רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה חשוב לי לציין לפני שאני ניגש לעיניינים שאין פה מטרה של קידום/פירסום/אוו טובות הנאה לאחרונה החלאתי שאני רוצה לשדרג את המהירות של האינטרנט שלי ושאלתי כמה מהחברים שלי איזה מהירות אינטנט יש להם?של איזה ספק אינטרנט?וכמה הם משלמים עבור החבילה שלהם? לאחרונה ביררתי שחבר אחד שלי משלם 150 שח' משו כזה עבור חבילה של 5 מגה וחבר אחר משלם 100 שח' עבור חבילה של 2.5 מגה (לשניהם יש את אותה ספקית אינטרנט- בזק בינלאומי) החבילה שלי כולל נתב אלחוטי במהירות של 1.5 מגה ואני משלם 100 שח' בסה"כ כלומר לספקית בזק בינלאומי+ yes עכשיו לנושא שהביא אותי אליכם: איזו ספקית אינטרנט היא הכי טובה- בכוונה לטובה זה איכות של העלאה +הורדה+גלישה טובה+תמיכה תכנית+אין קריסות ובעיות בתמורה לכסף ששווה …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי, אחותי מחוברת לאינטרנט דרכי בכבל. התקנתי אצלה אימיול, ויש לה פיירוול מובנה של חלונות אקספי. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הפורטים שאני משתמש בהם אצלי שיעבדו גם אצלה, כל ניסיונתי לא צלחו, ועדיין כתוב שהפורטים אצלה חסומים. תודה מראש, ירון.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת : IP SUBNET MASK DEFAULT GATEWAY כניסה לממשק http://IP:PORT קוד: תתקשרו ל 012 ותשאלו למה לא נותנים לכם את הקוד Enjoy ! More info: oldstar02@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב רגיל לבין מחשב נייד המחשב הרגיל מחובר לראוטר אלחוטי דרך כבל רשת והמחשב הנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי פתאום במחשב הנייד האינטרנט לא עושה ובחיבורי רשת רשום לי כבל רשת לא מחובר בדקתי החלפתי צדדים הכול פועל ופתאום אני בודק ואין בכלל איפי במחשב נכנסתי לדוס רשמתי ipconfig רשום לי - media disconnection ובהגדרות של הכרטיס רשת אין בכלל איפי לא רשום כלום. ניסתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך גם לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פירמטתי את שני המחשבים בבית ואני מנסה להתקין שוב את הרשת האלחוטית, שעבדה לפני הפרמוט. הגדרתי הכל כמו שצריך והכרטיס רשת אפילו מזהה את הראוטר ומנסה להתחבר אליו, אבל משום מה לא מצליח. באחת הפעמים שהפעלתי את המחשב מחדש הוא הצליח להתחבר לשנייה והתנתק וככה שוב התחבר והתנתק מיד (לפי דעתי אין קשר לקליטה, כי כמו שאמרתי הכל עבד לפני הפרמוט). מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: אם זה עוזר יש לי בכרטיס רשת מן בדיקת קישוריות והוא נכשל ב-Association Test - הוא מציע לי לבדוק משהו שנקרא SSID.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות נתבים של Compex וספציפית את ה- NP28G ? האם יש בכלל יבואן, ניסיתי ב- westicom אבל האתר שלהם לא נראה פעיל ובטלפון מקבלים מענה קולי קבוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לראוטר לשני מחשבים בחיבור קווי וחיבור אחד למחשב נייד בחיבור אלחוטי דרך קיר אחד. תקציב: עד 200 ש"ח (אלא אם אין חיה כזאת.. ואז התקציב יגדל.) תודה מראש, רועי[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 13:09:27 שכחתי לציין שאני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב בבית... ההלבטות שלי היא בין d-link dwlg 520 לבין edimax ew7628ig אני צריך שהקליטה תהיה טובה בתוך הבית... מה מומלץ יותר ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-