רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, המחשב שלי מוגן על ידי פיירוואל של xp בלבד,יש הרשאה לאימיול,יש לי אנטיוירוס של comodo ,אמנם הפכתי את המודם שלי(focus 270)לנתב,ויש לי כל הזמן lowid באימיול,מה לעשות? ואנא,אם צריך לפתוח פורטים בפיירוואל,אנא הסבירו לי איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהם לא מזהים אחד את השני(לא בעיה של מרחק). אם אני צריך עוד משהו או שאני צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח ברוטר את כל הפורטים ולא אחד אחד? יש לי רוטר של אדימקס אלחוטי. ה wg בסוף אם אני זוכר טוב.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר מסוג 3COM 3CRWE554G72 ואני לא יודע אם הוא יעבוד לי קומה אחת למעלה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר בבית 2 מחשבים ברשת. יש לי מודם שהוא גם ROUTER והוא מתחבר בחיבור רשת למחשב...לא USB.החיבור הוא ADSL חיברתי את שתי המחשבים ואת המודם לSWITCH אבל אני צריך להכנס להגדרות של המודם ולהגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר. בבקשה אם מישהו יודע איך מגדירים את המודם שיעבוד בתור ראוטר שיעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת WISELINK. מחוברים אליו 4 מחשבים, כל המחשבים רואים אחד את השני ואף ניתן לגלוש באינטרנט מכל אחד מהם. הבעייה היא שבסטטוס בראוטר אני רואה "ethernet link status:down" בכל הפורטים. המחשבים עובידם ב-DHCP וכן גם הראוטר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של (DELL (PRECISION M65 יש לי בעייה בתהליך Wireless Zero Configuration אני רואה שהוא אמור לפעול אוטומטית והוא לא בנוסף יש לי בעייה, במאפייני חיבור של הרשת האלחוטית בטאב של Wireless Networks הסימון של "Use Windows to configure my wireless network settings" לא נשמר לי אני יודע ששני האופציות האלה קשורות אחד בשני. ואני כל פעם צריך להפעיל אותם ידנית על מנת שאני אוכל להפעיל את האשף של הרשתות האלחוטיות שמאפשר לי להתחבר לרשת שאני רוצה. מותקן על המחשב שלי SP2 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים. ביחידת דיור שאני נמצא יש ממיר mini fiberbox. יש חיבור עם כבל רשת ישירות למחשב מהיציאה היחידה שיש לממיר שעובדת מצוין. לגביי ה Wifi יש הרבה ניתוקים/ קליטה נמוכה . יש עוד מחשב וסטרימר שמחוברים ב Wifi או לפחות מנסים להתחבר ב wifi. בעל הדירה שנמצא מתחתי ( אני קומה מעליו ) הוא בעל המנוי . השאלה שלי אם לקנות ראוטר איכותי ולחבר אותו ל minifiber יכול לעזור ? והאם יש אפשרות לעשות את זה ללא הגדרה כלשהי בהוט ( לפנות לבעל הדירה ) או צורך בפנייה לתמיכה שלהם? .
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס רשת ללוח אם שלו 865 NEO2 S איזה כדי לו בתקציב של עד 100 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי יואב, ויש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י מודם b-focus ועל ידי ראוטר של edimax . מאז השבוע שעבר, יש לי בעיה והאינטרנט לא עובד. כשאני מבטל את הראוטר ומחבר רק את המודם ישירות למחשב,האינטרנט עובד, אבל כשהוא מחובר דרך הראוטר אז הוא לא עובד, וככה אני יכול להשתמש רק במחשב אחד. אם אתם יודעים מה הבעיה..בבקשה תגיבו..הבעיה היא כנראה בראוטר אדימקס br6104..אבל אני לא בטוח
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אפשר לשאול על זה פה... אבל מאיפה אנשים משיגים הזמנות לאתרי ביטרונט פרטיים??? גם אני רוצה...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום שלום, אני משתמש היום בנתב של Linksys WRT54G כדי לחייג לאינטרנט. הנתב מרים PPTP בעזרת מודם אלקטל של בזק מול הספקית אינטרנט שלי. יש לי מהספקית אינטרנט שלי 8 כתובות IP קבועות לתחנות שלי (כתובות אמיתיות באינטרט... לא כתובות פרטיות) + כתובת קבועה, גם כן אמיתית, שהוקצתה לי לממשק WAN. כלומר, שאני מתחבר לאינטרנט אני תמיד מקבל את אותה כתובת לחיבור, ובנוסף יש לי 8 כתובות IP חוקיות קבועות שאני יכול להשתמש בהם. עכשיו לשאלה... באופן רגיל, כל הנתבים הביתיים מבצעים PAT לרשת הביתית שיושבת מאחוריהם, כי בד"כ הכתובות של הרשת הן לא חוקיות. מכיוון שיש לי כתובות חוקיות, המצב הזה רע לי. למרות שלמחשבים מוגדרות כתובות חוקיות, הנתב עדיין מבצע PAT ולישויות באינטרנט זה נראה תמיד כאילו אני מגיע …
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך לקנות AP לרשת אלחוטית בגלל בעיות קליטה בקומה השנייה יש לי ראוטר D-LINK DI524 מה יותר כדי D-Link AirPlus G DWL-G730AP במחיר של 450 או Linksys WRT54G במחיר של 470 או להשקיע יותר כסף ולקנות את NETGEAR RANGEMAX WIRELESS ACCESS POINT WPN802 שהוא MIMO אבל הוא עולה 550 שקל בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 עליו אני מתכנן להתקין WIN 2003 ויש לי מחשב ישן P2 שאני רוצה שישמש בתור מסוף (כמו שיש בהרבה בתי ספר) של המחשב P4. כמובן, הכוונה היא שיהיה אפשר לחבר למחשב אחד הרבה מסופים ולעבוד בו זמנית על השרת ועל המסוף (כרגע אני רוצה לחבר מסוף אחד בלבד). האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך מפורט כיצד לעשות זאת? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2007 בשעה 22:13:52 ובנוסף, שאלה: האם הלקוח יכול להיות ללא דיסק קשיח ולהשתמש ב ETHERBOOT?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של netgear שקניתי אותו בחול..עכשיו חיברתי את כל החוטים אני מכניס את הדיסק ובאיזה שהוא שלב בהתקנה הוא אומר לי שאין אפשרות להמשיך את ההתקנה מפני שהאינטרנט לא מחובר..ואני לא יכול להיתחבר לאינטרנט כי אני צריך להגדיר תראוטר מה עושים?.. תודהה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רשת ביתית.. בשיתוף מחשב שלי ושל אחי ... לשני המחשבים xp pro ... עכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי.. שהמחשב שלי יריץ ויסטה [חיברתי אותו לאינטרנט כבר] והמחשב השני יתחבר כרשת...[אצלי המודם וזה מחובר אליו עם כבל רשת ]. אם זה אפשרי.. .איך עושים את זה..? תודה רבה ויום טוב :]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-