רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן לא התעסקתי ברשתות .. אז אני לא יודע מה חדש מה ישן אז קיצר אני צריך ראוטר עד 350 שקל בשביל 4 מחשבים .. שיהיה לו Port Forwording ו Firewall מובנה יתקבל בברכה תודה .
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רכשתי דומיין CO.IL לפני כחצי שנה ולא השתמשתי בו עד היום.. את הדומיין רכשתי מאתר - webline כרגע אין ברשותי שרת בתשלום אבל העלתי את קבצי האתר שלי לשרת חינמי (של NANA) אני רוצה שהדומיין שלי יתחבר לשרת החינמי.. איך אני עושה את זה? באתר webline הם מבקשים DNS ואין לי מושג מה זה ומאיפה אני משיג את ה- DNS.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להגביל את מהירות ההורדה,שליחה של המחשב השני. זה לא ראוטר, אלא רשת רגילה. וכמובן המחשב השני מחובר למחשב הזה. אבל אני צריך תוכנה שאני אוכל להתקין רק פה, כי אם הייתי רוצה להתקין שם אז פשוט הייתי מתקין תוכנה רגילה להגבלת מהירויות. תודה. אה ומשהו אחר מ bandwidth conntroler
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לדעת איך להגדיר ראוטר אלחוטי של linksys (דגם חדש) לתשתית כבלים. הוא עבד יפה בadsl . תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
הסיפור הוא שיש לי מצלמת IP ואין לי כתובת IP קבועה (עולה 40 שח בחודש) . כל עוד שאני משתמש בקליינט של dyndns שרץ על המחשב אין בעיה והתקשורת נשארת שבועות ללא בעיות. ברגע שאני משתמש בפיצ'ר שיש ברוטאר או במצלמה כדי לעדכן את האתר של dyndns כל כמה שעות האינטרנט קורס כליל וצריך לכבות ולהדליק את המודם של HOT והרוטר גם. אפילו קניתי את הרוטאר של linksis שמומלץ באתר של dyndns ובכל זאת זה נתקע. למישהו יש פה רעיון מה לעשות ??????
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הגיע אליי מחשב חדש שקניתי. יחד עם עוד 2 מחשבים הוא פועל ברשת ביתית עם ראוטר, כשהוא הספק. עד אתמול בלילה עבד מצוין, ואתמול האינטרנט פשוט הספיק לעבוד. עשיתי את כל הנוהלים הרגילים, ניתוק-חיבור וכו', והאינטרנט עדיין לא פעל המחשב השני ברשת לעומת זאת כן הריץ אינטרנט. הראוטר מזהה את החיבור למחשב והמחשב מזהה את הרואטר, ובגלל שיש אינטרנט במחשבים האלרים, אני משאר שהוא גם מזהה את המודם.. X: מישהו יודע מה הבעיה\איך אני יוכל לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב ברשת חוטית שמתאים לתשתית כבלים עד 300. ויש אפשרות בנתבים להגדיר כמה מגה כל מחשב יקבל? אם כן אפשר הסבר קצר איך משנים? ואם אי אפשר לעשות כזה דבר אז איך מתחלקות המהירויות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
VPN PIA כאשר מחובר לבזקבינלאומי זה מאובטח? עם ה-VPN שציינתי. אחרי הכל זאת חברה ישראלית אז יכול להיות שממשלות יכולות לבקש לראות תעבורה..... או שיש לPIA מנגנונים שגם לא מאפשרים לבזק לדעת לאן אדם גולש?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את הנתב הנ"ל ואני מבסוט ממנו מאוד אך ישנה סוגייה אחת שקצת מציקה לי. הראוטר מחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית למחשב נייד HP DV6 3050EJ שתומך בתקן N (שבב Broadcom 4313 אאל"ט) אך אם זאת אני מקבל בשורת הSPEED בסטאטוס של החיבור קצב שנע בין 19-65 Mbps כשברוב הזמן זה נע בין 52-65 Mbps. מבחינת מהירות גלישה והורדה במחשב הנייח (שמחובר קווית) - אין שום בעיה בכלל. לראוטר עצמו גם מחובר כונן נייד כשקצב ההעתקה אליו מאוד נמוך (1-3 Mbps) באופן מוזר , צפייה בסרטי HD 720P בנייד עוברת בצורה חלקה ללא תקיעות. עברתי על הביקורת של NetCheif על הראוטר ולא הצלחתי להבין מה אני לא עושה נכון. אשמח לעזרתכם בהגדרת הראוטר בצורה נכונה/הגדרות של כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד. עריכה: שכ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר עם 56K שיכול לעבור סוף סוף לADSL עכשיו הוא שאל אותי איזה ספקית אינטרנט הכי טובה. בגלל שאין לי ממש תשובה לו באתי לשאול אותכם, אז על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? וגם אני כרגע בADSL 1.5M של אינטרנט זהב ואני גם לא ממש מרוצה.. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך לעשות רשת של שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט בין שני מחשבים שעלהם מותקן WIN2000 עזרה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לרשת הביתית כשהראוטר שיוצא החוצה, בפועל, הוא הראוטר של HOT. אני מעוניין להגדירו לעבודה כ-FTP עם גישה מהאינטרנט, אבל הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט כיוון שהגדרות ה-WAN שלו ריקות. כיצד אוכל להגדירו "לצאת החוצה"?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה למדוד את קצב העברת הנתונים של תוכנת הסקייפ, כלומר כמה זמן לוקח לה להעביר הודעה כתובה, כמה זמן להעביר מסר קולי, שיחת וידאו וכיוב'... מישהו יודע איזו תוכנה יודעת לעשות דברים כאלה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר שאני מחבר אותי אם קבל למחשב גם ככה, אבל שאני מסתכל במחשב על איכות הקליטה יש או 0 או 1 מתוך 5 קווים, אז נראה לי שהקליטה גרועה... המודם שלי הוא של Siemens-SL2-141.. יש פתרונות ? גם במשחקי רשת שאני משחק הפינג שלי יחסית גבוה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש שני ראוטרים, ולכן יש מספר בעיות, צירפתי תמונה של הרשת. בעיות: 1.מWS4-5 לא ניתן להדפיס. 2.כל מי שיושב תחת ראוטר אחד לא יכול לראות קבצים משותפים של ראוטר 2 וגם הפוך. שרת הNAS עדיין לא קיים אבל יהיה בקרוב עם מערכת (NASFREE), ש3.האם צפויה גם אז בעיה בנגישות למי שתחת ראוטר 1? (הכי קריטי זה סטרימר) ניתן לפתור את בעיית המדפסות? אגב שעושים PING מWS4-5 ניתן לראות שיש פינג לשאר המחשבים, ואת שאר הבעיות? תודה מראש ערן.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-