רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הרשת בנויה מ: מחשב 1-מערכת XP SP1 מדפסת לייזר מחשב 2-מערכת WIN7 שתי המחשבים בקבוצת עבודה WORKGROUP מחשב 2 יכול לגשת למחשב 1 מחשב 1 לא מצליח להיכנס למחשב 2. התקנתי במחשב 2 את המדפסת כמדפסת רשת אבל שאני שולח הדפסה כלום לא קורה. יש לציין שמחשב 2 מחליף מחשב ישן שבו הכל עבד בסדר ברשת. מה לעשות כדי שתהיה גישה משתי המחשבים ברשת לכל תיקיה שארצה לשתף,ולמה המדפסת לא מדפיסה לי?{ממחשב 1 היא מדפיסה}
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מזה כשנתיים את ה1043, היו לו קונצים פה ושם אבל בחודשים האחרונים הוא פשוט מתעלל בי. אני מחליף ערוצים מדי פעם, רק כדי שהוא יסחב חיבור רציף במשך כמה ימים, ולאחרונה הוא מנצל בקושי את המהירות בבית (30 מגה) ובתצורת ווי פי נותן רק 10 כאשר במחשבים הנייחים בבית המהירות היא 30. עדכנתי לו לפירמוויר האחרון, אני לא יודע אם זה לא עשה יותר נזק... האם קיימות הגדרות שאמורות לסייע לי? אני מניח שחלקכם קינפג אותו בצורה שונה מברירת המחדל שהוא מגיע. אם נשמע לכם שהוא דפוק, אשמח להמלצה על ראוטר אחר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 100 מגה של סלקום. ובאתר של ההגדרות של הראוטר רשום שהוא מוציא 3520kbps מהירות העלאה אני מחובר עם כבל רשת ובבדיקת מהירות זה מגיע פחות מ 1000kbps מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצטער עם כבר נישאל עשרות פעמים אבל... צריך עזרה לחבר את הנתב Syslink 54G דרך Netvision לאינטרנט. באיזה פרוטוקול להשתמש ??? מה הפרמטרים הדרושים ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יתאר לכם את המצב יש שני מחשב נקרא להם מחשב א' ומחשב ב' יש ראוטר חוטי של 3com עכשיו אני יפרט שני מקרים: מקרה 1: הפיירוואל של הראוטר מופעל אבל במחשב א' לפעמים לא רואים תמונות ואתרים עולים לאט. במחשב ב' הכל בסדר מקרה 2: אם אני מכבה את הפיירוואל של הראוטר במחשב א' האינטרנט עובד בצורה מושלמת אבל במחשב ב' האינרטרנט מתנתק, לא מתנתק לגמרי, מסנג'ר עובד אבל אי אפשר להיכנס לאתרים מה אפשר לעשות? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
ב 3:00 בלילה בדיוק! לאגים מטורפים הגורמים לכך שתמיד ב 3:01 אני מנותק מהמשחק, נשאר מחובר ל PSN בלי בעיה עד 3:40 ואז הכל משתחרר חזרה, ככה כל יום בקביעות ואף אחד לא מפספס. אתמול דברתי על זה עם בזק בינ"ל והם אמרו שהם צריכים שיהיה לי חייגן בשביל לבדוק, אמרתי שאין מצב ושאני אראה מה אעשה, קיצור אתמול שחקתי עד 5:30 רק כדי לבדוק את זה ולרגע לא נותקתי, העמסתי על המודם כמה שיותר והכל טס אפילו ב 3:00 כשאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. חוץ מבשעה 3:00 אני אף פעם לא מתנתק, האינטרנט עובד מושלם באמת, הכל רץ וטס. הפלייסטיישן 3 מחובר ישירות למודם, ולנסות עם חייגן זה סיפור כי אז צריך להגדיר לראוטר של אח שלי ולהתחבר ממנו (יש עוד מודם של 12 MB כמו שלי עם ראוטר בבית קרוב אליי). לי יש 12MB M…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית ספק ותשתית של בזק עד 100 מגה מאותה חברה. המודם ראוטר מדגם TP-Link Archer VR400 AC1200. בחיבור אלחוטי בשבוע ומשהו האחרונים אני חווה בעיות חוזרות של איטיות וניתוקים מהרשת. אני מאפס את המודם ע"י ניתוקו מהחשמל אך לצערי זה פותר את הבעיה לפרק זמן מאוד קצר. יצרתי קשר עם הספק/תשתית בפרק זמן של כשבוע מס' פעמים הם איפסו אצלהם במערכת את מה שהם מאפסים, הבעיה נפתרת גם כן לפרק זמן קצר. הבעיות של הגלישה קורות על גבי 2 מחשבים ניידים ו-2 סמארטפונים. אם הבעיה מופיעה היא משפיעה על כל המכשירים שמחוברים באותו הזמן לרשת. למרחק בין המחשב/פלאפון מהראוטר/ספק אין שום הבדל. יש לציין שבמידה ואני מחבר את המחשב דרך כבל Etherne…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שני לפטופים עם ויסטה חיברתי כבל רשת מוצלב וכלום רואים את שם המחשב אבל אי אפשר להיכנס לדברים המשותפים 0X80070035 וכותב שלא מזהה שני המחשבים באותה קבוצת עבודה בשניהם שם המשתמש והסיסמה זהים גילוי רשת מופעל הורדתי פיירוול לחיבור הקווי ניסיתי לתת להם שמות בצורה ידנית 192.168.0.1 ו-2 לא עזר הוינדוס כותב על זה רשת לא מזוהה(ציבורי) יש למישהו רעיון כי זה הורס אותי תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שבועות קניתי טלפון אנדרואיד עם גרסא 4.2.1. מבין היכולות שלו, יש 2 שקשורות לתקשורת נתונים, שמעניינות אותי מאד. הראשונה נקראת Wi-Fi Tethering או Wi-Fi Hotspot (זמינה להפעלה דרך: Settings\More...\Tethering and Portable Hotspot) השנייה נקראת Wi-Fi Direct (זמינה להפעלה דרך: Settings\Wi-Fi, ושם לחיצה על הכפתור Menu, ואז יוצג התפריט שבתמונה הקטנה הנ"ל) המשותף לשתיהן הוא ששתיהן מאפשרות לטלפון לתקשר עם מחשב אחר כלשהו(למשל מחשב נייד) בעזרת Wi-Fi, ובלי שום Wireless Router באיזור. ועכשיו לשאלה: אם אני רוצה להריץ על המכשיר המדובר(במקרה הנ"ל סמארטפון אנדרואיד) תוכנת סרבר כלשהי, למשל FTP Server, ולאפשר למחשב אחר (למשל מחשב נייד) להתחבר אל הסמארטפון בעזרת Wi-…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ישנה דרך לבדוק כמה תעבורה חודשית אני צורך? אני בבז"ל. זה רשום בחשבונית או משהו?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
פעם העולם היו מקום פשוט לחיות בו, לכל אחד היה מודם 56K ולכל היותר היה מקבל איזה ניוק או שניים כאשר היה משתמש בחלונות 95. אבל, האינטרנט והחיבור לרשת החליטו להתפתח כרטיס רשת עם שמוק עגול(BNC) וRJ45 נכחדו עט עט מהעולם, לאחר שכוחות העופל הטווינים והסינים חכו בין לבין עצם = כיאה לכל עובדי עלילים - מדוע לא נעשה לנו משהו רווחי יותר כך אנשים יצטרכו לקנות לעצמם גם HUBים, כי BNC זה דבר לא רווחי - אין לו הגבלת מרחק ואפשר לחבר בוכטה של מחשבים בלי HUB וכך אנחנו רק מוורחים על כרטיס גנרים. והחלו לצוץ להם כרטיס הRJ45 בלבד שעבדו גם 100 מגה ביט. אבל החליטו להרוויח עוד יותר HGUB של 100/10 עלה יותר מאחד של 100, ופתאום כרטיס PCI 1.1 לא עבדו טוב עם לוחות של PCI2.2 שהחלו הופכים קבריים יותר מיום…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם בחיבור הכבלים אוכל לראות טלויזיה אנלוגית בבית? או שיש חסימה כל שהיא? תודה, יהודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בדיוק התקשרו אלי להודיע כי הקימו תשתית חדשה בבניין שלי, והציעו מחיר די משתלמים. משום שהבנתי שב-unlimited זה עובד מצויין, מסקרן אותי לדעת האם גם בפרטנר זה מוצלח באותה מידע, כי עדיין הבנתי שיש הבדל כלשהו. מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת?
-
- 22 תגובות
- 32.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
איך יכול לשנות כתובת IP לקו אינטרנט שנכנס לטלוויזיה ישירות מהנתב ? אני רוצה להתחבר לנטפליקס ארה"ב - יש תוכניות אחרות מלישראל . איך עושה זאת ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום היום קיבלנו את דף התשלום של בזק ובו דף עבור מבצע של מחשבים ניידים:lenovo או acer כל אחד ב-69.90 ש"ח לחודש ל-36 חודשים. כתבו שיש יותר פרטים באתר - אבל לא מצאתי כלום באתר שלהם מישהו מכיר את הדגם המלא של שני מחשבים אלה? שווה? תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 3 מחשבים נייחים. הבנתי שעבור הקמת רשת אלחוטית, אני צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי עבור כל מחשב. מה תפקידו של הנתב האלחוטי? איך בעצם מחברים את כל הציוד, על מנת שיהיה אינטרנט משותף ורשת משותפת? לאן הנתב מתחבר בעצם? אני מחובר בכבלים, מודם בכבל רשת, חיבור MPLS. אשמח להמלצה של נתב אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי שיענו לצרכים של שיתוף אינטרנט ורשת משותף. איך הולך המהירות של הכרטיסים האלחוטים? האם קיימות הפרעות? לכמה מטרים משדר הנתב? והאם גוף זר שעובר בטווח יכול להתחבר לרשת שלי? ואם יש מדריך בעברית להקמת רשת אלחוטית, אשמח שיסבירו איך מגדירים ומתקינים וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכונן הנ"ל בחנות באג בנתב"ג. חיברתי את הכונן לנתב שלי WBR3408 של LEVELONE והתקנתי את התוכנה המצורפת. על המחשב שלי המריץ WIN7.(כל הצעדים הנל נוסו גם על מחשב עם XPSP2) אך המחשב לא מזהה את הכונן כלל. חיטטי בהגדרות הנתב. ניסיתי לחבר את ה ETHERNET ישירות למחשב שלי. מה לא ניסיתי? שום דבר לא עוזר. מצורף צילום המסך היחיד שנראה שאולי יהיה בו שימוש: http://i34.tinypic.com/2uhvo2d.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר קרוב לאוניברסיטה ויש שם אינטרנט אלחוטי חופשי. הבעיה היא שטווח הקליטה שלי דרך הכרטיס רשת האלחוטי לא מספיק בשביל להצליח להתחבר לרשת,רק לעיתים נדירות כן מצליח וגם זה מאוד איטי. שאלתי היא - אם יש לי צלחת לווין ביתית- האם אוכל להשתמש בה ע"י הסבתה לקליטת הרשת האלחוטית של האוניברסיטה (וגם רשתות אחרות כמובן...)? יש מדריך באנגלית בקישור הזה: http://www.engadget.com/2005/11/15/how-to-build-a-wifi-biquad-dish-antenna/ אני רק רוצה לדעת אם מישהו שמע או התנסה בדבר כזה - ואם כן - אשמח לשמוע פרטים ועלויות.
-
- 16 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי חומר רב בנושא וגם עשיתי חיפוש אינטנסיבי כאן, אך לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לטיפים / הכוונה... אני לקוח חדש בהוט אינטרנט (200 מגה, ספק ותשתית). הצלחתי לחבר להוט בוקס ראוטר ישן של tp-link, שאליו אני מחבר מדפסת usb ועובד איתה כמדפסת רשת. ההוט בוקס לא מוגדר כ bridge ואני גם מעדיף שזה ישאר כך. ברשותי גם tp-link archer vr600. הוא שונה לגמרי בהגדרות שלו מהראוטר הישן ואיני מצליח לחבר אותו כלל להוטבוקס. חיבור פיזי: ניסיתי גם מה wan/lan ב vr600 לכל חיבור אפשרי בהוטבוקס (4 חיבורים) וגם מחיבור lan רגיל, אך לשווא. ניסיתי לעשות כל מה שאני יודע וקראתי.. כולל disable/enable ל dhcp, כולל העברת ה vr600 למצב wireless.. כל דבר לא מביא…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-