עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by unknown,

למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

סעיף 1.4 אופן מתן השירות, איכותו ותנאיו, לרבות תעריפיו, עשויים להשתנות ואף להפסק בכל עת ע"פ הנסיבות, ביןו היתר בשל העובדה כי השירות מצוי בשלביו הראשונים. פרשנות: כלומר אם לשים את זה בשפה פשוטה: הם בכלל לא מתחייבים לספק את השירות שהלקוח משלם עליו. 2. מוסכם כי המודם והציוד המלווה שיותקן אצלי מטעם בזק(להלן הציוד) הם בבעלותה של בזק ואני מתחייב/ת להשיבם לבזק עם סיום מתן השירות/או עם דרישתה הראשונה של בזק להשיבם, מבלי תשהיה לי/או למי מטעמי זכות עכבון. במקרה שלא אוכל להחזיר לבזק את הציוד או חלק ממנו(עקב אובדן, גניבה וכו') אשלם לבזק בגין הציוד ע"פ תעריפי בזק, כפי שיהיו מעת לעת, ובכל מקרה סכום שלא יופחת מ399 ש"ח כולל מע"מ. במידה והמודם הינו רכושי הפרטי, האמור בסעיף זה מבוטל. פרשנו…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. כרגע סגרתי את הטלפון אחרי שצצלתי לבזק בין לאומי כדי לנתק את השירות (ולעבור לישרסרב) זאת אחרי שהייתי מנוי אצלם במשך חודשיים (על חבילת ה 1.5) ב 9.9$ לחודש ללא התחיבות. כששאלו אותי את הסיבה לכך שאני רוצה להתנתק אמרתי שאני עובר לחברה אחרת במחיר יותר זול. ואז האיש הקטן מאפרכסת שאל אותי אם אני רוצה ליהיות עוד חודשיים ללא התחייבות ב-19$ לחודש! במקום 40$!!! ;D בקיצור, הסכמתי... ואעבור בעוד חודשיים .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 109-119 שח לחודש. מעניין אם צריך לשלם בנוסף לספק אינטרנט... ההודעה על המחירים

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Sikamikanico,

איך Switch יכול לעזור לי עם אינטרנט מהיר? למשל אם אפשר לחבר אליו ישר את המודם, או כל מיני דברים אחרים שהוא מוסיף...

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. אוקיי... השאלה נמצאת בכותרת אבל לפירוט מעט הבנתי שיש קשר בין המרחק של המרכזייה לפינג באיכות הקו וכו'...... אז יש שתי שאלות....... 1) מה כן באמת משפיע 2) מה אפשר לעשות לגביי זה???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אני רוצה לחבר אותו כראוטר בחיבור תמידי, ועקבתי אחרי כל ההוראות, אבל הוא לא מצליח להכנס לשרת. כנראה בגלל שהוא אמור להכנס בPPTP. כאן הוראות ההתחברות הרגילות שלי שעובדות גם עכשיו: http://www.tau.ac.il//cc/helpdesk/glisha/adsl/adsl-dialer-xp/adsl-dialer-xp.html אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני לא מצליח NAT defserver addr xxx.xxx.xxx.xxx אני בכלל לא מצליח להכנס לא כexpert

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by NaNdoS,

יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אוקיי אני מניח שהציפו בזה את הפורום אבל יש לי כמה בעיות 1) אני חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת כל מה שיודעים על השיקולים של מה עדיף cable או adsl זה כולל מחיר... מהירות... ומשחקי רשת... 2) לפני רגע הייתי בתרד של מודמים של ADSL ואני מפפפחחחחחדדדדדד!!! לא הבנתי שם כלוםםםםם אני חושש שאני הולך להיכנס לעולם שגדול עליי בכמה רמות ושאני אדפוק את הכל ........ אז בבקשה מי שמוכן להסביר לי את סוגי המודם בADSL ואת כל הקטע של ה phpp או מה שזה לא היה... ו ה pro..... תודה...............

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by guyyug,

האם יש אפשרות להתחבר עם ISDN למחשב נייד במחשב הרגיל יש לי כרטיס של פריצ שהוא מודם דיגיטלי לנייד יש כרטים רשת 10\100 יש דרך להתקשר דרכו או שחייב מודם דיגיטלי חיצוני

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ibrow-Now,

מי שמחובר אליהם, יש בעיות מיוחדות איתם? כי הבנתי שבמהירות הם בסדר גמור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. העייה היא שבא אלינו הביתה טכנאי(של למיר) שהתקין לנו רשת ושאלתי אותו אם אפשר לקנות מלמיר מודם adsl והוא אמר שזאת בעייה כי אני חייב מודם עם ראוטר ולמיר לא מורשים למכור מודם כזה, אני לא רוצה להיתקע עם אלקטל(=דרעעעעעעק)!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Enjoy!

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by yotamoo,

אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NetSpider,

טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by THL,

הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה כדאי את הסמסונג הפנימי לPCI או אתה של אלקטרז? ממה שאני מבין לזה של אלקטרז צריך להתחבר דרך IP של רשת מקומית ורק אז הוא יוצא לאינטרנט, ולמעשה צריך להגדיר כמו הגדרות PROXY במחשב כדי שתתאפשר בכלל גישה לאינטרנט(בדיוק כמו שאני צריך להגדיר כשאני רוצה לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים ברשת המקומית שלי), והדבר הזה נראה לי רקוב מהיסוד שלו. אתה המודם הזה צריך לחבר לכרטיס רשת. האופציה השנייה היא מודם ADSL של סמסונג, שלא הצלחתי למצא עליו שום ביקורת בשום מקום, וחיפוש בGOOGLE עליו מעלה פרטים אך ורק באתר היצרן. לא ייצאו למודם הזה שום דרייברים באתר היצרן, וצריכים להסתפק בדרייברים שמסופקים בתקליטור בעת הרכישה(בדיוק כמו מודמי ה56K הקבריים האלה). כמו-כן, דף הוראות ההתקנה של המודם הזה הוא…

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by godisme171,

אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by omri_ro,

גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים