רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למיטב ידיעתי, בפעם הראשונה בישראל, אושרה תביעה יצוגית כנגד ספקית אינטרנט הנוגעת להאטה מכוונת של מהירות גלישה אשר נובעת ממכירת יתר של שירותים. על פי כתב התביעה, בזק בין לאומי, האטה במהלך אוקטובר 2011 את קצב הגלישה של לקוחותיה עקב "עומס חריג". יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתנהלות של התביעה היצוגית הזו. http://www.themarker.com/law/1.2883596 מי שמעוניין לקרוא את מלוא ההחלטה בדבר אישור התביעה היצוגית, יוכל למצוא אותה כאן - http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/5934765.pdf
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, רכשתי טלוויזיה של שיאומי עם מערכת אנדרואיד ויש בה רק אפשרות לוויפיי אך יש שני יציאות USB אם אני רוצה חיבור פיזי ורוכש מתאם USB TO LAN יכול לעזור לי ????...
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני עובר ליחידת דיור בה אני מקבל חיבור אינטרנט מהראוטר הראשי בבית של בעל הדירה, דרך שקע ethernet בקיר שלי. אני יכול פשוט לחבר את המחשב עם כבל ויש לי אינטרנט. המטרה שלי היא ליצור רשת פרטית משלי עם הראוטר שלי, ואותה לחבר לרשת הביתית של בעל הדירה כדי לקבל אינטרנט ברשת שלי. אם אני אגדיר את הראוטר שלי כ AP אז אני אהיה חלק מהרשת של בעל הדירה ואני שואף להימנע מזה. השאלה היא האם ניתן להגדיר את הראוטר שלי כך שגם יהווה רשת עצמאית, אך במקביל יהיה קליינט של הראוטר של בעל הדירה? אם כן, איך קוראים לחיבור שכזה? לא מצאתי בגוגל את מילות המפתח הנכונות. בנוסף, בוא נגיד שזה לא אפשרי והגדרתי את הראוטר שלי כ AP וחיברתי אותו לראוטר של בעל הדירה כך שהוא …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תיבה של מיילים בבזק ואני רוצה שהיא תעבור מכבסה של דואר זבל ליפני שהיא מגיעה אלי למחשב בהאוטלוק..יש אפשרות לכבס אותה בGMAIL? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
??? עריכה: אני צריך לדעת כי אני בונה רשת ביתית כשבשני המחשבים יהיה WINDOWS XP. לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת בכל מחשב ופשוט לחבר את המחשבים (אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת) ואחרי זה לשנות הגדרות בווינדוס. נראה לי שכבל 30 מטר יספיק לי אבל איזה לקחת מוצלב או לא מוצלב ומה ההבדלים בכלל?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות Static Route במודם-נתב Netgear VEGN2610 של בזק, ללא הצלחה. רצ"ב צילום מסך של הקונפיגורציה. גם לאחר אתחול של הראוטר, tracert לכתובת 8.8.8.8 עדיין מגיע לכתובת זו במקום ל-208.122.23.23, ר' צילום מסך נוסף. דפק של ציוד או החמצתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו סרקתי לתורגננים בעזרת Spybot - Search & Destroy ו Ad-Aware SE Personal (שניהם מעודכנים) והם לא מצאו יש לי פירוואל של קספרסקי והוא אמור לחסום את כל התוכנות להגיע לאינטרנט חוץ ממספר תוכנות כמו Firefox וכד' גם עשיתי סריקה בעזרת hijackthis והוא לא מצא משהו אבל יש שם משהו שהוא כתוב עליו Unknown וזה הקובץ C:\WINDOWS\System32\wbem\unsecapp.exe נראה לכם שזה תורגן או משהו כזה?שאני ימחק אותו? ועדין עם כל זה מופיעה לי משהו ב netstat אני יעלה תמונה של זה מה נראה לכם הדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי רוואטר של בזק D-Link DSL - 6740U V.H1 היום קמתי בבוקר והתברר שיש בעיה עם המודם, נורית ה-DSL לא מקבלת סיגנל וכנראה המודם לא תקין. למזלי יש לי רווטר ישן שכרגע חובר ועובד תקין. משיחה עם בזק מכיוון שעברה שנה ופחות חודש לא מוכנים להחליף !!! מבקש את עזרכתם בהמלצה על רוואטר טוב מומלץ ואמין עבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. ביקשתי לעבור לאקספון דרך האתר. קיבלתי הנחיות. מילאתי את ההנחיות - ושמתי ב ppoe את השם משתמש וסיסמא שקיבלתי. עשיתי SAVE בהגדרות של הראוטר, וזהו - המשכתי לגלוש, אבל הרשת אפילו לא התנתקה לשנייה. עכשיו השאלה - האם אוכל להתנתק מהספק הקודם שלי? איך אני יודע אם הנתונים נשמרו ואני מצליח לגלוש? יש דרך לוודא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה היא עם מחשב מיני נייד EXCEL ATX-1021. אני כן מצליח להתחבר לרשתות לא מאובטחות שבטווח הקליטה של המחשב גם אם לא לאורך זמן. כאשר אני מנסה להתחבר לרשת הביתית המאובטחת הכרטיס רשת מבצע אינספור נסיונות התחברות ללא הועיל. עם מחשב נייד אחר שברשותי לא קיימת שום בעיית התחברות לרשת... האם יש לכם הצעות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR541G בגלל שבסביבה שלי ישנם מספר רב של רשתותו רציתי לסנן לנתב רק את כתובות ה MAC של הכ' רשת שלי. שאני נכנס להגדרות של הנתב אז יש לי את האפשות של MAC Filtering בשני מקומות (צירפתי תמונות) השאלה שלי האם האפשורת של MAC Filtering תחת WIRELESS זה סינון כתובות רק לחיבורים אלחוטיים והשני זה לחיבורים קווים? אז אם אני רוצה לסנן את הכתובות איפה אני אכניס את ה MAC שלהם? שאלה שניה מהי האפשרו תהזו ..Address Reservation תחת הלשונית של DHCP ?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OK, לפני הכל תודה למי שעוזר יש לי שתי שאלות שברצוני לשאול: 1. איך אני מחבר שתי מחשבים ברשת? ואיזה הגדרות צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שני המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שאני יודע אני שם כרטיס רשת בשני המחשבים ומחבר בכבל את שני הכרטיסים, עד כאן הכל טוב. אבל מה ההגדרות שאני צריך לשנות? איך אני משתף את האינטרנט בין שניהם? כל נושא ההגדרות אני לא יודע בכלל ואשמח אם מישהו יפרט לי עליו. 2. איך אני מחבר שלושה מחשבים ברשת? ומה צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שלושת המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שראיתי בדיון של Boomer, אפשר לחבר שלושה מחשבים בעזרת כרטיסי רשת, האם זה נכון? אם אני שם שתי כרטיסי רשת במחשב שלי ומכל אחד מוציא כבל למחשב אחר, החסרונות הם שהשתי מחשבים שמחוברים אלי ל…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שהוא גם תומך ב 4 כניסות למחשבים בחיבור חוטי וגם ברשת אלחוטית. יש לי גם HUB של 4 כניסות מודם לאינטרנט מהיר (לא משנה הסוג) לבעיה\שאלות: אני רוצה לחבר 8 מחשבים סה"כ, שניים בחיבור אלחוטי ו 6 בחיבור חוטי. חשבתי על האופציה של: הגדרת הראוטר שישתף אינטרנט חיבור של 2 המחשבים הניידים בחיבור אלחוטי חיבור של שלושה מחשבים בחיבור חוטי וחיבור של ה HUB לחיבור הרביעי בראוטר ככה שהראוטר מלא, עכשיו השאלה הגדולה היא ה אם ניתן לחבר HUB אל חיבור של מחשב רגיל בראוטר ושאל ההאב יתחברו עוד מחשבים ושיפעל להם האינטרנט. אני מכין סרטוט:
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-