רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הוא תומך ב10 מגה? האם למישהוא יש ויודע אם הוא אמין? או שכרגע ה AZTECH 600E הוא בין האמינים? אשמח לדעות בבקשה אם לא קשה מידי ועוד שאלה מה הMTU המומלץ? 1492? 1500? זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מתוסכל איזה חודשים. לאחרים בבית אין אינטרנט. המחשב שלי מחובר ככה. מודם---> כרטיס רשת אחד ---> עובר לכרטיס רשת שני ---> יוצא להאב ---> האב מוסר אינטרנט לשני מחשבים ע"י כבלים. עכשיו עברתי על כל המדריכים באינטרנט ואני פשוט לא מוצא פתרון. אני לא יודע מה לעשות עם האייפי בכל מחשב ולא יודע את המספרים. יעני ניסתי כבר הרבה פתרונות וזה עדין לא עובד לי . תראו: בחיבורים של האינטרנט שלי יש את הADSL שזה החייגן. ויש עוד שתי כרטיסי רשת שאלו הם Local Area Conncetion ו Local Area Connection 2. הכרטיס הראשון, מחבר אותי ישירות לאינטרנט. והכרטיס השני יוצא להאב ומשם למחשב האחרים. עכשיו יש מצב שאתם עוזרים לי ? ותראו יש לי עוד משהו מוזר שמצאתי בזמן שקראתי מדריך מסוים איך לס…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מנוי של הספקית "אורנג'" למעלה כחודש ימים , שמתי לב שהחל משעה 21:00 הטורנטים לא עוברים ולא מגיעים ל1.2MB .. אני מקבל הורדה של 350KB אני התחברתי ל10M באורנג' .. מה שקורה זה לאחר השעה 21:00 משהו בסביבות השעה 00:00 , ההורדות יורדות מהר ומגיעות למקס' . האם גם את חשים בכך? מסתבר לי שאורנג' גם כן פועלת מאחורי הקלעים. אשמח לקבל תגובות , תשובות . נ.ב - ואני חשבתי לי שאורנג' לא מגבילה + לא חוסמת . מסתבר שכל הספקיות היום חוסמות חד וחלק..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN NETWORKS 600EW. אני מנסה להגדיר את הרשת האלחוטית שלו כדי לגלוש דרך הסמארטפון החדש שקניתי - HTC DESIRE HD נכנסתי להגדרות הנתב בדפדפן והגדתי סיסמת WEP עבור החיבור האלחוטי ואיפסתי לסיום באמצעות Restart Access Point הסמארטפון אכן מזהה את החיבור האלחוטי עם אות מלא כמוגן באמצעות WEP. כאשר אני מכניס את הסיסמא שהגדרתי בדפדפן, הוא מנסה להתחבר ואז מתנתק מיד. 1) כאשר אני מזין את הסיסמא בסמארטפון, אני מזין בHEX או בASCII? אם בHEX - עם רווחים בין כל 2 תווים או בלי? למשל: נניח והזנתי סיסמת HEX כזו בדפדפן: 72 6A 6A 62 37 בASCII היא מתורגמת למחרוזת הבאה: rjjb7 מה עליי להזין כאשר הסמארטפון מבקש ממני כסיסמא? הערה: ניסיתי גם את הHEX גם את הASCII ואת שניהם הסמארטפון לא קיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, בדירתי 2 קומות. בקומה התחתונה מודם סימנס SL2-141 מחובר לאינטרנט, והאות שמתקבל בקומה השנייה חלש מאוד. אני מעוניין לחבר באופן חוטי ראוטר נוסף בקומה העליונה, ע"מ שישמש כ AP בשימוש אלחוטי. האם יש המלצה לדגם ספציפי? האם ישנו AP שאינו ראוטר? זקוק לעזרה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים. לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר). בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני. מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאבא שלי יש מחשב נייד, בעבודה המחשב הזה מחובר לרשת מקומית בעבודה. בבית יש לנו שתי מחשבים רגילים שמחוברים לאינטרנט וביניהם יש רשת ללא ראוטר (כבל רשת ביניהם) עכשיו אבא שלי הגיע הבייתה ורוצה לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד שלו. ניתקנו את הכבל רשת מהמחשב השני ברשת שיש לי בבית (לא המחשב שלי, שאליו מחובר המודם של ה ADSL) בקיצור החלפנו את המחשב בחדר של אחיות שלי במקום המחשב שלהן- המחשב הנייד. וזה לא עבד, אי אפשר להיכנס לאינטרנט דרך המחשב הנייד למה זה לא עובד? האם זה בגלל שהמחשב הנייד כבר מחובר לרשת בעבודה של אבא שלי, והכרטיס רשת של המחשב הנייד כבד "תפוס" וצריך לשנות לו את ההגדרות? או שזה צריך לעבוד? תעזרו לי בבקשה... תודה, טל
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חיפשתי מדריך בפורום אבל אני די חדש פה ולא מצאתי, אה אני מאוד אודה לכם אם תעזרו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כפי שהערכתי מספר פעמים בעבר (לדוגמא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=909 וכאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=929), מי שחשב שהפחתת דמי הקישוריות תקטין לו את חשבון הסלולר, שיחשוב פעם נוספת -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004531,00.html
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נתב חוטי טוב שמשלב בתוכו את האפשרויות הבאות: *נתב בסיסי - 4 יציאות לפחות *פיירוול - האבטחה היא גורם מאוד חשוב, ואם יש תוספות מיוחדות לאבטחה אני מעדיף לקבל אותן ולשלם יותר *יציאה למדפסת * כמה שיותר אפשרויות לכוונון * מודם פנימי כדי שאני אוכל להתחבר ל-ADSL המחיר - עד 600 שקלים ויש מצב שאני אוסיף אם הנתביהיה שווה את זה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... אני וכמה מחברי הטובים חולים על Age of empires 2 expansion והיינו משחקים בזה פעם למוות. עכשיו אנחנו מנסים לחזור :-) ZONE של מיקרוסופט נסגר כבר מזמן ואין את כל החדרים ברשת של המשחק שם אבל עדיין יש קהילה בGAMESPY... הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לשום IP של משחק שאני מקבל... אחרי כל IP שאני מכניס אני פשוט רואה שורה ריקה, כאילו לא הכנסתי שום כתובת. המחשב חדש אבל גם על המחשב הקודם הייתה בעיה דומה... אני עובד על XP Pro 64, הRouter הוא ROTAL RTA 1025W, הIP שלי היא הראשונה מהרשת בבית, מוגדרת ידנית, בהגדרות הROUTER פתחתי את כל הפורטים שצריך (בהגדרות המובנות יש גם אפשרות בתוך הROUTER לAGE OF EMPIRES 2) וגם פתחתי ידנית לפי PORTFORWARD.com בלי להסתבך יותר מדי.…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית מוצפנת והיא מתנתקת המון פעמים ואז אני מתחבר לרשת אחרת..של השכנים כנראה,איך ניתן לאבחן ולפתור את הבעיה? הראוטר הוא tipi link והמחשב macbook pro retina
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם ראוטר מבזק והקליטה בבית לא משהו, היום הצטרפתי ל018 והעלתי את המהירות ל100 מגה כדאי לי לקנות מודם ראוטר חזק יותר ממה שהחברה נותנת כדי לשפר מהירות בWIFI? אולי הדגם הזה? http://fre.co.il/items/1310858 או אולי להשתמש במתאם על חשמל כדוגמת זה? https://www.amazon.de/TP-Link-TL-WPA4530-KIT-Netzwerkadapter-Kompatibel/dp/B018I31HO8/?amazontag&tag=glouds05-21 מדובר בבית גדול 140 מטר עם קירות בטון בתוך הבית ומרפסת גדולה שגם שם משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לחבר לו 3 מצלמות IP 2 מצלמות חיברתי בלי בעיה כי זה היה על אותו הרשת, המצלמה השלישית רחוקה ולא מקבלת אות מהרואטר אז חיברתי לה AP אבל היא לא מופיע בחיפוש הפנימי כמו שאר המצלמות. מה יכולה להיות הסיבה? אולי הAP מביא כתובת איפי פנימית שונה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים מסוג dlink 2650u ניסיתי להפוך אחד מהם לAP. בגדול כששניהם ללא הצפנה הכל עובד. הבעיה היא כשאני שם באחד מהם הצפנה או שאני שם אותה הצפנה בשניהם הAP לא עובד (אי אפשר לגלוש דרכו). יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני דיי נואש ואני מבקש עזרה. חבר שלי שיחק לי בטבלאות ניתוב של הראוטר (מודם שהפכתי לראוטר לפני מספר שנים) של אלקטל ומאז אני לא מצליח להתחבר לאנטרנט. מישהו יודע מה עליי לעשות? איזה ניתובים עליי להוסיף\להוריד או אוליי לרסט את המודם? אני ממש חסר אונים, צרפתי תמונה של הניתובים הקיימים, תודה לכל העונים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-