עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by THE_COMMANDER,

לאלו שיש אינטרנט בכבלים אני מדבר על ה 750K אתם ;D מהגלישה וההורדה וכמה פעמים היו נפילות? או בקיצור זה שווה???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 24 קיי פה, 24 שם ויש להם עוד חבילה להציע מסובסדת על ידי! זה מדהים - אני מוריד שני קבצים משני שרתים שונים כל אחד בנפרד. מקבל בין 30-40 כ"א. כשאני מנסה שניהם במקביל המהירות הכללית יורדת ל40 בול. ולא, אין לי הגבלה בתוכנה (getright וכו). ובקובץ הבדיקה של בזק אני מקבל 193קיי. מה תגידו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by SaberWolf,

התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Blade2k,

החלפתי מודם של אלקטל ,קיבלתי חדש וניסיתי לעשות לו אפגרייד לפרו . אבל הפקודה EXPERT לא עובדת. הבנתי שלמודמים החדשים יש פקודה אחרת מהי? מישהו יכול לעזור? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

איזה FIREWALL אתם ממליצים להתקין על XP בחיבור ADSL ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אורח ^Rockford

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SHLOMI71,

בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SE הרשת מחוברת דרך switch. בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת. הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם. רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ? באיזה פרוטוקול להשתמש? תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yotamoo,

שלום! אני רותה לספר לכם סיפור קטן, ובסוף הפתעה טוב, אבא שלי בא אלי עם הצעה להתחבר לחבילה של yes@wow ברוחב פס של חצי מגה. ככה אני מוסיף לתשלום חודשים של 250 ש"ח ל-yes עוד 100 ש"ח, כולל תשלום לבזק ולבזק בינלאומי כספקית. המודם בא בהשאלה. בגלל שקראתי פה סיפורים בפורום (athlon), חששתי שהם יביאו לי מודם יד שניה. אז כששאלתי את הבחור שדיבר עם אבא שלי, הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב שהמודם חדש ושהוא לא יודע של איזו חברה. כשאמרתי לו שאני מעדיף לקנות מודם לבד הוא אמר שבזק היא היחידה בעלת רשיון ממשרד התקשורת להפיץ מודמים ADSL או משהו כזה. מה שחשוב הוא שהוא אמר ושאם אני רוצה לקנות מודם לבד אני אצטרך להביא אותו אליהם לבדיקה. השאלה שלי היא, חוץ מהעיניין של המודם יד שניה (כי הוא כבר שיכנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by moonbone,

ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by udicol,

עלה בדעתי רעיון שבו אסקור את הדיירים בבניין שבו אני גר ואשאל לגבי צרכני אינטרנט בבניין . אם הדרישה לאינטרנט מהיר היא לפחות 4 אנשים , אפילו עד 8 אנשים אפשר לרכוש קו ADSL אחד (קו בינוני עד גבוה) ובנוסף לרכוש + HUB +Router adsl או מכשיר משולב - Router+HUB .את הכבלים אפשר להעביר בצורה כלשהיא (אפשר להשתמש עם חברה קבלנית ). כל השאר זה כבר לא בעיה - כרטיסי רשת ומחברים לקירות . אפשר אפילו לרכוש שרת ONLINE שיעבוד כל הזמן ויספק גם כתובת דואר אלקטרוני. האם כדי להגביל את השירות לשנה ? (התחייבות מצד הדיירים ). על איזה נקודות נוספות כדאי לשים לב ? בניין בינוני- 5 קומות + קרקע (בלי עמודים ) . 3 דיירים בכל קומה . בניין חדש (שנתיים ).

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אני רוצה להקיים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט מהיר בטכנוגליית ADSL. ליאור כהן הסביר לי הכל והבנתי שכדי לי לקנות HUB ולחבר את שתי המחשבים שלי גם ברשת וגם בשיתוף אינטרנט. תביאו לי אתרים ישראלים שמוכרים HUB טובים איכותיים ומחירים לא בשמים גם אתרי מכרזיים ממש יעזרו לי. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by sxs,

טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by someone,

בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by yossi,

יש לי שרת עם Windows 2000 Professional. האם כדאי להחליף את מערכת ההפעלה ל-Linux? מה אני ירויח? וכו' השרת הינו שרת קבצים והדפסה לרשת בת ארבעה משתמשים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. במידה ואין לי מודם Alcatel כלומר לפי מה שהבנתי אני לא אקבל מודם כזה מבזק אלא מודם Orckit יש לי 3 מחשבים בבית ו HUBx4 אני רוצה לעשות ADSL ולשתף את כולם באינטרנט ואני לא מתכוון לשיטה של ICS שמחשב אחד מתחבר עם ה ADSL וכל השאר מתחברים אליו . השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את המודם ל HUB ואם אני אחבר אותו מה זה יעשה ? כלומר איך אני אגש למודם ? ובוא נגיד ואכן חייגתי לאינטרנט דרך הרשת עם המודם מה קורה עם שאר המחשבים בבית שלי ? הרי המחשב שלי כרגע תופס את המודם ... אז איך הם יתחברו ...??? בתודה מראש עידן !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SpitFire,

אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

שלום רב! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי חיבור ADSL 1.5 והספקית שלי היא אינטרנט זהב, כאשר אני משחק ב UNREAL הפינג שלי עומד על 30 בערך ואפילו אם אני מחובר ע"י שני מחשבים (שיתוף) לאותו הסרבר הפינג בשניהם הוא על 30 אבל כאשר אני משחק ב CS הפינגים בשמים! בסביביות 200 ~ 400! :'( אני משתמש ב XP PRO! מישהו אולי התנסה בזה גם? למישהו יש פתרון לבעיה כי זה מאד מרגיז ומתסכל! :-/

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by DarkStar,

השאלה שלי היא דיי מורכבת ... יש לי בבית כ- 3 מחשבים + LAPTOP מחוברים ל HUBx4 כולם עובדים בסדר גמור... ה Laptop לרוב לא מחובר לרשת ככה שאני משתמש ב 3 מתוך ה4 חיבורים של ה HUB השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את ה ADSL מודם או ה CABLE מודם ל HUB ואז אני לא אצתרך לחלק את האינטרנט דרך מחשב אחד ..? חשבתי על זה קצת וזה נראה דיי הגיוני הרי המודם מתחבר לקו של רשת ולמחשב אז למה שה HUB לא יעשה זאת בין כמה מחשבים.. אבל אז חשבתי עוד פעם ולא נראה לי שהמחשבים האחרים יזהו שהמודם מחובר כבר... וינסו גם הם לחבר אותו השאלה שלי היא האם הם יזהו שהמודם מחובר או לא ? והאם יש דרכים אחרות ( חוץ מ Internet Sharing ) שדומות לדרך שהצעתי פה ? תודה מראש ...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dR-TraNce,

חבר'ה אין לי מושג בזה אז ככה שאני מתחיל כמאט מ-0! אין לי מושג ברשתות אף פעם לא הקמתי רשת ביתית ואני לא יודע בדיוק איך זה עובד. יש לי שתי מחשבים בשתי חדרים שונים. יש אפשרות לעביר כבלים. במחשב אחד יש כרטיס רשת 100\10 של המודם אידאסאל והכרטיס הזה מחובר למודם. מה דרוש כדי לחבר את שתי המחשבים בייחד בשיתוף אינטרנט + רשת בינהם עברת קבצים וכל זה? זה ממש חשוב לי ודיי דחוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bennyriz,

הבנתי שחברות הכבלים מספקות שירותי אינטרנט אבל מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל המהירות העלאה אצלהם מזכירה לי את טכנולוגיית ADSL ? חשבתי שלכבלים יש יתרון שמהירות ההעלאה תהיה יותר גבוהה מאשר ADSL וטעיתי ! מישהו מוכן להסביר לי למה ? ואני כבר תיכננתי לפתוח שרת בבית שכולם יורידו ממני :-/

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים