רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בכל העסק הזה אבל הקליטה שלי ממש טוב יש לי דירה עם 6 חדרים שהקומה האחרונה היא הגג ואני רוצה למתג ולחבר את כולם ברשת חוטית ואל חוטית אם אפשר לקבל עזרה בנושא כגון מאמרים כולל תמונות והסברים אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת את העזרה הזו אני מדגיש שוב דגש על רשת חוטית ל6 מחשבים עם אפשרות לאל חוטית בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שיתחבר לכבלים ואחרי חיפושים המליצו לי על חברת 3COM דגם 3CRWER10075, אמרו לי שמדובר בחברה ידועה וראוטר אמין וחזק אני רוצה לחבר עד 4 מחשבים לראוטר באופן קווי כרגע וכן להתחבר למודם של הכבלים ובהמשך אולי להקים רשת אלחוטית האם ההמלצה שקיבלתי טובה האם יש לכם דעות אחרות אשמח לשמןע את תשובתכם SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי לקנות את הנתב LinkSys WRT54GL. כמה שאלות אחרונות לפני קנייה: 1: יש לי ADSL ומודם שהפכתי אותו לראוטר (אלקטל). זה לא יעשה לי בעיות נכון? והאם אני צריך להחזיר את מצב הראוטר לקדמותו, כלומר להחזירו להפוך להיות מודם בלבד, או שגם ככה זה יעבוד? 2. האם המחשב שאליו אני אחבר את הראוטר יהיה חייב להיות פועל כל הזמן בכדי ששאר המחשבים שמחוברים ברשת יוכלו להיות מחוברים? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מקצוענים. אני הולך לקנות מחשב חדש לבית. המחשב ימוקם בקומה השנייה, מחובר לאינטרנט בצורה פיזית. המחשב הישן יהיה בקומה הראשונה ללא כבל לאינטרנט. (בערך 15 מטר אוירי בין המחשבים, יש קירות ביטון באמצע). אני רוצה חיבור אלחוטי (נתב ?) בינהם כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט באותו הזמן. מעדיך חיבור לא יקר מידי ושיהיה טוב מה כדאי לקנות ? תודה מראש על התגובות, אלון הרמתי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמשתפים אינטרנט (פשוט דרך הכרטיס רשת) וקניתי עוד מחשב לבית - מה גם שהוא נמצא רחוק דיברתי עם בזק והם אומרים שהפתרון שלהם זה מחשב שתמיד און ליין שמחבר ראוטר לרשת ומהראוטר יצאו כל החיבורים לשאר המחשבים אם יש דרך אחרת לעשות את זה? יש לי מרחק דיי גדול בין המחשבים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול sygate כך שניתן יהיה לגלוש ברשת ביתית ושניתן יהיה להפעיל את שיתוף הקבצים בין שני המחשבים? 2. האם במידה ואני מפעיל את הפיירול המובנה של הנתב זה מספיק, או שהדבר יגביל אותי בהפעלת תוכנות שיתוף למיניהם?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש לבית. אני מחפש ראוטר שיאפשר לי להגידר לכל יציאת LAN טווח כתובות אחר ב-DHCP, האם יש חיה כזאת בראוטר ביתי? האם יש מכשיר שמאפשר לשלוט גם על טווח חלוקת הכתובות של ה-WiFi? תקציב עד 750 ש"ח אשמח להמלצות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אתמול אצל אחד החברים עשינו מעין מסיבת רשת.. אז ניתקנו את המחשב שלו.. ואת ההאב.. וחיברנו את שאר המחשבים להאב ואת האב לרשת בבית שלו החלפנו בהאב אחר.. עכשיו בהתחלה לא זיהינו אחד את המחשב שך השני.. אז נכנסנו להגדרות הtcp/ip אמרו לו לקבל אי פי באופן אוטומטי כי ככה היה בשני מחשבים שראו אחד את השני והכל עבד.. עכשיו כשניסינו לחבר את המחשב של חבר שלי בחזרה לרשת שלו בבית אחרי שהחזרנו את ההגדרות המקוריות הוא היה נראה מחובר אבל לא הצליח להתחבר לאינטרנט דרך ההאב ומשם למודם.. כששמנו שוב את האי פי על קבל באופן אוטומטי זה עבד עכשיו רציתי לדעת למה בעצם זה קרה..? ולמה עצם זה שגרמנו למחשב לקבל כתובת אי פי רנדומלית היא זאת בפתרה הכל
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר דפדפן שהוא לא אקספלורר לגלוש מחיבור אינטרנט אחר מהחיבור הראשי ? לצורך הדוגמא אקספלורר מוגדר על אינטרנט מרשת והשועל על אינטרנט מ ADSL ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש את OUTLOOK של אקספלורר, ויש את THANDERBIRD... אני משתמש באימייל של וואלה.. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני אוכל לגשת למייל שלי בוואלה דרך התוכנות האלה? אם אני לא טועה יש, אבל אז בתוכנה יש את הWIZARD שעוזר כאילו.. אבל אין לי מושג מה לרשום שם בחלונות... מישו יודע או יכול להפנות אותי למבין בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-