עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by malcolmx9,

קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. יש לי רשת אלחוטית ובמחשב שלי יש לי כרטיס והעוצמת אות שיש לי נמוכה בדרך כלל ולעמים אפילו אני מאבד את האות ואין לי אינטרנט.... האם יש איזה מוצר שאני יכול לקנות כדי לשפר את זה ואם כן על מה אתם ממליצים??

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by r3vive,

מהו אורך כבל רשת מקסימלי ברשת קווית מבלי שיהיו עוצמות חלשות ובעיות. אני פשוט מעוניין לצרף מחשב נוסף לרשת הביתית ומחישוב שעשיתי אני אצטרך כבל רשת של 30 מטר בערך

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Boomer,

כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר קנה את הראוטר מודם הנ"ל של אדימקס ולר מוצא איפה מכניסים כתובת MAC עם IP קבועה לי אישית יש אדימקס יותר ישן ששם יש לי ב LAN Static DHCP Leases Table איפה אני מוצא אז זה בראוטר המדובר אם יש למישהו את הדגם ויוכל לעשות לי PRINT SCREEN בתוד מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Ori Keidar,

צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לחברים. לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה. הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi. אז 2 שאלות: האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות. האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה? תודה ובוקר טוב.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by deluxe,

אני מעוניין ליצור רשת קווית בבית. חשבתי על CAT6. יש אפשרות להעביר את הכבלים דרך תעלות של חוטי הטלפון? השילוב הזה עלול לגרום לרעשים או לתקלות? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי, אני לא ממש שולט בכל עניין הרשתות ולכן צריך את עזרתכם. התחלתי להקים NAS ביתי בעזרת מחשב ישן וFreeNAS. עד לכאן הכל בסדר, הNAS רץ. נרשמתי לשירות NOIP, הגדרתי קליינט DDNS בראוטר (HotBox של הוט) עשיתי Port Forwarding לIP פנימי של הNAS. ואני מצליח לגשת לממשק FREENAS על ידי הדומיין שיצרתי מכל מחשב חיצוני. זה הפורטים שפתחתי לממשק של הNAS: עכשיו התחלתי להסתבך. התקנתי OwnCloud כאשר הIP הפנימי שלו שונה, אני מעוניין שגם אליו תיהיה לי גישה כמו לעוד שירותים שאני יתקין. הIP של הOwnCloud זה 192:168.1.2 איך אני ניגש לIP הזה מרשת חיצונית? תודה. מקווה שהצלחתי להסביר היטב את הבעיה שלי.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

שלום, קניתי ראוטר של EDIMAX מדגם WNA-7266 . הגדרתי בסיסית את האינטרנט והוא עובד מצויין . כאשר אני שם סיסמה לרשת הביתית / בודק מהירות דרך הראוטר אני מקבל פיקים של 10 מגה וזה נופל בין 4-1.5 מגה. למישהו יש מושג איך להגדיר את הראוטר הזה כמו שצריך ? יש לציין שאני מנוי ב014 חבילת NGN . תודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה) האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by menymu,

לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by achiya1,

אהלן אני מנסה לפתוח כמה פורטים אני מקיש את ה10.0.0.138 ולא ניתן להציג דף זה עזרה בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  17. Started by X7-007,

תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by garnett,

שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by עוד אחד,

היי, יש לי שאלה - יש לי רשת ביתית על נתב. מחשבים עם וינדוס 7 64 ביט האם אני יכול לשתף כונן DVD ממחשב אחד לשני כך שהשני יזהה אותו כצורב ? שיתפתי אותו כתיקיה - והעלתי אותו במחשב השני ככונן. אבל ככה אי אפשר לזהות אותו מהמחשב השני בתוכנות צריבה. איך אני יכול לשתף את הצורב כצורב, או איך "לעבוד" על ווינדוס כדי לגרום לה לחשוב שזה צורב ? חיפשתי ברשת אבל רוב הפתרונות שאנשים נתנו היו לשתף כתיקיה... לא עוזר לי. תודה !

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by wow,

איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. לא ניתן להתחבר לפליציק בכלל/לדווח להם על התקלה... עוד מישו?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. לדוגמא חצי מגה לעומת 2.5 מגה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by navk2,

הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by 00Amir,

יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים