עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RazKaziRo,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאוד מציקה לי בזמן האחרון והיא בעיה של קפיצת פינג הדבר קורה אך ורק במחשב הנייח שלי שמחובר בצורה קווית לראוטר של HOTBOX במחשב נייד נוסף שמחובר לרשת בצורה אלחוטית אין את הבעיה אני לא מצליח למצוא מאיפה נובעת הבעיה זה בערך נראה ככה: כל X זמן הפינג פשוט עף שללתי בעיה בספק/תשתית בגלל המחשב נייד ששם הבעיה לא קיימת אשמח לקבל הצעות לעזרה או כלים לניטור הרשת ולמציאת האשמים תודה על העזרה רז

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. Started by noam12,

כבל רשת מהראוטר מגיע לסלון אני מבקש לחבר שני מכשירים לרשת (טלויזיה+סטרימר) אינטרנט מהיר באם אחבר לסוויץ את כבל הרשת אוכל לחבר מיציאות הסוויץ את המכשירים? תודה על העזרה באם כן יש סוויץ מומלץ? שוב תודה נעם

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום. ביקשתי לעבור לאקספון דרך האתר. קיבלתי הנחיות. מילאתי את ההנחיות - ושמתי ב ppoe את השם משתמש וסיסמא שקיבלתי. עשיתי SAVE בהגדרות של הראוטר, וזהו - המשכתי לגלוש, אבל הרשת אפילו לא התנתקה לשנייה. עכשיו השאלה - האם אוכל להתנתק מהספק הקודם שלי? איך אני יודע אם הנתונים נשמרו ואני מצליח לגלוש? יש דרך לוודא? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אני גולש בכבלים הספק שלי אינטרנט זהב. המחשבים אצלי מחוברים עם נתב בחיבור ישיר. אינטרנט זהב עוברת לחייגן וירטואלי ושאלתי היא .איך אני מקנפג את הראוטר למצב עבודה זה? ואם ניתן בכלל ? הדגם הוא BR6104 תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שגרים באיזור ויכולים לעזור לי להחליט תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, אני מתלבט בין 2 הראוטרים. כרגע אני מחובר לכבלים בחיבור 12 מגה ובגלל זה אני מחליף את ה- wrt54gl שלי ששירת אותי נאמנות אך מתקשה לעבוד מול הכבלים גם אחרי ה- Tomato הכי חדש וביצוע Overclocking. מבחינת טווח קליטת ה- wifi אנ גר בדירה יחסית קטנה ואני גם ככה לא רוצה שהראוטר ישדר בעוצמה חזקה מדי ויטגן לי את המוח למרות שלרוב אני לא משתמש בטורנטים אלא בשיטות הורדה אחרות כן חשוב לי שהראוטר ידע להתמודד עם עבודה גם עם טורנטים גלישה וכו בו זמנית. אני יודע שה- 1043 תומך ב 1Gb שזה נורא נחמד אבל לטעמי לא מצדיק את הבדל ה-200 שח במחיר במקרה שלי. האם יש עוד פיצ'רים מעבר לטווח קליטת ה-wifi והתמיכה ב-1gb שבעקבותם עדיף יהיה לקנות את ה-1043? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לאחרונה צצה לי בעייה די נוראית - אני מקבל קפיצות פינגים עד ל999 או שהפינג פשוט משתולל ברמות של ה300+ בדקתי את הבעיה בכמה משחקים שונים ברשת בכולם אותה הבעיה. יש לי יוזר גיימר בבזק. חשוב לי לציין זה שלפני שהבעיה התחילה , הנורית של האינטרנט בראוטר הייתה דולקת בצורה רגועה עכשיו היא מפמפמת כאילו שהיא עומדת להתפוצץ. איפסתי את הראוטר - זה לא עזר. התמיכה הטכנית בדקו לי את היוזר וראו שהכל תקין מבחינת הפינגים. שמתי לב שבזמן שהנורית לא מאותתת במהירות המטורפת שלה אז הפינג יציב אבל רוב הזמן זה משתולל. ייתכן שהראוטר ניזוק? (לצערי הרבתי לנתק ולחבר אותו לחשמל באופן קבוע). *עדכון - בדקתי גם ללא הראוטר ועדיין יש לי קפיצות פינגים ואי יציבות.. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by gwb,

כשאני מנסה להירשם צריך לתת מספר טלפון בשביל לקבל SMS לאישור החשבון וזה דבר שאני לא מוכן לתת. יש דרך כלשהי לקבל SMS למחשב או להירשם בלי לתת טלפון ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, מקווה שהשאלה מתאימה לפורום נגמרה לי ההתחייבות לאינטרנט סמייל ועכשיו אני יכול לבחור לעבור לכל ספק אחר. מהירות האינטרנט אצלי היתה בסדר(1.5 מגה) אבל הורדות בביטורנט זוחלות בטירוף(הורדות חוקיות למהדרין כמובן, טפו טפו טפו ) השאלה שלי היא: שמעתי שרוב הספקים בישראל מגבילים שיתוף קבצים חוץ מבזק בינלאומי. האם זה נכון, מישהו מכיר ספק שבודאות לא מתערב בשיתוף קבצים? עם הראוטר/מודם שלי הכל בסדר. הפורט פתוח ועובר בדיקה, הביטורנט מוגדר לפי מיטב העצות באינטרנט, ועדיין כשאני אומר קצב נמוך, הכוונה היא ממוצע של 10kbps אפילו בקבצים פופולריים עם המון seeders. *אם לא מקובל לתת עצות לגבי ספקים ספציפיים בפורום, אשמח לטיפים בפרטי. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Reppix,

לפני כ10 דקות התקשרו אלי מערוצי זהב, ותיאמו מתי לבוא להתקין את האינטרנט בכבלים... ולכן, אני צריך ראוטר ל4 מחשבים.. את הראוטר אני אקנה בארצות הברית... 100-200$. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by llime,

היי. חברים שלי מחוברים להוט במהירות 12Mbps (חיבור ללא חייגן). הספק שלהם הוא 012. לאחרונה הם התפקדו גם לבב"ל אבל לא יודעים איך לשנות את ההגדרות כדי לגלוש דרכם. יש להם איזה מודם שהוט מספקת להם וראוטר של edimax (לא זוכר כרגע את הדגם). מכיון שהם מבינים ברשתות ואינטרנט עוד פחות ממני, (יש דברים כאלו), הם פנו אלי כדי שאעזור להם להתחבר לבב"ל, ויש לי כמה שאלות: 1. קודם-כל, קראתי באיזה מקום שמי שמחובר ללא חייגן גולש במהירות של התשתית... אני גם זוכר שכאשר הם שידרגו (יותר נכון אני שידרגתי להם) מ 2.5 מגה ל 12 מגה (לפני כמה חודשים), המהירויות שהייתי מקבל שם ב speedtest היו של 12 מגה עוד לפני שהם שידרגו ב 012. מישהו יכול להסביר לי כיצד זה יתכן?... האם אפשר להגדיר את התשתית על מהירות כל…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכם. בבית די גדול, טכנאי טלפונים השחיל כבל רשת מנקודה (ראוטר) לנקודה ב. כעת יש לי כבל רשת זמין שאני רוצה שישמש כספק של wifi חזק. אם אני מבין נכון - אני צריך כעת לרכוש repeater או א AP, לחבר אותו ישירות לכבל הרשת וכך אקבל אות חזק (למעשה ללא איבוד אות). השאלה - האם יש המלצה על דגם ראוי (במחיר סביר)?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by llnakash,

חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by MotoCross,

שלום, פעם השתמשתי כאן במדריך להפיכת מודם אלקטל של בזק לפרו ולהיפך, אך עכשיו איני מוצא אותו בפורום. מישהו יודע איך אני יכול לאתר אותו?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by yarinbar,

שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by arik100,

אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן חברי HWforum, אשמח לעזרה, אני מעוניין לכתוב קוד/ סקריפט שיפעיל לחצן בדף אינטרנט. פרטים: יש לי מודעה ביד2 שניתן להקפיץ כל 4 שעות ואני מעוניין לכתוב קוד שיכנס וילחץ על הלחצן "הקפצה" באופן אוטומטי. דגשים: אני לא מעוניין לעבור על התקנון של יד 2. יש לי ידע בסיסי בשפת C (שלמיטב הבנתי הסקריפט דורש ידע בJAVA). תודה מראש לכל העונים.

21. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by md22,

יש לי מודם אלקטל 510 שהפכתי אותו לנתב ע"מ שהמחשב יתחבר לאינטרנט ישר עם ההפעלה. לא יודע איך נוצר לי פתאום בחיבורי הרשת סמל "התקשרות לאינטרנט" במאפייני ה TCP/IP מסומן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי". אם אני מעביר את הסימון ומכניס את הכתובת10.0.0.1 סמל "התקשרות לאינטרנט" נעלם וההתחברות לאינטרנט מפסיקה "התקשרות לאינטרנט" יוצר לי מספר בעיות לדוגמה האמיול מופיע לי עם מזהה נמוך איך מבטלים את ההתקשרות תודה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by oded6188,

1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אז ככה: יש לי מודם אלקטל (השחור) ונתב TRENDnet WIRELESS TEW-431BRP .(ויש לי WINXP PRO) כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, הכל עובד. כשאני מחבר את הנתב, כל המחשבים מחוברים... אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הנתב. חיברתי את המודם לנתב. בנתב יש חיבור מיוחד למודם החיצוני. יש לכם הצעות?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. https://blog.dnsimple.com/2015/03/why-and-how-to-use-googles-public-dns/ המאמר מציע להגדיר אתה שרת ה DNS לזה הציבורי של גוגל. לפי הידע המצומצם שלי DNS מתרגם דומין ל IP. הטועה אנוכי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים