רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפי הפורום הבנתי שעלי ללכת על ראוטר מסוג WRT54GL, השאלה שלי היא אילו כרטיסי רשת אני צריך לבחור? (אחד לנייד ואחד לנייח) הרשת האלחוטית פועלת בדירה בת שתי קומות, כאשר אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני רוצה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית. כרגע אני מחובר עם מחשב נייח לנטוויז'ן דרך הכבלים רוחב פס של 750K, עם מודם של מוטורולה, חיבור LAN, במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה ההבדל בין נתב ל Access point? מה אני צריך לקנות? 2. אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה שתיים שלוש דגמים ספציפיים. 3. מה הטווח כיסוי של זה? 4. מה המצב בארץ של אינטרנט סלולרי? האם שווה מבחינת מהירות\עלות? הכי חשוב לי שתענו על 2. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עברתי דירה, ובגלל זה הייתי צריך לנתק את המחשב של אבא מהכרטיס רשת (שהוא - dwl-g122 של - d-link) כאשר חיברתי את המחשב שוב (אתמול) המחשב זיהה את כל החומרה חוץ מאת כרטיס הרשת. הכרטיס הזה מחובר למחשב בUSB, הודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר את הכרטיס. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי בעיה במכללה שאני לומדת בה יש חסימה של אתרים מסוים אך אני יכול לעקוף את חסימה זאת???
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב (א) עם מערכת הפעלה vista home premium. מחשב (ב) עם מערכת הפעלה windowsx xp home. שניהם מחוברים בנתב (לא אלחוטי). למחשב (א) מחוברת מדפסת lexmark x61700. שיתפתי את המדפסת כך שאוכל להדפיס ממחשב (ב). במחשב (ב) המדפסת היא ברירת המחדל!! למרות זאת כאשר אני שולח ממחשב (ב) מסמך להדפסה דבר לא מתרחש!!! לעומת זאת, כאשר אני מאתחל את מחשב (א) ההדפסה יוצאת!!! מה עושים? תודה, שוקי.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום,יש לי שתי מחשבים אחד עם חלונות אקס.פי והשני חלונות 98. בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת. המחשב עם חלונות אקס פי מחובר למודם ראוטר של בזק אזטק 600E יש לי גם סוויטש השאלה שלי איך אני מחבר את שתי המחשבים ברשת כדי שאני אגלוש משתיהם לאינטרנט ואני אוכל להעביר קבצים בין שתי המחשבים? איך אני משתף את המדפסת בחלונות 98? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות ואז גם הוא נעלם והראוטר פשוט נחסם. בתודה …
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-