רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו.... מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....? - 

- 16 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי חברה רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניה של ראוטר חדש לבית המצב כיום הוא שיש ראוטר אדימקס ישן שמחובר למודם, והוא לבדו לא מצליח לכסות את הבית (מדובר על בית של קומה אחת) אז כדי לתקן את המצב הזה יש גם סוג של ממסר שמחובר לחשמל בנקודה אחרת בבית מקבל אות מהראוטר הישן ומפיץ אותו לשאר הבית וזה מכסה את כל הבית הבעיה היחידה היא שזה גורם להאטה משמעותית בחיבור מחשב שמחובר ישירות לראוטר (זה שמחובר למודם) מצליח להגיע כמעט ל30מגה (שזה החיבור שיש בבית) ומחשב שמחובר בWIFI בקושי עובר את ה10מגה (ומתחבר דרך ה'ממסר') חשבתי שהצעד הנכון יהיה להחליף את הראוטר הישן למשהו חדש, שיצליח לתפוס את כל הבית וגם יתן חיבור בקצב מהיר כמו בחיבור קווי מה ההמלצה שלכם? - 

- 8 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

- 

אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב - 

- 15 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה. שיחה עם הוט פתרה את הבעיה. - 

- 17 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה! - 

- 12 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ??? - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב! - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

למישהו יש מושג מתי יהיה אפשרי להשיג מהירות העלאה של 1 מגה ומעלה בארץ אני מתכוון ב ADSL. - 

- 20 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך? - 

- 11 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט? - 

- 10 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

מעונין להפיץ את הקידמה לעוד כמה חדרים בבית שרחוקים מהנתב. יש מלא ב- Ebay. מצא חן בעיני הדבר הבא: 300Mbps WiFi Wireless LAN Repeater Router Signal Booster Amplifier Power Range קישור: http://www.ebay.com/itm/300Mbps-WiFi-Wireless-LAN-Repeater-Router-Signal-Booster-Amplifier-Power-Range-/271012921399?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item3f19a10037#shId מעין קשת פלסטיק שמתחברת למתח 220V, לפי הבנתי הדלה, ניתן לחבר אותה פיזית לאחת מיציאות הראוטר או אלחוטית והיא מגבירה את ה- WiFi. מה דעת יודעי דבר ? לחילופין המלצה אחרת ? תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום! - 

- 13 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני בחיפוש אחרי ראוטר חדש כרגע וצמצמתי את הבחירה לשני הרואוטרים האלו. Linksys WRT1900AC Tp-Link Archer C9 בית פרטי שמחוברים בו בין 10-15 מכשירים לרשת. המכשיר הכי רחוק נמצא כ20 מטר מהראוטר מאחורי תקרה ו2 קירות. (לא ניתן להזיז את הראוטר מאחר ומחובר למספר מכשירים באופן קווי) הקנייה תתבצע באילת בksp בימים הקרובים מחירים: Archer - 673₪ WRT1900AC - 1285₪ אני יודע שהבדל המחירים די גדול אבל חשוב לי לקנות ראוטר טוב. כרגע יש לי בבית edimax ac1200 והוא עושה בעיות. האם כדאי לשמור אותו כמגביר אות לקומה השניה? לפי מה שראיתי ה WRT בעל אות חזק מאוד ויתמוך בקלות במכשירים הרחוקים בבית. האם ה archer יוכל לעשות זאת בכזאת קלות? - 

- 6 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי בבית הוטבוקס שמשמש כמודם+ראוטר. אני מחובר אליו בכבלים בלבד, ולא משתמש יותר מדי בWIFI. קניתי ראוטר נוסף ומוצלח יותר שתומך ב5Ghz בשביל המקרים היחסית נדירים בהם אני צריך wifi וגם שלא יהיה לי פינג מוגזם במחשב שמחובר בכבל. חיברתי את ההוטבוקס אליו בכבל ואת המחשבים שלי לראוטר החדש, ולרוב הכל עובד סבבה, אבל פעם בכמה זמן אני שם לב שהגלישה נהיית נוראית עד שאני מנתק לגמרי את הראוטר החדש. אני תוהה האם יכול להיות שהגלישה נהיית כל כך גרועה בכלל ששני המכשירים מתפקדים כראוטרים. אם לא, האם חיבור שני ראוטרים בצורה כזאת יכולה בכלל לגרום בעיות? בכל אופן, הייתי מעדיף להתחבר לראוטר החדש בלבד (בהנחה והגלישה האיטית נובעת מהחיבור של שני הראוטר… - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי, יש לי נתב של בזק - D-Link DSL-6740U (האמת שבGUI רשום 6740VN). אני מנסה להתחבר אליו בtelnet עם שם וסיסמא בלי הצלחה. ניסיתי root root, root admin, admin admin, D-Link D-Link. למישהו יש מושג? - 

- 2 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, ברשותי ראוטר בזק D LINK 225 הראוטר נמצא בארון ומאחורי קיר, האם אפשר לחבר לראוטר אנטנה חיצונית על מנת לשפר את הקליטה בבית? תודה! גיל, - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני רוצה להגדיר מחשב (PS3) כשרת DMZ בראוטר 3COM 3CRWER100-75 היה לי לפעמים התנתקות בהורדה ואמרו לי שזה יכול לפתור את הבעיה. שאלתי היא איך אני עושה את זה בראוטר הנ"ל? ??? תודה לעוזרים גל - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. אני מחפש דרך לשלוט מרחוק במחשב של בני דודים שלי כדי לתקן להם אלף תקלות שנוצרות אצלהם כל יום. יש דרך לעשות את זה? - 

- 20 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה! - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש. - 

- 2 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי - 

- 3 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה. - 

- 5 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

היי, יש לי נטסטיק שקניתי בחו"ל. הדגם הוא e173u-1. ניתן לפתוח אותו לסלקום ו/או אורנג ?. תודה. - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה. - 

- 2 תגובות
- 2.3k צפיות

-