עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by slrr,

זה שמתחבר בחיבור PCI ויש לו שתי יציאות של טלפון של בזק אחד אין אחד אווט ... כל כרטיס כזה יעבוד על ווידוס ויסטה 64ביט???

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by ycherfas,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, האחד עם XP והשני עם ויסטה. משום מה אני לא יכול להיכנס לקבצים שנמצאים על הויסטה מהXP אבל להיפך כן. ניסיתי להעזר במדריכים שיש במיקרוסופט ועדיין לא הצלחתי. פשוט בהגדרות PREMISSION של התיקיות שאני רוצה לשתף אני לא מצליח לראות את המחשב השני עם הXP. עוד דבר, רק את תקיית SHARE אני מצליח לראות מההמחשב שעליו מותקן XP. תודה מראש.... יניב צ'רפאס

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by yonatanR,

שלום רב, החליפו לי את המודם USB שהיה לי למודם רשת AZTECH DSL 600E, עכשיו, יש לי עוד מחשב בבית שהיה מחובר למחשב הראשי דרך חיבור הרשת ועכשיו שהוא ניתפס על ידי המודם אין לי אינטרנט במחשב השני. מה הוא הפתרון הכי זול והכי פרקטי שאני יכול לעשות (חוץ מלהחליף למודם הישן) בכדי שיהיה לי אינטרנט במחשב השני. תודה רבה לכול העוזרים!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. שלום לכולם אני לפני מעבר לדירה חדשה ואני רוצה להתקין שקעי lan בכל החדרים ובסלון כאשר כל הכבלים ייתחברו לראוטר שימוקם בארון תקשורת. עד לפה הכל מובן, השאלה שלי היא כזאת, האם יש לעשות מאין Mesh קווי, כלומר לחבר מכשיר קצה בחלק מהחדרים באופן קווי לצורך אינטרנט אלחוטי בחדרים אבל שעדיין יישב על אותה רשת שיושב הראוטר בארון התקשורת. אדגיש שאני לא מעוניין ב- mesh אלחוטי מלא. תודה.

8. Started by danidino,

אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. עברתי לגלוש ב- ADSL מהכבלים. כשגלשתי בכבלים היה לי רק חייגן אחד - local area connection . כרגע יש לי גם אותו וגם את החייגן של בזק בינלאומי. (גולש דרך הכרטיס רשת במחשב). האם ה- firewall אמור להיות פתוח בשני החייגנים או שניתן לבטל אחד מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by y42r,

יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Black^beret,

קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by shahar07,

יש לי לוח של asus p5w DH שבו נמצא חלונות ויסטא, יש לי אפשרות להפוך את המחשב שלי ל access point ולחבר מחשב נייד אליו, הבעיה שלי שעל הכרטיס wirelress במחשב הקבוע ישנו X אדום שלא נותן לי להתחבר אליו, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by bd,

איך אני משנה אי פי בראוטר??

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. יש לי אינטרנט 1 וחצי מגה אצל ברק ללא חייגן אתמול התחברתי לבזק בינלאומי ויום ראשון יהיה לי גם אצלם ללא חייגן האם תיהיה התנגשות? איזה מהם יפתח לי? יש לי את שניהם משום שברק לא נתנו לי להתנתק ואין לי כוח להשתגע מהם.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by eegg,

אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אני מנסה לחבר שתי רשתות ביחד כל אחת מהם נמצאת בבנין אחר והכבל בין שתי הרשתות יצא באורך של 106 מטרים ואין אפשרות לשים ראוטר או מתג באמצע הכבל. כשאני מנסה לחבר את הכבל למתג ולחבר את המחשבים ברשת המחשבים לא מצליחים להתחבר כשביררתי בקשר לבעיה זאת נודע לי שמקור הבעיה יכול להיות בגלל שאורך הכבל יותר מ-100 מטר ושישנו מכשיר שנקרא Reapeater אשר מגביר את האות אבל אני לא מוצא נכשיר כזה בשום חנות מחשבים שאני מכיר. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זאת!!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים

20. Started by UnLiMiTeD,

שלום אין לי כמעט שום ידע ברשתות מחשבים, אבל אני עוד מעט עובר בית, ואני לא רוצה לשלם לטכנאי שיתקין לי רשת. חוץ מזה אני רוצה שהרשת תהיה לפי הצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. האינטרנט שלי כרגע 750 אבל אולי אגדיל את החבילה. אני רוצה שהמחשב שלי (שמחובר דרך כבלים, חייגן, ל-012, IP משתנה) ישאר כמו שהוא ואליו יתחבר ראוטר אלחוטי שיספק אינטרנט לעוד 1-2 מחשבים (שדרך אגב יהיו קומה מעל) הבנתי שקוראים לרשת כזאת ICS נכון? בעצם ככה: מודם כבלים -> מחשב שלי -> ראוטר -> מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור לי? איזה ציוד אני צריך? כמה זה יעלה בערך כל הסיפור? איזה ראוטר מומלץ? לא רוצה משהו יקר בלי כל השטויות של הכי חדש, אני רוצה משהו טוב שיעשה את העבודה ואמין. אנ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. קודם היה לי מחשב אחד שמחובר למודם והכל היה פיקס. עכשיו יש לי מחשב נייד וחיברתי את החודם לנתב של 3COM WL537 והמחשב הרגיל מחובר אליו עם כבל והנייד עם 'WIFI. פתחתי פורטים בשביל EMULE ועכשיו הוא מיתחבר ואפילו עם HI ID אבל... בחמור לא היה רגע אחד קודם שהUPLOAD לא היה 10K ועשכיו הוא נע בסביבות ה6-7. בנוסף במחשב הרגיל ההורדה מHTTP באתרים חזקים היא בערך 10K כשקודם היה בערך 350K ובנייד זה עוד יותר מוזר, הוא לא עובר את ה 10.00 בול!! מה לאזאזל הבעיה???

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by Dr.Hoffman,

אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by VNADAV10,

2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by LeftRight,

יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?

25. יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.