רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בחיבור של מחשב ברשת ביתית. יש לי מודם כבלים Thomson בחיבור קבוע שמחובר ל-switch. מחשב אחד שמחובר ל-switch ב-DHCP מקבל IP מהמודם, יש לו גישה לאינטרנט והכל ועובד (יש פינג למודם). מחשב שני עם אותו קינפוג אמנם מקבל IP אך מודיע על בעית תקשורת (חיבוריות) ואין פינג למודם או למחשב השני. קניתי כרטיס רשת חדש, והורדתי את ה-firewall אך אין שום שינוי. אשמח לעזרתכם נ.ב. ליתר ביטחון גם חיברתי אותו בעזרת הכבל רשת של המחשב השני (1.5 מטר) לאותו פורט ב-switch שעובד.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי switcher שמחובר למודם motorola של הוט(כבלים) יש לי עוד שני מחשבים בבית שכל אחד מחובר באופן עצמאי ל switcher האינטרנט עובד מצויין אין שום בעיות... הבעיה היא שאני רוצה לשתף קבצים ומדפסת בין שני המחשבים ואני פשוט לא מצליח ניסיתי את כל מה שיכולתי דרך האשף של XP (בשני המחשבים יש מערכת XP) תודה לעוזרים... אם צריכים עוד פרטים אני אוסיף לפי הדרישה...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש אצלי בבית 2 מחשבים. אחד מחובר לראוטר בכבל והשני מחובר באלחוט. אני רוצה שהמחשב שמחוב לראוטר יהיה חלק מהרשת שיתוף, אבל ללא גישה לאינטרנט. כלומר שהמחשב שמחובר באופן אלחוטי יוכל לגלוש וגם לשתף קבצים עם המחשב שמחובר בכבל, והמחשב שמחובר בכבל לא יוכל לגשת לאינטרנט. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ממחשב עליו מותקנת ויסטה למחשב אחר בו גם מותקן ויסטה. המחשב אליו אני מנסה להיכנס הוא עם כרטיס רשת אלחוטי והשגיאה שאני מקבל היא : אגב גם מהמחשב שמחובר באופן אלחוטי לכיוון השני אני מקבל את אותה השגיאה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר WRT54GL של linksys Firmware Version: v4.30.11, Aug. 7, 2007 זה הכי מעודכן שיש, אני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט (כבלים \ 014), עכשיו יש לי 2 מחשבים שניהם דרך כרטיסים אלחוטיים מתחברים אחד נייד עם כרטיס מובנה עובד טוב מאוד! השני מחשב רגיל ויש איתו בעיות, במשחקים הוא יכול פתאום להתנתק מהאינטרנט ואז צריך להוציא את הכרטיס USD של הרשת האלחוטית ולהחזיר חזרה או לעשות restart למחשב כדי שהוא יעבוד שוב... למה זה קורה??? ויש לי לאגים עם האינטרנט ובעיות של גלישה לפעמים גם כן במחשב הזה.... הקליטה בדרך כלל היא low ולפעמים good.... הוא מתחבר לרשת ב54mbps
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום... אני משתמש ברשת קבצים אלחוטית... כשהיה לי SP2 הכל עבד חלק עדכנתי מחשב אחד לSP3 ולא היתה לי רשות היו לי בעיות אבל הצלחתי לפתור ויש עכשיו רשת סדירה אבל יש לי בעיה.. אני משתמש ברשת גם לביטורנט כלומר אני מהמחשב שלי מוריד לכונן רשת את הקבצים מכיוון הדיסק הקשיח המחשב השני גדול יותר.. אבל כל הזמן קורה שכאילו הכונן רשת מתנתק ולא מוצא את הקבצים... זה קורה במרווחי זמן לא שווים ולא קשורים אחד לשני.. וגם הרשת קיימת כל הזמן..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כמה דקות התקנתי את הסוויטצ' החדש שלי שתומך במהירות של 1GB\S כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים, אחד הצדדים פשוט נתקע לחלוטין יש למישהו הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש [מפרט ניתן לראות בפרופיל שלי] והיום כמה ימים לפני ההגעה שלו פתאום עלה לראשי עניין החיבור לאינטרנט. לא הזמנתי כרטיס רשת. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת להזמנה? אם כן, איזה? תוכלו לעזור לי בבקשה עם קישור מתוך האתר של פנדה, ששם קניתי? http://www.pandas.co.il או קישור ישיר ל "כרטיסי רשת" באתר: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221 [האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה אגב] למחשב אחד, לא רשת. מחובר ב ADSL. ואולי, אני לא צריך כרטיס רשת וזה מובנה בלוח אם? זה מחשב חדש אחרי 5 וחצי שנים ככה שאיני יודע :] תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הספק שלי זה זהב 015 אני גיימר ואני רוצה לדעת איזה ספק עדיף? אני יכול לשחק בשרתים מחו'ל אבל יש לאגים בהרבה ויש מספר מוגבל ודי קטן של שרתים שאני יכול לשחק בהם. יש לי מהירות של 2.5 מ'ב אני רוצה לדעת אם עדיף לעבור לבזק בינלאומי 014 ולקחת תמסלול של הגיימרים גם מהירות של 2.5 מ'ב. די חשוב גם המחיר כל עוד ההבדל לא כלכך גבוה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני הולך לקנות מחשב חדש לבית. המחשב ימוקם בקומה השנייה, מחובר לאינטרנט בצורה פיזית. המחשב הישן יהיה בקומה הראשונה ללא כבל לאינטרנט. (בערך 15 מטר אוירי בין המחשבים, יש קירות ביטון באמצע). אני רוצה חיבור אלחוטי (נתב ?) בינהם כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט באותו הזמן. מעדיך חיבור לא יקר מידי ושיהיה טוב מה כדאי לקנות ? תודה מראש על התגובות, אלון הרמתי.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-