עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Night,

יש לי ראוטר של DLINK, חיברתי אליו את המחשב ואת המודם (כבלים, Thomson) בכבל רשת. נכנסתי לכתובת של הראוטר (192.168.0.1...), הרצתי את הWIZARD לפי המדריך שצורף עם הראוטר... עד כאן סבבה. המחשב נייד קולט את הרשת, מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. במחשב הנייח (שמחבור בכבל רשת לראוטר) יש אינטרנט, אבל נורא נורא איטי. מה הבעיה? S: אגב, תמיד התחברתי לאינטרנט עם חייגן. זה קשור? בכל מקרה, ביקשתי מהכבלים לשנות את שיטת ההתחברות, ותוך 3 ימים זה אמור להשתנות לחיבור בלי חייגן. תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by eli_kats,

כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by el perro,

אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Spook,

הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Kalde,

יש לי ראוטר של "D-link" איך אני פותח בו פורטים?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Raz20,

יש לי עכשיו שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר לאינטרנט , והשני לא , אני רוצה לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט מה אני צריך כדי לעשות את זה , ואם יהיו לי בעיות שונות שקשורות ברשת כמו העברת קבצים וכו' ? (ואם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר כתוצאה מהרשת ) תודה רבה לאנשים שעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by FatallChill,

מחפש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לא יותר מ200 שקל

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. שלום , אני מחפש סוויצ' טוב , שיתחבר למודם אלקטל 510 שעובד כנתב , ויחבר 3 מחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by thebestof2005,

טוב, אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי לקנות את הנתב LinkSys WRT54GL. כמה שאלות אחרונות לפני קנייה: 1: יש לי ADSL ומודם שהפכתי אותו לראוטר (אלקטל). זה לא יעשה לי בעיות נכון? והאם אני צריך להחזיר את מצב הראוטר לקדמותו, כלומר להחזירו להפוך להיות מודם בלבד, או שגם ככה זה יעבוד? 2. האם המחשב שאליו אני אחבר את הראוטר יהיה חייב להיות פועל כל הזמן בכדי ששאר המחשבים שמחוברים ברשת יוכלו להיות מחוברים? תודה על העזרה...

12. אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה

13. Started by pergola,

במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by yigal33,

יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by aizik,

שלום אנשים, אני צריך נתב חוטי , לא צריך יותר מ-2 חיבורים זהו בעקרון ושלא יחלק תפס בעיקר.. משו פשוט להתקנה תפעול העיקר שיעבוד בלי ניתוקים זה הכי חשוב שלא יהיה מצב שיתנתק מעצמו. אם למישו יש ניסיון עם נתב כלשהו תמליצו בבקשה אמממ מחיר לא כל כך משנה אבל לא נראה לי שווה לשים יותר מ200-300 שקל על משו כזה . אה אממ וזה לADSL אם זה משנה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. Started by zilox,

שלום מחפש המלצה לראוטר שניתן לשרשר אותו אם ראוטר אחר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. שלום לכם כהקדמה עלי לציין שאני לא מבינה כלום ברשתות ולכן מקווה שאתן לכם את כל האינפורמציה הרלוונטית. הותקנה אצלנו רשת בין שני מחשבים. מערכת הפעלה אחת xppro-sp1(מחשב ראשי)והשניה xppro-sp2 . הראוטר של חברת Edimax . לא ברור שיש קשר אמיתי, אך בטוח שיש קשר נסיבתי לבעיות שנוצרו , שכן מיד עם ההתקנה, יש קשיים בהטענה של אתרים כבדים , כגון ynet או Symantec או Yahoo ועוד ועוד. לפעמים פשוט הדף לא עולה, או עולה ללא תמונות וכולי. ישנם קשיים בעידכוני תוכנות כמו AVG או Ewido וחייבים לעדכן ידנית (לא תמיד)גם NOD32 שאי אפשר לעדכן ידנית כשהיה לנו רק מחשב אחד , זה לא קרה מעולם. התופעה קיימת בשני המחשבים בלי קשר אם שניהם פועלים או רק אחד מהם , וגם אם אין תוכנות שיתוף ברקע. לעיתים רק אחד פועל ו…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. שלום רב. יש לי שאלה בנושא הקמת רשת ביתית וחיבור לאינטרנט דרך מחשב אחד. 1. יש לי מחשב שולחני שמחובר לאינטרנט דרך חיבור כבלים , החומרה ( המודם ) מתחבר דרך כבל USB 2. האם אני יכול להשתמש ביציאת ה ETHERNET לצורך החיבור למחשב הנייד. 3. במידה וכן .. יש לי כבל מוצלב אבל המחשבים לא מצליחים לזהות אחד את השני . 4. כאשר אני מתחיל את אשף התקנת הרשת הביתית ב XP אני מקבל את ההודעה " some of this hardware is still disconected " 5. האם יש חובה לרכוש HUB או SWITCH . עוד לא הגעתי למצב נואשות טוטלי אבל הכיוון נכון אשמח לקבל עזרה בנושא..... :s05:

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB וניסיתי אותו על נייד ונייח חדשים יחסית והוא עבד טוב. ניסיתי לחבר את אותו כרטיס ליציאת USB של נייד ישן יחסית עם מעבד 400 MHZ שמריץ XP , הכרטיס נקלט בהתחלה ותיכף אחר כך שומעים את צליל ההוצאת התקן של הXP וההתקן נידחה ,אחרי עשר נסיונות קיבלתי הודעה שאין מספיק הקצאת כוח ליציאת USB או משהו כזה. אולי בגלל שכרטיס כזה לוקח הרבה מתח הוא נידחה במחשב ישן כזה ביציאת USB שלו?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by Jesper,

אני מנסה להגדיר רשת בין 2 מחשבים באמצעות כבל מוצלב. פעלתי לפי המדריך באתר netcheif. יש לציין שבמחשב אחד יש לי WIN XP ובשני ויסטה. ב-XP התקנתי לפי מה שכתוב במדריך, לגבי הויסטה - במדריך לא מוסבר איך מגדירים את הרשת בויסטה אז אילתרתי ופעלתי לפי השלבים למרות ההבדלים הקלים בין 2 מערכו ההפעלה. התוצאה היא שכל אחד מהמחשבים מזהה את המחשב השני ב-WORKGROUP, אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו ויסטה לזה שיש ליו XP הוא מבקש ממני שם וסיסמא, ושום דבר שניסיתי לא נכון. אין לי סיסמא במחשב השני בכלל, ולגבי השם משתמש - איזה שם משתמש אני צריך לרשום שם? ניסיתי את שמות המשתמש של שני המחשבים וזה לא עבד. כשאני מנסה להתחבר מהמחשב שיש עליו XP לזה שיש ליו ויסטה פשוט מופיעה איזו הודעת שגיאה שכתוב ש…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אהלן היום התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ורציתי לשאול כמה אנחנו משלמים היום ואיזה מבצעים מיוחדים הם יכולים להציע לי הם אמרו לי שיש לי אצלהם 2 חשבונות ואני לא ידעתי על מה הם מדברים אחרי בירור הסתבר שעד היום שילמתי על 2 חשבונות כשבעצם יש לי רק חשבון אחד וכל הסיפור הזה נמשך בדיוק שנה לפני שנה רצינו באמת להוסיף עוד חשבון בשביל אח שלי כדי שלא נרבי על הקו אבל התקשרנו וביטלנו את החבילה הזאת והם אישרו את הביטול אז היום היא אומרת לי ששילמתי 80 שקל נוספים במשך שנה על משהו שבכלל לא קיבלתי והיא באמת ראתה במחשב שלא התבצעה גלישה מהחשבון השני היא אמרה לי להתקשר מחר לשרות לקוחות והם יזכו אותי על השנה ששילמתי סתם ואולי גם יפצו אותי על משהו אז עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי לקחת את החבילה של ה 5…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים