רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 1.5 מגה של הוט, והספקית היא ברק013. במחשב הישן היה יורד לי על 190+220 וזה לפעמים היה מגיע ל300 לפרקים קצרים. הבאתי מחשב חדש היום, חיברתי והכל, ובבדיקת מהירות (גם של ברק וגם של נטוויז'ן) יוצא שאני מוריד בקצב של .150-185 מה פשר הדבר? חשבתי שהמהירות תלויה במודם ולא במחשב עצמו. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
היי אני מתלבט בין שלושה נתבים בתקן N ואילו הם: LEVEL ONE 6001 TP-LINK 841 EDIMAX 6424 כולם בתקציב של 200 שקלים. איזה נתב הכי טוב מבין שלושתם והאם כולם תומכים באופן מלא בתקן N? אם יש נתב טוב יותר שאני לא מכיר אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב אלחוטי ישן של אדימקס 54 מגה, תקן G. תשתיש שלי מהוט וספקית שלי הוטנט. אני רוצה לשדרג לנתב של תקן N עם העברה של 300 מגה. חשבתי לקנות אחד של אדימקס ב-170 ש''ח בערך ולא זוכר דגם בדיוק. איזה נתב תמליצו לי של אדימקס? מה דעתכם בעיקר על אדימקס? האם תמליצו מותגים אחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לכל המעונינים האם אפשר להאיץ הגלישה עם Windows XP ב-20%? ובכן, הטיפ הזה נכון, ולמעשה גם אינו חדש. למיטב ידיעתנו, הוא פורסם לראשונה בישראל, ביולי 2003, בכתבתו של אבי וייס "אינטרנט היפר מהיר", בגיליון 34 של הירחון netמגזין. >> ההסבר פשוט: מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ-Windows 2000 ואילך, מספקות תמיכה מובנית בפרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל. >> בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני בסלקום פייבר. ויש לי בעיית קליטה עם הראוטר שהם הביאו. עכשיו הראוטר הזה הוא גם מודם שהסיב אופטי מחובר אליו ישירות. סלקום טוענים שאי אפשר לבטל את הראוטר (Bridge mode) ולחבר ראוטר משלי. שזה נראה לי ממש דפוק, ולא הוגן. השאלה שלי, אם אני קונה ממיר מדיה מסיב אופטי ל-RJ45 ומחבר לראוטר שלי, ומזין את פרטי ה-PPoE האם זה אמור לעבוד? או שאני סתם אזרוק כסף לפח?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתנתק מ YES התחברתי לאינטרנט של הכבלים ושמו לי פילטר. הבעיה שניתקו אותי מהאנטנה המרכזית כך שכעת אני קולט דרך הכבל של הכבלים ערוץ 2 , ערוץ 1 אבל ערוץ 10 מושלג. בשיחה עם נציגי הכבלים נאמר לי שאין הדבר קשור לפילטר וזה קשור לאנטנה שבבניין שלי ?! בשיחה עם חבר שעבד פעם אצלם הוא טען כי פילטרים מדגמים קודמים כן אפשרו לקלוט ערוץ 10. אשמח אם חברים בפורום בעלי חיבור לאינטרנט של הכבלים עם פילטר יציינו האם הם קולטים ערוץ 10 והאם באמת הדבר קשור לפילטר. תודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אמור להיות פה או לא אז תסלחו לי... כשאני מפעיל מחדש את המחשב ונכנס לאינטרנט הוא פועל בטיסה... וכשאני מפעיל את האזוראוס אז הוא הופך לאיטי ביותר... עכשיו אני לא יודע מה הבעיה, או שאין לי מספיק זיכרון או לא יודע מה... :errrr: תודה מראש slim_shady....
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית ראוטר\נתב מדגם par-720G, חיבור בזק+נטוויז'ן במהירות 15 מגה, ישנם בממוצע 2 גולשים אלחוטיים בבית, רוב הזמן אני הגולש היחיד. המחשב שלי נייח, ומחובר לנתב עם (TPlink wn821n (V4, במרחק 10 מטר מהראוטר מאחורי קיר רגיל (לא ממ"ד או משהו), עם קליטה מעולה. כשאני מתחבר לרשת, בהתחלה אני מקבל 15מגה והכל טוב ויפה, אבל תמיד אחריי חצי שעה\שעה אני מקבל 5 - 6.5 מגה, וזה חוזר ל15 מגה רק אחריי שאני מתחבר מחדש לרשת (ואז שוב יורד אחריי כמה זמן). כשיש האטה, אם אני בודק מהירות במחשב שמחובר עם כבל לראוטר אז אני מקבל בכל זאת 15מגה. * דיברתי עם נטוויז'ן - מצאו "חיבור כפול" במשתמש וביטלו את העניין. * דיברתי עם בזק - לא מצאו שום בעיה בקו. * הראוטר חדש (ביקשתי מבזק שיחליפו) * הראוטר מוצ…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה בדיוק אני צריך לעשות? לרוב הם לא עונים בתמיכה הטכנית לכן שואל כאן אנשים ייעצו לי לבדוק את הקבצים אבל אין לי מושג איך
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית לשרטוט טופולוגיית רשת - כולל עמדות קצה נתבים שרתים וכו' לחילופין קובץ אייקונים לPOWERPOINT גם יכול לספק. התוכנה EDRAW NETWORK למשל נראית כאילו היא עונה על הצרכים שלי אבל לרוע המזל היא לא חינמית, אם משיהו מכיר משהו מקביל זה מאוד יעזור לי. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כבר זמן מה ניתוקים מהאינטרנט למשך כחצי שניה ולפעמים גם מעל ל10 שניות, ניסיתי להחליף חומרה(HDD היה בעייתי) לא הסתדר, החלפתי היום מודם+הריבוע הזה שמחבר את הכבל לקיר וגם לא הסתדר. אם זה התשתית מה ניתן לעשות?
-
- 24 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך לקשר שני סניפים של חנות תחת אותו דומיין, שהמחשבים בסניף המרוחק יוכלו לבצע רישום בשרת ה AD בסניף הראשון. בנוסף - החיבור צריך להיות יציב מספיק עבור 5 משתמשים בסניף המרוחק שיבצעו חיבור RDP לשרת טרמינל בסניף הראשון. כל העבודה של הסניף המרוחק היא דרך הטרמינל... איזה פתרון הייתם מציעים בכדי לתת מענה טוב ויציב, וכמובן לא הכי יקר.... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-