רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם אני יכול לחבר ראוטר של TP-LINK WR841N למודם NETGEAR VVG 2000 אלחוטית בלי הכבל שמחבר בין שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש פתרון אפשרי לאחסון קבצים ברשת. השימושים שלי הם הורדה וצפייה בסטרימר וגישה לקבצים ממחשבים\מכשירים אחרים ברשת.ראיתי שאפשר לקחת מחשב ישן ולהתקין FREENAS אבל העניין שמחשב ישן צורך המון חשמל. אני מחפש פתרון שיתן מענה לצריכת חשמל נמוכה ביותר ועם היעילות הגבוהה ביותר (ביצועים,נוחות). ראיתי NAS ים למינהם וגם ארד דיסקים עם חיבור LAN כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJEF2971F אבל בארד דיסק אין לו ממשק שאפשר להוריד דרכו בלי להפעיל את המחשב דלוק,ולגבי הNAS אני לא יודע מה לבחור איזה טוב ויתן גם ביצועים מקסימאלים עם אופציה למספר ארד דיסקים במחיר של עד 1000 ש''ח אבקש את עצות החברים פה שיש להם NAS או פתרונות אחרים שעונים לדירישותיי
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משום מה לאחרונה הראוטר פשוט מאבד את הרשת האלחוטית. בהגדרות רשום שהכל בסדר אבל אי אפשר להתחבר עם כלום. המחשב שמחובר חוטית ממשיך לעבוד כרגיל. Firmware:
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר מקום בו אוכל לקנות כרטיסי רשת עם 4 פורטים (קרי 4 NICS בכרטיס PCI אחד ) ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שניתן למצוא בארץ
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
120 מ"ר כאשר רוצים נקודה בכל חדר דירה מקבלן ארון תקשורת בכניסה לבית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, השבוע הציעו לי מחברת האינטרנט 12 מגה חינם לשנה הסכמתי והם חיברו. אני משתמש במודם SB4200 של מוטורולה ומחבר אליו שני מחשבים אחד בUSB ואחד ב-LAN. עשיתי בדיקה של המהירות בעזרת האתר speedtest.net במחשב עם הLAN זה הראה לי 12 מגה אינטרנט ובמחשב עם הUSB זה נשאר לי על 5 מגה (לפני שקיבלתי את ה-12 מגה היה לי 5 מגה) עכשיו השאלה שלי היא למה במחשב עם הUSB זה לא 12 מגה? למה זה נשאר על 5? ניסיתי לבדוק מה ההגבלה של ההעברת נתונים בUSB ולא מצאתי... אז אתם בערך המוצא האחרון שלי ובטוח שמבינים יותר טוב ממני אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהי הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום: אני בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה. יש לי לעיתים קרובות בעיות עם יוטיוב ובגלישה באתרים שונים. קודם למשל, לקח לי שעות להכנס לגוגל ולאתרים בכלל, וברגע שהתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי, הבעייה הסתדרה. בדיקת מהירות התשתית שלי תקינה: לעומת זאת בבדיקות מהירות חיבור דרך http://www.bandwidthplace.com (בוצעו דרך IE11 כי פיירפוקס 47.0.1 קורס לאחר ביצוע הבדיקות): ממה הבעייה יכולה לנבוע (הנציג של בזק בינלאומי אמר שהכל תקין אצלי, והוא גם אמר שאם היו בעיות בשרתים שלהם, היו להם הרבה מאוד תלונות והוא טען שלא כך הדבר)?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ברשת קווית של 1Gb/s, כשכל הכבלים הם מסוג Cat.6 מסוכך (FTP). 1. מה ההבדל בין סיכוך האלומיניום העוטף, לתיל המתכת המשמש להארקה? 2. כשמחבר ה-RJ45 בציוד קצה (נתב או כרטיס רשת למשל) אינו מכיל את הכיסוי המתכתי, האם הוא לא תומך בסיכוך/הארקה/בשניהם? 3. מה ניתן לעשות במקרה שתואר לעיל אם לא מעוניינים להחליף את הציוד המדובר אך מעוניינים בסיכוך/הארקה? אני חושב שניתן להוסיף סוויטצ' של 1Gb/s ועם כיסויי המתכת במחברים, בדיוק לפני הציוד המדובר.. אבל אני מקווה שישנה דרך פשוטה/הגיונית יותר.. כל עזרה תתקבל בשמחה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. כיום,הדירה שלי מרושתת בצורה כזאת שהקו טלפון הראשי שלי מגיע למזנון בסלון ומשם יוצאים ארבעה כבלים של טלפון לארבעה חדרים בדירה.כל ארבעת הקווים בעצם מחוברים יחדיו ומשורשרים עם הקו טלפון הראשי שמגיע מהארון תקשורת למזנון. בנוסף,הראוטר שלי נמצא במזנון והוא מוזן מקו הטלפון של בזק בשיטת ADSL ומהראוטר יוצאים ארבעה קווים של רשת לארבע נקודות בחדרי הבית. אני מחובר לתשתית של בזק ספק אקספון ולטלפון נייח של בזק. כבלים של יס. אני מעוניין לעבור לטריפל של בזק בינלאומי כי הוא באמת יותר משתלם ואז בעצם להתנתק מהקו הנייח של בזק,אך הבנתי שהם נותנים בטריפל קו טלפון אחד נייח שעובד על האינטרנט והנקודה של קו הטלפון חייבת להיות איפה שהראוטר של בזק בי…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגעתי היום הביתה, ישר העיפו אותי מהבית עם הילדה וכשחזרתי קילחתי אותה והשכבתי אותה לישון...ואז היה לי זמן לשחק במחשב התחלתי את infantry כרגיל ואני מקבל פינגים של 1000-900 (רגיל זה230-260 )עשיתי speed test וקיבלתי משהו בסביבות ה250 kb לפתח תקווה עם פינג מעל 600 כרגע זה משהו כמו 1000. לא יודע מה קרה חשבתי שכולם ב014 פתחו את הברז עד הסוף אז התקשרתי לשם. אחרי בדיקות מרובות קיבלתי כל מני סטטיסטיקות גרועות של 0.4/96 במקום 2.5/250 אז הוא העביר אותי לבזק (ספק התשתית). כנראה שנפלתי על מישהו חדש שם כי הוא פשוט ניסה לנפנף אותי אמר "האתר לא עובד כמו שצריך תתקשר ביום ראשון" אמרתי לו "זה המון זמן" אז הוא אמר "אבל יש לך עדיין אינטרנט" : pissed: . הוא אמר לי שהspeed test שעשיתי באתר …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR541G בגלל שבסביבה שלי ישנם מספר רב של רשתותו רציתי לסנן לנתב רק את כתובות ה MAC של הכ' רשת שלי. שאני נכנס להגדרות של הנתב אז יש לי את האפשות של MAC Filtering בשני מקומות (צירפתי תמונות) השאלה שלי האם האפשורת של MAC Filtering תחת WIRELESS זה סינון כתובות רק לחיבורים אלחוטיים והשני זה לחיבורים קווים? אז אם אני רוצה לסנן את הכתובות איפה אני אכניס את ה MAC שלהם? שאלה שניה מהי האפשרו תהזו ..Address Reservation תחת הלשונית של DHCP ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם חייב את שנם לרשת או מה יותר טוב לרשת בין שני מחשבים hub או ראוטר תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את האמיול הוא מכביד לי על האינטרנט.אם האמיול פתוח פשוט לגלוש זה סיוט.אני צריך מידע או תוכנה .שאני יוכל גם לגלוש כמו בנאדם .וגם להפעיל את האמיול.{אין לי בעיה שהאמיול יכביד על המחשב יש לי הרבה זיכרון אני צריך שהוא לא יכביד על הגלישה}
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחברים. לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה. הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi. אז 2 שאלות: האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות. האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה? תודה ובוקר טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ב-EMULE וברשותי ADSL במהירות של 1.5 MB ואני לא מצליח להוריד יותר מ-18K אני לא מבין את הבעיה. צריך עזרה דחוף....תתקבל כל הצעה !!!! תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-