רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים יקרים, שלום! שאלה טכנית - יש לי חיבור ADSL 2.5Mbps ברשותי מודם ADSL פשוט, סוויטש לא מנוהל, ושני מחשבים. במידה ואני מחבר את שני המחשבים לסוויטש, ואת הסוויטש למודם. ולאחר מכן מחייג באמצעות ווינדוס מאחד מהם, האם השני יוכל לגלוש ולהנות מהאינטרנט או לא? האם צריך לחבר את השני בכבל רשת מוצלב ולשתף את החיבור? האם יש דרך ששניהם יהנו מהאינטרנט דרך הסוויטש ולא דרך חיבור אחד של השני? האם אולי צריך כתובת IP קבועה? מה לעשות? קחו בחשבון שאני לא משתמש בראוטר. נ.ב - אני בכוונה לא משתמש בראוטר כי הוא מוגבל בכמות החיבורים(לא פיזיים - ipfiltering) (בעקבות יוטורנט אני מעדיף מודם...האינטרנט זורם הרבה יותר מהר מאשר עם ראוטר - גם גלישה וגם הורדה\העלאה). אשמח לתשובות, תודה, :-)
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת? כיוון ש-WDS אינו תומך ב-WPA הראוטרים שלי: הראשי Linksys WRT54GL עם קושחה DD-WRT ויש לי שני ראוטרים שיכולים להיות reapeter: Edimax BR-6114WG והראוטר סימנס הזה שבזק מחלקת אני מעדיף להשתמש רק באדימקס. תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
Ok, i connected the internet through crossed cable, both ethernet cards enabled with yellow led. What am i suppose to do now ? i have no idea... please be specific if you can cause i really have NO IDEA about it ! Thanks a lot !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-מהו הסינגל המינימאלי שאני יוכל להתחבר דרכו לראוטר? -ראיתי מס' סוגי כרטיסים ( pci / pci / usb+אנטנה עם חוט) מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם?המלצות כלשהם? -הכרטיסים דורשים Driver?מה קורה ב Linux? -כרטיס מסוג G תומך גם ב B, כן? -למשהו יש מושג איך הכרטיס רשת ב PSP? תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל פרו והאב עכשיו, קניתי כרטיס רשת חדש באיזה 50 שקל ככה.. ולפי מה שאומרים ומה שהצלחתי לעשות במחשב אחר , צריך רק לסדר את ההגדרות ולחבר את הכרטיס רשת לאינטרנט אז עשיתי את הכל והגדרתי את כל ההגדרות וזה לא עובד ואז שמתי לב שבהגדרה של המודם לrecieved buffer זה עומד על 64 כשמחשב אחר זה עומד על 48 אז בדקתי אם אפשר על הכרטיס רשת שלי לעשות גם 48 ואי אפשר... אפשר 16, 32, 8 ו64 השאלה שלי אם הרסיבד באפר קשור לבעיה שלי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט? אם לא אז מה הבעיה? אם כן אז איך אני מסדר שיהיה 48? עריכת המודר: כותרת + תאור
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי אני מנסה להשתמש באפשרות Wake on LAN על מחשב אחד ברשת שלי. המחשב הזה מחובר לנתב שאליו מחוברים, מן הסתם, שאר המחשבים. כן, חיברתי את חוט מכ. הרשת אל הלוח, איפשרתי את האופציה בביוס, וכשהמחשב כבוי רואים שהוא "מאזין" לפינג. אני שולח פינג לפורט 7 של המחשב הכבוי דרך התוכנה WakeonLAN של Depicus אז למה זה לא עובד?!
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משדרג לבזק 10M בשבוע הבא, ספקית נטויז'ן. המטרה שלי היא שהמחשב שעליו יישב הראוטר יהיה מחובר חוטית, ולשאר הבית תהיה גישה אלחוטית (לפטופים, פלא', מדפסות). אני מעוניין גם להגביל את רוחב הפס לשאר הבית: כ3-4M מקס'. (האם ההגבלה נעשית תוכנתית מההגדרות של הראוטר עצמו? או באמצעות תוכנה שיושבת על כל מכשיר מוגבל?) ראיתי מגוון ראוטרים של D-link וTPlink שקיבלו ביקורות טובות - אשמח לקבל המלצה ספציפית, עד 200~ ש"ח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני כל היום מנסה להכנס לכמה אתרי טורנט שאני רשום אליהם ושום אתר לא עולה!!! וזה רק אתרי טורנט!! כל השאר עובד והמהירות סבבה בבל חוסמים אתרים? מחובר 12 מגה הוט+בבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, יש לי רשת ביתית בעלת 2 מחשבים. בתקופה האחרונה (בערך לפני חודשיים), אני מקבל הדועות מהאנטיוירוס (Kaspersky Internet Security 2009) שמתרחש ניסיון פריצה מפורט 1434 וכל פעם כתובת IP שונה, ושהפריצה לא נחסמת. בעקבות כך למחשב השני שמחובר לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי נמחק הכונן, ועכשיו הוא בתיקון. ביום שישי לאחר שקיבלתי כמה הודעות על ניסיון פריצה מהאנטיוירוס, נסגר החשבון שלי ולא יכולתי להיכנס למחשב, אך בגלל שיש לי Vista Ultimate הכונן לא נמחק כי יש עליו הצפנה של Bitlocker של Vista. היום לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 , נדהמתי לגלות שעוד פעם קיבלתי הודעות על ניסיון פריצה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, מיכוון שיש לי חומר על הכונן. אני רק רוצה לציין ש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-