עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dr. Computer,

היי. יש לנו בבית שני מחשבים. ווינדוס XP SP2. מחוברים ביניהם דרך מודם רשת וראוטר edimax. כשאני בתוך דפדפן האינטרנט במחשב שלי (החדש יחסית) אני מצליח להציג רק מספר מצומצם של אתרים, רק אלה הגדולים והידועים. אם למשל אני אעשה חיפוש בגוגל על כל נושא שבעולם- אולי רק דף אחד מתוך 20 הקישורים שמתקבלים ברשימה בחיפוש נפתח אצלי- אתר שאני מאמין שהוא ידוע ועם שרת חזק. כללל הקישורים שעליהם אני לוחץ- תוך מאייה אחת מתקבל הדף- "לא ניתן להציג דף זה" אני לוחץ 100 פעם רענן והוא לא מציג אותו. בדקתי במחשב השני בבית עם הקישורים של גוגל- וכל האתרים עולים שם רגיל וכמו שצריך. אצלי משום מה, כמעט כל קישור אני לוחץ עליו (אם זה בפורומים, אם זה בחיפוש, אם זה באייסיקיו)- הדף פשוט לא נפתח. ממש אי…

2. Started by No_Man,

לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys הציעו לי בחנות מודם אלחוטי WUSB54GS האם הם מתאימים אחד לשני?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by michael1232,

שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by asafsee,

שלום העברתי לאחרונה כבל רשת מחדר אחד לשני היה צורך לחתוך את קצוות הכבל עם הRJ45 כדי שיעבור בתעלות בקיר יש לי מכשיר ואת הסופיות של RJ45 הרכבתי והכנסתי את הכבלים הצבעוניים בסדר הנכון לפי המקורי ואת שני הקצוות בדיוק אותו הדבר, והידקתי עם המכשיר המיועד לכך. שאני מחבר את הכל יש לי חיבור..כלומר המחשב קולט את החיבור מהSWITCH אבל בתכלס אין לי רשת ולא אינטרנט מה עושים!?!?!? יכול להיות שהכבל נחבל קצת בתוך הקיר בדברים חדים שקרעו כמה חוטים?? או פשוט אני לא הרכבתי נכון?? תודה על כל עזרה אסף

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. השאלה בכותרת, תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by danidino,

אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by hiyal,

יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by WIZARD221,

על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש

12. Started by SyLeR,

שלום. אני מעוניין ליקנות נתב אלחוטי ואני מבקש את חוות דעתכם על נתב מסוים. מדובר בנתב של חברת NetGear, דגם WPN824. קישור לנתב שאני מעוניין ליקנות...... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=150550 ראיתי שע"פ ביקורות באתר זאפ, מדובר בנתב טוב. אבל מיכוון שמדובר רק בשלושה ביקורות, רציתי לקבל את חוות דעתכם. חשוב לי לציין את היעוד של הנתב..... יש לי תשתית של הכבלים במהירות של 3 מגה. המחשב ממוקם בחדר ממ"ד, אך המיקום שלו קרוב מאוד לדלת (כמטר אחד). הסיבה שאני מעוניין ליקנות את הנתב, כי יש לי PS3 ואני רוצה לחבר אותו לרשת בעזרת הנתב. הPS3 ממוקם בסלון, שרק הקיר של הממ"ד מפריד בינו לבין המיקום של המחשב (כארבע מטר). בגדול, זאת הסיבה היחידה לקניית הנתב. האם מדובר בקנייה טובה? האם הנת…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by Aviv C,

אילו תוכנות שרת טובות קיימות (IIS, Apache)?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by pergola,

במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by DR.HOFMAN,

מי התחיל לפני מי גוגל או LIVE.COM?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by הסולידי,

היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by kisin,

אני מתכנן לקנות XBOX360 בקרוב ולחבר אותו לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בבית (עדיין לא קניתי נתב). קראתי קצת מאמרים בנושא שממליצים לחבר את הxbox360 לרשת באמצעות רשת 802.11a כדי לא ליצור הפרעות עם מכשירים חשמליים אחרים. באתר של מיקרוסופט הם ממליצים על נתבים לקנות: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm מישהו יוכל לומר לי איזה נתב הכי כדאי לי לקנות כדי שיעבוד בצורה הכי טובה עם XBOX360? למישהו פה יש נסיון עם רשת אלחוטית וXBOX360?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים

20. Started by Aviko,

לאחרונה קניתי מחשב נייד, כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים, הפועלת על ראוטר אחד, הראוטר עצמו אלחוטי, אך מחובר בחוטים למחשב, אין שימוש באלחוט... רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני אמור להתחבר דרך המחשב נייד לרשת שלי, ובכלל לרשתות בקניונים ובנקודות חמות אחרות. עוד שאלה- לראוטק שלי אבדה האנטנה, האם בגלל זה לא אוכל להשתמש באלחוט? תודה, Aviko

21. אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. קודם כל אני חדש פה ...הרבה המצליצו לי לשאול פה בקשר לבעייתי אז נרשמתי. אז ככה יש לי ראוטר מדגם: TNN SIMENS SL2 141 שהוא מחובר למחשב של אחי ואני מקבל ממנו את האינטרנט למחשב שלי (זה עובר בין שתיים קומות אבל המרחק בערך 10-11 מטר) וכל הזמו העוצמת אות על נמוכה מאוד וההורדות על הפנים גם שאני מתקשר לבזק הם אומרים שזה בגלל שזה שתיי קומות (ואני לא מביו אז בשביל מה נועד הראוטר) יש לציין שאני גולש במהירות של 4 מגה אשמח לעזרה וכל הצעה אחרת.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. יש לי בבית רשת על חשמל - מוצר מעולה ועובד מהר וטוב דרך הרבה קירות ... שני המחברים מסוג homeplug adapter של חברת MSI - מהירות מרבית 14MBPS ואין לי תלונות נכון להיום רוצה לחבר עמדה שלישית נכון להיום את המוצר של MSI לא ניתן להשיג בארץ, כנראה עקב ביקוש נמוך (לא ברור לי למה חוץ משיווק ...) יש מוצר חליפי של חברת Sweex שעושה רושם שהוא מתאים מבחינת המבנה נשאלת השאלה אם מישהו מכיר. אם כן - האם יש צורך ביותר מאשר מחבר נוסף לצורך חיבור מחשב שלישי לאותה רשת ? ??? ???

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by Night,

יש לי ראוטר של DLINK, חיברתי אליו את המחשב ואת המודם (כבלים, Thomson) בכבל רשת. נכנסתי לכתובת של הראוטר (192.168.0.1...), הרצתי את הWIZARD לפי המדריך שצורף עם הראוטר... עד כאן סבבה. המחשב נייד קולט את הרשת, מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. במחשב הנייח (שמחבור בכבל רשת לראוטר) יש אינטרנט, אבל נורא נורא איטי. מה הבעיה? S: אגב, תמיד התחברתי לאינטרנט עם חייגן. זה קשור? בכל מקרה, ביקשתי מהכבלים לשנות את שיטת ההתחברות, ותוך 3 ימים זה אמור להשתנות לחיבור בלי חייגן. תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by Dr.Hoffman,

אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים