עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by izikd,

אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DJO,

החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by Eviljelly,

לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GunBlade,

שלום! יש לי ADSL בבית וגם רשת ביתית המורכבת משני מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 98 SE. אני מעוניין ששני המחשבים יפעלו על אותו הקו. ניסיתי להתקין את Internet Connection Sharing של Windows אבל למרות שיש קשר רשת פנימי בין שני המחשבים, המחשב המרוחק אינו "רואה" את האינטרנט. אין לי שום Firewall, אז אולי לא קינפגתי טוב את העניינים, למרות שה Wizard היה אמור כביכול לעשות את זה.. מישהו יכול לתת לי קווים כלליים להתקנה מהתחלה עד הסוף של ה Internet Connection Sharing של ADSL? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bennyriz,

שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by bv_beaver,

ילדים אמרו לי שיש להם מאיץ ל ADSL יש דבר כזה? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by The Grey Matter,

חיברתי רשת ביתית היא עבדה מצויין עד ש התקנתי על אחד המחשבים win98 מחדש ניסיתי להגדיר את הכל מחדש והרשת לא עובדת התקנתי פרוטוקול TCP/IP הגדרתי FILE SHARING what else can i do?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by ^MagaZine^,

:AR15: בווינדוס יש דבר שנקרא Remote Desktop Connection שבו אפשר לשלוט על המחשב אחר ברשת שלך.. יש אפשרות לעשות שאני רק יראה מה הוא עושה בלי להפריע לו?? כי אם אני מתחבר אליו זה מנתק אותו.. :AR15:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by N N C,

כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני עמוד לעבור ל ADSL וגילית שחוץ מהמודם של בזק יש מעט מאוד אופציןת החנויות ONLINE. אז ככה - השאלות: 1. האם כל המודמים תומכים בכל המהירויות האפשריות של ה ADSL? 2. מה עדיף מודם חיצוני שהולך לכרטיס רשת או מודם פנימי PCI? 3. איזה כרטיס רשת מינימלי מספיק? COMBO 10-B-T? 4. כל הנ"ל בהנחה שיתבצע שיתוף אינטרנט למחשב אחד או שניים נוספים ? האם עדיף לעשות קופסת לינוקס לצורך קישויות ופרוקסי פנימי בבית? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DJ-ARIK,

ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Intelee,

שלום לכולכם! אני כבר כמה שעות שובר ת'ראש על שאלה : " האם אני יכול להסתדר בלי ספקי האינטרנט כדי שלהתחבר לאינטרנט?" ??? ??? האם יש דרך אחרת בכל התהליכים האלה בהתחברותינו לאינרנט?! ??? השאלות קשור אך ורק להבנתה של כל הפרוצדורה בעבודותם של ספקי אינטרנט!!! תודה רבה לכם מראש

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by es001,

יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TheWiz,

שלום לכולם, שאלה קצת קשה ומיועדת למקצוענים שבינינו. חברה X מחוברת כיום בFrame Relay CIR=0 128kb. בחברה X יושב שרת הדואר שלהם. אתר החברה לא נמצא בחברה. כמו בכל חברה האינטרנט משמש את כל העובדים (בערך 80) לגלישה. כאשר המלצתי לחברה לעבור לADSL עיסקי טענו בפני שאין IP קבוע בADSL. בירור קצר גילה שזה לא נכון. החברה פנתה לחברה שמספקת לה את הקו והגישה לאינטרנט (אינטרנט זהב) ונאמר להם "לא מומלץ לכן מכיוון שכאשר שאם מישהו ישלח בזמן ששרת הדואר שולח אז הכל יתקע". במקום זאת אינטרנט זהב המליצו להם להגדיל את רוחב הפס ל הFrame Relay ל256kb בתשלום נוסף של 225$ !!! מכיוון שלחברת האינטרנט יש אינטרס ישיר למה לא לעשות ADSL (שעולה רק 50$) במקום Frame Relay אני שואל אתכם, למישהו יש מושג על …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by harel,

אני מנסה להכניס מחשב נייד, -מערכת הפעלה 2000- לרשת LAN אבל המחשב לא מצליח לזהות את ה-Domain (הרשת עובדת עם DHCP Server), ב-NT Event log תחת Source בשם IPRIP יש לי הודעה כאילו המחשב קיבל IP ספציפי שלא שיך למרחב הכתובות שלי, (החלפתי כרטיסי רשת וכלום לא עזר, תודה :-/ .

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. האם אני חייב להגדיר לו גם את הפורטים של ה POP3 כדי שאוכל לקבל דואר? אם אני לא מגדיר את פורט 80 למשל כפתוח מייד לאחר השידרוג, אני למעשה לא יכול להתחבר לאתרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kintaro,

יש לי את ה 270, ואת השידרוג - האם יש טעם לשדרג? (טרם שדרגתי לPRO). מה נותן לי שדרוג התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DXT,

שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. תתקנו אותי אם לא הבנתי נכון, אבל לפי מה שהבנתי, כדי לחבר את המודם המשודרג לPRO, לרשת מחשבים, אני צריך לחבר אותו ישירות ל HUB בכבל מוצלב: כמה שאלות: 1. למה אני לא יכול להשאיר אותו מחובר לכרטיס הרשת? 2. לאיזה חיבור בHUB אני מחבר אותו? 3. עד כה, המודם אינו משודרג, ונמצא במחשב המשרת כ WEB SERVER. אם אני מעביר אותו לחיבור ישיר לHUB, איך כשמתחברים אלי, המודם ידע לבחור את ה IIS שנמצא על המחשב הספציפי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MORIDIN,

תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

אני כרגע באקוונט, בADSL, בחבילת 1.5, ואני ממש לא מרוצה. המהירות בארץ מגיעה ל196KiloByte בלי בעיות (המקסימום) אבל בחו"ל לעומת זאת, אני בלחץ מגיע ל30. אז אני רוצה לדעת מה אתם - טובי אנשי החומרה של מדינת ישראל( ) ממליצים לי לעשות עכשיו, בתום החודש (כאשר אפשר לעזוב רק ביום הראשון והאחרון של כל חודש).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים