רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אתמול WIN 8 והכל עבד חלק גם האינטרנט אבל אחרי מצב שינה הוא מחפש איזה 20 שניות רשת ואז נתקע על LIMITED....הבעיה נפתרת רק אם אני עושה ריסטארט אבל שוב חוזרת אחרי שהמחשב קם ממצב שינה. הבעיה הזאת לא קרתה לי בחיים בWIN 7....שוב! היא קורה רק אחרי מצב שינה! יש לציין שהמחשב מחובר לראוטר באופן חוטי.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
רכשתי נתב בתקן N דגם BR6524N של אדימקס ומעוניין לחבר אותו כAP BRIDGE לנתב הראשי דגם 2650U של DLINK מישהו יכול להדריך אותי כיצד עושים זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בבית ראוטר\מודם של בזק netgear 2000בתוך החדר ממד כי שם התקינו לי אותו ,מחוץ לחדר באיזור הסלון הקליטה האלחוטית היא מחצית ממה שצריכה להיות . יש לי ראוטר שלי dlink dir 320 , השאלה האם אני יכול לבצע bridge , האם משתלם ובאיזו דרך אני אעשה זאת ? בתודה אורן
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים ? אני עם מודם level one ואני רשום בבזק בין לאומי ואני יודע שאתר בשבילי הוא 10.0.0.138 אבל שם צריך לכתוב משתמש וסיסמה .. מישהו יודע את הסיסמה והמשתמש?? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שיש לי בעיה באינטרנט - הוא פשוט עובד ON & OFF ללא שום סיבה מיוחדת לאחרונה התחלתי לחקור את הנושא ומתברר שבחיבור ישיר למודם ו/או עם משתמש יחיד (רק מחשב אחד מחובר אחרי ריסט למודם ולראוטר) האינטרנט עובד תקין לחלוטין. הבעיה מתחילה בריבוי משתמשים. יש לי ראוטר של סוויקס מדגם W300 שעובד בתדר N אולי הבעיה בו ומצד שני יש לו מודם של מוטורולה (סרףבורד) ובתוכו יש בהגדרות תחת ADDRESS שורה שכותבת שהוא יודע לעשות CLONE ל-3 כתובות MAC האם ישנה בעיה ידועה עם CLONE מרובה משתמשים במודם SURFBOARD או שהבעיה היא בנתב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בשבועות האחרונים אני חש כמה בעיות באינטרנט, בעיקר בשעות ערב, ובימי שישי ושבת באותם זמנים / ימים, כל הפינגים במשחק רשת בו אני משחק, עולים מאוד (300 והרבה יותר), וזה קורה ממש במאות שרתים, גם ישראליים, וברור שיש איזה בעיה ובזמן האחרון, מהירות ההורדה צנחה (בדיקת מהירות מבזק, שליל ממה שאני אמור לקבל) ואיטיות ממשית בגלישה לכל אתר. מה שיותר מוזר, שלפעמים זה קורה לכמה דקות ומיד חוזר למצב תקין (גם מבחינת מהירות הורדה/גלישה וגם מבחינת פינגים). אני בקשר עם התשתית וגם עם הספק, והם מנסים לאתר את הבעיה... אני רק רוצה להבין משהו בקשר לבדיקת trace route - כאשר אני רושם ב command prompt: (נציג של הוט אמר לי לבצע את הבדיקה) tracert IP, עם כתובת אייפי של שרת משחק, מה התוצאות אומרות? אם…
-
- 9 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אחרי הרבה תסכולים מהחיבור לאינטרנט החלטתי להחליף את כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי שנה וחצי בערך [dlink dwa 110 שמתחבר לusb של המחשב]. לפני שאקנה הייתי רוצה לקבל המלצות. הבנתי שיש כרטיסים שנמצאים בחלקם בתוך המחשב ורק אנטנה שבחוץ, כאלה כמו שלי שמתחברים בusb אל אנטנה חיצונית. מה היתרונות והחסרונות של שני הסוגים? אני מחפש קליטה יציבה וטובה, סה"כ גר בדירה ממוצעת עם ראוטר בסלון. אם יש המלצות, או אם ממליצים בכל זאת להשאר עם חיבור קווי לראוטר - אשמח לשמוע! תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני הולך מחר לקנות ראוטר +כרטיס רשת מחר מהחנות /www.p-see.co.il כי הגיע המחשב החדש וחזור לרשת קווית לא בא בחשבון ממגוון סיבות. אז איזה דגם הינו מוצלח במיוחד ויוכל לשמש אותי אותי לאורך זמן EDIMAX BR-6215SRg EDIMAX AR-7084gA LINKSYS WRT54GL החיבור שלי כרגע הינו 2.5M בADSL ובזק ביןלאומי. כמו כן אני צריך שהוא ישמש אותי גם כמודם, מכיוון שעד עכשיו אני השתשמשתי במודם PCI ועכשיו הגיע הזמן שלו לצאת לפנסיה. המחשבים די עומדים אחד מול השני שקיר מפריד בינהם (כנראה בלוקים, לא נראה לי שזה בטון) הייתי רוצה שיחזיק בצורה טובה את הרשת מבלי ניתוקים וירקות, לאורך זמן. מחשב אחד יהיה מחובר קווית לראוטר והמחשב השני כנראה דרך כרטיס רשת אלחוטי USB האם הדגם EDIMAX EW-7318Ug יספיק לי? אז איזה הכי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלה חברת בזק לספק ללקוחות ה-ADSL שלה דגם חדש של מודם/נתב אלחוטי בתקן N. מדובר בדגם ב-DSL-2760U/E1 המהווה גירסא משודרגת של ה-DSL-2760U אותו סקרתי בפרוטרוט פה -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm. השידרוג של הגירסא החדשה מתבטא בצורה החיצונית, בחומרה הפנימית ובקושחה. מבחינת חומרה, הוחלף המעבד הפנימי למעבד חדש ומהר יותר מדגם BCM6328 של חברת Broadcom. גם הרכיב האלחוטי של הנתב שודרג והוא מתבסס עתה על ה-BCM43225. הקושחה של ה-DSL-2760U/E1 די דומה לזו של הדגם הקודם אבל נוספו לה תכונות חדשות כמו תמיכה ב-DLNA להתקנים המחוברים לכניסת ה-USB של הנתב. חברת D-LINK התאימה למודם/נתב החדש את כל הדריברים הנדרשים לרכזות בזק הקיימות וכתוצאה מכך הוא מסתנכ…
-
- 5 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני בהוט עם חיבור מודם או חיבור לנתב זה לא משנה, אני התחלתי לקבל מהירויות מצחיקות של 100KB או 50KB לפחות משני אתרים שאמור להוריד מעל 20MB לפחות, זה התחיל ביום של החגים. ניסיתי עם גיימר של 014 באתר של NVIDIA המהירות משתפרת אני מקבל 50MB בערך אבל לפעמים לא יציב. באתר של ATI אפילו עם גיימר אני מקבל רק 100KB בערך. תעשו בדיקה ותגידו מספרים, הורדה רגילה מ FIREFOX או IE עדיף משניהם. http://us.download.nvidia.com/Windows/314.22/314.22-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exe http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_beta2.exe
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כל יום יומיים האינטרנט מתנתק לי ומתחבר מחדש. (יש לי ראוטר, אין חייגן...אז הוא מסנכרן את עצמו) התקשרתי כבר מאה פעם לספקית ולתשתית, ואין, הם לא יודעים למה זה מתנתק, הכל "תקין" אצלהם או משהו בסגנון.. איך אני יכול לפתור את הבעיה? פעם היו זמנים זוכר ההייתי מחובר רצוף שבועיים שלוש רצוף אפילו ללא ריסט אחד והכל עבד פיקס. תודה
-
- 34 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-