רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר. העברתי לתמיכה טכנית, שם אולי המקום
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית רשת על חשמל - מוצר מעולה ועובד מהר וטוב דרך הרבה קירות ... שני המחברים מסוג homeplug adapter של חברת MSI - מהירות מרבית 14MBPS ואין לי תלונות נכון להיום רוצה לחבר עמדה שלישית נכון להיום את המוצר של MSI לא ניתן להשיג בארץ, כנראה עקב ביקוש נמוך (לא ברור לי למה חוץ משיווק ...) יש מוצר חליפי של חברת Sweex שעושה רושם שהוא מתאים מבחינת המבנה נשאלת השאלה אם מישהו מכיר. אם כן - האם יש צורך ביותר מאשר מחבר נוסף לצורך חיבור מחשב שלישי לאותה רשת ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי כ.רשת אחד שמחובר למודם ושני ל 360 ה 360 בודק ומוצא IP אבל לא DNS (למרות שהוא מחפש בכתובת הנכונה) הגדרתי אישו לאינטרנט לכרטיס שמחובר ל 360 אפילו ניסיתי לעשות bridge בניהם לא עזר בנתיים תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. מחר ( יום שישי ) אני הולך להביא מבזק סטור את המודם רשת החדש.. במקום המודם יו אס בי שיש לי כרגע... אני יודע שעדיף מודם רשת אבל השאלה שלי למה..? ואם אפשר לקבל המלצה בקשר למודם רשת כזה או אחר שבזק סטור נותנים..? וכמובן מאיזה כדאי להתרחק לגמרי...? אהה והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אני יקנה או שסתם כל כרטיס רשת של 50 שקל יעשה את העבודה..? חשבתי לקנות את של ריאלטק 10/100 משהו כזה.. עולה 50 ש"ח הבנתי שהוא מצויין למשתמש בייתי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ל5 מחשבים שפועל על מודם+ראוטר משולב של בזק עם אותה ספקית אינטרנט 2 מחשבים מחוברים ישירות ו3 מחשבים שאחד מהם לפטופ (שאני עליו עכשיו) מחוברים אלחוטית הייתי מחובר במשך מעל לחודש, ופתאום לפני יומיים בערב לא קיבלתי IP מהראוטר. בדקתי בשאר המחשבים והם גולשים כרגיל. הERROR שנמסר לי הוא "קישורית חסרה או מוגבלת" ברשת. (סימון של רשת עם משולש אזהרה עליה). הלפטופ גולש כרגיל מהחדר שלי שהוא בקומה השניה, ואני עכשיו גולש בדיוק 30 ס"מ מהמחשב שלי שלא מקבל IP המחשב השלישי (של אח שלי) הוא מעבר לקיר, ככה שיש איזה 10 ס"מ הפרש - הקיר. והוא גולש מצויין, יש לו אותו כרטיס רשת. לקחתי את הכרטיס שלו, וזה עדיין לא עובד. הסרתי והתקנתי דרייברין, עדיין לא עובד. Disable, Enable - לא …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
יש שני מחשבים לשני'הם כרטיס רשת באחד יש אינטרנט עם חיבור USB איך אני מחבר אותם ושאני לא יצטרך להדליק את שני'הם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי עסק (קונדיטוריה /בית קפה) רציתי לשאול מה אני צריך בשביל לשים מצלמה. מה שאני מבקש זה כך : מצלמה העסק ושאני אקבל את השידור גם באסק וגם בבית יש אפשרות כזאת מה אני צריך בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לרישות סטודיו עם עד 5 עמדות, אני מבקש המלצה על מישהו מקצועי. מקווה שזה בהתאם לחוקי הפורום...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה! אחרי שהחלפתי רמקולים למחשב... מה שקרה שהם פשוט חלשים באינרנט... מה זאת אומרת? זה אומר שאני שומע מוסיקה במחשב הכל סבבה! אבל שאני מדבר לדוגמא באיסיקיו זה ממש חלש! או שאני רואה סרטים ביוטיוב אז הסאונד ממש חלש! עזרה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך להשתמש בזה? עד כמה שהבנתי זה בעצם מנתב את את התעבורה שלי דרך שרת ונותן לי IP אנונימי, הבנתי נכון? איך אני משתמש בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מבצע את ההוראות ע"פ המדריך שבנעוץ, וזה פשוט לא פועל. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של DLINK, חיברתי אליו את המחשב ואת המודם (כבלים, Thomson) בכבל רשת. נכנסתי לכתובת של הראוטר (192.168.0.1...), הרצתי את הWIZARD לפי המדריך שצורף עם הראוטר... עד כאן סבבה. המחשב נייד קולט את הרשת, מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. במחשב הנייח (שמחבור בכבל רשת לראוטר) יש אינטרנט, אבל נורא נורא איטי. מה הבעיה? S: אגב, תמיד התחברתי לאינטרנט עם חייגן. זה קשור? בכל מקרה, ביקשתי מהכבלים לשנות את שיטת ההתחברות, ותוך 3 ימים זה אמור להשתנות לחיבור בלי חייגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-