רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד שתומך המהירות 100mbps , שדרגתי את הרשת ל 1 ג'גה שהמחשב לא תומך ב 1 ג'גה. מה עלי לעשות כדי לנצל את מהירות הרשת החדשה. הדונגל מציע חיבר קווי או אלחוטי , אני רוצה גם וגם. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, האם קיים מודם usb סלולרי stick עם כניסה RJ45?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי ראוטר בשביל שיהיה אפשר לגלוש גם במחשב השני עכשיו חברתי הכל אבל שהורדתי חייגן למחשב השני לא הצלחתי להתחבר אז חשבתי שסה אולי בגלל שכבר התחברתי עם החייגן שלי או משהו כזה לדע בקיצור מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה יקיריי - אחד מחשב XP , אחד מחשב 98. מחוברים בכבל מוצלב כמובן , ב - XP יש 2 כרטיסי רשת , אחד הולך למודם כבלים של מוטורולה. כל נסיון שלי להגדיר רשת ביתית קטנה במחשב הראשי אכן פותח חיבור רשת שנקרא LAN שמראה לכאורה שהכל תקין אך בה בעת עושה 2 דברים נוספים: 1. מנתק אותי מחיבור לאינטרנט (המחשב מאבד IP ותקשורת TCP/IP מול המודם , יש לציין שיש גם חיבור רשת שנקרא INTERNET שעושה רושם כאילו הוא כן מנהל איזו תקשורת מול המודם שכן נורית הכתומה במודם כבוייה רק כאשר הוא ב - DISABLE ולא כאשר חיבור AZTV CABLE MODEM DIALER ב - SISABLE). 2. נפתח חיבור רשת שנקרא "גשר רשת" שאין לי מושג מה טיבו ומדוע הוא בא כשאף אחד לא קורה לו. כדי לפחות להחזיר אינטרנט במחשב הראשי אני מוחק את גשר הר…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מידי פעם שאני נכנס לאתר מסוים הוא אומר לי למעלה להתקין איזה פקד.מה זה הפקד הזה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האמת שכבר נשבר לי מהראוטר הזה... נראה לי אחד הגרועים. בכל מקרה - כמה פעמים לאחרונה, האדון החליט שלא צריך אינטרנט בבית, ופשוט לא נתן לצאת לאינטרנט. היתה רשת (DHCP) ורק לא היה ניתן לצאת לאינטרנט. מה שעזר היה רק RESET ל-DEFAULT SETTINGS, ואז אחרי הגדרת נתוני החיבור לאינטרנט בראוטר היה ניתן לצאת. למישהו יש רעיון מה קורה כאן ? (ה-FIRMWARE מעודכן לגירסה האחרונה שיש).
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לנו רשת קטנה עם SERVER 2003. מעבר לשיתוף תיקיות ושרת Exchange מקומי אין לנו שום שימוש מיוחד בה. אני רוצה לאפשר למחשבים שמתחברים לשרת להיתחבר גם כשהשרת לא זמין(מחשבים ניידים וכדו'), ז"א לבצע LOG IN כאילו שהשרת זמין. הבנתי שזה משהו בGroup Policy אבל לא מצאתי איפה. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש דרך לעשות שרק מחשב אחד ברשת יראה את תיקיית השיתוף שלי, או לחילופין שרק מחשב אחד לא ייראה את תיקיית השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת בין 2 מחשבים עם ווינדוס כנראה NT ומחשב עם אקספי פרו (בSTART כתוב ווינדוס אקספי פרו אבל כשעושים CTRLALTDELETE מגיעים לתפריט שבו אפשר לבחור כל מיני דברים וביניהם טאסק מנאג'ר) אני לא מוצא WIZARD להקמת רשת במחשבים הניידים אבל הם "רואים" את המחשב השולחני שלי וכשאני מנסה להכנס אליו הוא רוצה התחברות עם שם משתמש וססמה איך אני מקים תרשת? מהר בבקשה זה דחוף....
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-