רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 הבעיה שלי היא הביוס לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי !אז אין לי אינטרנט בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לפתור את זה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי SpeedTouch Pro "משודרג" ואני מת לדעת איך אני יכול לפתוח סרברים ולקבל קבצים באייסיקיו וכדומה... אז בבקשה תסבירו לי במפורש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1896048 אני צריך כבל של USB שיתחבר מערוץ אחד של הרכזת אל המחשב כדי שהרכזת תפעל? כי נכתב של צריך צריך ספק כוח... נ.ב. מה דעתכם על המוצר? מבחינת עלות\תועלת? במחשב שלי יש רק שני חיבורים של USB 1.1 ואני צריך להרחיב את זה..
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'. השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים? אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה האם אתה מקבל הרבה ניתוקים? האם אתה מקבל clean 100 וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap תודה תומאס
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת LAN עם ראוטר של EDIMAX המחברת בין שני מחשבים: הראשון, מחשב שולחני רגיל שמחובר עם כבל לראוטר. השני, לפטופ המחובר עם WIFI (הרשת האלחוטית מוגנת על ידי סינון MAC-ים). אני מנסה לגשת ממחשב אחד למחשב השני (וזה לא משנה מי האחד ומי השני במקרה הזה) ואני לא מצליח אפילו להעביר פינגים בינהם או להתחבר עם NET-BIOS. כשאני עושה פינג מהלפטופ למחשב השולחני, אני מקבל הודעות של SYN_SENT ב-netstat ובכלים של בקרת רשת שהורדתי מהאינטרנט, אני רואה שנכנסת תקשורת מהמחשב השני אבל לא נוצר קשר בפועל. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פיירוול עליהם אבל חוץ מזה של מיקרוסופט (ויכול להיות סקיור-קליינט של Checkpoint), לא מצאתי כלום. כששני ה-FW מכובים, אני עדיין לא מצליח ליצור שום קשר בין המחשבים.…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שער המניה של בזק קפץ אתמול ב-7.5%, תוך שהחברה מעדכנת את תעריפי השיחות והגלישה. מה בדיוק קורה שם? כל הפרטים - http://www.netcheif.com/blog/?p=2188
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! אני מחפש פתרון של ראוטר כלשהו שיאפשר לי ליצור רשת אלחוטית (כמו במסעדה למשל) עם סיסמה, כולל הגבלת רוחב פס לכל משתמש (הורדה והעלאה). המשתמשים יהיו אקראיים, בעיקר סלולאריים. האם יש דבר כזה? או שצריך ללכת על פתרונות יקרים כמו כל מיני קונטרולרים ושאר מפלצות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-