רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לבקש מודם/נתב מסויים? כי אני רוצה לחבר את זה לשלי עוד דבר. קיימים כבר נתבים של WPA3 בעולם או שזה לוקח זמן? אישית אני רוצה להירשם לפרטנר טיוי בגלל שלא קולטים טוב ערוץ 20 בעידן פלוס כלומר לפעמים עובד לפעמים לא תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, הצריכה שלי מתבטאת ב2-3 מכשירי סטרימינג שיזרימו נתונים בhd or full hd. ולכן הראוטר יצטרך להיות חזק מספיק בשביל זה. קנייה בארץ או בחו"ל והתקציב הוא 300 אבל מן הסתם עדיף להוציא פחות. עריכה: קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני צריך לרדת בדרישות מהראוטר. אם אחבר שני סטרימרים דרך "רשת על גבי חשמל" ואת השלישי בכבל ישירות לראוטר זה אומר שאצטרך שהיציאות הקוויות שלו יוכלו לספק 100Mb. עדיין הייתי רוצה שהוא יתמוך במהירות גבוהה באלחוט (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). יש חיה כזו במחיר סביר יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בwep כי זה האופציה היחידה שאני מכיר.. לאחרונה קראתי שזו הגנה חלשה מאוד וכל ילד יכול לפרוץ אותה, איזה סוג אבטחה אתם ממליצים לעשות? הסבר לתשובה יתקבל בברכה.. אני משתמש בגרסת טומטו לראוטר אם זה משנה.. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים. יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה . בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות של מודם על תשתית בזק עם תומך בטכנולוגיות VDSL2/ADSL2 עם יציאת 1G אחת לפחות ותומך ב - Vectoring (ושאפשר לקנות בארץ) כמו כן מחפש המלצות על נתב אלחוטי לטווח גדול (משהוא בסגנון LinkSYS WRT3200ACM ) שאפשר לקנות בארץ בנוסף אם משהוא מכיר מכשר משולב נתב + מודם בסגנון שתארתי למעלה ושאפשר לקנות בארץ , אשמח לקבל המלצות תודה מראש אמיר
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים מחוברים קווית ל Switch fast Ethernet של Edimax ולמודם ראוטר Aztech DSL-600E לבזק בין לאומי 4 מגה..וממחשב אחד אני עובד עם רפיידשייר.. וכל זמן לא מוגדר זה יכול לקרות פעמיים ב10 דקות וזה יכול להיות מספר ימים בין ניתוק לניתוק..המודם אומר שהוא עדיין מחובר לאינטרנט אבל באף אחד מהמחשבים אין גישה..רק לאחר ריסט של המודם זה מסתדר..אבל זה מייאש כי בדר"כ יש באזור ה 5 ניתוקים ביום.. התיעעצתי כבר איתכם וקיבלתי את התגובה: אז האם אני צריך להחליף מודם? ואם כן לאיזה?/מה האפשרויות?/איזה מודם אפשר להוציא מבזק שיעשה את העבודה (שיהיה גם אלחוטי ויעמוד בעומס)? או שאני יכול לקנות את ה אדימקס BR-6574n ולעבוד עם המודם רק כמודם ולא גם כראוטר? כי בכל מקרה אני צריך רשת אלחוט…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ההיסטוריה היא כזו: אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. הייתה קליטה טובה של הרשת גם באייפד, גם בניידים השונים. דבר לא השתנה אך, לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה- לרוב, אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית בכלל וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי חבר עם בעיה, אולי תוכלו לעזור לו. הוא מכור קשות לאתרי חדשות\אקטואליה\דפי פייסבוק הזויים וזה הורס לו את החיים- והוא רוצה להתנתק מזה, לתמיד. ניסינו את שיטת החסימה דרך hosts אבל הוא פשוט נכנס לקובץ ומוחק את החסימות. כמו נרקומן. אני צריך למצוא דרך שבה אוכל לחסום את האתרים\דפי פייסבוק ואולי אפילו ערוצי יוטיוב כדי שרק לי תהיה גישה אליהם ולו לא תהיה שום דרך להיכנס אליהם. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים שלום, בביתי רשת עם נתב שמחובר לנתב נוסף. אני מעוניין לחבר לנתב השני דיסק נייד. כרגע לנתב 2 מחוברת מדפסת רשת, והוא משמש כנתב אלחוטי אליו מתחברים 2 מחשבים. רציתי לקבל המלצה, גם מה אתם חושבים שעדיף, מבחינת הכסף, מהירות ואיכות. כעקרון יש לי כרגע דיסק נייד חיצוני קטן (WD Passport), וייתכן שבעתיד ארצה לחבר משהו יותר רציני, אולי חיצוני, אולי פנימי שאשים בתוך קופסה. בדקתי רכישת HUB של יציאות USB שאפשר לחבר לנתב, הנה כמה אופציות עד 45$ (יש יקר יותר): http://cgi.ebay.com/4-Port-USB-HUB-Lan-Network-Server-Printer-Scanner-NAS-/200504279097?pt=AU_Computers_Printer_Accessories&hash=item2eaefc8039#shId http://cgi.ebay.com/100-New-NAS-USB-Network-Storage-Adapter-Dongle_W0QQitem…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
במסגרת כנס "בזק אקספו 2011" חשפה היום חברת "בזק" שורה ארוכה של מוצרים ושירותים חדשים בתחום ה-NGN. בין השאר חשפה "בזק" ניסוי המכונה Fiber NGN בו תבחן, באמצעות סיב אופטי, מהירות של 1G עד בית הלקוח. על כל הפרטים והחידושים שהוצגו בכנס "בזק אקספו" ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1617 קריאה מהנה. CHEIF
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול בבוקר עלה לאוויר האתר http://www.1999.co.il. זהו מיני-סייט של איגוד האינטרנט הישראלי המיועד להביא לציבור בישראל את המידע לגבי החלת כללי הרישום של 1999, על כלל שמות המתחם בישראל. העלאת האתר תלווה בקמפיין פרסומי שעלה הבוקר, הן בעיתונות והן ברשת האינטרנט. כמי שדחף את הנושא וקידם אותו במסדרונות האיגוד, אני מקווה שבכך יבוא פתרון לבעית האפליה בין בעלי שמות המתחם בישראל. מידע מלא על הנושא יש בפוסט הזה - http://www.netcheif.com/blog/?p=5611
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע איך עובד הטורנט בצורה הבסיסית אבל מה שאני לא מבין ואני ישמח אם מישהו יסביר לי זה... למה שמורידים משהו עם טורנט (אפילו על 20-30 קילובייט) כל הרשת נתקעת בצורה מידית ופשוט הכל זוחל לעומת זאת אני יכול להוריד בהורדה ישירה על 300 (כל הפס שלי) ואני עדיין יכולה לפתוח אתרי אינטרנט במהירות ובמחשבים אחרים ברשת בבית שלי לא ירגישו בכלל שאני מוריד למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מודם מסוג EA103 מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייבר של מודם זה לוינדוס VISTA? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. כיום,הדירה שלי מרושתת בצורה כזאת שהקו טלפון הראשי שלי מגיע למזנון בסלון ומשם יוצאים ארבעה כבלים של טלפון לארבעה חדרים בדירה.כל ארבעת הקווים בעצם מחוברים יחדיו ומשורשרים עם הקו טלפון הראשי שמגיע מהארון תקשורת למזנון. בנוסף,הראוטר שלי נמצא במזנון והוא מוזן מקו הטלפון של בזק בשיטת ADSL ומהראוטר יוצאים ארבעה קווים של רשת לארבע נקודות בחדרי הבית. אני מחובר לתשתית של בזק ספק אקספון ולטלפון נייח של בזק. כבלים של יס. אני מעוניין לעבור לטריפל של בזק בינלאומי כי הוא באמת יותר משתלם ואז בעצם להתנתק מהקו הנייח של בזק,אך הבנתי שהם נותנים בטריפל קו טלפון אחד נייח שעובד על האינטרנט והנקודה של קו הטלפון חייבת להיות איפה שהראוטר של בזק בי…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-