רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום המון זמן כבר המחשב שלי קורס,ניסיתי בכל מיני דרכים לראות מהי הבעיה אך כל הנסיונות כשלו. פירמטתי את המחשב אתמול כדי לשלול בעיות במערכת הפעלה\התנגשויות בין תוכנות וכו'.התקנתי את המוקדם הכל עובד טוב ויפה ופתאום מסך כחול מחזיר אותי למציאות ,אמרתי כנראה בעיות חומרה אבל עליתי על משהו.יש לי תשתית אינטרנט של הוט(מודם כבלים דרך usb ) וגם ממיר כבלים של הוט ובשגיאות לפעמים היה רשום bug code usb driver .אז חיפשתי קצת על השגיאה הזאת וראיתי באיזשהו אתר שהמודם דורש יותר מתח ולכן הוא קורס. עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות ומה אתם מייעצים לי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני רוצה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית. כרגע אני מחובר עם מחשב נייח לנטוויז'ן דרך הכבלים רוחב פס של 750K, עם מודם של מוטורולה, חיבור LAN, במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה ההבדל בין נתב ל Access point? מה אני צריך לקנות? 2. אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה שתיים שלוש דגמים ספציפיים. 3. מה הטווח כיסוי של זה? 4. מה המצב בארץ של אינטרנט סלולרי? האם שווה מבחינת מהירות\עלות? הכי חשוב לי שתענו על 2. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן אוין לי מושג מה לעשות. אז ככה באתרים כמו וואלה שאני רוצה לראות את הסרטונים בכתוגרית ה"וידאו" אני לא לוחץ כתוב connecting ואז ready אבל לא רואים כלום. יש לי windows xp sp2 . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה חודשים היתה לי רשת שעבדה מעולה... השתמשתי במחשב אחד בביטורנט והורדתי דברים למחשב השני דרך הרשת הביתית.. כי יש בו יותר מקום אחסון. הורדתי GTA והייתי צריך לשדרג את אחד משני המחשבים(ששניהם היו XP SP2) לSP3.. שדרגתי ומאז התחילו הבעיות... המחשבים התחברו אחד לשני מתי שהתחשק ניסיתי להחזיר לSP2 והכל עבד כמו קודם... ניסיתי להעביר את שניהם לSP3 וחזרו הבעיות... ואז מצאתי איזה קובץ של מייקרוסופט שאמור לתקן את העיניין וזה בגדול סידר... אבל הבעיה היתה שהשתמשתי בביטורנט ובאמצע הורדה הקבצים הפסיקו לעבוד בטענה שהם לא נמצאו.. כלומר הרשת מתנתקת לי מידי פעם.. אז החלטתי לפרמט את המחשב שנשאר עם SP3.... בהתחלה חשבתי הכל יהיה טוב... ומסתבר שזה עדיין קורה(המחשב שמשתמש בביטורנט שוד…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אל חוטי בבית והמחשב שלי קולט אות ממש חלשה...יש אפשר לשפר את הקליטה...האינטרנט זז לי לאט..
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע חיבור של שיתוף אינטרנט בשני מחשבים עם XP . עשיתי לפי ההנחיות של המדריך המופיע בפורום אבל לאחר השלב הראשון בו יש לסמן את האפשרות לחיבור משותף בלשונית ה- ADVANCED אני מקבל הודעה שצריך לבצע שמירה של הסיסמא ושם המשתמש גם במחשבים האחרים וזאת במקום ההודעה שמופיעה במדריך על שינוי הIP . כמו כן למרות שאני מסמן את השינויים של אישור ההשתתפות של המחשב השני - המחשב הראשי לא שומר על שינוי ההגדרה ובפעם הבאה שאני נכנס, השינוי לא התבצע. אודה למי שיכול לעזור ולפתור את הבעיה. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75. הייתי רוצה לדעת איך אפשר לפתוח בו את הפורטים של האימול. תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אתמול אצל אחד החברים עשינו מעין מסיבת רשת.. אז ניתקנו את המחשב שלו.. ואת ההאב.. וחיברנו את שאר המחשבים להאב ואת האב לרשת בבית שלו החלפנו בהאב אחר.. עכשיו בהתחלה לא זיהינו אחד את המחשב שך השני.. אז נכנסנו להגדרות הtcp/ip אמרו לו לקבל אי פי באופן אוטומטי כי ככה היה בשני מחשבים שראו אחד את השני והכל עבד.. עכשיו כשניסינו לחבר את המחשב של חבר שלי בחזרה לרשת שלו בבית אחרי שהחזרנו את ההגדרות המקוריות הוא היה נראה מחובר אבל לא הצליח להתחבר לאינטרנט דרך ההאב ומשם למודם.. כששמנו שוב את האי פי על קבל באופן אוטומטי זה עבד עכשיו רציתי לדעת למה בעצם זה קרה..? ולמה עצם זה שגרמנו למחשב לקבל כתובת אי פי רנדומלית היא זאת בפתרה הכל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
Ethernet token ring isdn frame relay network satellite links leased lines אני צריך הגדרות קצרות וקולעות שאני גם יבין פחות או יותר כיצד היא פועלת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-