עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by er0101,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם. בחדר מסויים יש לי קליטה של 20 רשתות אלחוטיות. אולי בגלל אותו עניין, השיחות הסלולריות מתנתקות ולפעמים לא שומעים טוב. הגלישה נפסקת ברשת אלחוטית מוצפנת בקליטה מקסימלית. באותו רגע אין פינגים לאינטרנט ולנתב. אותו דבר עם רשת ללא הצפנה בקליטה מקסימלית. הנתב עבד תקין בבית אחר. הרשתות בתקן N. הכרטיס האלחוטי הוא כרטיס בעוצמה 1000mw. אשמח להצעות.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, ברצוני לחבר לHOTBOX שני נתבים, אחד אלחוטי ואחד חוטי וככה אני מבודד את הרשת הקווית הביתית שלי מהרשת האלחוטית, בעבר הוט אפשרו לקבל עד 3 כתובות IP חיצוניות בו זמנית מהמודם, האם זה המצב כיום? בתודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי תיבה של מיילים בבזק ואני רוצה שהיא תעבור מכבסה של דואר זבל ליפני שהיא מגיעה אלי למחשב בהאוטלוק..יש אפשרות לכבס אותה בGMAIL? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. 120 מ"ר כאשר רוצים נקודה בכל חדר דירה מקבלן ארון תקשורת בכניסה לבית תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by barha,

בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. היום התקינו לי את הUFI 16MB עם מודם של מוטורולה. מבחינת חייגן אני מתחבר בסדר גמור, המהירויות גם לא נראות לי משהו והפינגים גם נראים קצת גבוהים אבל זה בהמשך. הבעיה היותר חמורה היא שאני לא מצליח בשום אופן להגדיר את הראוטר EDIMAX 6204WG לעבוד עם המודם של הוט ניסיתי כשעה עם התמיכה של 014, ניסינו אינספור HOSTS לחלקם הוא לא הצליח להתחבר ולחלק התחבר אבל הוריד ב2-3KB לשניה (!!!). אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, כרגע אני בחייגן, רציתי גם לדעת אם הפינגים הם נורמליים. אני יודע שהראוטר שלי מעולה ועובד טוב (בניגוד למה שהמוקדן רמז) כי הוא עובד מעולה כבר שנתיים ללא אף תקלה! לYNET אני מקבל בממוצע 15MS. GOOGLE.COM פינג 102MS וYOUTUBE פינג 95MS האם זה נורמלי? כמו כן בבדיקה מ014 הורדת קובץ של…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. החלפתי ראוטר לarcher c9 ומאז כל מחשב שמחובר לתשתית ספציפית (כבל שעובר מהחדר לסלון) לא מקבל כתובת בDHCP. בהגדרת IP ידני הכל עובד חוץ מזה שאי אפשר לגשת למחשב ע"י השם אלא רק ע"י IP. מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

יש לי מודם אמביט של הכבלים, ויש לו 4 יציאות: CABLE\TV(מחבר את המודם לאינטרנט כבלים), POWER(חשמל) ENET(שמחובר בכבל רשת לכרטיס רשת) וUSB. השאלה שלי היא, האם ניתן במקום להוסיף למחשב הנוכחי כרטיס רשת על-מנת הפיכתו למחשב LAN שיספק אינטרנט למחשב אחר, לחבר את המחשב השני עם כבל USB כלשהי לתוך הכרטיס רשת\חיבור USB. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. היי, אני מעניין באחסון חיצוני על גבי הרשת שישמש אותי ככונן קשיח עבור הקבצים שלי. הכל במקום אחד עבור כל המחשבים בבית וגם אלו שמחוץ לבית כדי שיהיה נוח לשליפה ולגיבוי. קיבלתי לא מעט תשובות מחברת synology ואני מבין שהם לא פחות ממבולים בתחום. אפילו זכיתי להצעות מחיר מעולות כך שכל NAS אחר פשוט ירד מהפרק. אך מסתבר שההבדל בין הדגמים שקיבלתי (העונים לתקציב) מסתכמים במעבד ובכמות זיכרון RAM. כששאלתי אותם מה ההבדל בפועל התשובה היתה: מכאן עולה התהייה כיצד כוח עיבוד או זיכרון ראם בעצם משפיע על ביצועי הכתיבה והקריאה? כלומר, אם עכשיו אני רוצה לערוך סרט אז אני מניח שזמני הטעינה של חומרי הגלם אל מטמון המחשב יתארכו וזאת …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Royh,

שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ccc,

קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני כרגע מחפש פתרון אפשרי לאחסון קבצים ברשת. השימושים שלי הם הורדה וצפייה בסטרימר וגישה לקבצים ממחשבים\מכשירים אחרים ברשת.ראיתי שאפשר לקחת מחשב ישן ולהתקין FREENAS אבל העניין שמחשב ישן צורך המון חשמל. אני מחפש פתרון שיתן מענה לצריכת חשמל נמוכה ביותר ועם היעילות הגבוהה ביותר (ביצועים,נוחות). ראיתי NAS ים למינהם וגם ארד דיסקים עם חיבור LAN כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJEF2971F אבל בארד דיסק אין לו ממשק שאפשר להוריד דרכו בלי להפעיל את המחשב דלוק,ולגבי הNAS אני לא יודע מה לבחור איזה טוב ויתן גם ביצועים מקסימאלים עם אופציה למספר ארד דיסקים במחיר של עד 1000 ש''ח אבקש את עצות החברים פה שיש להם NAS או פתרונות אחרים שעונים לדירישותיי

14. היה לי נתב wrt610n v2 תקין עם ddwrt ללא בעיות מיוחדות. רציתי להתנסות עם openwrt אז ביצעתי פלאש. משלב זה אני חווה בעיה של איבוד תקשורת עם הנתב אחת לכמה שעות ונדרש לעשות power cycle כדי לקבל ממנו תגובה. אין הקצאת IP בשלב זה, אין אינטרנט או תגובה לפינג גם אם אני מגדיר IP סטטי, וזה לא חוזר מעצמו לאחר פרק זמן מסויים. כל נורות הנתב נשארות דלוקות במצב רגיל ללא שינוי במצבן. איבוד הגישה נבדק ואומת במס' מחשבים ברשת. מאז כבר ניסתי להחזיר לקושחה המקורית וגם לחזור ל-DDWRT (קובץ שנוסה בעבר בהצלחה) אבל הבעיה נהייתה persistent בכל האימג'ים. לאחר כל החלפת קושחה אני עושה 30-30-30 hard reset (גם בלי הבעיה חוזרת) בשביל לנקות את ה- NVRAM. אני משאיר בהגדרות ברירת מחדל בלי להעלות קבצי גי…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום: אני בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה. יש לי לעיתים קרובות בעיות עם יוטיוב ובגלישה באתרים שונים. קודם למשל, לקח לי שעות להכנס לגוגל ולאתרים בכלל, וברגע שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי, הבעייה הסתדרה. בדיקת מהירות התשתית שלי תקינה: לעומת זאת בבדיקות מהירות חיבור דרך http://www.bandwidthplace.com (בוצעו דרך IE11 כי פיירפוקס 47.0.1 קורס לאחר ביצוע הבדיקות): ממה הבעייה יכולה לנבוע (הנציג של בזק בינלאומי אמר שהכל תקין אצלי, והוא גם אמר שאם היו בעיות בשרתים שלהם, היו להם הרבה מאוד תלונות והוא טען שלא כך הדבר)?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by r3vive,

מהו אורך כבל רשת מקסימלי ברשת קווית מבלי שיהיו עוצמות חלשות ובעיות. אני פשוט מעוניין לצרף מחשב נוסף לרשת הביתית ומחישוב שעשיתי אני אצטרך כבל רשת של 30 מטר בערך

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם מזה כשנה אני עובד עם ראוטר של LINKSYS דגם WRT54G2 בתקן G עד לפני יומיים הכול היה תקין וגלשתי יפה בחבילת 5 מגה שיש לי -הוט + ניטויזין. ופתאום התחילה איטיות נוראית בגלישה , לפי אתרי בדיקה כמו SPEEDTEST.NET אני מקבל לעיתים 1 מיגה לפעמיים 2 מיגה לא הבנתי מה קורה !!!!! בבדיקה מול הוט ונטויזן שאמרו לי לנתק את הראוטר ולגלוש ישירות עם מודם תומסון שיש לי הבעיה נפתרה כרגע אני עובד ללא הראוטר ונראה תקין. שאלתי , האם יכול להיות שראוטר נדפק ואז הוא מגמגם ????? יש דבר כזה שראוטר עובד אבל מאט גלישה ??? למרות ששיחזרתי הגדרות יצרן ועידכנתי קושחה אחרונה , לא עזר . יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות , לפני שאני רץ לרכוש רואטר חדש תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by malcolmx9,

קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by saar2,

קנית לוחץ , כבל וקונקטור ל-rj45 מסוכך . אני רוצה ליצור כבל רשת בין המחשב לSWITCH , לפי איזה סדר לחבר אותם ? וכיצד אני מחבר אותם ?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by X7-007,

תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שניתן למצוא בארץ

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by deluxe,

אני מעוניין ליצור רשת קווית בבית. חשבתי על CAT6. יש אפשרות להעביר את הכבלים דרך תעלות של חוטי הטלפון? השילוב הזה עלול לגרום לרעשים או לתקלות? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by wow,

איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים