רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעקבות קניית מחשבים ניידים אני מעוניין להחליף את הרשת הביתית לרשת אלחוטית. הבית הוא שתי קומות ,ששלושה מחשבים נייחים נמצאים בקומה השניה, ושני הניידים יהיו בשימוש בקומה הראשונה. בנוסף החיבור אינטרנט של הכבלים נמצא בחדר ממ"ד בקומה השנייה, וממה שקראתי הממ"ד יצור בעיות קליטה בראוטר רגיל וצריך דגם אחר. על מה אתם ממליצים? והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות לנייחים או שכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן בהורדות HTTP שהמהירות הורדה ממש איטית יש לי 100 מגה ומוריד לי על 30-300 KB גם לפני היה לי את זה היה לי 12 מגה וזה היה מוריד לאט הייתי מוגדר בלי חייגן עליתי על שיטה להתחבר עם חייגן לאיפי 212.25.127.15-19 כל פעם איפי אחר נתן לי מקס עכשו שעברתי ל 100 מגה אני עושה אותו דבר אבל לצערי זה מוריד לי כאילו יש לי 12 מגה אני רוצה להדגיש שטורטים מורידים לי בממוצע על 7M בלי חייגן כנראה אין מקס בגלל שהכרטיס רשת לא תומך 1G את זה אני ישדרג בעתיד עוד משהו למשל יוטוב בלי החייגן טוען לאט ועם תוך שניה נטען מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המתאם הזה ולאחר ההתקנת הדרייברים אני מקבל במקסימום כ30-40 מגה בהורדה(יש לי 100 מגה), כאשר אני בודק עם המחשב הנייד מאותו מיקום עם הוויפי המובנה אני מקבל קרוב ל100 מגה. יש לי קליטה מלאה בשני המחשבים, אני רחוק כ5 מטר מהראוטר ואין קירות בטון בדרך, בדקתי בתוכנת wifeless net view ואני רואה שאני בקליטה של 100%. חשוב לציין שבהתחלה כשרק חיברתי לראשונה אני לא זוכר בדיוק מה היה מצב הדרייברים אך קיבלתי בספידטסט 100 מגה הורדה, אבל מאז זה לא חוזר על עצמו. ניסיתי ניתוקים וחיבורים מחדש של המודם והראוטר ולא עוזר. מה יכול להיות הפתרון לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עקב בעיות קליטה עם כרטיס רשת USB ישן שיש לי,חיפשתי כרטיס חדש. אשמח לדעת איזה פרמטר ייתן לי מענה טוב יותר לבעית הקליטה (קירות בטון בין המחשב לראוטר) ראיתי שיש כרטיסים שעובדים בשתי מהירויות (150,433) ובשני תדרים שונים לעומת כאלה שעובדים במהירות אחת, כאלה שעובדים במהירות גבוהה (1000mbps), עם חיבור USB 2/3, עם b/g/n/ac (או בלי ac),ועוצמת אנטנות שונה (2-5dbi) מי מהפרמטרים האלה משפיע על יכולת הקליטה וקצב העברת האינטרנט? וכמובן,איזה כרטיס מומלץ לבחור? ׁׁ(הראוטר TP-LINK TL-WR740N) תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר ? DHCP_IP_Forcer אני ב 014 אייפי קבוע אבל הייתי צריך לשנות איי פי למשהו ומצאתי את התוכנה הזו שבאמת עושה את העבודה אבל משום מה אחרי 4 פעמים זה נתקע על אותו האיי פי וכבר לא משתנה הבנתי שזה משנה את הMAC בעצם יכול להיות שזו ההגבלה ? רק ל 4 שינויים ? יש תוכנה אחרת שתיתן לי יותר או לחזור לחייגן וזהו הכי פשוט ? זה התחיל מזה : 84.108.1.26 84.108.21.172 84.108.16.104 ואחרי כמה וכמה נסיונות שוב זה לא משנה כבר ונשאר על זה קבוע : 84.108.17.97 תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בבית כמה מחשבים שמחוברים דרך הראוטר שלי- הייתי מעוניין לדעת אם הם מחוברים לרשת כי אני נוהג לכבות את הראוטר מדי פעם ולפעמים אני מנתק אותם וזה גורם לקצת עצבים מבני המשפחה ;D וכל פעם לרדת ולבדוק מי מחובר ואז לכבות זה די מעצבן. אז איפה אפשר לראות מי מחובר אליי? אם אין אפשרות דרך הWINDOWS אז אולי יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי מודם מסוג AZTECH 600E. חבר הציע לי בחום לשנות אותו לנתב, אבל נבצר ממנו להסביר את עצמו. הוא רק אמר שיש המלצות חמות לשינוי כזה, אפילו על מחשב אחד. האם יש דברים בגו?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לנו מודם מדגם ARRIS מחברת הוט ואנחנו רוצים לחבר עוד מודם מאותו הדגם. במקום לקנות עוד מינוי מחברת הוט האם אני יכול לרכוש מודם כזה (בארץ ובחו"ל) ולחבר אותו בעצמי לשקע שיש לי במרתף? האם המודם הנוסף יזדהה ויסכרנן עם התשתית של הוט? או שזה יהיה בעייתי? בתודה יונתן.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, באתי לשחק בפוקר בפייסבוק וזה החליט שפורט 9339 חסום אצלי : יש לי את הפיירוול של הווינדוס, ואת הפיירוול של ESET NOD32 SMART. פתחתי בפיירוול של הווינדוס את הפורט 9339 גם UDP וגם TCP וזה לא עזר. בפיירוול של הנוד ניסיתי גם לפתוח אבל הסתבכתי עם זה קצת..בכל מקרה ניסיתי להגדיר את הפיירוול שיאשר הכל/ביטלתי אותו וגם ניסיתי להסיר אותו וזה לא עזר. חוץ מאלה יש לי גם ראוטר של LEVEL ONE שאני לא פותח בו פורטים כי אין לי אייפי סטטי..אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי במחשב הקודם שלי וגם בשאר המחשבים בבית אפשר להיכנס לפוקר בלי בעיה. מה אתם חושבים שחוסם את הפורט? יש אפשרות לבדוק ? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם הוא תומך ב10 מגה? האם למישהוא יש ויודע אם הוא אמין? או שכרגע ה AZTECH 600E הוא בין האמינים? אשמח לדעות בבקשה אם לא קשה מידי ועוד שאלה מה הMTU המומלץ? 1492? 1500? זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני צריך סקריפט ליצירת כ200 משתמשים עם שמות אמיתיים והכל לactive directory באיזו דרך עלי לעשות זאת? אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס רשת התומך ב DUAL BAND 5GHZ. מה מבין הבאים הוא מומלץ ? https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..1219.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים על האחרון ברשימה ? רשום שם שהוא עם 3 אנטנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עד אתמול (שבת בבוקר) הכל עבד אצלי נהדר. ביטלתי ב-HOTBOX את ה-DHCP והגדרתי למחשב שלי כתובת סטטית כדי שאני אוכל לפתוח פורטים לטורנטים. אני עובד ככה כמה שנים. אחרי יום וחצי בלי אינטרנט הצלחתי להוציא מהנציגה "שאתה בהוטנט והוטנט לא תומכים בכתובת סטטית", והיא חזרה על זה בערך 100 פעם ככשאלתי ממתי? למה? .... וראו זה פלא עם הDHCP וכתובת אוטומטית האינטרנט חזר. משהו יודע במה מדובר? האם זו סיבה להתנתק מהוט, כי סך הכל היה לי מאוד נוח עם הכתובות הסטטיות (נייח, אייפון ונייד)?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ADSL של 012 - 1.5/96 והפינג שלי כשאני משחק לא יורד מ 100!!! החלפתי בעבר ספקים וזה אף פעם לא יורד למספר סביר (60) האם אפשר לעשות משהו - אולי לשנות הגדרות איפשהו או משהו אחר לחברים שלי בינם לבין עצמם (והם לא משתמשים באותו ספק אינטרנט) יש בממוצע PING 60 יותר מזה - כשחבר שלי עושה פינג ל SERVER שלי הפינג שלו יותר נמוך ממה שאני מקבל אם אני עושה אותו דבר!!!! (הכוונה לשרת של הספק אינטרנט) מה אני יכול לעשות!!!! האם לנצח אני לא אוכל לשחק משחקי רשת כמו שצריך!?!?!? יש לי windows xp ומודם אלקטל
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר התחבר לפני מספר ימים לחבילת 1GB בסלקום פייבר, ביצענו מספר בדיקות מהירות מהמחשב במספר אתרי בדיקה שונים (חיבור קווי כמובן בין המחשב לנתב) מה שמוזר הוא שרק אתר SpeedTest מציג 800-900 הורדה, שאר אתרי הבדיקה נותנים קצב של בין 30 ל 360 במקסימום, מאחר ולא מעט דובר על המאמצים שחברות משקיעות ברמת Routing ו QOS בלשפר את תוצאות הגישה לשרתי Ookla אחרי שהפכו לפופולראיים, מבחינתי הם כבר לא מדד אמין לבדיקת מהירות בארץ, באתר בדיקת מהירות של בזק למשל מתקבל קצב הורדה שבין 300-360 במקסימום (אגב קצב העלאה נשמר בין 86 ל 98 קבוע שזה מעולה, גם לחו"ל) בבדיקות מול אתרים בחו"ל, מקסימום הורדה שהתקבל היה 78 מגה והנמוך ירד ל 30 מגה, אבל מה שהכי מוזר הוא ש…
-
היי אני מחפש לקנות לבית ראוטר חדש ,עם יציאת USB ,שאוכל לחבר אליו דיסק חיצוני ב USB . ברוב הנתבים שנתקלתי עם יציאת USB - מהירות ההעברה של קבצים מ ואל ה USB נמוכה , והם לא מתפקדים בתור NAS אמיתי חשבתי על לקנות את CISCO\LINKSYS E3000 אבל הבנתי שגם בנתב הזה ה USB לא מתפקד ממש בתור NAS ומהירות ההעברה נמוכה. מישהו מכיר נתב שיתן קצב קריאה וכתיבה מהירה לUSB שבנתב \ שיתפקד בתור NAS HOST ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש פתרון אפשרי לאחסון קבצים ברשת. השימושים שלי הם הורדה וצפייה בסטרימר וגישה לקבצים ממחשבים\מכשירים אחרים ברשת.ראיתי שאפשר לקחת מחשב ישן ולהתקין FREENAS אבל העניין שמחשב ישן צורך המון חשמל. אני מחפש פתרון שיתן מענה לצריכת חשמל נמוכה ביותר ועם היעילות הגבוהה ביותר (ביצועים,נוחות). ראיתי NAS ים למינהם וגם ארד דיסקים עם חיבור LAN כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJEF2971F אבל בארד דיסק אין לו ממשק שאפשר להוריד דרכו בלי להפעיל את המחשב דלוק,ולגבי הNAS אני לא יודע מה לבחור איזה טוב ויתן גם ביצועים מקסימאלים עם אופציה למספר ארד דיסקים במחיר של עד 1000 ש''ח אבקש את עצות החברים פה שיש להם NAS או פתרונות אחרים שעונים לדירישותיי
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום יש לי נתב (ראוטר) TL-WR841N של TP-LINK (קישור) בן כ-3 שנים וחצי ולאחרונה הוא עושה לי בעיות: א. אתמול המחשבים בבית לא הצליחו לתקשר איתו, אך העניין נפתר לאחר כיבוי והפעלה מחדש שלו. ב. היום שוב המחשבים בבית לא הסכימו לתקשר איתו, אך הפעם כיבוי והדלקה שלו לא פתרו את הבעיה. בדקתי את הנושא לעומק והסתבר שהנתב פשוט לא מסכים לאמת אף מכשיר בחיבור אלחוטי (הרשת האלחוטית מזוהה גם ע"י המחשבים וגם ע"י טלפונים ניידים, אך הם פשוט לא מצליחים להתחבר אליה, כאשר בטלפון הנייד קיבלתי הודעה על שגיאת אימות). ביטלתי את הסיסמא לרשת האלחוטית, אך הדבר לא עזר כלל (גם לא לאחר כיבוי והדלקה). יש לציין כי בחיבור חוטי לא הייתה בעיה להתחבר לנתב ודרכו לאינטרנט. בסופו של דבר התקנתי את הקושחה (…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עברתי דירה , וכהכנה לאינטרנט ל2 עמדות מחשב + מיילסטון אחד ברחבי הדירה (דירה קטנה מפלס אחד - 3 חדרים) אני מחפש פתרון אלחוטי יציב ומהיר שישרת אותי גם בעתיד (לדירה יותר גדולה לכשתבוא). EDIMAX ירדו מהפרק לאחר אינספור תלונות בפורומים על ניתוקים וכו'. DLINK אחלה חברה- אבל הראוטרים הרציניים שלהם עולים הון. מה שמשאיר אותי עם TPLINK ולהלן שני הדגמים שמעניינים אותי: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27824 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=27825 ההבדל ביניהם לפי מה שאני רואה הוא שה1043 הוא GIGABIT ועם חיבור USB וכאן השאלות העיקריות: א. האם החיבור GIGABIT רלוונטי לי לאינטרנט? או רק לרשת פנימית ב…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-