רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבקש מודם/נתב מסויים? כי אני רוצה לחבר את זה לשלי עוד דבר. קיימים כבר נתבים של WPA3 בעולם או שזה לוקח זמן? אישית אני רוצה להירשם לפרטנר טיוי בגלל שלא קולטים טוב ערוץ 20 בעידן פלוס כלומר לפעמים עובד לפעמים לא תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב קניית אייפון החלטתי להשתדרג לנתב אלחוטי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני הולך לקנות אחד אין לי שום מנשר בנושא ואשמח לקבל קצת עזרה.. איזה נתב נחשב הכי משתלם מבחינת מחיר וביצועים ואתם הייתם יכולים להמליץ לי עליו. כמובן שאני לא מחפש משהו מאוד יקר אלה משהו סביר נוטה לזול. מה טווחי המחירים ועל סמך איזה פרמטרים הם נקבעים? איזה פרמטרים צריך לבדוק בכלל? תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש ראוטר Asus RT-N56U האם יש דרך לדעת שהוא יעבוד כמו שצריך עם חיבור כבלים + חייגן l2tp (אני חייב חייגן כי אני בשירות גיימר)? במידה ולא, אני צריך המלצה לרואטר בעל התכונות הבאות: 1 1GB LAN. 2. חיבור אלחוטי 802.11n 3. מסוגל לטפל בכמות connections חדשים גבוהה (throughput). 4. לפחות פורט USB אחד התומך בדיסק קשיח ומאפשר שיתוף של כמה משתמשים (ftp או SMB). nice to have: 1. רשת אלחוטית dual band שיוכל לעבוד במקביל גם ברשת n וגם ברשת b/g. 2. יכולת להוריד torrent באופן עצמאי (לדיסק הקשיח שמחובר ב- USB) הנ"ל אפילו יותר מ- nice to have אבל אני מניח שלא קל למצוא את זה. *עריכה* אלטרנטיבה אחרת שאולי יכולה להתאים - DrayTek Vigor2130n אם הבנתי נכון באתר רשום שלאחר עדכ…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני להחליף שרת לרשת של משרד עם כ-15 תחנות. אני לא כ"כ יודע מאיפה להתחיל ללמוד את הנושא ולכן אשמח לכל עזרה שיש לאנשים בתחום כולל אולי מפרטים אופציונאליים. ייעוד התחנות ברשת הוא בעיקר גלישה באינטרנט ותוכנת הנה"ח (CREATIVE MANAGER). מבחינת תקציב אני לא רוצה בינתיים להגביל את עצמי לכן אני מוכן לשמוע כל הצעה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לאתרים המתמחים בנושא. תודה, אביאל
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי נתב חדש והוא עובד והכול טוב איתו.. אבל כשאני מתחבר דרך הנייד הוא רושם לי " WINDOWS לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותך לרשת".. מופיע הסמל שהוא מנסה להתחבר ולוודא חוקיות כל הזמן.. ומה שמוזר פה שהמפתח שהזנתי נכון ואני כן יכול לגלוש עם הנייד למרות שאין אימות, אבל המחשב מקפיץ הודעה כל 5 דקות בערך האימות נכשל ואז אני צריך לתחבר שוב.. משהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני לא ממש שולט בכל עניין הרשתות ולכן צריך את עזרתכם. התחלתי להקים NAS ביתי בעזרת מחשב ישן וFreeNAS. עד לכאן הכל בסדר, הNAS רץ. נרשמתי לשירות NOIP, הגדרתי קליינט DDNS בראוטר (HotBox של הוט) עשיתי Port Forwarding לIP פנימי של הNAS. ואני מצליח לגשת לממשק FREENAS על ידי הדומיין שיצרתי מכל מחשב חיצוני. זה הפורטים שפתחתי לממשק של הNAS: עכשיו התחלתי להסתבך. התקנתי OwnCloud כאשר הIP הפנימי שלו שונה, אני מעוניין שגם אליו תיהיה לי גישה כמו לעוד שירותים שאני יתקין. הIP של הOwnCloud זה 192:168.1.2 איך אני ניגש לIP הזה מרשת חיצונית? תודה. מקווה שהצלחתי להסביר היטב את הבעיה שלי.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
והאם יש סוגים שונים של כבלים לרשתות?במה השינוי מתבטא?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני ביררתי וגיליתי שמבין כל הספקים שמספקים ADSL אקוואנט הוא הכי זול 17$ לחודש גם ל0.5 וגם 1.5. הכי יקר זה נטויז'ן (שאליהם אני מחובר כעת) אם40$ 0.5 ו50$ 1.5 ושאלתי היא למה יש הבדל כו גדול של 23$ -33$. האם לקוחות של אקוואנט גם גולשים במהירות של פי 2 או 3 בנטויז'ן. האם אין להם פס רחב גדול לחו"ל. אני יודע שאצל ספקים יותר יקרים גם המהירות יותר גדולה אבל איך שאני יודע היא לא כל כך משמעותית (כך לפחות אמרו לי בבזק). אם ההבדלים במחירים הם גם ההבדלים באיכות במהירות. למישהו כאן יש ניסיון אם אקוואנט?? מה המהירות של חבילת 0.5 האם היא עולה רוב הזמן על 35-40K ומה המהירות של 1.5 האם זה עובר את המאהK. כמה אתם מורידים בKAZZA? ואם אין הבדל גדול במהירות אז לדעתי זה מאוד שווה משום שאם לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
תראו סרקתי לתורגננים בעזרת Spybot - Search & Destroy ו Ad-Aware SE Personal (שניהם מעודכנים) והם לא מצאו יש לי פירוואל של קספרסקי והוא אמור לחסום את כל התוכנות להגיע לאינטרנט חוץ ממספר תוכנות כמו Firefox וכד' גם עשיתי סריקה בעזרת hijackthis והוא לא מצא משהו אבל יש שם משהו שהוא כתוב עליו Unknown וזה הקובץ C:\WINDOWS\System32\wbem\unsecapp.exe נראה לכם שזה תורגן או משהו כזה?שאני ימחק אותו? ועדין עם כל זה מופיעה לי משהו ב netstat אני יעלה תמונה של זה מה נראה לכם הדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש בפורום אבל ראיתי שזה נושא שלא מוזכר פה כמעט בכלל. המודם שלי כרגע ROTAL - RTA1320a שווק חיים (בפעם החמישית בערך) ונמאס לי ללכת לבזק להחליף אותו, בעבר היה לי אחד של D-LINK אבל אני לא זוכר כל כך את הדגם שלו. בכל מקרה, כול הנתבים שהם הביאו לי ב5 שנים האחרונות הם עם אורך חיים דיי זהה. אני מחפש מודם שיוכל לחבר אותי לרשת באמצעות חייגן. אם להיות יותר ספציפי לגבי הדרישות, הכי חשוב לי שיהיה יציב, אם אפשרי שהוא יתפקד גם מהר יותר מהמודמים שהיו לי (לא ברור לי כל כך איך זה אפשרי אבל שיהיה) אז גם טוב. בתאכלס אין לי בכלל צורך בשימוש בwifi וכל הפיצ'רים שמוסיפים לנתבים היום מסביב (דומה לזה), אבל לא ראיתי שום חנות שמוכרת מוצר כזה. בכללי יש נורא מעט דגמים לבחור בנייהם שעו…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בנתב הזה לרשת אלחוטית למספר מחשבים והבעיה שלי איתו (הבעיה המקורית) היא שהוא נותן גישה למסנג'ר ולשליחת מיילים בגימייל רק למחשב אחד (שמוגדר DMZ), כל השאר לא מצליחים לעשות את זה. הבעיה המעודכנת: נכנסתי לאתר של 3com כדי להוריד גרסת firmware חדשה (1.3.06 במקום 1.2.0) ואחרי עדכון הראוטר לא עולה לי. הצעות? אלדד
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שCTF זה שיטת העברה של פאקטות. ואני יודע שFAST NAT זאת שיטה של NAT שמתמשים בה בלינוקס. אך מישהו יכול להסביר עליהם בהרחבה? אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך לרשת בית פרטי של 300 מ"ר. כבר יש הכנות של תעלות ואני צריך להעביר רשת (CAT6) וטלוויזיה (RG6). יש לי 8 נק', מתכוון לקנות איזה 150 מ"ר של הכבלים בתקווה שזה יספיק. כמו כן שקעים לגוויס, סופיות RG45 וכו'.. בקשר לסוג הכבל CAT6, ראיתי שקיים גמיש וקשיח.. מה מומלץ להעביר בקירות והכי קל להשחיל? בין החדרים בקומה העליונה למשל אני חושב להשחיל גמיש כי הבנתי שיותר קל ללחוץ עליו סופית של זכר, ואז הם כולם יתחברו למתג, ומשם יהיה כבל נוסף שירד לארון תקשורת במרתף. כמו כן אם יש המלצה לחנות שבה כדאי לקנות את הציוד הנ"ל? והאם כדאי לקנות TESTER של רשת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול העברתי את המחשב שהיה למטה לחדר שבקומה ה-2 אצלנו. ולמעלה אני צריך שיהיה קליטת WIFI. אני מחפש ראוטר אלחוטי שישדר לי אות חזק ושהמהירות גלישה(הורדה) תהיה גבוהה, גם בקומה למעלה. כמו כן אני צריך שלראוטר יהיו 3 חיבורים קוויים לשלושת המחשבים שנמצאים למטה. לגבי הכרטיס רשת, איזה כרטיס רשת מומלץ בשביל הראוטר המומלץ לשם קליטה מעולה ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף תיקיה באינטרנט (ולא רק ברשת הפנימית) אני צריך שיהיה לה כתובת HTTP/HTTPS (כנראה שFTP לא עובד) השאלה אם התקנת IIS על המחשב יעזור לי, ומה לגבי אבטחה עדכון, ניסיתי עם התוכנה HFS וזה עובד (תודה לnetcheif) אבל אני עדיין מחפש תוכנה אחרת שעושה את אותו עקרון, אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לום.. שדרגתי את מודם SAMUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיוו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? האם זה יפתור את בעיית ה LOWD באימיול?? תודה רבה מראש.לום.. שדרגתי את מודם SAMSUNG (לא זוכר את הדגם - ז המודם הכחול השקוף) לראוטר.. הכל עובד יפה, אבל עכשיו כמובן יש את קטע פתיחת הפורטים וה LOWID באימיול.. האם יש אפשרות לפתוח את כל הפורטים בבת אחת?? אם אני לא טועה זה נקרא מצב DMZ, לא?? אני מעדיף להתקין פירוול על המחשב עצמו במקום שיהיה פירוול בראוטר.. אני צריך את פעולת הראוטר רק כדי לשתף אינטרנט בו זמנית במחשבים ברשת שלי.. האם זה יפתור א…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני עובר דירה ואגור במרתף יהיה לי שם מחשב נייח ומחשב נייד וגם פלאפון מן הסתם ... יש אפשרות לעבוד עם מחשב נייח כך שהוא יקלוט WIFI או שהוא חייב חיבור ethernet? כנראה הקליטה במרתף תהיה לא משהו אז חשבתי על רפיטר או ראוטר שאחבר אליו את הכבל רשת מלמעלה אין לי מושג בדברים האלה אשמח להמלצה על משהו יחסית זול ונוח לקינפוג שיתן לי אות חזק במרתף תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא עבד בסדר עד עכשיו . בשבוע הזה היו כל מיני ניתוקים . כל יום הוא מתנתק .אני חייב לעשות לו ריסטרט אחרת אין אינטרנט . אני חושב שיש משהו בהגדרות שלא מכון כמו שצריך אבל באמת בשבוע הזה הוא השתגע כל יום אני צריך לעשות לו ריסטרט . זה מכעיס אותי ומרגיז כל פעם לעשות ריסטרט .
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ADSL של 012 - 1.5/96 והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!! החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60) האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחר לחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60 יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט) מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!? יש לי windows xp ומודם אלקטל
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-