רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב אדימקס 6104 על מנת לאפשר לשניהם גלישה. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שאין לי קשר בין שני המחשבים (בינם לבין עצמם). האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר ויעיל איך אני גורם להם "להכיר" אחד את השני?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי, הבעייה (או לא..תיכף תבינו) שיש לי, היא בעצם מאז שלראשונה הייתה רשת בבית, תחילה אלחוטית, ולאחר מכן החלפתי לקווית וגם כמה ראוטרים טובים בדרך. - 2 מחשבים מחוברים יחדיו לרשת. - המרחק הוא לא יותר מ4 מטר. אני משחק משחקי רשת, והשאלה שלי בגדול היא, האם אמור להיות פינג 2000 במחשב שמשחק משחק רשת כלשהו בזמן שהמחשב השני מתחבר לאיסיקיו או מדפדף לו באתרי האינטרנט?! אם כן סבבה, הנושא יכול להינעל אבל אם לא.... ישנה אי-יציבות ברשת, לא רק הראוטר העכשווי (D-Link DI-604), אלא גם לאורך כל הראוטרים שהיו מקודם. או שאני פשוט לא יודע להגדיר ( ). המחשבים נקיים מרוגלות\וירוסים, אחד מן המחשבים חדש לגמרי והשני דיי יישן אך עבר פירמוט לא מזמן והדבר לא עזר. אז בגדול, אי-א…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים, נייח ונייד. יש לי נתב של NETGEAR והמחשב הנייח מחובר אליו בכבל והנייד מתחבר אליו אלחוטית וגולש באינטרנט ללא בעיות. הבעיה מתחילה כשאני רוצה לשתף תיקיות וקבצים ביניהם: הנייח מקבל מהראוטר את הכתובת 192.168.0.2 והנייד הוא 192.168.0.3 מהנייח לנייד אני מצליח לעשות ping וההיפך לא. ניסיתי בנייח להקיש start->run ואז \\192.168.0.3 והוא ביקש ממני סיסמה. לא ידעתי בדיוק מה להכניס (הסיסמה הרגילה של הנייד לא עבדה). בקיצור, האם מישהו יכול לומר לי מה אני עושה לא בסדר או להפנות אותי למדריך איך לעשות את זה נכון ? לא משנה לי שיתוף אינטרנט ומה שמעניין אותי פה זה שיתוף קבצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר את אחד המכרטיסים הבאים, אני חייב את הדגמים הספיצים האלו 3Com 905-TX 10/100 PCI Realtek RTL8139/810X PCI NIC יש לכם מושג במקרה? מצאתי באיביי את אחד הכרטיסים במצב משומש ששולח רק לUSA, אני רוצה להשאיר את זה לאופציה אחרונה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עברתי לגלוש ב- ADSL מהכבלים. כשגלשתי בכבלים היה לי רק חייגן אחד - local area connection . כרגע יש לי גם אותו וגם את החייגן של בזק בינלאומי. (גולש דרך הכרטיס רשת במחשב). האם ה- firewall אמור להיות פתוח בשני החייגנים או שניתן לבטל אחד מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לצ'ט של נענע הוא רושם לי איזה שגיע מישהו פה יכול לעזור?? אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i17073_.jpg תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום אין לי כמעט שום ידע ברשתות מחשבים, אבל אני עוד מעט עובר בית, ואני לא רוצה לשלם לטכנאי שיתקין לי רשת. חוץ מזה אני רוצה שהרשת תהיה לפי הצרכים שלי. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. האינטרנט שלי כרגע 750 אבל אולי אגדיל את החבילה. אני רוצה שהמחשב שלי (שמחובר דרך כבלים, חייגן, ל-012, IP משתנה) ישאר כמו שהוא ואליו יתחבר ראוטר אלחוטי שיספק אינטרנט לעוד 1-2 מחשבים (שדרך אגב יהיו קומה מעל) הבנתי שקוראים לרשת כזאת ICS נכון? בעצם ככה: מודם כבלים -> מחשב שלי -> ראוטר -> מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור לי? איזה ציוד אני צריך? כמה זה יעלה בערך כל הסיפור? איזה ראוטר מומלץ? לא רוצה משהו יקר בלי כל השטויות של הכי חדש, אני רוצה משהו טוב שיעשה את העבודה ואמין. אנ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כבר זמן מה שאני לא מרוצה מהאינטרנט שלי...וחשבתי לעבור לספק אחר. הבעיה היא שבזמנו כשנרשמנו לראשונה לחברה, אבי קיבל כתובת אימייל קבועה מהספק. (אנחנו עם אותה החברה כבר 7-8 שנים!!!) אני לא בטוח אם קיים חוק שמאפשר לי להישאר עם אותה כתובת אימייל (כמו עם מספר הטלפון) ולעבור לספקית אחרת? האם יש דרך/פתרון אחר שלא מצריך שינוי של כתובת האימייל?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
טוב, אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי לקנות את הנתב LinkSys WRT54GL. כמה שאלות אחרונות לפני קנייה: 1: יש לי ADSL ומודם שהפכתי אותו לראוטר (אלקטל). זה לא יעשה לי בעיות נכון? והאם אני צריך להחזיר את מצב הראוטר לקדמותו, כלומר להחזירו להפוך להיות מודם בלבד, או שגם ככה זה יעבוד? 2. האם המחשב שאליו אני אחבר את הראוטר יהיה חייב להיות פועל כל הזמן בכדי ששאר המחשבים שמחוברים ברשת יוכלו להיות מחוברים? תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש שני מחשבים לשני'הם כרטיס רשת באחד יש אינטרנט עם חיבור USB איך אני מחבר אותם ושאני לא יצטרך להדליק את שני'הם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה עשיתי כל מה שכתוב והיה לי בעיה בסוף הלכתי למיקום הקשת שלי ושם לא היה כלום אז אמרת שאם אין שם אז ללחוץ על הוסף מיקום ברשת סבבה לחצתי ולחצתי פעמים next ואז אני מעיין והולך ל workgroup ואין שם בכלל מחשבים !!!! וגם ראיתי פה שאמרת למשהו לכתוב פינג..... הקיצר עשיתי את זה והוא אומר לי replay משהו כזהההה מה לעשות?? (שני דברים שהיו לי מוזרים שאולי בהם היא הבעיה 1)כשנתתי לרשת בכל מחשב אי פי קבוע (כלמר שמתי על ידני) לא מילאתי את כל הדברים שיש כמו : מסכת רשת משנה\ שער ברירת מחדל \שרת dns מועדף\שרת dns חלופי אני אמור למלא תדברים האלה הקיצר לא מילאתי ואז המחשב הגדיר לי לבד את מסכת רשת משנה ל255.255.255.0 וכל השאר נשארו רישים ועוד דבר מוזר שהיה לי אחרי ששיתפתי תיקי…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-