשיתי פינג לראוטר, וכל פעם שהניתוק קורה, מופיעה הודעת general failure. יש לציין שהניתוק מתרחש בו זמנית בכל המכשירים המחוברים לראוטר,גם בחיבור אלחוטי. האם הבעיה היא בראוטר? מה עוד צריך לבדוק לפני שמחליפים אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום נודע לי שנותקתי מבזק,זה קרה היום למרות שהם ניתקו אותי כבר באפריל,הקטע שהראוטר שלי המשיך לדלוק במשך כל הזמן הזה והיה לי אינטרנט,אפילו לא ידעתי שניתקו אותי פשוט היה קצר בתשלום עם ההוראה קבע וזה גם הגיע לעו"ד ובלאגן. עכשיו מסתבר אני צריך להתחבר אליהם מחדש אם בכלל. והשאלה היא:יש מתחרה לבזק בתשתית? HOT שווים ניסיון? יש עוד חברות חדשות? צריך להתחייב לשנה כמו פעם? או שהרפורמות של שר התקשורת שינו גם את זה? ובכלל אחרי שהייתי במסלול של 10 מגה,יש מה לנסות לשדרג?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הרבה דיבורים היו לפני מספר חודשים על נושא הוקטורינג http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000841463 כבר שנה עברה ואצלי אני לא רואה שום שינוי - טופ 100 - בפועל 57 . אמנם יש יציבות ו 0 תקלות ואין מה להשוות לשירות הבזיוני של הוט. אבל מה יהיה? בזק לא אמורים כבר לשדרג לטכנולוגיית הוקטורינג?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מועניין לחבר 3 מחשבים ברשת חוטית + אלחוטית כרגע ללא חיבור לאינטרנט. היות שיכול להיות שבהמשך הוא ישמש גם לחיבור לאינטרנט הוספתי גם דרישות בעניין זה. תכונות שחובה שיהיו: 1. GIGABIT LAN 2. תקן N +MIMO שיכול בשילוב עם תקן G ללא האטה בשאר הרשת. 3. QOS בערוץ העולה והיורד. 4. התמודדות עם ריבוי חיבורי P2P 5. תמיכה בADSL ובL2TP. 6. תמיכה בWDS. תוכנות שאשמח שיהיו: 1. מתג פיזי לWIRELESS 2. ממשק TELNET זה מה שאני זוכר כרגע, אשמח להמלצות\ תכונות שאני שוכח כרגע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שפרמטתי את המחשב חיברתי את הכרטיס רשת והמחשב לא זיהה אותו אלה רשם זוהה בקר ethernet ואני ל יודע איך להתקין אותו מישהו יודע לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אאיך אני מחבר אותם כרשת? אחד מחובר לאינטרנט במודם RTA 1320 במהירות 1.5 מגה. איך אני יכול לחבר את השני ביחד לאותו חיבור? ואיזה נתב ואיזה חוטים צריך ,אם בכלל? והבנתי שצריך איי פי קבוע ,איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מטרה אחת פשוטה - לאפשר לבני משפחה מאותגרים טכנולוגית לצפות בערוציה הוט במחשב הנייד ו/או בטאבלט. למשל, כשיושבים בגינה... הפתרון הראשוני היה מקלט DVBT-USB לנייד אבל הקליטה לא משהו עם הדונגלים הקטנים והם נוטים להישבר בשימוש נייד ו"לקחת" איתם לאבדון את שקעי ה-USB של המחשב. הם מוגבלים רק לערוצים 1/10/22/23/99 אז ממילא זה היה פתרון זמני. אשמח לשמוע הצעות - תקציב גמיש בהחלט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית. שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט. כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה. הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת) לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי רשת מבוססת WINDOWS 2000 SERVER ותחנות עבודה PROFESSIONAL 2000. ברגע שמשתמש מעתיק קובץ גדול או מספר קבצים קטנים לשרת המשתמש ננעל ולא יכול לגשת יותר לשרת , אני מקבל הודעה בנוסך : ACCOUNT DISABLED . LOGIN FAILURE אם אני עושה LOGON ו LOGOFF אני יכול להתחבר ברשת אבל לא לגשת לשרת . בדקתי בשרת והמשתמש לא מוגדר כ"LOCKED" . לאחר כ50 דקות בערך המשתמש יכול לחזור לעבוד על השרת כל עוד הוא לא מעתיק קובץ גדול \ קבצים קטנים . כמו כן ננתי ליוזר הרשאות של ADMINISTRATOR וזה לא עזר, הוספתי את היוזר לADMINISTRATORS GROUP המקומי של המחשב וזה גם לא עזר .. למישהו יש מושג מה זה השגעון הזה ?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-