עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zilbermm,

היי, יש לי 3 מחשבים זהים וחדשים יחסית, ניסיתי עליהם מספר מתאמי WiFi USB שונים (Ugreen, TPlink ועוד) והמהירות פשוט נוראית, כ-10-20Mbit/s. ניסיתי להתקין דרייברים, שדרגתי אפילו לWin11, עדכנתי Bios, שיניתי מיקומים של המחשב, בדקתי אפילו בדירה נוספת, קדחת. לפטופים ומכשירי סלולר\טבלטים באותה דירה מקבלים מהירות גבוה מאוד. יש למישהו המלצה על מתאם רשת עם פורט RJ45 שאוכל לנסות על אחד המחשבים? אני לא מעוניין לשים Router שישמש כנקודת גישה, רק יספר רשת לכל מחשב בנפרד. תודה מראש!

2. Started by boss,
    • 0 תגובות
    • 417 צפיות
  3. Started by adlanm,
    • 0 תגובות
    • 416 צפיות
  4. יש לי ראוטר 192.168.1.1 (קצה של הבית) הוא מחובר לראוטר 192.168.0.1 ( באמצע הבית ) יש בינהם פינג על הנייר הכול סבבה אבל לא , הראוטר השני מחובר למחשב ויש שם תיקיה משותפת אבל אם אני נמצא ברשת הקווית ואני מנסה להיכנס לתיקיה מהראוטר ה1 אני לא מצליח איפה אני טועה ? הכול על הנייר עובר חוץ מהשיתוף מישהו מבין בזה יכול לעזור לי ? TNX

5. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

6. Started by gal505,
    • 0 תגובות
    • 408 צפיות
  7. מחובר עם סלקום על גבי תשתית בזק, יש לי מכשיר של SEGACOM שסלקום שמו לי. רוצה לעבור לציוד פרטי. מה אני צריך? מודם ראוטר או מספיק ראוטר?

8. היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  9. אהלן אשמח לעזרה ממי שמבין. שמתי לב שהתקינו לי תוסף במחשב של העבודה שנקרא endpoint verification. כשלוחצים עליו רשום שההרשאות שלו הן קריאת כל המידע בגוגל. אני חושב שהמנהל שלי עוקב אחרי הפעילות שלי במחשב העבודה. האם התוסף הזה הוא בשביל דברים כאלה? עוקבים אחרי?

10. Started by AiXC,
    • 0 תגובות
    • 391 צפיות
  11. Started by Itamar9,

שלום לכולם, יש לי ראוטר d link dsr 250 שאני לא מצליח לחבר. בראוטר החיבור WAN הוא RJ45 והחיבור מבזק הוא RJ11. לא בטוח מה אני צריך לעשות.. אשמח לעזרה

12. לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר זקוק לקודים של הכניסה , אודה לכם מאד

13. Started by Jll69,

שלום, כבל רשת קטגוריה 6E,מחובר לסוויצט מראה 200 mbps. הייתי חייב לחתוך צד אחד ולעשות ראש חדש, ללא סיכוך, בדיקת מהירות מראה 90 mbps, למה? האם הסיכוך משנה משהו? תודה

14. שלום עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר. העברתי לתמיכה טכנית, שם אולי המקום

15. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 360 צפיות
  16. Started by 11דני,

מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.

17. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך הטלפון הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

18. שלום לכולם יש הרבה מאוד כרטיסי רשת של סיבים אופטים (Fiber Optic) שתומכים במהירות 10GB השאלה שלי זה האם כרטיס רשת כזה שתומך במהירות 10GB לא תומך אחורה לדוגמה במהירות של 1GB 2.5GB ו 5GB ואותו הדבר לגבי ה SFP אם לדוגמה יש לי בכרטיס רשת תמיכה ב SFP+ אז אני חייב להשתמש בגיביק תומך SFP+ או אפשר להשתמש גם בגיביק SFP רגיל כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות SFP\SFP+ לכבל בודד (שמתחבר לקבל שיוצא מהתקע בקיר) הוא צריך להראות ככה: https://www.ebay.com/itm/164272857050 אבל לא כתוב על זה תמיכה ב SFP או מהירות אז לא יודע אם זה יעבוד תודה על התשובות שלכם מראש שיהיה לכם יום קסום...:)

• 0 תגובות
    • 347 צפיות
  19. אני נווד אונליין שצריך אינטרנט דיי חזק (כמה שיותר- יותר טוב). כרגע אני לרוב משתמש בHOT SPOT של הפלאפון ורוכש חבילות - מה שעובד יופי אבל אני מאמין שזה לא קרוב לביצועים גבוהים. האם יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר? יש תקציב לדבר אבל כל מה שמצאתי באינטרנט היה דיי זבלי ועושה רושם שהחבילת אינטרנט של הפלאפון וHOTSPOT היא העסקה הכי טובה שאני יכול לקבל. אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 341 צפיות
  20. Started by avidg,

אני גולש במחשב עם רשת אלחוטית של הפון וכל כמה דקות האינטנרנט מתנתק ואז אני לוחץ על אבחן בעיה של הווינדוס הוא סורק ואז כותב לי "שער ברירת מחדל אינו זמיו - תוקן" ואחרי כמה דקות זה שוב מתנתק ושוב אני עושה הכל מחדש כל כמה דקות זה קורה - למה זה ?

דיונים חדשים בפורומים