רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים אחד רגיל והשני אלחוטי של TP-LINK המודם מחובר לראוטר הראשון וממנו הולך עם כבל רשת לראוטר השני. אני מנסה להגדיר כתובת רשת קבועה אך ללא הצלחה עד כה ובנוסף המחשב הנייד לא קולט את האלחוטי. הכתובת של הראוטר הראשון היא: 192.168.1.1 ושל הראוטר השני היא: 192.168.2.1 איך אני אמור להגדיר אודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות חשובות ... בבבקשה עזרה ... 1. מאיפה אני יכול להוריד ADMINISTRATIVE TOOLS ל XP PRO.... 2.יש לי H.D אחד עם ויסטה ואחד עם XP PRO האם אני יכול לעשות DUAL BOOT ??? ואם כן איך בדיוק האם יש תוכנה ץץ דחוף לגבי זה ... 3. אני לא מצליח להתחבר עם הויסטה לאינטרנט ... אני לא מצליח ליצור חייגן בכבלים ( מחובר דרך HOT ו012 ויש לי מודם TERAYON 715 אשמח לעזרתכם תודה מראש OK103
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בחיבור של מחשב ברשת ביתית. יש לי מודם כבלים Thomson בחיבור קבוע שמחובר ל-switch. מחשב אחד שמחובר ל-switch ב-DHCP מקבל IP מהמודם, יש לו גישה לאינטרנט והכל ועובד (יש פינג למודם). מחשב שני עם אותו קינפוג אמנם מקבל IP אך מודיע על בעית תקשורת (חיבוריות) ואין פינג למודם או למחשב השני. קניתי כרטיס רשת חדש, והורדתי את ה-firewall אך אין שום שינוי. אשמח לעזרתכם נ.ב. ליתר ביטחון גם חיברתי אותו בעזרת הכבל רשת של המחשב השני (1.5 מטר) לאותו פורט ב-switch שעובד.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה פורט נפתח לי? נניח כמו שברדמין זה 4899... והאם אני חייב סיסמא בשביל התוכנה או שאני יכול להאיר בלי סיסמא ואז כל מי שרוצה יכול להכנס לי למחשב?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כלומר האם אפשרי? מה עושים?, מה צריך לקנות? וכו' יש לי מודם adsl במהירות 1.5 ואם מישהו יכול בבקשה לתת לי המלצה לראוטר עד 30$ תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמוחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד שמחובר דרכו לאינטרנט. עשיתי את כל השלבים יש לי קשר בין המחשבים (מקבל פינג מהנייד ועד לכתובת האינטרנט של המחשב הנייח של אינטרנט זהב הכוונה) אבל אין אינטרנט בנייד!! כאשר אני מגדיר שיתוף במחשב הנייח לאינטרנט אני לא מקבל פינג בין המחשבים וכמובן אין אינטרנט בנייד. מה עושים?!? יש רעיון למישהו?!?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה לגשת לתיקיה משותפת ברשת הביתית שלנו, אך מופיעה לי השגיאה הבאה. נתתי הרשאות ל-Everyone בהגדרות שיתוף, אפשרתי שינוי וכו'... עדיין הבעיה נמשכת. אודה לעזרתכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברה, מה שלומכם אני צריך את עזרתכם קניתי מחשב חדש, ואני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת כבל רשת הבעיה היא שכשאני מחבר את המחשביים, המחשבים לא מראים שהכבל מחובר כאשר אני בוודאות יודע שהכרטיסי רשת עובדים כי חיברתי את המודם של HOT בעזרת הכבל והמחשבים זיהו שחיברו להם כבל. השאלה שלי היא האם זה שהכבל לא מוצלב יכול לגרום לך שהמחשב לא מזהה שהכבל מחובר? איך אני יודע אם הכבל מוצלב?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לדעת האם יש תוכנת FIREWALL טובה למחשב שרץ עם WIN98
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי ברשת בעזרת REMOTE CONTROL יענו לראות את המחשב עצמו ! ושאני יוכל לשלוט עליו איך אני עושה זאת דרך הXP ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים מודם usb סלולרי stick עם כניסה RJ45?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 עכשיו הבעיה היא כזאת כל פלאש שמוצג לי בדפדפן ואני שם עליו תעכשיו הוא עושה לי מסגרת למה שמוצג לי ואם אני לא לוחץ עליה אני לא יכול ללחוץ על הכפתור שבקובץ פלאש (שיש קובץ עם כפתורים בפלאש עד שאני לא לוחץ על התמונה או מה שזה לא יהיה בפלאש אני לא יכול ללחוץ על הכפתור)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש לכם המלצות למכישר תקשורת אלחוטית לוידאו וקול שניתן להעביר מטלוויזיה למחשב או הפוך וכמו כן להקליט את התוכניות המשודרות במחשב
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-