עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, בהנחה ויש לי ראוטר פשוט בבית בלי אפשרות mesh, האם חיבור ראוטר נוסף מדגם אחר או זהה בכבל רשת בחדר אחר יטפר לי הגדלת טווח של הwifi הביתי?

2. שלום לכולם מחפש המלצה לראוטר איכותי עד 300 ש"ח המתאים לסיבים אופטיים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  3. HELP... עד לפני כשבועיים בערך האינטרנט אצלי היה בסדר גמור. הורדתי איזה עדכון של מיקרוסופט (לא זוכר איזה, פשוט לחצתי על האייקון שהפיע בתחתית המסך ימינה) ומאז יש לי שיבושים בעליית אתרים והורדת קבצים, כמו טריילרים למשל. אני כמעט בטוח שזה בהגדרות של הFIREWALL, אך אני לא יודע מה לשנות בהגדרות. מי מכיר...? מי יודע...?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. על הנייר המתאם סיבים והראוטר מתאימים למהירות 1 גיגה ביט יש משהו שאני מפספס ? עולה 200 שקל , ה WIFI לא מעניין אותי , יכול להיות שהמעבד חלש מדי ? כפול ליבה 800 מגה הרץ הזיכרון נמוך מדי 128 מ"ב או שה ROM קטן מדי 16 מגה אני יודע שזה נורא בסיסי אבל השימוש יהיה אינטרנט בעיקר ושויתוף קבצים . פרטים : ראוטר = Cudy WR1300-IL המתאם סיבים = Cudy MC220

5. שלום לכולם, אשמח להמלצה לראוטר בתקציב 200 שח +- שיחליף את הנוכחי DSL-G256DG. אני על תשתית בזק 40mb כרגע. אין דרישות מיוחדות, חשוב לי דיליי טוב בחיבור עם כבל. wifi פחות משמעותי. תודה!

6. Started by Shmuel Cohen,
    • 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by naorsa,

שלום חברים. ביחידת דיור שאני נמצא יש ממיר mini fiberbox. יש חיבור עם כבל רשת ישירות למחשב מהיציאה היחידה שיש לממיר שעובדת מצוין. לגביי ה Wifi יש הרבה ניתוקים/ קליטה נמוכה . יש עוד מחשב וסטרימר שמחוברים ב Wifi או לפחות מנסים להתחבר ב wifi. בעל הדירה שנמצא מתחתי ( אני קומה מעליו ) הוא בעל המנוי . השאלה שלי אם לקנות ראוטר איכותי ולחבר אותו ל minifiber יכול לעזור ? והאם יש אפשרות לעשות את זה ללא הגדרה כלשהי בהוט ( לפנות לבעל הדירה ) או צורך בפנייה לתמיכה שלהם? .

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by Tamirb,

שלום. את הנתב Linksys BEFSR41 יש לי כבר בערך שנה וחצי. בזמן האחרון הנתב חוסם לי כמעט כל פורט אפשרי (כולל מסנג'ר, תוכנות שיתוף, משחקים וכו') ואין דרך לפתוח את הפורטים. ניסיתי לפתוח את הפורטים ידנית כמו תמיד דרך הממשק של הראוטר (מה שתמיד עבד) ועכשיו הפונקציה הזאת חדלה מלעבוד בכלל. לא משנה איזה פורט או טווח אני מגדיר לראוטר שיהיה נגיש, זה לא עובד. הפונקציה של DMZ בכלל לא עובדת. ווידאתי שאני מגדיר את הפורטים לIP הנכון (יש לי שני מחשבים, הגדרתי שיווצרו רק 2 כתובות ממילא), עדכנתי קושחה ועדיין כלום לא עובד ואני דיי מנוע מלעבוד על המחשב. ניסיתי ליצור אפילו מעין "DMZ ידני" שכזה ע"י כך שבטווח פורטים פתוחים הגדרתי שכמעט הכל יהיה פתוח (1-65000), כמובן רק בשביל הניסיון. אבל גם זה לא …

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לסיבים של פרטנר, עם ראוטר שלהם אשר יושב בסלון. כל החדרים בבית מרושתים בעזרת moca, אשר מתחברת לממיר בכל חדר. בחדרים כלל אין קליטה של wifi ולכן, חשבתי שהפתרון הכי זול יהיה להתקין ראוטר אשר יחובר אל אחת מהמוקות וישמש בתור access point על מנת לספק wifi לחדרים. האם זה יעבוד בכלל? יש למישהו המלצה על ראוטר לטובת העניין? אולי יש פתרון אחר? כרגע לא מעוניין לעבור עם ראוטר שלי במקום של פרטנר אגב. בגדול צריך את ה-wifi עבור מחשבים וטלפונים של הילדים.

10. Started by shay_1,

שבת שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים בבית שעשיתי להם שיתוף ברשת. שאני מנסה להתחבר לתיקיה ששיתפתי ברשת הוא מבקש ממני סיסמה ושם משתמש (תמונה מצורפת) (כנ"ל לגבי 2 המחשבים הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה בשניהם) לא הגדרתי שום דבר שעשיתי שיתוף ברשת,איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה שלי? *********בעיה נפתרה*********

11. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

12. Started by Sqeezy,
    • 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by vincecarter,
    • 0 תגובות
    • 470 צפיות
  14. האם מדפסת יכולה להתחבר ב WIFI למחשב שאני מחובר לאינטרנט דרך נקודה חברה מהסלולר שלי? ולא מחובר להוט/בזק וכו'

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by spitzi,
    • 0 תגובות
    • 469 צפיות
  16. Started by Jll69,

שלום, כבל רשת קטגוריה 6E,מחובר לסוויצט מראה 200 mbps. הייתי חייב לחתוך צד אחד ולעשות ראש חדש, ללא סיכוך, בדיקת מהירות מראה 90 mbps, למה? האם הסיכוך משנה משהו? תודה

17. היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. אהלן אשמח לעזרה ממי שמבין. שמתי לב שהתקינו לי תוסף במחשב של העבודה שנקרא endpoint verification. כשלוחצים עליו רשום שההרשאות שלו הן קריאת כל המידע בגוגל. אני חושב שהמנהל שלי עוקב אחרי הפעילות שלי במחשב העבודה. האם התוסף הזה הוא בשביל דברים כאלה? עוקבים אחרי?

19. Started by Itamar9,

שלום לכולם, יש לי ראוטר d link dsr 250 שאני לא מצליח לחבר. בראוטר החיבור WAN הוא RJ45 והחיבור מבזק הוא RJ11. לא בטוח מה אני צריך לעשות.. אשמח לעזרה

20. Started by iveco,

הייתי משתמש ב WIFI ביטלתי את כל ה WIFI בבית ועברתי לקווי פחות אסתטי אבל לא נורא , אני עושה פינג ( דרך סוויצ ) ויוצא לי רוב הזמן 1MS אבל הייתי קפיצה גם ל 16MS לפי דעתי זה עדיין יותר טוב מה WIFI זה בתחום הקו הירוק לפי התוכנה PingPlotter pro , השאלה אם זה תקין שיש סטיה מדי פעם מה 1MS ל 16 למשל הממוצע זה 1.2 MS .

21. מחובר עם סלקום על גבי תשתית בזק, יש לי מכשיר של SEGACOM שסלקום שמו לי. רוצה לעבור לציוד פרטי. מה אני צריך? מודם ראוטר או מספיק ראוטר?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.