עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by hararim,

יש לי ראוטר של TNN 600EW ואני לא יודע כיצד ואיזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל האימיול. (עם האתר באנגלית לא הסתדרתי)

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by A-Y-T,

יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by Aviko,

האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת ביתית של שני מחשבים, שמחוברים לראוטר (ר' מפרט). משום מה, באחד המחשבים (השני) האינטרנט לא עובד כלל. מידי פעם הוא מגיע למצב של "מייבא נתוני רשת", אך מייד חוזר למצב של "לא מחובר". למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by danZ,

שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. setup a static IP address ?? 2)בשירשורים קראתי כי If using a 10/100 network adapter, change its speed to 10Mb, half duplex. Please see the instructions below on how to do this. ומה זה נותן? (לא עשיתי זאת) ראוי לציין כי ברשותי נתב מסוג wrt54gv5 ומאז אתמול (השמשתי 2 פורטים עם כבלים לשני מחשבים) המכשיר עובד מצויין.כמו כן פתחתי פורטים לתוכנות הורדה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Gliding,

היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by yosko,

רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. Started by shay360,

אמממ יכול להיות שאני מבלבל בין דברים... אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים הלוח אם שלי הוא asus m2n-e. וכשאני מנסה להפעיל את התוכנה uTorrent אני מקבל הודעת שגיאה שפיירוול של nvidia חוסם את הגישה של התוכנה או משהו כזה. אני מניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אבל לא הצלחתי להבין איך לסדר את זה. מישהו אולי יודע? נ.ב שאר התוכנות עובדות יחסית רגיל (חוץ מזה ששמתי לב שמהירות ההורדה שלי קצת אטית מהרגיל) תודה מראש

14. Started by el perro,

אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. טווח מחיר עד 350 ש"ח וברור אלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by Donniel,

-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. שלום יש לי רשת ביתי דרך החשמל (http://www.msi.com.tw/program/products/communication/cmu/pro_cmu_detail.php?UID=601) ברצוני לחבר מספר מחשבים באמצעות הרשת הזאת בתצורה הבאה. מודם כבלים שיהי מחובר למחשב ובנוסף למחשב נוסף באמצעות החיבור רשת הזה). מה אני צריך בשביל זה? HUB/SWITCH/ROUTER? אני לא מבין כל כך מה תפקידו של כל אחד מאלה ומה הוא עושה. תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. יש לי מודם אחד ושתי מחשבים איך אני יכול לחבר את האינטרנט לשניהם? אן שאני צריך לקנות עוד מודם? ואם כן אז בבקשה תביא לי קישורים

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  21. ואם לא אז איך אני משיג מדריך לגבי הדיאמונד ? תודה .

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by shabis,

אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by davis5,

יש לי מחשב נייד של LEVONO V100 וכרטיס המובנה התקלקל צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עד 150 שח תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

דיונים חדשים בפורומים