עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Joe Blow,

אני שוקל לשדרג את הלינקסיס G שלי לנתב בתקן N כדי לעשות streaming למזרימדיה Xtreamer. תכני 720P מגמגמים קשות על הלינקסיס. ראיתי שה wbr-6001 מאוד זול (195 ש"ח בזאפ). האם למישהו יש ניסיון עם הנתב הזה ויכול להמליץ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. איך אני עושה זאת? הכי חשוב FIREFOX ואחריו CHROME. תודה רבה.

3. היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Reppix,

לפני כ10 דקות התקשרו אלי מערוצי זהב, ותיאמו מתי לבוא להתקין את האינטרנט בכבלים... ולכן, אני צריך ראוטר ל4 מחשבים.. את הראוטר אני אקנה בארצות הברית... 100-200$. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by bubugu,

הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו.... מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by netanel1234,

שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 7 שניהם שיתפתי בניהם מדפסת ועוד שתי תקייות א)אני רוצה לדעת איך לשתף עוד תיקיות למשל זאת מכיון שכשאני עושה שיתוף על תיקייה אני לא רואה את שם המחשב השני ברשימה ב)המדפסת משותפת..אני רוצה שהיא תעבוד גם כשהמחשב השני בעצם לא פועל איך אני מדפיס מהמחשב שלי(שהוא הראשי)ע"י כך שהמדפסת לבד עובדת תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by xDa,

סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?

11. Started by liorbm,

שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, והוא השני שיש לי בבית. הראשון (הישן יותר) מחובר לאינטרנט ורצינו לחבר גם את החדש. (בינתיים אנחנו מחוברים בכבלים אם זה חשוב) עכשיו, מבירור קצר עם ספקיות האינטרנט הבנו שיש שתי דרכים לעשות את זה, להעלות את מהירות החיבור (בינתיים זה 750 קילו ביט) ולקנות ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים, או לעשות נקודה נוספת לחיבור המחשב החדש. רציתי שתעזרו לי להחליט מה יותר טוב ומה יותר משתלם, ואם נחליט על ראוטר אני ארצה שתמליצו לי על משהו טוב וזול. אני לא כל כך מבין בזה, אז בבקשה תהיו סבלניים... אם עברתי על איזה חוק בפורום תגידו לי... תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Yellow Slider,

אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ggg123,

יש לי Wifi Repeater פשוט שקניתי מ EBAY http://www.ebay.com/itm/300M-Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Network-Router-Range-Expander-EU-Plug-/361017640963?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item540e540803 אפשר לחבר אותו אלחוטית לראוטר ואפשר גם לחבר אותו בכבל רשת לראוטר. בשני המצבים מתקבל טווח מוגדל לקליטה האלחוטית, כאשר יש רק SSID אחד. אני יודע שאם מחברים אותו אלחוטית , אז יש איבוד של כ- 50% מהמהירות האלחוטית. האם תופעה זו קיימת גם בתצורת שבו הרפיטר מחובר לראוטר עם כבל רשת? יש לי אפשרות לחבר כך, אבל השאלה אם גם בתצורה הזאת יש איבוד מהמהירות (אחרת חבל על המאמץ ופשוט אחבר אותו בתצורה האלחוטית).

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום רציתי לשאול אם ישנה דרך לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה, ברשותי רספברי פיי ומצאתי את הדיון הבא, http://hwzone.co.il/community/threads/548538-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%9CHDTV-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.VUlguflVhBc אך ממה שהבנתי התוכנה מיועדת למחשבים בעלי כרטיס נווידיה (אצלי ישנו כרטיס מסך מובנה) משיטוט ברשת הבנתי שישנה אפשרות להגדיר את המחשב כVNC ולהשתמש בפיי רציתי לשמוע את דעתכם, או המלצות אחרות.. אגב, רוב השימוש יהיה הזרמת וידאו לטלויזיה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by i022052,

יש לי ראוטר אלחוטי מבזק של סימנס. הגלישה האלחוטית באמצעות מחשבים אחרים מתבצעת כרגיל מחשב XP שמחובר לנתב בחוט, פעם מצליח לגלוש ופעם לא. בדקתי וירוסים, malewares, הכל נקי. מצליח להתחבר בremote דרך האינטרנט למחשב כך שיש אינטרנט. אבל לא מצליח לגלוש. ניסיתי IE, ניסיתי chrome לא מצליח לגלוש אלא באיטיות מזוויעה. מנסה להימנע מלהתקין windows מחדש הרצתי כבר winsockfix ולא עזר. רעיון למישהו? תודה מראש ???

20. Started by RealG,

למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Funkyzord,

שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Alony21,

ברשותי מודם של HOTbox עם ספק אינטרנט HOTnet המודם הוא מודם בלבד ולא משמש כראוטר. כאשר אני מחר את המודם ישירות למחשב יש אינטרנט אבל כאשר חיברתי את הכבל לכניסת WAN בראוטר אז אין אינטרנט (לא קווי ולא אלחוטי) הגדרתי ב WAN Connection Type: Dynamic IP אבל מופיע: IP Adress: 0.0.0.0 Subnet Mask: 0.0.0.0 Default GetWay: 0.0.0.0 איך פותרים את הבעיה הזו?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. היי, יש לי נתב של בזק - D-Link DSL-6740U (האמת שבGUI רשום 6740VN). אני מנסה להתחבר אליו בtelnet עם שם וסיסמא בלי הצלחה. ניסיתי root root, root admin, admin admin, D-Link D-Link. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.