עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by VNADAV10,

2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?

3. Started by galwin,

שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by Einat,

שלום לכולם, הבעיה הולכת ככה - 2 מחשבים ברשת workgroup אחד xp home והשני xp pro ניתן לגשת מה- pro אל הקבצים שעל ה- home כולל לשנות אותם וליצור חדשים, אבל אי אפשר ההפך כל ניסיונותי לשחק עם הרשאות לא הצליחו, על שני המחשבים מוגדרים יוזרים מתאימים, ושניהם באותה קבוצת עבודה רעיונות? תודה מראש לעונים. נ.ב - אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by alex125,

שלום רב לכולם יש לי בעיה במכללה שאני לומדת בה יש חסימה של אתרים מסוים אך אני יכול לעקוף את חסימה זאת???

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by sheidin,

יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה בחיבור של מחשב ברשת ביתית. יש לי מודם כבלים Thomson בחיבור קבוע שמחובר ל-switch. מחשב אחד שמחובר ל-switch ב-DHCP מקבל IP מהמודם, יש לו גישה לאינטרנט והכל ועובד (יש פינג למודם). מחשב שני עם אותו קינפוג אמנם מקבל IP אך מודיע על בעית תקשורת (חיבוריות) ואין פינג למודם או למחשב השני. קניתי כרטיס רשת חדש, והורדתי את ה-firewall אך אין שום שינוי. אשמח לעזרתכם נ.ב. ליתר ביטחון גם חיברתי אותו בעזרת הכבל רשת של המחשב השני (1.5 מטר) לאותו פורט ב-switch שעובד.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

9. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by eldar24,

איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי היום לרשת הביתית (דרך ראוטר לא אלחוטי של EDIMAX) ומשום מה כשאני מנסה לראות את התיקיות המשותפות והמדפסות, כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי ואז לצפייה ב"הצג מחשבים בקבוצת העבודה" המחשב חושב הרבה זמן ומופיעה לי ההודעה שבתמונה... מה לעשות?!?! יש לי ווינדוס XP... הקטע שכן אמורות להיות תיקיות משותפות ברשת ובמחשב אחר זה כן מופיע... הרשת עובדת ואני יכול לגלוש באינטרנט... מה לעשות כדי לתקן את זה? הנה התמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_102167894.jpg

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by Tsume,

יש לי רשת אלחוטית בבית ל5 מחשבים שפועל על מודם+ראוטר משולב של בזק עם אותה ספקית אינטרנט 2 מחשבים מחוברים ישירות ו3 מחשבים שאחד מהם לפטופ (שאני עליו עכשיו) מחוברים אלחוטית הייתי מחובר במשך מעל לחודש, ופתאום לפני יומיים בערב לא קיבלתי IP מהראוטר. בדקתי בשאר המחשבים והם גולשים כרגיל. הERROR שנמסר לי הוא "קישורית חסרה או מוגבלת" ברשת. (סימון של רשת עם משולש אזהרה עליה). הלפטופ גולש כרגיל מהחדר שלי שהוא בקומה השניה, ואני עכשיו גולש בדיוק 30 ס"מ מהמחשב שלי שלא מקבל IP המחשב השלישי (של אח שלי) הוא מעבר לקיר, ככה שיש איזה 10 ס"מ הפרש - הקיר. והוא גולש מצויין, יש לו אותו כרטיס רשת. לקחתי את הכרטיס שלו, וזה עדיין לא עובד. הסרתי והתקנתי דרייברין, עדיין לא עובד. Disable, Enable - לא …

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  14. אוקי אז ככה אתמול אצל אחד החברים עשינו מעין מסיבת רשת.. אז ניתקנו את המחשב שלו.. ואת ההאב.. וחיברנו את שאר המחשבים להאב ואת האב לרשת בבית שלו החלפנו בהאב אחר.. עכשיו בהתחלה לא זיהינו אחד את המחשב שך השני.. אז נכנסנו להגדרות הtcp/ip אמרו לו לקבל אי פי באופן אוטומטי כי ככה היה בשני מחשבים שראו אחד את השני והכל עבד.. עכשיו כשניסינו לחבר את המחשב של חבר שלי בחזרה לרשת שלו בבית אחרי שהחזרנו את ההגדרות המקוריות הוא היה נראה מחובר אבל לא הצליח להתחבר לאינטרנט דרך ההאב ומשם למודם.. כששמנו שוב את האי פי על קבל באופן אוטומטי זה עבד עכשיו רציתי לדעת למה בעצם זה קרה..? ולמה עצם זה שגרמנו למחשב לקבל כתובת אי פי רנדומלית היא זאת בפתרה הכל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by Dragon Lord,

מעוניין בתוכנה/פקודה כמה שיותר קטנים כדי לסגור יישום באחד המחשבים ברשת הביתית, מבלי להשתלט על ה - DESKTOP הייתי שמח להשתמש ב - Pskill משום שהיא קטנה ומיועדת בדיוק לזה, אבל אני מקבל את ההודעה שה - RPC לא נגיש, למרות שב Services הפעלתי אותו בשני המחשבים ואתחלתי אותם אח"כ. מישהו מכיר משהו שיכול לעזור?

16. Started by slyy,
    • 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by primo,

אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by oryan_m,

צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by eliad.oded,

יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום מקצוענים. אני הולך לקנות מחשב חדש לבית. המחשב ימוקם בקומה השנייה, מחובר לאינטרנט בצורה פיזית. המחשב הישן יהיה בקומה הראשונה ללא כבל לאינטרנט. (בערך 15 מטר אוירי בין המחשבים, יש קירות ביטון באמצע). אני רוצה חיבור אלחוטי (נתב ?) בינהם כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט באותו הזמן. מעדיך חיבור לא יקר מידי ושיהיה טוב מה כדאי לקנות ? תודה מראש על התגובות, אלון הרמתי.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. שלום יש לי שני מחשבים שמשתפים אינטרנט (פשוט דרך הכרטיס רשת) וקניתי עוד מחשב לבית - מה גם שהוא נמצא רחוק דיברתי עם בזק והם אומרים שהפתרון שלהם זה מחשב שתמיד און ליין שמחבר ראוטר לרשת ומהראוטר יצאו כל החיבורים לשאר המחשבים אם יש דרך אחרת לעשות את זה? יש לי מרחק דיי גדול בין המחשבים

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. Started by miller2812,

שלום, יש לי כמה בעיות! לפני שבוע בערך התקינו לי רשת של אינטרנט בין שתי מחשבים (של בזק בינלאומי), לא אלחוטית! מכיוון שזאת פעם ראשונה, אינני מבין כלום בנושא זה, הייתי רוצה שמישהו ידבר איתי בטלפון ויסביר לי דבר דבר! אבל אם לא, אז בכל מקרה... 1. באימיול יש לי low id, ולפי מיטב הבנתי זה בגלל הרשת! מה אני יכול לעשות? 2. איך אני יכול לנתב את המשאבים של המודם (adsl), לכל מחשב? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים