עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by udi80,

אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

עד לפני חודש לא היה לי בעיות באינטרנט .. אבל לפני חודש עברנו דירה על הדרך העלנו את המהירות של האינטרנט מ2.5 ל 5 מגה.. בזק לא יוכלים לספק לי את המהירות הנ"ל כי כניראה אני רחוק מהמרכזיה או מה.. אז האינטרנט לא יציב והם רוצים להוריד לי את החבילה ל 2 מגה מ5 בגלל חוסר יציבות, והם טוענים שתוך כמה זמן שזה ישתפר אני יוכל להעלות את החבילה.. יש לנו רשת של שלוש מחשבים ואנחנו מורידים וגולשים הרבה לכן רציתי לנסות את הוט אולי הם יכולים לספק לי את רוחב הפס.. הבעיה היא שיש לי ראוטר של eci 352 + ולפי מה שידוע לי הוא מתאים רק לבזק.. אז אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיתאים גם לכבלים.. איזה ראוטר אתם ממליצים ככה בין 200-300 ש"ח +- שיהיה טוב ויתאים גם לבזק וגם לכבלים ..?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by yeskim,

המחשב הנייד שלי הוא יחסית ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי. אני מתלבט איזה סוג של כרטיס לקנות : PCMCIA - הנפוץ שבולט החוצה מהמחשב MINI PCI - פחות נפוץ אבל אינו בולט מהמחשב. אשמח לקבל המלצות והעדפות לכרטיסי רשת מהאתר TMS בו קיימים שני סוגי הכרטיסים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. מאחר ואמא שלי החליטה להתחיל להשתמש הרבה במחשב, החלטתי לחבר בשבילה את מחשב ה-P3 הישן לאינטרנט. אין לי שום ניסיון עם רשתות ושיתוף אינטרנט, אבל בכל מקרה אני מעוניין לעשות כך שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט ואם אפשר אפילו להגביל את רוחב הפס ל-512kbps. אני לא בטוח שחיבור באמצעות כבלים יעזור, מכיוון שהמחשב השני ימוקם בצד השני של הבית - מצד שני רשת אלחוטית תהיה יקרה, לא? בכל מקרה, תציעו לי את כל הרעיונות והפתרונות. תודה!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. Started by Aviko,

האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בבית 2 מחשבים האחד מחובר עם מודם לאינטרנט והשני בעזרת כבל X CROSS מחובר למחשב עם האנטרנט. לשני המחשבים אין בעיה של שיתוף האינטרנט , האינטרנט עובד בלי בעיה במחשב המרוחק. אבל יש לי בעיה של שיתוף קבצים רגיל בין שתי המחשבים. הגדרתי לכל מחשב IP ב 10.1.0.2 (הראשי- "שרת") והשני 10.1.0.5 שם הקובצת עבודה זהה לשני המחשבים בשם "WORKGROUP" נתתי למחשב הראשי שם של H1 ולמשני סתם H21. יש תיקיה משותפת במחשב המשני אך כשאני מנסה להיכנס ל NETWORK PLACES ושם ל WORKGROUPS הוא מזהה שיש 2 מחשבים על הרשת אבל ברגע שאני מנסע להיכנס ל H21 (המחשב המשני) הוא אומר לי שלא קיים מחשב כזה. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה מה צריך לבדוק? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by mmMigy,

אני מחפש בדחיפות ראוטר אלחוטי שיחבר בין המחשב האישי למחשב הנייד. המחשב האישי מחובר לאינטרנט בכבלים וחשוב לי שהגלישה באינטרנט תהיה סבירה במחשב הנייד. בנוסף, חשוב לציין שאני מתחבר דרך סולמית והבנתי שיש ראוטרים שעושים בעיות עם זה... איזה ראוטר מתאים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב בבית... ההלבטות שלי היא בין d-link dwlg 520 לבין edimax ew7628ig אני צריך שהקליטה תהיה טובה בתוך הבית... מה מומלץ יותר ? תודה..

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום, אני שוקל לרכוש את הSTORAGE CENTRAL של חברת NETGEAR, מישהו מכיר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה להפנות כתובת לאתר מסויים הנמצא על אותו שרת כמו האתר המרכזי, ואני לא יודע איך אני כן יודע כי הטיפול נעשה בתוך שרת ה DNS וכבר מצאתי את המקום לעשות זאת אך זה לא עובד, צריך עזרה...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by talisman,

שלום.. יש לי בעיה באתר של "קשת" (אני מניח שלא רק אבל לא שמתי לב לאתרים אחרים) למשל: לחלק האתר של ארץ נהדרת אני בכלל לא יכול להכנס. ובחלק של כוכב ונלד... כשאני רוצה לצפות בקטעים הוא רק רושם לי למטה בצד שמאל "error on page" ולא מראה את הקטעים. ממה זה יכול לנבוע?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by Gilo2005,

אז ככה חיברתי 2 מחשבים למודם אחד של חברת בזק בינלאומי והמהירות שלי היא מאוד קטנה אז רציתי לדעת אם יש דרך כולשהי לחלק את המהירות של האינטרנט חצי בחצי למחשב אחד הול חצי ולמחשב השני חצי? כדי שהמהירויות של הגלישה בשני המחשבים יהיו דומות נגיד אם יש לי אינטרנט של 1.5 מגה אז לחלק בשניים 750 קילו בייט לכול אחד האם אפשרי לחלק מהירות של המודם בדרך כולשהי?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום.. לפני כמה חודשים היתה לי רשת שעבדה מעולה... השתמשתי במחשב אחד בביטורנט והורדתי דברים למחשב השני דרך הרשת הביתית.. כי יש בו יותר מקום אחסון. הורדתי GTA והייתי צריך לשדרג את אחד משני המחשבים(ששניהם היו XP SP2) לSP3.. שדרגתי ומאז התחילו הבעיות... המחשבים התחברו אחד לשני מתי שהתחשק ניסיתי להחזיר לSP2 והכל עבד כמו קודם... ניסיתי להעביר את שניהם לSP3 וחזרו הבעיות... ואז מצאתי איזה קובץ של מייקרוסופט שאמור לתקן את העיניין וזה בגדול סידר... אבל הבעיה היתה שהשתמשתי בביטורנט ובאמצע הורדה הקבצים הפסיקו לעבוד בטענה שהם לא נמצאו.. כלומר הרשת מתנתקת לי מידי פעם.. אז החלטתי לפרמט את המחשב שנשאר עם SP3.... בהתחלה חשבתי הכל יהיה טוב... ומסתבר שזה עדיין קורה(המחשב שמשתמש בביטורנט שוד…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?

23. Started by Black^beret,

קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים