עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Revolver,

אני עובר לבזק עם NGN במהירות 10MB ולבזק יש אפשרות לנתב 2650U. קראתי את הסיקור עליו והבנתי שהוא נתב נחמד בתור נתב בסיסי. רציתי לדעת מה מקבלים בנתבים ביתיים לא בסיסיים אם אשתמש בחיבור ללא נתב של בזק ואקנה נתב אחר בעצמי (לדוגמא, ראיתי ש WRT54GL מאוד נפוץ). אציין שדברים שדברים שחשובים לי שאני יודע מהם הם (והבנתי שיש ב 2650U): 1. אפשרות להדליק/לכבות WIRELESS בעזרת מפסק. (אני מבין שאפשר בעזרת המפסק בלבד) 2. חיבור מדפסת 3. חיבור דיסק חיצוני דרך הנתב 4. מספר חיבורים קוויים (4 זה מספק) חשוב לי שבנתב שאבחר יהיו דברים אלו אבל גם מעניין אותי לדעת אילו עוד יכולות קיימות בנתבים אחרים שאין ב 2650U.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by elior021,

היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by swg,

שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by arel508,

היי כבר כמה שנים טובות שיש לי בעיה של נפילות אינטרנט של כמה דקות. האינטרנט פשוט מתנתק וחוזר וזה קורה המון. ניסיתי המון דרכים לתקן את זה, כלום לא עוזר. ממש אבל ממש אין לי כוח יותר להתעסק עם זה. (דיברתי אפילו עם בזק והם אמרו שהבעיה היא לא שלהם והיא אצלי) הראוטר שלי מאוד ישן, (אני חושב בן 7 או משהו כזה) ואני די בטוח שאם אחליף הבעיה תיפטר (גם אם לא אני אקח את הסיכון כי אין לי כוח יותר להתעסק עם זה). הראוטר הנוכחי שלי הוא D-Link DSL-6740U. זה ראוטר שבזק הביאו לי. אם יש דבר כזה "ראוטר גיימינג" אני אשמח אבל ממש לא בא לי ראוטר יקר. אם להזמין מאמזון זה אפשרי והמחיר טוב זה מעולה. אשמח לעצות מכם

6. שלום לכם לאחרונה רכשתי מודם נתב+ PC PORT של חברת 2WIRE בחיבור USB...דרך בזק הכוונה היא לחבר שני מחשבים ברשת על מנת שנוכל לגלוש בשניהם במקביל...החיבור הוא דרך הגב טלפון של הבית... אחרי שהצלחתי לחבר את המחשב הראשון למודם נתב..והאינטרנט שבו פועל בסדר..לא הצלחתי לחבר את המחשב השני אליו..כאילו חיברתי אותו בדיוק כמו שכתוב נוריות POWER ו NETWORK דולקות ועל המחשב שלי (הראשי)אני רואה את שם המחשב השני... אבל המחשב השני לא מתחבר לי לאינטרנט רציתי לשאול איזה הגדרות אני צריך להכניס בשביל להגדיר לו להשתמש באינטרנט של המחשב הראשי.. ממש מהתחלה לאחר שהתכנתי את הPC PORT ואת הדרייברים שלו.... תודה לכל מי שיכול לעזור לי..פשוט בזק רוצים תשלום נוסף עבור תמיכה טכנית אז אולי תוכלו לעזור לי פה..

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  7. בדקתי מול שטרודל 1 ו-2 ואני מקבל מהירויות של 7 או 8 קילוביט ואני על 5 מגה!!! איפסתי ראוטר פעמיים ,דיברתי עם בזק הם הודיעו לי ש3 אנשים מהאזור התלוננו ולכן זו בעיה מקומית שלי כנראה ולא במרכזת.משום מה אני כבר מכיר את זה מהעבר ואני די בטוח שזו בעיה שלהם ולא שלי. ממש מעצבן אי אפשר לזוז ככה!!! פעם קודמת שהיה לי דבר כזה אז הם טענו שהראוטר שלי דפוק נתנו לי אישור להחליף אותו,אבל כשקמתי בבוקר למחרת הכל הסתדר (עוד לפני החלפת הראוטר) מה שאומר שהם לא מבינים מהחיים שלהם הבזק האלה.הם רוצים לשלוח לי טכנאי לבדוק אבל משום מה יש לי הרגשה שביום שני שהם יחזרו לעבודה הכל יסתדר.(אני מקווה) בכל מקרה אם מישהו נתקל בזה אשמח לדעת כי אז זה אומר שאכן יש בעית ציוד אצלם...

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ftzahi22,

יש לי 2 מחשבים שעד עכשיו היו מחוברים בעזרת כבל מוצלב נמאס לי להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ,אז החלטתי לקנות נתב 1. איזה נתב מומלץ(ADSL) נתב קווי (לא אלחוטי) ? 2. אפשר לחבר הכל בעזרת הכבל המוצלב או שאני צריך לפרוס כבל חדש ? תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. יש לי רשת אלחוטית עם נתב מסוג di714pi dlink. הנתב משמש גם כמודם adsl וכל המחשבים (שלושה) מתקשרים אליו אלחוטית עם כרטיסי רשת usb מסוג dlink airplus -120w. בין שני מחשבים שיתפתי קבצים באמצעות הרשת ע"י הגדרת כתובת ip של המחשב המארח. השאלות שלי: 1. ה-ip של המחשב המארח הוא בינתיים קבוע. האם הוא ישאר כך? מי קובע את ה - ip הזה? הנתב? ואם הוא לא קבוע - איך אני מגדיר אותו קבוע על מנת שהשיתוף יימשך? 2. ביטלתי את ההגנה של הפיירוול של XP במחשב המארח. האם יש דרך לאבטח את המחשב והקבצים (אני יודע שהנתב כולל סוג של פיירוול, אך האם הוא מספיק? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by TZ,

בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by King Kong,

קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by 2of6,

היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by noel,

אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  20. הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם ניתן להתחבר לסלקום ולהישאר עם הראוטר הפרטי ? מילים אחרות ... לקנפג את הציוד של סלקום כמודם בלבד.

22. Started by udicol,

פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.