רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב,אני חדש בביטורנט השאלה שלי היא האם יש אופציה בביטורנט לצפייה מקדימה כמו באימיול. אני מוריד עכשיו כ3.3 גיגה מעונה אחת של תוכנית טלווזיה. איך והאם יש אפשרות כזו? פשוט חיפשתי ולא מצאתי שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברה, מה שלומכם אני צריך את עזרתכם קניתי מחשב חדש, ואני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת כבל רשת הבעיה היא שכשאני מחבר את המחשביים, המחשבים לא מראים שהכבל מחובר כאשר אני בוודאות יודע שהכרטיסי רשת עובדים כי חיברתי את המודם של HOT בעזרת הכבל והמחשבים זיהו שחיברו להם כבל. השאלה שלי היא האם זה שהכבל לא מוצלב יכול לגרום לך שהמחשב לא מזהה שהכבל מחובר? איך אני יודע אם הכבל מוצלב?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם 4 כניסות + אלחוטי מחובר אליו המחשב שולחני + הלפטופ (דרך דק) + כבל 5 מטר המחובר למחשב נוסף בחדר אחר + VOIP (מתאם טלפוני) של בזק בינלאומי יש לי כל הזמן תופעה מוזרה שבא רואים את איקון הרשת למטה ויש עליו נקודה צהובה שכל הזמן מסתובבת סביבו/כאילו מקיפה אותו כשהקשתי על האיקון זה כתב לי כביכול הוא מחפש עוד מחשב ברשת...ו(לא מצליח למצוא כי אין) עוד דבר - אהל לא בטוח - איך שהוא ניראה לי שזה התחיל אחרי שפעם אחת ניסיתי להתחבר עם הנייד לרשת > אלחוטית ( באמצעות מודם USB) המחשב הוא חדש לא ברור לי למה זה קורה ? THX
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אחרי פרמוט בPC יש אינטנרט בנייד אין(אלחוטי עם ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה/פקודה כמה שיותר קטנים כדי לסגור יישום באחד המחשבים ברשת הביתית, מבלי להשתלט על ה - DESKTOP הייתי שמח להשתמש ב - Pskill משום שהיא קטנה ומיועדת בדיוק לזה, אבל אני מקבל את ההודעה שה - RPC לא נגיש, למרות שב Services הפעלתי אותו בשני המחשבים ואתחלתי אותם אח"כ. מישהו מכיר משהו שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הי. יש לי רשת עם 2 עמדות ושרת win2003 server. כמו כן ברשת יש נתב מסוג LINKSYS WRT54G. שמתי את ה dhcp של הראוטר ב disable והשרת משמש כ dhcp של הרשת. יש לי בעיות התחברות לרשת האלחוטית(הנתב אלחוטי)ואני חושב שזה מכיוון שהנתב לא מספק כתובות ip בהתאם למה שהגדרתי. נאמר לי כי הנתב מקבל ip מהשרת ולכן גם האלחוטי אמור לעבוד ואולי משהו לא מוגדר נכון בשרת. האם נכון הדבר או שמה יש דרך אחרת להפעיל את הרשת האלחוטית בצורה תקינה?? לפעמים הנייד כן תופס את הרשת האלחוטית ולפעמים לא(הרשת האלחוטית לא יציבה). מה עושים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה כזאת של פתיחת פורטים בראוטר , הראוטר הוא של treNdnet אני מצליח לפתוח פורטים רק אני לא יודע אילו בשביל שאימיול לא יתנתק לי מהאינטרנט!! תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב הייתי מחובר עם 012 בכבלים ואז החלטתי לעבור לבזק בינלואמי (הגדרתי חיבור חייגן חדש כמובן עד שיעבירו אותי לmpls ) ואז אני חושב התחילו הבעיות לפעמים שאני בא להנכנס לדף של הנתב שלי הוא לא עולה... ואז האינטרנט עוצר לכמה שניות אם אני מחכה אז זה חוזר ואני יכל לגלוש שוב לפעמים אני יכול להכנס להגדרות של הנתב זה די מוזר ניסיתי לנתק אותו ולאפס אותו עזר ליום לכל היותר והבעיה חזרה היום שוב .. יש לי נתב sweex r0001 קווי ומודם thomson tcm 425 אתם חושבים שאני צריך להחליף נתב?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים האינטרנט איטי ואני לא יכול להוריד קבצים בכלל בקושי תמונות הוא מראה לי עשיתי סריקה של Ad-Aware ועדיין יש את הבעיה, אני חושב שזה בגלל הפלאשגט שהתקנתי ובאותו יום מחקתי מקווה לעזרה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את הבעיה בעצמי,תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש אצלי בבית 2 מחשבים. אחד מחובר לראוטר בכבל והשני מחובר באלחוט. אני רוצה שהמחשב שמחוב לראוטר יהיה חלק מהרשת שיתוף, אבל ללא גישה לאינטרנט. כלומר שהמחשב שמחובר באופן אלחוטי יוכל לגלוש וגם לשתף קבצים עם המחשב שמחובר בכבל, והמחשב שמחובר בכבל לא יוכל לגשת לאינטרנט. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-