רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי איטרנט בכבלים של ערוצי זהב 750 קילו התוכנות שעובדות באינטרנט נהיות איטיות ומתנתקות מדי פעם..וגם האינטרנט עצמו מתנתק לפעמים..הפינגים שלי במשחקים טיפה יותר גבוהים מאשר בהתחלה.. אין לי עוד משתמשים עם כבלים בבניין (2 אנשים) תעזרו לי בבקשה אני נואש ואני חושב לעבוד לadsl תודה מראש גברים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית קווית עם ראוטר edimax b6104. בחודש האחרון התחילו ניתוקים של כמה שניות (ואז האינטרנט חוזר) רק במחשב אחד (שני המחשבים האחרים ברשת לא מתנתקים). אני מעריך שהבעייה היא אצלי ולא אצל הוט שדרכה אני מחובר (כי בשני המחשבים האחרים אין ניתוקים). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני מטפל בה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Tracing route to 188-72-238-154.local [188.72.238.154] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms 192.168.11.1 2 12 ms 9 ms 11 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 3 11 ms 11 ms 15 ms bzq-84-110-5-1.red.bezeqint.net [84.110.5.1] 4 11 ms 12 ms 11 ms cablep-219-51-242.cablep.bezeqint.net [62.219.51 .242] 5 11 ms 8 ms 10 ms bzq-179-75-165.static.bezeqint.net [212.179.75.1 65] 6 23 ms 13 ms 12 ms bzq-179-124-193.static.bezeqint.net [212.179.124 .193] 7 12 ms 12 ms 18 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 8 89 ms * * bzq-179-124-34.static.bezeqint.net [212.179.124. 34] 9 76 ms 73 ms 73 ms xe-0-2-…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש להוטנט מחלות שחוזרות, כל פעם סידרו את זה בהנדסה. לא שיחקתי LoL בזמן האחרון אבל שיחקתי APB Reloaded ושם ראיתי איבודי מידע וקפיצות למרות שהכל עבד תקין כל השבוע ששיחקתי, ורק עכשיו זה התחיל. לפחות 4 פעמים זה נפתר בהנדסה אצלהם, פעם אחת לא היה אפשר אפילו להתחבר לשרת של LoL אחרי שמקישים שם וסיסמא , לא היה TCP לשרת בכלל. עם ספק אחר זה תמיד עבד תקין ברגע שמתחברים, זה פתר את הקפיצות או שהיה אפשר להתחבר לשרת והיה תקשורת TCP תקינה. אני מציע שעוד אנשים שיתלוננו אחרת לא יהיה עדיפות לזה וזה סתם יעבור למשהו שנקרא "חריגים" שיכול לקחת זמן עד שבוע ואולי גם לא יטופל, במקום שיטופל באופן מידי. נגיד לשרת של League of Legends Probing 185.40.64.65:2099/tcp - Port is open - time=69.763ms Pro…
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי ברשת כשהמחשב השני הוא השרת... היום החלפתי את זה ככה שהמחשב שלי יהיה השרת... הרשת עובדת אבל כשאני מנסה לעשות את השיתוף איטרנט מופיעה הבעיה: error 1060 the specified service does not exist as an installed service (תמונה למטה...) ואיזה פיירוואל טוב יש? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תראו אם אני נכנס לאימיול ומעלה במהירות של 9 קיי ולא מוריד (מאימיול) אז אני מוריד במהירות 60 קי(מכל מיני אתרים כמו מייקרוסופט) ואם אני יוצא מאימיול אז את אותו הקובץ שהורדתי ב 60 אני מוריד ב 194 משהו יכול להסביר לי למה זה ככה??בגלל שאני מעלהה???
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים של גוגל באתרים שונים ואני מעוניין שבכל אתר שלהם יהיה מחובר משתמש אחר, הבעיה היא שברגע שבאחד האתרים אני נכנס עם משתמש מסוים זה באופן אוטומטי מחבר אותי עם אותו משתמש אל שאר האתרים. בעבר זה לא היה ככה והייתי יכול להיות מחובר לgmail עם משתמש X ולYouTube עם משתמש Y אבל משום מה בזמן האחרון זה השתבש... למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר edimax br6424n ,שמחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לי ראוטר ישן tp link wr740n , אני מעוניין שהוא יתפקד כרפיטר ויגדיל את טווח השידור . ניסיתי לחבר ביניהם (אלחוטית) אבל לא ככ הולך לי . הפעלתי את WDS, ביטלתי בtp link את DHCP והתחברתי לedimax. עבדתי לפי העצות כאן : http://superuser.com/questions/678527/can-i-configure-a-tp-link-tl-wr740n-as-a-repeater הגעתי למצב שהוא אומר לי שהוא מחובר, אבל אי אפשר לגלוש ברשת ואי אפשר לשלוח פינג לגוגל דרך CMD. מה נותר לי לעשות ?.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לצורך מעבר מבזק לספק באנדל אחר. האם המודם הזה יעבוד בארץ ZyXEL P-871M VDSL2 Modem ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכנתי בלי בעיה כדאי לעשות גיבוי להגדרות ואחרי העדכון לטעון מחדש
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעקבות הרשימה רכשתי לאחרונה מודם-נתב Netgear DGND3800B בחו"ל. אני נתקל בבעיה להפעיל אותו בגלל נורית DSL מהבהבת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? הכבל מחובר בקצה אחד לפילטר ADSL שעובד שנים רבות ובקצה השני ל-Netgear. הכבל עצמו משמש אותי ברגע זה בחיבור למודם ADSL ישן שרכשתי לפני שנים רבות בבזקסטור. התשתית היא של בזק (באמצעות נטוויז'ן) וספקית השירות היא גם כן נטוויז'ן. בברכה למשיבים.
-
- 21 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל עזרה בנושא Repeater. קראתי את ההסבר בלינק הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ברשותי נתב: LinkSys WRT54GL בעקבות אילוצים מסויימים הנתב ממוקם בקומת הכניסה, ובמספר נקודות בקומות מעל הסיגנל ממש חלש/לא קיים. אני מעוניין לרכוש נתב נוסף אשר ישמש כ- AP בקומות העליונות, הבנתי שכדי ליישם פתרון של Repeater צריכה להיות תמיכה בתכונת WDS. האם רק הנתב הנוסף שאני רוכש צריך את תכונה זו או גם הנתב הקיים ? (LinkSys WRT54GL) האם הנתב שאני רוכש כעת צריך/מומלץ להיות מאותו היצרן שיש לי כיום ? (LinkSys) אשמח להמלצה לנתב אשר ישמש כ- AP בתצורת Repeater. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב לאחר חפירה רצינית ומעמיקה בפורומים השונים לא הצלחתי למצוא המלצה גורפת על ראוטר או שניים מומלצים זה נראה כאילו כבר שאלו את השאלה הזאת מאתיים פעם אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. נראה לי שחסר איזה קובץ אקסל מקיף עם כל הפרטים של כל הראוטרים/מודמים הקיימים הן בארץ והן בחו"ל. הייתי שמח לעשות זאת ביחד עם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בנושא אין לי צורך במודם ולא פוסל את האפשרות להביא מחו"ל תקציב עד 500 ש"ח יחובר ל6740U שישמש כמודם. שאלה קטנה בשוליים האם התקנה של DD WRT היא חשובה כל כך שעליי להתעקש על ראוטר תומך?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ADSL, מחובר לראוטר ושני מחשבים. שני המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבלי רשת. אחד מהמחשבים מסרב לקבל IP כאשר השגיאה היא "קישוריות מוגבלת או חסרה", אני מקבל IP בסגנון 169xxxxxxxxx. הכרטיס רשת הוא מובנה בלוח אם, צ'יפסט של VIA. הסרתי את הכרטיס מהמנהל התקנים (WIN XP) הורדתי את הדרייברים מהאתר של VIA וניסתי להתקין, כלום. בדקתי את הכבל ע"י חיבור מחשב נייד לכבל והוא מקבל IP בלי בעיות. יכול להיות שהWIN נדפק והבעיה לא בכרטיס רשת? או שצריך להתקין כרטיס רשת נוסף כי המובנה כנראה נדפק? תודה עוד משהו ששכחתי להוסיף, כשעשיתי PING למשל מהמחשב לעצמו, או לכתובת אחרות (שברור לי שהוא לא יכול שאני אמור לקבל REQUEST TIMED OUT), במקום הכתובת כתוב בשורת PINGING XXXX wit…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רואטר LINKSYS WRT 160N ובנוסף ראוטר ישן EDIMAX BR-6204WG שניהם משודרגי קושחה (מקורית) בגלל כרטיס USB של LEVEL ONE שיש לי שאני חושד בו שעושה צרות אני רוצה במקומו לחבר את הראוטר אדימקס בכבל רשת למחשב (נייח) כאשר הוא יקלוט באלחוטי את האינטרנט מהלינקסיס שמחובר למודם (600E של בזק) איך אני מגדיר את זה בשתי הראוטרים? (לשים לב שבלינקסיס הגדרתי מאק פילטר, בנוסף אפשר לדבר איתי בשפה מקצועית אני מבין, פשוט מגדילי טווח זה (עדיין) לא התחום שלי) תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב פנטיום 166Mhz עם 32MB זכרון פנימי. אני שוקל האם להזמין אינטרנט בכבלים, שאמנם יעבוד אצלי (לפי דרישות המינימום. בעצם, זה המפרט הכי ישן שאפשר לעבוד איתו) אבל מן הסתם לא מהיר כל כך (אם כי אני לא מצפה להרבה, אני ארשם לחבילה של 256Kb). השאלה שלי היא עד כמה זה יהיה איטי? כלומר, אני מנחש שהאייסיקיו לא יעשה יותר מדי בעיות - דרישות המינימום להפעלה שלו נמוכות עוד יותר מהמחשב שיש לי, אבל מה בנוגע לגלישה? תוך כמה זמן בערך דפים יעלו? אגב, אני רוצה לציין שמכיוון שכרטיס USB ככל הנראה לא יעבוד אצלי, קניתי כרטיס רשת זול ואמרו לי שזה מספיק. לילה טוב, ותודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-