רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מבקש הנחיות לשולחן עבודה מרחוק עים תוכנת vns ברשותי ראוטר ומודם
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי מערכת הפעלה XP PRO ומדפסת משולבת BROTHER ברצוני לחבר את המדפסת באמצעות כרטיס רשת. האם זה אפשרי כך שאוכל לשלוח הדפסות בלי כבל או לסרוק ולהעביר את המידע למחשב. כמו כן שאלה נוספת, האם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות כרטיס רשת ולצפות ברמת סרטי DVD? אין לי כרגע כרטיס רשת אשמח לקבל תגובות כולל המלצות לכרטיס רשת+ כל מה שצריך כדי לחבר מדפסת באופן אלחוטי - אם אפשר כמובן במידה ואפשר גם לחבר את הטלויזיה באמצעות כרטיסס רשת באיכות DVD... האם דרוש לי כרטיס רשת 1 או יותר תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
נגיד שמורידים קובץ מראפידשר אז שומרים אותו קודם ומיד הוא מתחיל להוריד קרה לי לא פעם שהוא לא מססים להוריד את הכול אבל בכל זאת הוא הוריד ושמר חצי קובץ איך אני עושה שאם אני מוריד שוב אז שיוריד לי מאותה נקודה שהפסיק ויש גם מקרים שההורדה נפסקת כתוצאה מניתוק או בעיית חיבור גם פה איך ממשיכים מאותו מקום? איפה כל המידע נשמר כי הוא ירד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חבר'ה חשוב לי לציין לפני שאני ניגש לעיניינים שאין פה מטרה של קידום/פירסום/אוו טובות הנאה לאחרונה החלאתי שאני רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט שלי ושאלתי כמה מהחברים שלי איזה מהירות אינטנט יש להם?של איזה ספק אינטרנט?וכמה הם משלמים עבור החבילה שלהם? לאחרונה ביררתי שחבר אחד שלי משלם 150 שח' משו כזה עבור חבילה של 5 מגה וחבר אחר משלם 100 שח' עבור חבילה של 2.5 מגה (לשניהם יש את אותה ספקית אינטרנט- בזק בינלאומי) החבילה שלי כולל נתב אלחוטי במהירות של 1.5 מגה ואני משלם 100 שח' בסה"כ כלומר לספקית בזק בינלאומי+ yes עכשיו לנושא שהביא אותי אליכם: איזו ספקית אינטרנט היא הכי טובה- בכוונה לטובה זה איכות של העלאה +הורדה+גלישה טובה+תמיכה תכנית+אין קריסות ובעיות בתמורה לכסף ששווה …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז ככה. סידרתי לי היום את ה- P3 שלי שמתי לו FX5200 ועוד כמה שיפצורים השגתי לו מסך והכל. מה שנשאר זה רק אינטרנט. אבל כמובן שפתרון של עוד כרטיס רשת + כבל רשת מפוצל זה לא פיתרון טוב כי זה מהסלון לחדר אז חשבתי על ראוטר. אז מה זה בעצם ראוטר? איך זה עובד? ומה אני צריך בשביל שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים. אשמח לקבל המלצות לקניה של מה שצריך בתקציב כמה שיותר נמוך. תודה מראש. לידור
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש מחשבים ממוצע, שבא הנה כדאי לשאול חכמים ממני אני מעוניין להתקין בבית רשת אלחוטית, ורוצה לברר פעם אחת ולתמיד, מה יותר כדאי בתור תשתית - בזק או כבלים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום כולם, בבעלותי הנתב הנ"ל (גרסת חומרה d4) ומק בוק פרו אינטל 2.2 גה"צ. תחת leopard אין בעיות מיוחדות (חוץ מהביצועים של הנתב שהם פשוט על הפנים). תחת xp home (אני חייב לעבוד בdual boot לצערי הרב) אני מתנתק באופן קבוע. לא מסוגל לעבוד יותר מ10 דקות רצוף, אפילו כשאני צמוד לנתב. לא מצאתי קושחה יותר עדכנית לנתב מגרסת יולי 2007. אני די מיואש. עד כדי רמת לקנות נתב אחר. יש הצעות לפתרון הבעיה? אם לא, לנתב אחר? הושיעני! תודה, גל
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת קווית (אליה מחוברים 3 מחשבים נייחים) ורשת אלחותית (אליה 2 ניידים) עם BR6114WG Edimax. קישור בזאפ-http://zap.co.il/model.asp?model_id=39951 שמחוברים ב ADSL. עכשיו ברצוני להעביר את כל הבית לאלחוטי (בגלל כל הכבלים שמסתובבים בבית וכו') יש לציין שאין לאף אחד מהמחשבים הנייחים אין כ.רשת אלחוטי.. אני גר בבית 2 קומות (יחסית גדול) שכל מחשב נימצא בחדר אחר ברחבי הבית .. ויש לי כמה שאלות: 1. האם הראוטר הזה מספיק חזק בכדי להחזיק את כל המחשבים האלו ביחד (במיוחד שהוא עובד 24/7, למעט יום כיפור:]) ? ואם לא על איזה ראוטר אתם כן ממליצים? 2. על איזה כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים למחשבים ? תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה פרום גרמני נדמה לי אולי טועה ומישהו שם העלה משהו שהוא ניגן ושר לאיזו כתובת שהכל בגרמנית ואני לא מבין ואחרי שמעלים נכנסים לכתובת וזה מנגן את זה , מבלי שאותו אחד שנותנים לו את הקישור יצטרך להוריד את הקובץ זה כל כך טוב בשבילי , מישהו יודע? אם זה אפשרי או שדמיינתי .
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ובכן, יש לי בבית רשת של כ 3 מחשבים, שניים מחוברים עם כבל ישירות ועוד אחד באלחוטי. בכל מקרה, אני רוצה לארגן אצלי במרתף מסיבת רשת, שכל החברים יבואו אליי עם המחשב שלהם ואני יארגן אצלי הכל. יש ברשותנו ראוטר עם 8 חיבורים, אך יותר מזה אין לי מושג מה צריך לעשות איך אני אמור לארגן את זה שיעבוד כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ממ אני רוצה להקים רשת ביתית(חוטית בבית) בין 3 מחשבים... כרגע יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים.. המחשב הראאשי ש ל אחי..מתחבר למודם כבלים שיש לי, דרך USB (אם זה משנה משהו.. ) ואני גם מתחבר למודם הזה דרך כבל רשת ישר(יענו לא מוצלב..) קיצ'ר ככה אני מחובר לאינטרנט..עכשיו אני רוצה גם לשתף עוד מחשב, אז חשבתי לעצמי לקנות ראוטר..(או שבעצם לא? אולי סוויטץ'? ) או שצריך משהו אחר..? קיצ'ר תגידו לי בבקשה מה אני צריך לקנות? תודה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום! מחשב אחד מחובר לאנטרנט בעזרת נתב חוטי רגיל של בזק עובד ללא בעיות בקומה 2. אני רוצה לחבר מחשב שנמצא בקומה ראשונה לאנטרנט במרחק של עד 20 מטר עם הרבה קירות בדרך. צריך המלצה האם לחבר נתב אלחוטי או נתיב רגיל,ואיזה סוג.. אשמח לשמוע מגוון פתרונות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-