רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש [מפרט ניתן לראות בפרופיל שלי] והיום כמה ימים לפני ההגעה שלו פתאום עלה לראשי עניין החיבור לאינטרנט. לא הזמנתי כרטיס רשת. האם אני צריך להוסיף כרטיס רשת להזמנה? אם כן, איזה? תוכלו לעזור לי בבקשה עם קישור מתוך האתר של פנדה, ששם קניתי? http://www.pandas.co.il או קישור ישיר ל "כרטיסי רשת" באתר: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221 [האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה אגב] למחשב אחד, לא רשת. מחובר ב ADSL. ואולי, אני לא צריך כרטיס רשת וזה מובנה בלוח אם? זה מחשב חדש אחרי 5 וחצי שנים ככה שאיני יודע :] תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ? אני כבר משתגע ראיתי ביקורות בפורום על הראוטר הזה קניתי אותו ואין לי קליטה בחדר ליד ניסיתי לעשות הכל הזזתי את האנטנות ניסיתי להקריב עוד.. יש לי כרטיס רשת של edmiax EW7128G
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי switcher שמחובר למודם motorola של הוט(כבלים) יש לי עוד שני מחשבים בבית שכל אחד מחובר באופן עצמאי ל switcher האינטרנט עובד מצויין אין שום בעיות... הבעיה היא שאני רוצה לשתף קבצים ומדפסת בין שני המחשבים ואני פשוט לא מצליח ניסיתי את כל מה שיכולתי דרך האשף של XP (בשני המחשבים יש מערכת XP) תודה לעוזרים... אם צריכים עוד פרטים אני אוסיף לפי הדרישה...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב אליו מחובר נתב אדימקס 6104 לפני כמה ימים התקנתי תוכנת e mule אבל היא לא מתחברת לשום מקום האם יש מישהו שיכול להדריך אותי מה לעשות כדי שאפשר יהיה להתחבר או לחילופין אם מישהו יודע להפנות אותי לאתר שיש בו הדרכה כיצד להתחבר תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפנות כתובת לאתר מסויים הנמצא על אותו שרת כמו האתר המרכזי, ואני לא יודע איך אני כן יודע כי הטיפול נעשה בתוך שרת ה DNS וכבר מצאתי את המקום לעשות זאת אך זה לא עובד, צריך עזרה...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות חשובות ... בבבקשה עזרה ... 1. מאיפה אני יכול להוריד ADMINISTRATIVE TOOLS ל XP PRO.... 2.יש לי H.D אחד עם ויסטה ואחד עם XP PRO האם אני יכול לעשות DUAL BOOT ??? ואם כן איך בדיוק האם יש תוכנה ץץ דחוף לגבי זה ... 3. אני לא מצליח להתחבר עם הויסטה לאינטרנט ... אני לא מצליח ליצור חייגן בכבלים ( מחובר דרך HOT ו012 ויש לי מודם TERAYON 715 אשמח לעזרתכם תודה מראש OK103
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-