רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע אני גולש דרך מודם Terayon tj 715 דרך USB (ללא כרטיס רשת) ומהירות הגלישה מאוד קטנה ההורדה לא מגיעה מעל 4kb הכניסות לאתרים ארוכות בין כ 5-7 דקות וזה מעצבן. גיליתי שאני כאילו גולש דרך קו טלפון ללא ה VPN ואני לא יכול ליצור חיבור VPN (האפשרות מבוטלת) ואני לא יודע איך להתקין את זה. מישהו אולי יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
I noticed that I had lags in online games such as Battlefield every couple of minutes that I can't move etc, and then everything is back to normal.So I did a few checks and I found out that it's not just the game, it's in the entire internet connection that just freezes every 7 minutes (I measured that with a stopwatch).I tried downloading a big file while looking at the speed with some internet speed meter,to make sure the download is at top speed the entire time.and the graph (in the picture) shows that the drops are constant in timing and length.(Top speed for my connection is 200KB)http://dl.dropbox.com/u/8185732/network%20problem.pngAnyone knows how to fix this? (my …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק שהוא גם מודם, ובנוסף יש לי ראוטר של אדימקס שלא כולל מודם. האם יש דרך לחבר את הראוטר של אדימקס לזה של בזק, ושהראוטר של בזק יתפקד רק כמודם? ואיפה אפשר לרכוש מודם ADSL? חיפשתי בכל מיני חנויות באינטרנט ולא מצאתי.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מגיע לי ראוטר אלחוטי מבזק, איזה מבין שניהם עדיף? 2. אצל מי מבין שניהם הקליטה טובה יותר? 3. אני מחובר ב5Mb, מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל דרכם את הראוטר של D-LINK בתקן N שהם מחלקים רק למי שיש לו 10Mb ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ובכן שלחתי מכתב לחברת Netvision בנוגע לת'רד הזה והרי לכם תגובותם: "יהודה היקר, חייגן ה-VPN מיועד לאפשר חיבור מאובטח ומתקדם יותר לאינטרנט. השימוש בחייגן מאפשר אימות שם משתמש וסיסמא לפני כל התחברות, ולפיכך מאפשר גישה ישירה לאינטרנט ללא צורך במעבר באתר מיוחד. חייגן ה-VPN מיועד ללקוחות הכבלים בכל החברות. השימוש בחייגן איננו אמור להאט את קצב העברת הנתונים או לגרום להתנתקויות. כככל, חברת נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הפרטיים חיבור למחשב יחיד המחובר למודם ועל אף שאיננה אוסרת על חיבור רשת מקומית, אין נטוויז'ן ממליצה על כך. ואיננה מספקת תמיכה טכנית מעבר לחיבור המחשב המחובר ישירות למודם עצמו. לקוחות המעוניינים בתמיכה ברשת מקומית יכולים להפוך את חשבונם לחשבון עסקי. לקוחות עסקיים נהני…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר שאני מעוניין להוסיף להוטבוקס. במצב רגיל חיבור של הראוטר כבר יביא להפעלה תקינה... הבעיה היא שזה לא קורה. אני מקבל Limited access כנראה כתוצאה מחוסר שחרור IP לראוטר. קווית הכל עובד מההוטבוקס למחשב. בעיה יותר גדולה היא שמילא הייתי יכול להכנס להגדרות ההוטבוקס ולשנות דברים אבל זה כל מה שאני רואה: http://i.imgur.com/ViNWOAv.png פשוט נטול אפשרויות. מה אני מפספס כאן?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לקנות ראוטר כדי לחבר את האקס בוקס שאני קונה למטרת משחקי און ליין יש לי מודם תומפסון של הוט וספק של 013 , אני לא מבין בראוטרים אז רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיה היא כזו , בביתי יש יחידת דיור . עד עכשיו הכל היה טוב ויפה (בינתיים אף דייר לא רצה אינטרנט) אני כרגע עם כבלים 1.5MB שמחובר גם לאחותי עם כבל מוצלב . עכשיו הדייר פה רוצה אינטרנט ולהתחיל לקמבן לי פה דברים ככה... הוא אומר שכל מה שצריך בעצם זה לקמבן מודם של HOT (ויש לו חבר שמסוגל להביא לו) ולחבר לקיר ועם חייגן לקבל אינטרנט וזה יעבוד . יכול להיות ??? זה הגיוני בכלל ??? אחרת כולם היו עושים את זה במקום כמה מנויים של אינטרנט בבית (לדוגמת אנשים עם 3..4..5..מחשבים בבית שמשלמים על שני מנויים) השאלות שלי : 1) זה בכלל עובד ? כולה להביא עוד מודם לחבר לקיר , להתחבר עם חייגן... ויש אינטרנט ? 2)זה לא יתחיל עכשיו להשפיע על המהירות או על העומסים אצלי בבית עם האינטרנט ? (גם ככה כבר יש א…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בקרוב אני עובר לגור בדירה חדשה מהניילונים במתחם חדש. בדירה ישנו ארון תקשורת מרכזי אשר ממנו יוצאים חוטים לכל החדרים (ככל הזכור לי כבלי CAT 6 או 5), בכל חדר למעשה יש חיבור LAN כמו בראוטר. בנוסף בדירה ישנן מצלמות אבטחה והמכשיר (מצטער, אין לי מושג מה השם הרשמי של המחשב של המצלמות) מחובר ישירות לארון תקשורת, משם הוא צריך להיות מחובר לאינטרנט ולקבל IP קבוע. אני מנסה לחשוב על פריסה הגיונית בדירה ולמען האמת צריך ייעוץ ממישהו שמבין, הפוסט כנראה יהיה טיפה ארוך אבל כל מידע הוא רלוונטי. אציין גם שבבניין יש כבל אופטי עם בלעדיות לפרטנר, אבל כרגע הרבה מהדיירים, שאני מכיר, דיווחו לי שהאינטרנט של פרטנר עדיין לא יציב והם חווים ניתוקים, לכן אין לי…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש ציוד שיוכל לחבר מספר רב של מחשבים ביחד ללאן פרטי קטן (16 חיבורים אני צריך בערך) שאני מארגן. אני צריך להשתמש בהאב או בסוויטצ'? מה ההבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית כרגע (די גדול 3 מיני-קומות) 2 ראוטרים. היחיד שעובד הוא מה שקיבלתי מהוט - ה TP LINK תקן N (דגם TL-WR841N) הוא נמצא בערך במרכז הבית. עכשיו רוב הבית נמצא בקליטה. יש איזורים שהקליטה חלשה ממש (פס אחד) ויש איזורים שהקליטה כמובן חזקה. איכות הקליטה אצלי היא מאוד מאוד מאוד חשובה!!!!! חשבתי אולי על רכישת AP וכאלה אבל נראה לי שזה מיותר (תקנו אותי אם אני טועה) למה? בבית יש לי גם ראוטר של linksys - הוא בתקן G והוא מהישנים והנפוצים ביותר שהיו - דגם WRT54 משהו כזה חשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותו איכשהו כ"סלייב" כנקודת תקשורת כלשהיא שהוא יקבל תקשורת מהראוטר הראשי ויפיץ גם הוא תקשורת לבית. השאלה היא קודם כל אם זה אפשרי כשהוא נמצא בנק' אחרת בבית ואם זה אפשרי ברמה אלחו…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לפני שבוע התחברתי בדירה חדשה לאינטרנט 15 מב"ש של בזק וגם לקחתי ראוטר NETGEAR DGN2200 במסלול זיכוי. חיברתי את הנתב בחדר השינה לטלביזיה ולסטרימר באופן קווי, שניהם עובדים במלוא רוחב הפס. המחשב שלי יושב בממ"ד, שם יש קליטה חלשה וניתוקים, וכמו כן אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית רק 5 מב"ש. כמובן, אם אני מעביר את הנתב לממ"ד, יש לי במחשב מהירות הורדה מירבית 15 מב"ש, אבל אז אין לי קליטה בחדר השינה. שאלות: 1) האם יש נתב אלחוטי איכותי יותר, שחודר ממ"ד במידה כזאת שאני אקבל את מלוא רוחב הפס גם בממ"ד, עד 100 מב"ש שדרוג עתידי? 2) ראיתי שבזק מציעים גם מתאמים לחיבור קווי דרך שקעי החשמל או דרך שקעי הטלפון. לפי הרשום אצלם, החיבור דרך חשמל נותן עד 14 מב"ש ולכן לא מתאים לי. אם כן, רציתי ל…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז השרשור האחרון שפתחתי לא יצא לי לדבר עם בזק עקב חוסר זמן. עוד כמה ימים נגמרת לי החבילה אז רציתי לשאול שאלה: אחרי שיחה ב014 עם קשרי לקוחות השגתי מחיר של 29 ש"ח לספק 100/1.5 + 16 ש"ח לגיימר. השאלה שלי האם כדאי להישאר עם חייגן, ואם כן האם לעשות את הגיימר. עוד שאלה: אמרו לי ש100/3 עולה 99 ש"ח ולא ניתן לרדת מהמחיר הזה. האם הספק מגביל מהירות העלאה כיוון שבבזק הציעו לי תמורת 150 ש"ח (מחיר קבוע ל3 שנים) ל100/3 ותמורת 160 ש"ח 100/2 (כן אני יודע שזה מוזר). ברוב טפשותי שכחתי לשאול מה המחיר ל100/1.5. אז הוא מגביל או לא? כי אם לא אני אלך על חבילת הספק ב29 ש"ח (הוא בכל מקרה נראה לי הכי משתלם אז נראה לי שאני אקח אותו בכל מקרה אז הייתי רוצה לדעת כמה תאורתית אני אקבל בהעלאה. הם שלח…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-