רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי, התחברתי ל1000 מגה של בזק ולקחתי את הראוטר שלהם, הטווח מזעזע. אחרי 10 מטר כבר אין קליטה (כולל "מגדיל הטווח" שלהם). הם קונים מעלי אקספרס? 1. האם אפשר לקנות ראוטר פרטי ופשוט להתחבר בלי בעיה או שהם מקשים? גם סלקום מקשים? 2. האם ראוטר פרטי ישפר את הטווח? אם יש לכם ניסיון אשמח לשמוע על ראוטר טוב בעל טווח רחב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ראוטר לטובת, איך לא, רשת ביתית אלחוטית... יש לנו בבית תשתית של הוט. וינדוס ויסטה. בעיקרון אין בעיה מיוחדת, אין ממ"ד או משהו כזה... והמחשב הנייד נמצא קומה מעל למחשב הנייח שבו אני רוצה לחבר את הראוטר... אין לי שימושים מיוחדים באינטרנט, אבל אני כן רוצה ראוטר שלא יגביל בדרך כזו או אחרת את רוחב הפס במחשב הנייד שיקלוט את הרשת.. כי אני משתמש קצת יותר כבד בהורדות. יש לי במחשב הנייד מודם אלחוטי שקולט גם ברשת N אם זה תורם במשהו. אגב אני לא יודע אם יש אופצייה כזו, אבל אני האם יש ראוטר שיעבוד תוך כדי שהמחשב הנייח כבוי..? (כדי לחסוך בחשמל בזמן שלא משתמשים בו.. שזה יהיה המצב רוב הזמן). אני לא רוצה לעבור 300 ש"ח בגדול... יש לי גם אפשרות לקנות את הראוטר הבא ב- 100 ש"…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
רכשתי לפטופ חדש של HP dv7-1100 לפני כשבוע וחצי ,אתמול נסיתי להתקין את הנתב LinkSys WRT54GL. ההתקנה עברה חלק בסופה קיבלתי אישור שהכול מוגדר,המחשב המקורי גולש באינטרנט והנתב יוצא לרשת כככה שבקטע הזה הכול הוגדר נכון. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בצורה אלחוטית עם הלפטופ,אני רואה את הרשת האלחוטית שהיא קיימת,יש עוצמת שידור מקסימלית אבל משם מה כשאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : לwindows אין אפשרות להתחבר אל [שם הרשת האלחוטית]" ואז הוא נותן לי אופציה "אבחן את הבעיה" אני לוחצת על זה והוא אומר לי "windows אינו מוגדר להתחבר אוטומטית ל [שם הרשת האלחוטית]" ???? ??? ??? מערכת ההפעלה היא ויסטה 32 מקורית. המחשב נייד הותקן בהצלחה מהחברה,אין שום X על החומרה וכ…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית ליד כל מחשב נקודות טלפוניה שהן לא בשימוש. 1. האם ניתן להחליפן לנקודות לחיבור כבל רשת כדי שכל המחשבים שלי בבית יתחברו ישירות למודם ולא דרך חיבור אלחוטי? 2. האם במצב זה אני אקבל בוודאות 100 מגה? 3. במידה וניתן להחליף את הנקודות, האם זה סיפור בשביל בעל מקצוע או שזה משהו פשוט? כמה כסף הוא ירצה על זה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר : האם הנתונים האלה תקינים? http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכם.. קניתי לפני איזה חודשיים נתב TP-LINK 108MB וכרטיס PCI מאייבורי. לאחרונה קניתי גם 2 כרטיסים של USB. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד!!!!! לא שזה לא רק 108Mb - אמור להיות 13MB לשניה, זה אפילו לא חצי! לא רבע! שמינית! יש לי כרטיס טלוויזיה שאני משדר אותו עם ה-Windows Media Encoder בקצב של 4000kb, ובלפטופ שממנו אני מנסה לקלוט זה נתקע!!!! אז ניסיתי לראות סרט DVD על המחשב שלי כי אמרתי אולי התוכנה הזאת לא טובה, והוא ממש בקושי זז! זה לא היה אפשרי לראות את זה ככה! (הסרט זה 8000kb/s, בעצם מגה ביית אחד לשנייה). בתוכנה הזאת שלהם אני שם על 108MB, הוא מראה לי למשל עכשיו שאני על 36Mb, וזה מעביר לי על משהו כמו חצי מגה! זה ממש לא ייאמן! ובקשר לקליטה - אמרו שיש לראוטר הזה טכנול…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק. הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר. בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת. אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור) חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אחרי איפוס של 30 שניות פיזית עם הכפתור הקטן מאחור לא מצליח להכנס אליו.. מדובר ב3COM 100-75 ואני מנסה להכנס לכתובת 192.168.1.1 אשמח לכל עזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחובר כרגע עם הוט, מהירות 12MB. משתמש בראוטר TPLINK 1043ND ומודם רגיל של הוט. שבוע הבא עוברים לדירה חדשה, וחשבתי על הדרך לשדרג מהירות, כשעם איזה תשתית אהיה תלוי במחיר הסופי שאקבל. בחבילות הגבוהות של 100MB אני לא מעוניין, יותר מדי כסף. המקסימום יהיה 30MB. השאלה היא, אם בחבילות כאלה גם אצטרך ראוטר/מודם מיוחד מהחברה או מה שיש לי מספיק? אם כן צריך, מה הן האופציות והעלות בקנייה פרטית, במקום שהחברה תחזיק אותי שבוע שנתיים בתשלומים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-