עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by revach,

לחברי הפורום היה לי אלקטל 510 גירסא 4,2,7 והפכתי אותו לראוטר, המודם התקלקל וקיבלתי מבזק גירסא 4,0,2,0 האם ניתן לשדרג לגירסא 4,2,7 ? אם לא איך הופכים אותו לראוטר? תודה יעקב

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. איך מפרמטים 3 מחשבים ברשת ביתית כרגיל? או שיש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו? ואחרי שאני מתקין את הווינדוס,הרשת כבר תעבוד אוטומטית? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. המהירות הורדה של האינטרנט שלי נמכה, רק במחשב שלי בתוך רשת (מחובר חוטית) עשיתי סריקת וירוסים, ספייורים ועדיין המהירות נמוכה מאוד (במקום 180 ק"ב , 60 ק"ב), עשיתי גם ריסטארטים, הוצאתי את המודם והראווטר מהחשמל והחזרתי ועדיין האינטרנט איטי.. האם לפרמט או לעשות סיסטם ריסטור או שיש דרך איך לפתור את הבעיה אחרת??? נ.ב. יש לי ויסטה ו012 אמרו לי שהם לא תומכים בה אז לא יכולים לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by eladyona25,

בבקשה אפשר להסביר על ה-password policy כל שנוי ברמת הדומין לא חל על ה-client למשל דרישת סיסמה מורכבת שיניתי ללא מורכבת (לא פועל) מספר התווים של הסיסמה שיניתי (לא פועל) ודבר נוסף האם יש אפשרות להגדיר ב-OU הגדרות password policy מסוימות וב-OU אחר להגדיר הגדרות password policy שונות ידוע שניתן לבצע זאת ב-SERVER 2008 רציתי לדעת אם ניתן גם ב-2003 תודה.. ואם אפשר מדריך בעיברית

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by Evyatar,

שלום, רצתי לפתוח פורטים לתוכנה מסויימת, אבל כדי להכנס להגדרות של הראוטר צריך להכניס לשורת הכתובת את הכתובת 192.168.2.1 (הכתובת של הראוטר שלי), ואז רושמים שם משתמש וסיסמא ונכנסים. אתמול זה פעל לי והצלחתי להיכנס אבל היום משום מה אני לא מצליח הוא לא קורא אותו החלון הזה שצריך לעלות ששם מכניסים את השם משתמש והסיסמא לא עולה בכלל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by udir,

שלום חברים יקרים, כאחד שאוהב ללמוד דברים חדשים אני מאוד נהנה לקרוא ולפעמים גם להגיב בפורום. יש לי שאלה : יש פורומים אחרים שניתן להיכנס אליהם אך לא ניתן לקרוא את המדריכים\מאמרים אלא אם אתה ראוי לכך עלי ידי מנהל הפורום. כך שכל פעם שאני נכנס לנושא שמעניין, רשום "מוסתר". האם יש דרך לעקוף זאת? האם אין כאן פגיעה בחופש המידע? אודה לתשובתכם.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר.. רוצה למצוא תוכנה שתוכל להגביל כל מחשב. מה מומלץ? ויאך זה מתבצע?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by xgamer,

קיים ברשותי כרטיס רשת אלחוטי שלא נמצא בשימוש. יש לי מחשב נייח, ורציתי לדעת האם אפשר לחבר אל המחשב הזה את הכרטיס רשת האלחוטי (USB) וליצור לי רשת ביתית אלחוטית. ככה שמהלפטופ אוכל לגלוש באינטרנט (קיים לו WIRELESS ). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. שלום רב. יש לי שאלה בנושא הקמת רשת ביתית וחיבור לאינטרנט דרך מחשב אחד. 1. יש לי מחשב שולחני שמחובר לאינטרנט דרך חיבור כבלים , החומרה ( המודם ) מתחבר דרך כבל USB 2. האם אני יכול להשתמש ביציאת ה ETHERNET לצורך החיבור למחשב הנייד. 3. במידה וכן .. יש לי כבל מוצלב אבל המחשבים לא מצליחים לזהות אחד את השני . 4. כאשר אני מתחיל את אשף התקנת הרשת הביתית ב XP אני מקבל את ההודעה " some of this hardware is still disconected " 5. האם יש חובה לרכוש HUB או SWITCH . עוד לא הגעתי למצב נואשות טוטלי אבל הכיוון נכון אשמח לקבל עזרה בנושא..... :s05:

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by yaloner,

יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. למשל כמו זה: http://www.isav.org.il/drupal/ או כמו אתרים אחרים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by ronaldo-9,

אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום וערב טוב,אני חדש בביטורנט השאלה שלי היא האם יש אופציה בביטורנט לצפייה מקדימה כמו באימיול. אני מוריד עכשיו כ3.3 גיגה מעונה אחת של תוכנית טלווזיה. איך והאם יש אפשרות כזו? פשוט חיפשתי ולא מצאתי שם תודה מראש

19. איך אני משתף קבצים של מחשב אחד עם מחשב שני בראוטר? (כשעושים את זה,נוצרת תיקיה זמנית במחשב שלי של תיקיה משותפת לשני המחשבים) תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. טוב אז ככה.. מחר ( יום שישי ) אני הולך להביא מבזק סטור את המודם רשת החדש.. במקום המודם יו אס בי שיש לי כרגע... אני יודע שעדיף מודם רשת אבל השאלה שלי למה..? ואם אפשר לקבל המלצה בקשר למודם רשת כזה או אחר שבזק סטור נותנים..? וכמובן מאיזה כדאי להתרחק לגמרי...? אהה והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אני יקנה או שסתם כל כרטיס רשת של 50 שקל יעשה את העבודה..? חשבתי לקנות את של ריאלטק 10/100 משהו כזה.. עולה 50 ש"ח הבנתי שהוא מצויין למשתמש בייתי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

24. Started by Aviv C,

אילו תוכנות שרת טובות קיימות (IIS, Apache)?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים