רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אין לי טלפון בבית (לכל אחד יש סלולארי) מאז שעברנו לדירה חדשה מלפני חמש שנים. אין גם תשתית מוכנה מראש של בזק. אני רוצה לעזוב את הוט. כדי לעבור לתשתית של בזק, האם העניין מצריך בניה של תשתית שלהם בבית, או שיש בשביל זה פיתרון מהיר ונוח יותר?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...
-
יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
לחברה שלי יש מחשב נייח בחדר שמחובר אליו מודם (הישנים האלה שכתוב עליהם wow) רגיל. היא קנתה מחשב נייד והיא רוצה לחבר אותו לאינטרנט מהסלון. בסלון יש נקודת חיבור של ADSL. איך אפשר לחבר את המחשב הנייד ככה שיהיה אפשרות לגלוש באינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובר דירה ואגור במרתף יהיה לי שם מחשב נייח ומחשב נייד וגם פלאפון מן הסתם ... יש אפשרות לעבוד עם מחשב נייח כך שהוא יקלוט WIFI או שהוא חייב חיבור ethernet? כנראה הקליטה במרתף תהיה לא משהו אז חשבתי על רפיטר או ראוטר שאחבר אליו את הכבל רשת מלמעלה אין לי מושג בדברים האלה אשמח להמלצה על משהו יחסית זול ונוח לקינפוג שיתן לי אות חזק במרתף תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ADSL של 012 - 1.5/96 והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!! החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60) האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחר לחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60 יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט) מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!? יש לי windows xp ומודם אלקטל
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני עם הוט ובזק בינ"ל בחבילה של 12MB, מודם TERAYON TJ 715 ונתב EDIMAX 6104K עד אתמול הייתי ללא חייגן, וכעת אני עם חייגן בגלל בעיות ניתוב ("גיימר") בחיבור L2TP מאז המעבר יש לי מספר בעיות: 1. שאני עובד עם נתב, המהירות המקסימלית שאני מקבל היא 7MB ולא 12MB (בחיבור ישיר של המודם למחשב אני מקבל 12MB) - האם הנתב שלי בעייתי? אם כן איזה נתב מומלץ? האם המודם (הישן של TERAYON) בעייתי? 2. בעיות ניתוקים, אני רואה שה IP שלי משתנה הרבה פעמים בגלל ניתוקים (נראה לי שזה קורה יותר דרך הנתב, אבל עכשיו אני ללא נתב ועדיין ראיתי ניתוק) - מה יכול להיות הגורם? האם חבילה של 12MB בעייתית ללא חייגן? עדיף 5MB? (אני עובד מול התמיכה של הוט ובזק בינ"ל - בינתיים ללא תוצאות) אודה לכל רעיון או עצה ממי…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! במסגרת שיפוצים בדירה, השחילו אצלנו כבל CAT6, אשר קצה אחד שלו נמצא בחדר של אחי ואחד בסלון, כאשר הוא יוצא ומסתלסל אצלי לצורך המשך ההתקנה. וכאן אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לחתוך את הסלסול בצורה כזו שתהיה לי נקודה גם אצלי, שתהיה מחוברת לשני הקצוות הקיימים (הסלון והחדר של אחי). מה חיבורי הקצה שאני צריך מבחינת שקעים ופאנלים בקיר, ומהי צורת החיווט אל אותם חיבורי הקצה? מצורפת תמונות להמחשת המצב התמונה הראשונה והשניה הן של היציאה אצל החדר של אחי. צילמתי גם את החוטים הפנימיים, לצורך שאלת החיווט התמונה השלישית היא הסלסול שיוצא מהחדר של אחי לחדר שלי, חוזר לקיר וממשיך לסלון.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים ללא חייגן עם מודם טריון לאחר שימוש בEMULE המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט עשיתי סריקות רוגלה ואני משתמש בקספרסקי , כאשר האינטרנט מתנתק המודם נשאר מסונכרן והוא מופיע כחי אם מנסים PING אליו מבחוץ מהמחשב אני לא יכול לתת פינג אליו , הסרתי FW ואני לא מגיע אליו גם כשאני מנתק את ה RF מהמודם ומנסה לקבל IP מה DHCP של המודם אני לא מקבל , אחרי ריסטארט הכול עובד תקין עשיתי כבר SFC של XP ולא עזר אני ממש רוצה עצה וזה כבר מרוב סקרנות , אני חייב לדעת למה זה קורה (יש לציין שאם ביטורנט זה לא קורה ..) תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי חבילת גלישה בבזק בינלאומי + תשתית הוט 12 מגה ,ואני נתקל בבעיות איטיות מחרידות לפעמים בדפדוף בין אתרים,שלא לדבר על סדרות וסרטים בצפייה ישירה שכל שניה או כמה שניות נתקעים ונטענים ,שזה הכי מפריע לי. עכשיו בזמן התקלות האלה עשיתי בדיקות מהירות ב speedtest ,וגם באתרי הבדיקת מהירות של הוט ,וגם של בזק.והם מראים לי תוצאות תקינות של : 12.2mbit down ,1.05mbit up . קצת מוזר. התקשרתי לבזק,והם בדקו ואמרו שהבעיה לא אצלם והעבירו אותי לנציג של הוט,וגם הם אומרים שהבדיקות מראות שאצלי הכל תקין והמהירות טובה אפילו. התעקשתי איתם שקיימת איזשהו בעיה ,לא יודע אולי בתשתית,בחוזק האות,אז הם אמרו לי שיבוא טכנאי ,ואם הוא מוצא תקלה אני לא אשלם על השירות,אך אם לא ,אצטרך לשלם 100 שקל.....איזה חוצפנ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במסגרת כנס "בזק אקספו 2011" חשפה היום חברת "בזק" שורה ארוכה של מוצרים ושירותים חדשים בתחום ה-NGN. בין השאר חשפה "בזק" ניסוי המכונה Fiber NGN בו תבחן, באמצעות סיב אופטי, מהירות של 1G עד בית הלקוח. על כל הפרטים והחידושים שהוצגו בכנס "בזק אקספו" ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1617 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני לא ממש שולט בכל עניין הרשתות ולכן צריך את עזרתכם. התחלתי להקים NAS ביתי בעזרת מחשב ישן וFreeNAS. עד לכאן הכל בסדר, הNAS רץ. נרשמתי לשירות NOIP, הגדרתי קליינט DDNS בראוטר (HotBox של הוט) עשיתי Port Forwarding לIP פנימי של הNAS. ואני מצליח לגשת לממשק FREENAS על ידי הדומיין שיצרתי מכל מחשב חיצוני. זה הפורטים שפתחתי לממשק של הNAS: עכשיו התחלתי להסתבך. התקנתי OwnCloud כאשר הIP הפנימי שלו שונה, אני מעוניין שגם אליו תיהיה לי גישה כמו לעוד שירותים שאני יתקין. הIP של הOwnCloud זה 192:168.1.2 איך אני ניגש לIP הזה מרשת חיצונית? תודה. מקווה שהצלחתי להסביר היטב את הבעיה שלי.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך, אני יודע שיש פה אלפי נושאים כאלה, אבל אצלי זה מאוד ממוקד כי אני כבר מתעסק בנושא שנים, מאז מתמיד סבלתי מלאגים ואינטרנט בכלל לא יציב. מאז שהתחלתי רק לשחק במשחקי רשת עוד בשנת 2002 בערך, אבל אז עוד הייתי בהוט ונטוויז'ן, מהר מאוד הבנתי שלא יילך ובהתחלה עברתי ספק לבזב"ל , השתפר קצת, אבל עדיין לא היה יציב. אחרי שנה וקצת עברתי גם בתשתית לבזק, מאז שעברתי לבזק קיבלתי את הDLINK VDSL 6740U V.H1 שלהם, עם קושחה 1.19 OPEN WIFI, (לפני כשנה עידכנתי לבד מהאינטרנט לגרסא האחרונה של 2015 , 1.25 נדמה לי) מה שקרה לפני יותר מ3 שנים, מאז לא היו לי לאגים, ממש הופתעתי לטובה מהתשתית והיציבות, הפינג שלי עמד על 75 יציב INGAME לגרמניה והולנד, צרפת ואנגליה קצת יותר (סביבות ה80+) …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-