רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה בעיות! לפני שבוע בערך התקינו לי רשת של אינטרנט בין שתי מחשבים (של בזק בינלאומי), לא אלחוטית! מכיוון שזאת פעם ראשונה, אינני מבין כלום בנושא זה, הייתי רוצה שמישהו ידבר איתי בטלפון ויסביר לי דבר דבר! אבל אם לא, אז בכל מקרה... 1. באימיול יש לי low id, ולפי מיטב הבנתי זה בגלל הרשת! מה אני יכול לעשות? 2. איך אני יכול לנתב את המשאבים של המודם (adsl), לכל מחשב? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אז ככה: 1.אני צריך רק מודם,אני לא יודע מה זה ראוטר ולא ממש מבין בדברים האלה המליצו לי על 600 e (אני בבזק) וגם אמרו משו על ראטור,בכל מקרה שתדעו אני עכשיו מחובר עם USB ADSL MODEN ALE 150 שבא כזה עם דיסק שמתקינים את הדריבר ואז אפשר להתחבר עם סיסמא ושם משתמש,אז זה יהיה בסדר אם אני ישנה ל 600 E הזה? 2.למודמים אין דרישות מסוימות מהמחשב? כי המחשב שלי בן שנתיים וחצי או משו כזה ואני לא רוצה להביא משו שלא יתאים ואז לנסוע עוד פעם עד לראשון ועוד פעם עם הכאב ראש הזה. 3.שאני ילך לקחת את ה600 e הזה הוא אלחוטי? או לא? איך הוא בא? איך מתחברים עם מודם שכזה? צריך לעשות שינוי או משו (עם הקטע של הסיסמא והשם מתחבר ואז אתה לוחץ על התחבר וזה מתחבר... או שזה משו בכלל אחר) קיצר הבנתם את סוגי ה…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר בקצרה איך לפתוח פורטים אלו?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמו שלניידים יש כרטיס מובנה, שמאפשר גישה לאינטרנט אלחוטי דרך HOT SPOT, איזה כרטיסים יש למחשבים נייחים? הכוונה שאני אוכל לגלוש באותם נקודות דרך מחשב רגיל. מה מומלץ ומה כדאי? והכי חשוב, טווח (טווח קליטה וטווח מחירים) ומה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיסי WI FI (אם קיים הבדל בכלל) ומה מומלץ (האם אפשר להתחבר לאותו HOT SPOT מכל אחד משני הכרטיסים) תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
לאחרונה עברתי לווינדוס 7 ,ובקבצי Minidump בתיקייה של ווינדוס יש 2 קבצים וכשאני מנסה לנתח אותם שניהם נגרמו כנראה כתוצאה מהמתאם רשת הנוכחי שלי (ג'נרי) רציתי לדעת איזה מתאם אני יכול לקנות שיש לו קליטה טובה ,ושסביר להניח תהיה לו תמיכה בווינדוס 7. עדיפות לאחד שמתחבר עם כבל USB למחשב.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי אני משתמש במודם שבזק חילקה לפני כשנתיים - alcatel speedtouch 510 אשר אותו הגדרתי כנתב, אמש אחרי שנתיים של עבודה ואמינות עבר הנתב למוד גסיסה, בהתחלה הוא נתן לי לגלוש ל2-3 דקות בכל חצי שעה, ומאז הפסיק לתפקד. אחרי שעתיים עם התמיכה של נטויז'יון (כל הכבוד על הסבלנות שלהם) , הגענו למסקנה שיש בעיה עם טבלת NAPT או משהו כזה, הנתב מקבל IP מהחברה והCONNECTION מוגדר כ UP בו , אבל לא מתאפשרת גלישה....... (עשיתי RESTORE DEFAULTS ואפילו הארד-ריסט...) האם יש דרך לטפל בזה? או לחפש חדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ? אני כבר משתגע ראיתי ביקורות בפורום על הראוטר הזה קניתי אותו ואין לי קליטה בחדר ליד ניסיתי לעשות הכל הזזתי את האנטנות ניסיתי להקריב עוד.. יש לי כרטיס רשת של edmiax EW7128G
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי switcher שמחובר למודם motorola של הוט(כבלים) יש לי עוד שני מחשבים בבית שכל אחד מחובר באופן עצמאי ל switcher האינטרנט עובד מצויין אין שום בעיות... הבעיה היא שאני רוצה לשתף קבצים ומדפסת בין שני המחשבים ואני פשוט לא מצליח ניסיתי את כל מה שיכולתי דרך האשף של XP (בשני המחשבים יש מערכת XP) תודה לעוזרים... אם צריכים עוד פרטים אני אוסיף לפי הדרישה...
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מחשב ויסטה חדש בבית, כשאני מנסה להכנס למחשב דרך הרשת הוא משום מה מבקש ממני ססמא ושם משתמש, איך אני מעיף את הדבר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול sygate כך שניתן יהיה לגלוש ברשת ביתית ושניתן יהיה להפעיל את שיתוף הקבצים בין שני המחשבים? 2. האם במידה ואני מפעיל את הפיירול המובנה של הנתב זה מספיק, או שהדבר יגביל אותי בהפעלת תוכנות שיתוף למיניהם?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-