עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. Started by binyamins,

אני מחובר דרך הוט עם מודם שלהם. אני רוצה לקנות בחנות נתב אלחוטי (TPLINK) במקום המודם שלהם - איך מגדירים אותו ? תודה, בני.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. היי, קראתי כדי לנסות ללמוד מהאתר נטצ'יף. האתר מקסים והכל מוסבר היטב באופן שברור גם להדיוט שכמותי. המקרה שלי פשוט: בממ"ד שלי יש HOTBOX שמשדר לכל הבית. אין בעיה בחדרים ליד, אבל הקליטה בסלון בעייתית, מבחינת מהירות ובעיקר מבחינת יציבות. מקריאה הבנתי שיש בפניי מספר פתרונות, אך היות ושום פעולה פיזית אינה אופציה אני זקוק לפעולה אלחוטית. מאריך טווח יעלה לי ב50% ביצועים, וזה לא מקובל. מכך, הסקתי שהאופציה העדיפה תהיה שימוש בהוט-בוקס כמודם שיחובר בכבל LAN למחשב הנייח שבממ"ד וחיבור נתב איכותי שישדר מתוך הממ"ד אל הסלון, מרחק הליכה של כ-15 מטרים [ומרחק אוויר נמוך יותר, מן הסתם]. האם הסקתי נכון? מידע חשוב נוסף: אין צורך להגיע רחוק מהסלון. זו הנקודה הקיצונית בי…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by liortal,

שלום, אני גר בדירה שכורה, המודם + ראוטר נמצא בחדר עבודה (ממ"ד), והסלון נמצא במרחק של בערך 10 מטר משם. הקליטה של הרשת לא טובה והייתי רוצה להעביר כבל שיתחבר למכשירים בסלון (קונסולות, טלויזיה, סטרימר). בבית יש ארון תקשורת מרכזי שעושה רושם שיש בו תעלות עם חוט משיכה לבן, שהולך מהארון תקשורת ועד לנקודה בסלון. הארון לא מגיע ישירות עד לממ"ד, אך בממ"ד יש שקע טלפון, ולכן אני תוהה האם התרחיש הבא אפשרי: 1. פירוק שקע הטלפון בחדר עבודה, לראות איזה חוט מושחל משם ועד לארון תקשורת. 2. להעביר כבל רשת מהחור בחדר עבודה עד לארון תקשורת, ומשם בתעלה עד לסלון. 3. לשים שקע כפול (טלפון,רשת) במקום השקע שפירקתי בחדר עבודה האם זו הדרך הנכונה? זה נשמע לי מאוד מסובך מי יכול לבצע עבודה שכזו

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. בוקר טוב, בביתי קיימת בעיית קליטה וכיסוי של הרשת האלחוטי בעיקר בגלל ריבוי קירות, החדר הראשון במסדרון לפני שאר החדרים הינו ממ"ד. הראוטר נמצא בסלון (אין הרבה אפשרויות משחק עם המיקום שלו). אני לא מעוניין ברפיטר באמצע (יותר מידי קרינה והבנתי שזה גם מביא להאטה דיי משמעותית במהירות) אלא בראוטר אחד שיפעיל רשת אלחוטית. לאחר חיפושים ומחקרים הגעתי ל 2 הראוטרים הבאים שמשווקים כ"חזקים במיוחד" לטובת מתן כיסוי אלחוטי רחב יותר מהרגיל. הראוטר שניתן לראות כאן: 1. BR-6428nC של EDIMAX. ניתן לראות סקירה: http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm 2. TL-WR841HP של TP-LINK עמוד המוצר: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841HP איזה מבין השניים הנ"ל (או שאולי יש…

8. מישהו יודע אם אפשר לחבר מודם כבלים ישירות לרשת הביתית (לחבר אותו ל HUB), או שאני צריך לחבר אותו למחשב אחד וממנו לעשות שיתוף לשאר הרשת?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן שקשורה לעניין ה"חלקות" (smoothness) במשחקי הרשת. התלבטתי זמן-מה מה לעשות עם זה אך מכיוון שכבר אין לי שום אפשרות אחרת (7 שיחות עם בזק בחודדשים האחרונים) עם הרבה מאוד תיעוד אצלהם. יש לציין שהמהירות הורדה, פינג וההעלאה תקינים בכל מצב - בדיקה תוך כדי גלישה ועומסים וגם בתוך בתוך משחקי הרשת עצמם. פרטים נרחבים יותר על סטטוס האינטרנט והמחשב: 20MB מהירות VDSL (הADSL2) דרך בזק ובזב''ל הבעיה עצמה קורת רק לי ולעוד בחור, שנינו גם על אותו התשתית והספק ושנינו שייכים לעניין הVDSL, אני מכיר עוד כמה שגם כן יש להם את אותה החבילה ואין להם את הבעיה הזאת השרתים שאני מחק עליהם הם של VGAMES שבחסות וואלה, השרתים עצמם מאוחסנים בחווה של 012 עם אייפ…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. יש לי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 האם הוא יוכל לבצע חיוג דרך מודם VDSL ? באיזה פרוטוקול חיוג בכלל משתמשים היום?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אוקי אחרי כמה בדיקות יסודיות עליתי על "תגלית" וקודם סיפור קצר: לפני 8 חודשים בערך אני וחברי התלנו לשחק SOF 2 MP בצורה קבוע יחסית, כל כמה ימים, ושמתי לב לתופעה, כאשר "קידומת" הIP שלי היא "80.230" אני יכול לארח בקושי שחקן אחד. לעומת זאת כאשר אני עברתי לקידומת "213.8" הצלחתי לארח 5 ואפילו 6 שחקנים!... ככה כל פעם שרציתי לארח שרת ניתקתי וחיברתי את המודם כמה פעמים עד שקיבלתי קידומת "טובה". במשך תקופה של כמה חודשים לא קיבלתי כתובת של 80.230 והייתי בטוח שהם לא משתמשים בקידומת הזאת יותר. בזמן האחרון קיבלתי פינגים ממש גבוהים לחו"ל (1000 ליהאו!), ולא הצלחתי לשחק, לעומת זאת בארץ הפינגים היו הרבה יותר ממצוינים (10 לHW). ניסיתי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי וגם התמיכה של אינטרנט זהב לא הצ…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by sahar540,

שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי מתאם שיחות ראוטר - נטבוקס של נטויז'ן (עם סיסמת אדמין ), ותקופה ארוכה הוא ישב בשקט מאחורי מודם ראוטר רגיל (כי יש לי בבית גם מרכזיה קטנה עם קווים של 012, ולא רציתי שהם יריבו): דהיינו, מה LAN של הראוטר יצא כבל רשת ל WAN של הנטבוקס, עם טווחי רשת שונים לראוטר ולנטבוקס. כל המכשירים (למעט המרכזיה) היו מחוברים מאחורי הנטבוקס. עכשיו התחדש לי צורך להפוך אותו לנקודת גישה אלחוטית בחדר אחר, כשחלק מן המכשירים מתחברים לראוטר וחלקם לנטבוקס, וכולם באותה רשת. לשם כך על הרשת כולה להיות באותו טווח, והבעל הבית היחיד על כל הרשת צריך להיות הראוטר. העברתי את כבל הרשת לאחד ה LAN בנטבוקס, נתתי לנטבוקס כתובת IP בטווח של הראוטר, ביטלתי לו את ה HDCP, ואכן כל המכשירים שמתחברים אלחוטי…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. כותרת..

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי ראוטר WRT של לינקסיס שעדכנתי את הקוחשה שלו בהצלחה לDD-WRT הבעיה שלא הבנתי איך אני אמור להתקין את האקסס פוינט...יש לי אקסס פוינט EW-7206 של אדימקס לא הבנתי מה אני אמור להגדיר על האקסס פוינט ומה אני אמור להגדיר על הראוטר... ומה המאק אדרס של האקסס פויינט לעזאזל? הכל מאוד מבלבל :-S תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש תוסף לכרום שאני יוכל להיכנס איתו לאתרים בחו״ל והדפדפן לא יחסום לי את הוידאו שיש בהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. איך ניתן להתמש בנתב רק כנקודת גישה אלחוטית כלומר ללא חיבור לאינטרנט. האם לכבות את PORT ה-DSL של הנתב ולחבר אליו את המודם השני שיש לי עם כבל רשת ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, יש לי בבית שני מתאמי Powerline של חברת Devolo שקיבלתי מ Yes (בשביל ה VOD). כעת אני רוצה להוסיף מתאם שלישי TP-Link TL-PA201 האם חובה שכל המתאמים יהיו זהים או שאפשר להוסיף מתאם שונה?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Cheif,

מערכת ה-MESH של חברת TP-LINK נחתה בארץ וניתן לרכוש אותה במגוון חנויות. המערכת - המכונה DECO M5 - זמינה בארץ רק בתצורה של יחידות בודדות וניתן לרכוש אחת, שתיים או שלוש מהן, כדי להרכיב מערכת מלאה. העלות של כל יחידה נעה סביב 500 שקל והיא כרגע זמינה בפלונטר, ב-KSP ובעוד מספר חנויות. http://www.tp-link.com/us/home-networking/deco/

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. בכל הנוגע לחיבור המחשב שלי לרשת אני בור ואשמח לקצת עזרה והסבר על מנת לקנות קצת ידיעות ולא רק להיות משתמש קצה. יש לי מודם-נתב שקיבלתי בזמנו מבזק ונקרא AZTEC 600E המודם-נתב הזה מחובר לראוטר TP-LINK WR1043ND. ושאלותי הן: א. מה היעוד של כל אחד מהם ? ב. האם המודם-נתב (הישן מאד) אינו מיותר ? ג. האם יש ראוטר שנותן מענה לשני הרכיבים (בהנחה ששניהם נחוצים) על מנת לחסוך לי במקום. תודה .

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.