עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, אני מבקש יעוץ לגבי קניית מודם/ראוטר סלולרי מכיוון שאין תשתית אינטרנט במגורי הנוכחיים ביאכטה. אני מעוניין במכשיר כגון נטסטיק, עמיד מזג אויר (ברמה בסיסית כמובן) שאוכל להוציא מהחלון על מנת לשפר קליטה ולמזער את הקרינה בפנים. אני רוצה לחבר את המודם בכבל (USB או איטרנט) למחשב השולחני שלי, *וגם* להפעיל אותו כהוטספוט ע"מ להתחבר עם הלפטופ והטלפון. בשיטוטי ברשת מצאתי רק מספר קטן של מכשירים כאלו, ומחברות סיניות לא אמינות(?) או קטנות ופחות מוכרות. לבסוף החלטתי לנסות ZTE MF79U, והתאכזבתי מאד. מיד עם ההתקנה התחילו אפליקציות במחשב לקרוס. למשל, מנהל הקבצים שלי חדל לתפקד בכל פעם שחיברתי מחדש את המודם, ואף בצורה שלא ניתן היה לסגור אותו מתוך מערכת ההפעלה, כולל מנהל המשימות, כולל …

3. Started by lowlow1001,

מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, בבית שלי יש שני מחשבים. במחשב אחד מערכת הפעלה XP ובשני מחשב עם ווינדוס 7. בבית יש לנו רשת אלחוטית 2.5 ומדפסת שמחוברת למחשב עם מערכת ההפעלה XP. עכשיו נאמר לי במספר מקומות שניתן לגרום למדפסת להופיע כמדפסת רשת או משהו בסגנון על מנת שאוכל להדפיס באמצעותה גם דרך המחשב עם הווינדוס 7. העביה היא שאף אחד לא מצליח ל הסביר לי איך עושים את זה כולל אנשי התמיכה של בזק. אשמח לעזרתכם. אגב - כונן רשת משותף סידרנו בלי בעיה. המדפסת היא CANON PIXMA 2000.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by FroggeR,

שלום, אני עושה חיבור 12 מגה דרך HOT, וצריך ספקית. מבחינת הורדות נטו,(אני לא משחק במשחקי רשת כמעט), מי עדיפה 012 או בזק? השאר לא רלוונטיות עבורי בגלל התחייבות ל012, פשוט לבזק יש מבצע טוב לסטודנטים, ואז זה יצא אותו מחיר אם אני אעשה ב012 או בזק..

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by sim12345,

אני מחובר בתשתיות לHOT ובספק ל012 חבילת גיימרים, ההתקשרות היא במהירות ה2.5 ואני משלם ל012 בסביבות ה50 ש"ח עבור החבילה ה"מיוחדת". עכשיו, יש לי בעיות בחיבור כבר הרבה זמן, ברמה של התנתקויות ובתור אחד שמשחק במשחקים ברשת זה מעצבן כפליים כשאתה אתה משחק משחק והכל קורס לך באמצע. אני עדין לא מצליח להבין אם זה בגלל התשתיות או בגלל הספק. מה שכן הצלחתי להביא לבית שלי טכנאים של הוט כבר לפחות 5 פעמים. אז מאחר ויש לי הרגשה שאני משלם הרבה עבור שירות שהוא כנראה מחורבן + לא כזה מהיר רציתי לדעת ממכם המומחים האם יש חבילה מספק שתאפשר לי לשחק באופן נורמלי ובלי שהוא יחגוג עליי במחיר.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר (Edimax BR-6204WG ) ומגבר (Edimax Edimax EW-7206) (Repeater). מחשב המתחבר לרשת דרך הראוטר עובד יופי. הבעיה היא עם שלושה מחשבים המשתמשים במגבר אשר יום עובדים, יום לא. במחשבים עצמם מופיעה השגיאה "כתובת IP בשימוש ברשת", למרות שלפעמים למרות השגיאה ניתן לגלוש. הגדרות: ראוטר כתובת 192.168.2.1 מגבר כתובת 192.168.2.2 DHCP בראוטר מופעל DHCP במגבר סגור כל המחשבים מקבלים כתובות מהDHCP (אף אחד אינו ידני). ולשאלותיי: 1. כתובת הGateway שהמחשבים המחוברים דרך המגבר מקבלים מהDHCP הם הכתובת של המגבר ולא הראוטר - הם כך זה צריך להיות ? 2. למה יש התנגשות כתובות ? 3. האם יכולה להיות בעיה נוספת הגורמת לOn/Off הזה שעלי לבדוק ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-‏Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by naory159,

יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by redead,

אני הולך לפרמט להורים שלי היום את המחשב ואני כבר יתקין להם חלונות 7, הבעיה רק שאני צריך להתקין אצלם חייגן של נטויזן ואין לי מושג אם הוא יעבוד על הווינדואס הזה.. מישהו ניסה?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by eldad_z,

שלום לכולם, אני משתמש בנתב הזה לרשת אלחוטית למספר מחשבים והבעיה שלי איתו (הבעיה המקורית) היא שהוא נותן גישה למסנג'ר ולשליחת מיילים בגימייל רק למחשב אחד (שמוגדר DMZ), כל השאר לא מצליחים לעשות את זה. הבעיה המעודכנת: נכנסתי לאתר של 3com כדי להוריד גרסת firmware חדשה (1.3.06 במקום 1.2.0) ואחרי עדכון הראוטר לא עולה לי. הצעות? אלדד

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום לכולם, הבעיה שלי די מורכבת, ואני כבר לא יודע מה לעשות, חוץ מלקרוא לטכנאי :\ יש לי בבית 3 קומות, בקומה הראשונה יש מחשב שדרכו מחוברים שני מחשבים ע"י ראוטר אלחוטי, אני נמצא בקומה האחרונה (שלישית). בקומה השניה יש מגבר לראוטר, ועכשיו קניתי עוד מגבר כדי להשים גם בקומה השלישית (חדר שלי) כדי שאני אוכל לקלוט טוב יותר ב-PS3, עכשיו אני מקבל 56% ואני רוצה שיהיה לפחות 80% קליטה. יש לי כמה שאלות: 1. כיצג אני גורם למגבר לקבל אות (קליטה) מהמגבר הראשון, או שאני צריך פשוט להגדיר אותו בראוטר? 2. אני אוכל לעשות את זה לבד, או שזה מסובך מדי ועדיף לקרוא לטכנאי? ראוטר - Level One. המגבר השני שנמצא בקומה השני של TP-LINK. המגבר החדש בקומה השלישית של EDIMAX LEE 802. אני מקווה שהבנתם פחות או יו…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by רון88,

אני צריך לבקש מודם/נתב מסויים? כי אני רוצה לחבר את זה לשלי עוד דבר. קיימים כבר נתבים של WPA3 בעולם או שזה לוקח זמן? אישית אני רוצה להירשם לפרטנר טיוי בגלל שלא קולטים טוב ערוץ 20 בעידן פלוס כלומר לפעמים עובד לפעמים לא תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by gonen,

שלום לכולם לפני כחודשיים התחברתי ל HOTBOX במקום ADSL. האינטרנט עובד מצויין. לפני כשבועיים התחילו התנתקויות עם האינטרנט האלחוטי בלבד. יש לי בבית מחשב אחד שמחובר ל HOTBOX עם כבל ועןד שני לפטופים שמחוברים אלחוטי. בעיית ההתנתקויות קיימת רק באלחוטי. בשני הלפטופים (וגם בלפטופים של הילדים כשהם מגיעים הבייתה) כלומר - זו לא בעייה במחשבים. ההתנתקויות אקראיות לחלוטין. נמשכות מ 2 שניות עד דקה. התמיכה של הוט היו בסדר גמור. גם בטלפון, גם טכנאי שהגיע והחליף HOTBOX אבל הבעייה עדיין קיימת. ההשערה שלהם היא שיש איזה מכשיר שמפריע לאלחוטי לעבוד כראוי. אני רוצה לציין שה HOTBOX לא נמצא בממ"ד, ומיקום הלפטופים בזמן ההתנתקויות הוא 2 מטר מה HOTBOX כלומר אין כאן בעיית טווח. הם הציעו לי להשיג ראוטר…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ובזמן האחרון אני שם לב שיש ירידה במהירות הגלישה בשעות הצהריים. רציתי לדעת אך אני יכול לבדוק אם עוד משהו גולש לי באינטרנט בצורה פירטית...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by sabaggal,

שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Cheif,

במסגרת כנס "בזק אקספו 2011" חשפה היום חברת "בזק" שורה ארוכה של מוצרים ושירותים חדשים בתחום ה-NGN. בין השאר חשפה "בזק" ניסוי המכונה Fiber NGN בו תבחן, באמצעות סיב אופטי, מהירות של 1G עד בית הלקוח. על כל הפרטים והחידושים שהוצגו בכנס "בזק אקספו" ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1617 קריאה מהנה. CHEIF

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום, הצטרפתי היום להוט ולהוט נט. כשאני מחבר מחשב נייד ישירות לראוטר אני מקבל מהירות הורדה מקסמלית (100 מגה ביט) בבדיקת המהירות. כשאני מנסה עם כל מכשיר נייד (סמארטפונים, מחשבים ניידים, טאבלטים) או אפילו מחשב נייח שמחובר דרך רשת החשמל עם מתאמים של D-LINK מהירות ההורדה נעה בין 20 ל-30 מגה ביט. ברור לי שיש כרטיסים איטיים יותר וחלקם רחוקים יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחשב הנייח עם המתאם על רשת החשמל. התאכזבתי מהמהירות. ואני לא יכול לבוא בטענות להוט כי הבעיה היא פנימית אצלי. יש לכם רעיונות? פתרונות? זה נראה כמו מגבלה של החומרה. קניתי היום במיוחד ראוטר D-LINK 651. אמנם לא הוצאתי עליו הרבה כי היה לי זיכוי וגם לא היו אלטרנטיבות יותר טובות. אבל האם הבעיה היא באמת בראוטר? אני מניח ש…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים. יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה . בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by mzlbat,

היי איך ויאך הגלישה ? יש בעיות .?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.