רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש למשפחה שלי שתי דירות, קומה מעל קומה. אני גר בקומה התחתונה, והרשת הביתית פרוסה בקומה העליונה. אני מעוניין לפרוס את הרשת גם אצלי בדירה (ובאיכות טובה). המצב כיום נראה כך: בדירה העליונה יש את המחשב הראשי (נייח), אליו מחובר פיזית SmartBox של חברת אורנג', מחובר לקו טלפון לאינטרנט במהירות של 10 מגה. ה-SmartBox משמש כנתב אלחוטי עבור הדירה העליונה, שבה יש עוד לפטופ, IPad ושני אייפונים שמשתמשים באינטרנט. אצלי בדירה יש כרגע לפטופ, שמשמש כסטרימר לטלוויזיה וצריך חיבור פיזי לרשת בשביל להזרים קבצי HD מהמחשב הראשי (שנמצא בדירה למעלה), בנוסף, אייפון ואייפוד שצריכים WiFi. יש לי אפשרות להעביר כבל רשת בין הדירות (טוב ללפטופ, לא עונה על צרכי ה-WiFi), בנוסף יש ברשותי שני נתבים אלחוטיי…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מתכוון לשדרג ל40 מגה מה15 שאיתם אני עכשיו. שוקל האם להשכיר את המודם מבזק (10 ש''ח לחודש) או לקנות בעצמי (כנראה את ה-TP-Link TD-W9970). מבחינת מחיר, עלות הראוטר הוא 350 ש''ח. כלומר, העלות שלו מחזירה את עצמה תוך 3 שנים. ביחס הזה נשמע לי לא כל כך רע הדיל עם ההשכרה (התיקון והאחריות עוברת לבזק בעצם במצב הזה). השאלה, איך המודמי-ראוטרים שבזק מספקת? (והאם בכלל השיקול שלי נכון) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מודם לאינטרנט מהיר עדיף, דרך כרטיס רשת או דרך ה-usb ? האם יש הבדלים במהירות כרטיס רשת לעומת usb ? אשמח אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מדבר על המוצר מכניס את האינטרנט לחשמל ומאפשר להוציא משקע אחר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 קומות בבית ואני נמצא במרתף ואני מתחבר לראוטר שנמצא בקומה מעליי ויש לי כרטיס בתקן G וגם הראוטר בתקןG הכרטיס שלי ממש על הסף של להתחבר אל הרשת לפעמים הוא מחבר ל3 דקות ומתנתק כי האות לא חזק מספיק,בשאר הבית יש קליטה פחות או יותר. איזה כרטיס או פתרון טוב הייתם ממליצים לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אתמול היתקנו אצלי רשת אל חוטתית ברשותי Level One WBR-3407A 1W4L Wireless AP ADSL Router עכשיו אני משתמש בתוכנות כמו MIRC FLASHFXP ואני לא מצליח להשתמש בפורט 113...ניסתי לפתוח את הפורט אבל אני מקבל שגיאה שהפורט הזה כבר משומש על ידי משהו אחר רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לפתוח את הפורט המסוים הזה או לבדוק איזה תהליך משתמש בפורט הזה... אני ממש ממש נואש....תודה רבה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה פורט נפתח לי? נניח כמו שברדמין זה 4899... והאם אני חייב סיסמא בשביל התוכנה או שאני יכול להאיר בלי סיסמא ואז כל מי שרוצה יכול להכנס לי למחשב?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, נמצא בנסיעה בחו"ל. רציתי לקנות עכשיו את הנתב המומלץ בחנות אלקטרוניקה מקומית. 99 יורו. ראיתי שהדגם הוא DE בסוף. איך לדעת שעדיין מדובר בנתב שניתן יהיה לעבוד גם בארץ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום כרגע אני מחובר לבזק בתור תשתית ובזבל בתור ספק ויש לי פינגים של 20-25 ולפי מה שהבנתי מחברים שלי יש להם פינג 5-10 הבנתי בזק עשו עדכון קושחה והוסיפו interleaver שזה בעצם מה שעושה את זה אני משתמש בראוטר של dlink-2760u ובdownstream delay מופיעה לי 8 אני מחובר על תשתית adsl מישהוא אולי ניתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה ? תודה לעוזרים !1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הסדר גודל הכללי של הפגיעה הרוחב הפס בהעברת המידע דרך רשת החשמל. אני יודע שזה משתנה, אבל אני שואל לגבי קנה מידה כללי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש להם את אותה כמות זיכרון פנימי ? יש להם את אותו מעבד ? האם ל WRT54GL יש את אותם עדכונים כמו של ה WRT54G גרסה 4 ? אני רוצה לקנות את ה WRT54GL ואני לא יודע אם הוא טוב כמו ה WRT54G גרסה 4 ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, השרת שלי באימיול של ED2K לא מתחבר חשבתי אולי דרך התוית של העדפות>שרת -להכניס אולי ברשימה שרתים חדשים מישהו יודע מאיפה אני מכניסה לפנקס שנפתח שם משהו? או דרך אחרת לפתור את התחברות השרת כי אחרת האימיול פשוט לא מוריד לי כלום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מבזק נתב חדש D-Link DSL-2650U. חיברתי וקינפגתי אותו. הכל טוב ויפה. רק לפתה ראיתי שבנוסב ל- Local Area Connection מופיה אצלי Internet Connection נוספת מסוג Internet Gateway שהיא גם מחוברת. מה זה אמור להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-