עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by fireskill,

שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אפשרות גם מחו"ל, תודה מראש על העזרה אני פשוט לא מוצא.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by mzlbat,

היי איך ויאך הגלישה ? יש בעיות .?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Shay17,

במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן. עשיתי רשת ביתית באמצעות הראוטר edimax והכל הלך חלק. אחלה ראוטר דרך אגב עכשיו, יש לי בעיה של lowid באימיול הודות לפיירוול של הראוטר. הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים בפיירוול נכנסים שם לאייפי דרך הדפדפן, ואז NAT. ושם יש 3 אפשרויות דומות של פתיחת פורטים. 1) Port Forwarding 2) Virtual Server 3) Special Applications כולן כל כך דומות, באיזו מהן להשתמש לפתיחת פורטים מסוג זה? כלומר שני פורטים - אחד שהוא 5773 והשני 5783... אה.. וכמובן שהפורטים יישארו פתוחים תמיד, ולא ייסגרו לאחר כמה שעות. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכל המומחים, האם זו בעיה מוכרת? המערכת שלי: asus a7v8x amd 2000+ 512MB DDR 333MHz winXP pro החלפתי ל-PCI אחרי שהיה לי את הסמסונג החיצוני של נזק שמתחבר דרך כרטיס רשת. הוא היה מסתנכרן תוך שניות אחרי שמדליקים אותו. העדפתי PCI מכל מיני סיבות ובנוסף יש לי רושם שהגלישה יותר מהירה וחלקה, אבל כאמור בכותרת לוקח שעות עד שהמודם מסתנכרן אחרי שwindows עלה. חיפשתי drivers חדשים ברשת ומסתבר שבכלל אין הרבה מידע ברשת על המודם הזה ועל dynamode. המלצות הפניות השתתפות בצער פתרון???? הכל יתקבל בברכה, אייל

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. משחקים MINECRAFT ומחפשים PING שהוא סביב ה- 50 MS. מוגדרת מהירות 100 מגה בתשתית ובספק והחיוויים טובים גם פינגים בארץ. PINGTEST לשרתי חו"ל מביא תוצאות שהן עגומות למשחקי רשת - פינג של 120-180 תלוי בשעות, לאירופה. 265 לארה"ב. יש דרך להתחבר לספק אחר - לבדיקה בלבד ולראות אם אפשר לקבל תוצאות אחרות? תודה

9. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by md22,

יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Reppix,

לפני כ10 דקות התקשרו אלי מערוצי זהב, ותיאמו מתי לבוא להתקין את האינטרנט בכבלים... ולכן, אני צריך ראוטר ל4 מחשבים.. את הראוטר אני אקנה בארצות הברית... 100-200$. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום חברים, ברשותי רוואטר של בזק D-Link DSL - 6740U V.H1 היום קמתי בבוקר והתברר שיש בעיה עם המודם, נורית ה-DSL לא מקבלת סיגנל וכנראה המודם לא תקין. למזלי יש לי רווטר ישן שכרגע חובר ועובד תקין. משיחה עם בזק מכיוון שעברה שנה ופחות חודש לא מוכנים להחליף !!! מבקש את עזרכתם בהמלצה על רוואטר טוב מומלץ ואמין עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ori-silver,

1) איזה מן האופציות יותר עדיפה??? א.להתחבר לתשתית בזק 2.5 מגה בהתחייבות לשנה ב-60 שקל לחודש ולשלם גם 50 שקלים על החזקת קו+כל השיחות שמעבר(הוט\פלאפונים\בזק)......... ב.להתחבר לתשתית כבלים 3 מגה במחיר של 80 שקל בהתחייבות לשנה ולשלם 59 על קו הוט שמקנה לי כל חודש 2000 דקות לקווי בזק\הוט חינם וכל השיחות שמעבר או שיחות לפלאפונים בתשלום...... 2)שמעתי שבכבלים אני לא מקבל את המהירות המובטחת לי יש אמת בדבר? 3)במידה ואני מוריד באינטרנט כבלים ובמקביל אני מדבר בטלפון כבלים תיהיה האטה בהורדה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Sikamikanico,

לבעלי אינטרנט מהיר: באיזה מהירויות אתם מורידים בערך? (לא משנה אם זה איטי או משהו כזה, אני רק רוצה לדעת בערך כמה זה)

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, אני מחפש נתב שהוא גם מודם חלופי לנתב הגרוע שקיבלתי מבזק בינלאומי. חשוב לי שיהיו בו בערך 6 כניסות רשת קווית של ג'יגה. מבחינת המודם לא כל כך מבין מה נדרש (ADSL/VDSL..) אני עם בזק בבית. ייתכן וקונה בארה"ב, ממתין להמלצות.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by vitali02,

לפני כמה חודשים קניתי את הנתב המצויין בכותרת בהגדרות יש את כל WAN Connection Type לא הצלחתי להגדיר L2TP (ספק נטוויז'ן ותשתית הוט) אז השארתי בDYNAMIC IP וזה עובד טוב אבל מאז התחילו ניתוקים כאלו שהוינדוס הצליח לפתור וזה כתב ש"ברירת מחדל אינו זמין" משהו כזה התקשרתי להוט אמרו שזה בעיה בנתב או בהגדרות ולא אצלם והם לא יכולים לעשות כלום? אז מה לעשות?? יכול להיות שזה קשור ל WAN Connection Type ? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by roisg,

שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by llime,

היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by sabaggal,

שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by MotoCross,

שלום, פעם השתמשתי כאן במדריך להפיכת מודם אלקטל של בזק לפרו ולהיפך, אך עכשיו איני מוצא אותו בפורום. מישהו יודע איך אני יכול לאתר אותו?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by dj-ariel,

שלום יש לי ראוטר של בזק עם אנטנה פנימית מסוג Netgear Netgear - DGN2200v2 הבעיה היא שהקליטה מהחדר בבית לסלון מרחק של 10 מטר הקליטה למחשב נייד היא קו אחד או שניים במקרה הטוב מה שגורם להתנתקויות רבות. בבזק לא מוכנים לעזור לי בגלל הטענה שהשרות שאני משלם עליו לא כולל תמיכה ברשת אלחוטית . חפשתי בגוגל פתרונות לביטול הגבלת עוצמת שידור בראוטר ולא מצאתי. אני כמעט בטוח שיש לי איזה משהו שמגביל את השידור אך לא יודע איך לבטל אותה... תודה חברה :]

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים