עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tchr0,

שלום יש אפשרות לחבר את המדפסת לראוטר כך שיהיה להדפיס מכל מחשב בבית? אני לא מתכוון לחיבור של המדפסת לאחד המחשבים ושיתוף שלה אלא אני מעוניין שהיא תהיה עצמאית וליד הראוטר. מדובר במדפסת HP 5610 all in one [חיבור USB] וראוטר- יש לי אחד מעפן של בזק שאין לו שום USB ואני מחליף אותו, לכן אני גם שואל אם תמיכה במדפסת זה תכונה ספציפית שצריך לחפש בראוטר חדש או שמספיק שיש לו כניסת USB? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי . על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by odedn,

לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by shark,

מישהו יודע איך שולחים פקס ב ADSL (יש לי win xp)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. היי, אני מעניין באחסון חיצוני על גבי הרשת שישמש אותי ככונן קשיח עבור הקבצים שלי. הכל במקום אחד עבור כל המחשבים בבית וגם אלו שמחוץ לבית כדי שיהיה נוח לשליפה ולגיבוי. קיבלתי לא מעט תשובות מחברת synology ואני מבין שהם לא פחות ממבולים בתחום. אפילו זכיתי להצעות מחיר מעולות כך שכל NAS אחר פשוט ירד מהפרק. אך מסתבר שההבדל בין הדגמים שקיבלתי (העונים לתקציב) מסתכמים במעבד ובכמות זיכרון RAM. כששאלתי אותם מה ההבדל בפועל התשובה היתה: מכאן עולה התהייה כיצד כוח עיבוד או זיכרון ראם בעצם משפיע על ביצועי הכתיבה והקריאה? כלומר, אם עכשיו אני רוצה לערוך סרט אז אני מניח שזמני הטעינה של חומרי הגלם אל מטמון המחשב יתארכו וזאת …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by g2c,

בקיצור, נראה שהנתב DSL שלי, TP_LINK VR600 עושה בעיות ומתנתק מדי פעם והלד DSL נכבה. בייחוד ביום, פחות בערב. נראה גם שרגיש להפרעות אלקטרו-מגנטיות: לעיתים, כשמפעיל מאוורר- מתנתק. כמובן יתכן גם שהתשתית הקווית מעורערת. כדי לנסות ולאבחן ברצוני להחליף לנתב DI-LINK 6740 עליו שמתי יד לפני שהושלח למחזורית. הקושחה המותקנת עליו היא G2 מהמאגר אליו הופניתי באדיבות HelpSupport מכאן עכשיו, הפרמטרים היחידים שהכנסתי ל VR600 כדי שיתחבר: isp list = 012 Partner_VDSL region= Israel inet connection type = PPPOE username = the one given by Partner password = the one given by partner c'est tout ה6740 מאוד ברור בקינפוג הקצאת כתובות ב DHCP והגדרות PO…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Iko89,

שלום לאחרונה אני מגלה יותר ויותר אתרים שהמהירות הורדה מהם ירדה באופן משמעותי .. הבנתי שיש איזהשהו כתב עיתונות שמטפל בזה .. אבל מה עושים עם זה בפועל ? יוצא מזה משהו ? אני רק ממשיך לראות אתרים נחסמים .. אני בתשתית של בזק והספקית שלי היא נטויז'ן(אני מקווה שלא התבלבלתי) בכל מקרה, האם יש משהו לעשות עם זה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכולם, שאלה לי ואשמח אם תוכלו לענות עליה. ברשותי נתב של אדימקס BR-6524N מסק שנים, ואני גולש כרגע במהירות של 15MB שמתי לב שכשאני עושה בדיקת מהירות גלישה, אני מגיע לקצב של 10MB דיברתי עם בזק וערכנו בדיקה, שלבסוף חיברתי את המחשב ישירות למודם, עם חייגן ישירות לבזק וגם חייגן לספק האינטרנט - התוצאה שבדיקת מהירות הגלישה הראתה קצב של 15MB אך בגלישה עם הנתב, גם בחיבור מול בזק, וגם מול הספק, מהירות הגלישה היא 10MB - ניטרלתי את האפשרוית לחיבור אלחוטי וכן אין לי משהו אחר שמחובר לנתב לכן לשאלה - האם הנתב הנ"ל מוגבל במהירות גלישה ? (אני יודע שיש נתבים שמוגבלים, חשבתי שגם שלי) אשמח לתגובה תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אורח

שלום חבר התחבר לפני מספר ימים לחבילת 1GB בסלקום פייבר, ביצענו מספר בדיקות מהירות מהמחשב במספר אתרי בדיקה שונים (חיבור קווי כמובן בין המחשב לנתב) מה שמוזר הוא שרק אתר SpeedTest מציג 800-900 הורדה, שאר אתרי הבדיקה נותנים קצב של בין 30 ל 360 במקסימום, מאחר ולא מעט דובר על המאמצים שחברות משקיעות ברמת Routing ו QOS בלשפר את תוצאות הגישה לשרתי Ookla אחרי שהפכו לפופולראיים, מבחינתי הם כבר לא מדד אמין לבדיקת מהירות בארץ, באתר בדיקת מהירות של בזק למשל מתקבל קצב הורדה שבין 300-360 במקסימום (אגב קצב העלאה נשמר בין 86 ל 98 קבוע שזה מעולה, גם לחו"ל) בבדיקות מול אתרים בחו"ל, מקסימום הורדה שהתקבל היה 78 מגה והנמוך ירד ל 30 מגה, אבל מה שהכי מוזר הוא ש…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by duk4u,

יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by ngc224,

היי, אני לקוח של בזק באינטרנט אם 5M, כאשר אני משלם 100 ש"ח בהוט היציעו לי 12M ב 70 שקל... התקשרתי לבזק והם מוכנים להוריד לי את המחיר של 5M ל 90 ש"ח. וגם אמרו לי שבהוט יש הרבה ניתוקים (אני לא יקבל 12M, אפילו פחות מ 5) ואצלהם יש 5M קבוע. אין לי NGN אבל הם אמרו שכאשר יהיה הם יתנו לי 10M ללא תוספת תשלום. האם זה נכון שבהוט יש ניתוקים ואינטרנט איטי ? מה עדיף, להשאר בבזק או לעבור להוט ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Redneck,

יש לנו מודם מדגם ARRIS מחברת הוט ואנחנו רוצים לחבר עוד מודם מאותו הדגם. במקום לקנות עוד מינוי מחברת הוט האם אני יכול לרכוש מודם כזה (בארץ ובחו"ל) ולחבר אותו בעצמי לשקע שיש לי במרתף? האם המודם הנוסף יזדהה ויסכרנן עם התשתית של הוט? או שזה יהיה בעייתי? בתודה יונתן.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by shai11,

שלום לכולם... אז ככה הסיפור שלנו מתחיל: הרשת שלי בבית בנויה על 3-5 מחשבים בערך (תלוי באחים שלי שרוב הזמן לא בבית). כל העסק מחובר ל"סווי'ץ" ומשם למודם שנהפך לראוטר. היה לי אלקטל כחול 150 נראה לי שהחזיק את העסק יפה מאוד 2-3 שנים אבל משום מה היו בעיות בטלפון ומשם זה עבר לאינטרנט ובא טכנאי עם מכשיר כזה שבודק רעשים בקו וכל זה והחליט להחליף לי את האלקטל הנאמן!! וגם חפר לי שנכנס ממש בקרוב ה NGN (נהריה) אני עכשיו עם RTA1320 שגם נפרץ לראוטר ופשוט כל כמה שעות, לא זמן מוגדר ממש הוא פשוט מתפגר והאינטרנט נופל ואין גישה לראוטר דרך האתר שלו ורק ניתוק פיזי מהחשמל עוזר בכל מקרה אני צריך המלצה למודם שיחזיק את כל הסיפור כאן, בעיקרון מחליף לאלקטל הנאמן רק תגידו דגם ואני אשיג אותו כבר, אבא ש…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Orreu65,

שלום, האם אני יכול לחבר ראוטר של TP-LINK WR841N למודם NETGEAR VVG 2000 אלחוטית בלי הכבל שמחבר בין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by dids22,

תראו סרקתי לתורגננים בעזרת Spybot - Search & Destroy ו Ad-Aware SE Personal (שניהם מעודכנים) והם לא מצאו יש לי פירוואל של קספרסקי והוא אמור לחסום את כל התוכנות להגיע לאינטרנט חוץ ממספר תוכנות כמו Firefox וכד' גם עשיתי סריקה בעזרת hijackthis והוא לא מצא משהו אבל יש שם משהו שהוא כתוב עליו Unknown וזה הקובץ C:\WINDOWS\System32\wbem\unsecapp.exe נראה לכם שזה תורגן או משהו כזה?שאני ימחק אותו? ועדין עם כל זה מופיעה לי משהו ב netstat אני יעלה תמונה של זה מה נראה לכם הדבר הזה? [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by wild_3d_raptor,

אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. ערב טוב. יש לי בבית כמה מחשבים שמחוברים דרך הראוטר שלי- הייתי מעוניין לדעת אם הם מחוברים לרשת כי אני נוהג לכבות את הראוטר מדי פעם ולפעמים אני מנתק אותם וזה גורם לקצת עצבים מבני המשפחה ;D וכל פעם לרדת ולבדוק מי מחובר ואז לכבות זה די מעצבן. אז איפה אפשר לראות מי מחובר אליי? אם אין אפשרות דרך הWINDOWS אז אולי יש תוכנה כלשהי שעושה את זה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום, בעקבות קניית מחשבים ניידים אני מעוניין להחליף את הרשת הביתית לרשת אלחוטית. הבית הוא שתי קומות ,ששלושה מחשבים נייחים נמצאים בקומה השניה, ושני הניידים יהיו בשימוש בקומה הראשונה. בנוסף החיבור אינטרנט של הכבלים נמצא בחדר ממ"ד בקומה השנייה, וממה שקראתי הממ"ד יצור בעיות קליטה בראוטר רגיל וצריך דגם אחר. על מה אתם ממליצים? והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות לנייחים או שכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by kobi cohen,

יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. שניתן למצוא בארץ

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים