רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שיתחבר לכבלים ואחרי חיפושים המליצו לי על חברת 3COM דגם 3CRWER10075, אמרו לי שמדובר בחברה ידועה וראוטר אמין וחזק אני רוצה לחבר עד 4 מחשבים לראוטר באופן קווי כרגע וכן להתחבר למודם של הכבלים ובהמשך אולי להקים רשת אלחוטית האם ההמלצה שקיבלתי טובה האם יש לכם דעות אחרות אשמח לשמןע את תשובתכם SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מאז שיש לי נתב אני מקבל LOW ID באימיול למרות שפתחתי פורטים גם בנתב וגם בפיירוול. עם UTORRENT ההורדה בקצב טוב.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים הראשון מחובר לראוטר ישירות והשני מחובר באלחוטי (האיכות קליטה 100%) אחרי שסיימתי להרכיב אז רציתי לבדוק אם יש רשת והכל עובד, עכשיו הבעיה: עשיתי פינג למחשב שמחובר באלחוטי מהמחשב שמחובר ישירות לראוטר וכל הפינגים עברו בהצלחה עכשיו באתי למחשב שמחובר אלחוטי ועשיתי ממנו פינג למחשב שמחובר ישירות לראוטר וזה לא עבד o.0 מה אני עושה (נסיתי לבטל Firewall ). **אני חייב לציין ששני המחשבים מצליחים לגלוש באינטרנט והכל טוב.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתוח בו את הפורטים של האימול. תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב רגיל לבין מחשב נייד המחשב הרגיל מחובר לראוטר אלחוטי דרך כבל רשת והמחשב הנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי פתאום במחשב הנייד האינטרנט לא עושה ובחיבורי רשת רשום לי כבל רשת לא מחובר בדקתי החלפתי צדדים הכול פועל ופתאום אני בודק ואין בכלל איפי במחשב נכנסתי לדוס רשמתי ipconfig רשום לי - media disconnection ובהגדרות של הכרטיס רשת אין בכלל איפי לא רשום כלום. ניסתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי עסק (קונדיטוריה /בית קפה) רציתי לשאול מה אני צריך בשביל לשים מצלמה. מה שאני מבקש זה כך : מצלמה העסק ושאני אקבל את השידור גם באסק וגם בבית יש אפשרות כזאת מה אני צריך בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום. היום חיברו את הדירה שלי לאינטרנט בכבלים. מאחר שיש שני מחשבים בדירה, לקחתי ראוטר קווי ישן שיש לי (הראוטר לא היה מחובר כבר מעל לשנה), מסוג Level One FBR-1405TX, איפסתי אותו והתקנתי לו את ה-firmware האחרון. כשחיברתי אותו גיליתי שיש לו כמה בעיות. הראשונה היא שלא ניתן לבצע "תיקון רשת". כשמנסים ללחוץ על תקן, מיד עולה הודעה שהווינדוס לא הצליח למשוך IP, למרות שמיד אחרי זה ה-IP מופיע. דבר שני הוא שהראוטר לא מצליח להתחבר לרשת. ניסיתי כמה פעמים בכמה IP שונים ובסטטוס של הראוטר הוא תמיד נשאר מנותק. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא שהראוטר כתב שהוא מחובר (בפרוטוקול PPTP), אבל מיד יצא וכתב את ההודעה הבאה: cannot bund GRE socket, aborting... יש למישהו מושג מה התקלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש אצלי בבית 2 מחשבים. אחד מחובר לראוטר בכבל והשני מחובר באלחוט. אני רוצה שהמחשב שמחוב לראוטר יהיה חלק מהרשת שיתוף, אבל ללא גישה לאינטרנט. כלומר שהמחשב שמחובר באופן אלחוטי יוכל לגלוש וגם לשתף קבצים עם המחשב שמחובר בכבל, והמחשב שמחובר בכבל לא יוכל לגשת לאינטרנט. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיבור של שיתוף אינטרנט בשני מחשבים עם XP . עשיתי לפי ההנחיות של המדריך המופיע בפורום אבל לאחר השלב הראשון בו יש לסמן את האפשרות לחיבור משותף בלשונית ה- ADVANCED אני מקבל הודעה שצריך לבצע שמירה של הסיסמא ושם המשתמש גם במחשבים האחרים וזאת במקום ההודעה שמופיעה במדריך על שינוי הIP . כמו כן למרות שאני מסמן את השינויים של אישור ההשתתפות של המחשב השני - המחשב הראשי לא שומר על שינוי ההגדרה ובפעם הבאה שאני נכנס, השינוי לא התבצע. אודה למי שיכול לעזור ולפתור את הבעיה. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם 4 כניסות + אלחוטי מחובר אליו המחשב שולחני + הלפטופ (דרך דק) + כבל 5 מטר המחובר למחשב נוסף בחדר אחר + VOIP (מתאם טלפוני) של בזק בינלאומי יש לי כל הזמן תופעה מוזרה שבא רואים את איקון הרשת למטה ויש עליו נקודה צהובה שכל הזמן מסתובבת סביבו/כאילו מקיפה אותו כשהקשתי על האיקון זה כתב לי כביכול הוא מחפש עוד מחשב ברשת...ו(לא מצליח למצוא כי אין) עוד דבר - אהל לא בטוח - איך שהוא ניראה לי שזה התחיל אחרי שפעם אחת ניסיתי להתחבר עם הנייד לרשת > אלחוטית ( באמצעות מודם USB) המחשב הוא חדש לא ברור לי למה זה קורה ? THX
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן 2.5 עכשיו בהורדות בביטורנט טס לי על 280-300 בלי בעיה.. אבל בהורדות http כל פעם קורה אותו הדבר מתחיל לרדת על 220+- ואז אחרי 5-6 דקות צונח ל17-18 בממוצע בכל הורדה מכל האתרים...כאילו מישהו בנטוויז'ן מוריד את "השלטר" והמהירות יורדת ב90%.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-