עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chris_u16,

נכון לעכשיו אתר הבית שלהם וכל התמונות המאוכסנות אצליהם לא עולים! כבר שעה אני מנסה להכנס http://www.imageshack.us

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. שלום, באימיול, ברשימת השרתים, אליהם ניתן להתחבר, כאמור, מופיעים שרתים רבים. לצד כל שם של שרת, מופיעה כתובת ה-IP לצד הפורט. למשל, ה-IP של שרת RazorBack 3.3 92.48.193.14:5000 השאלה שלי כזאת: אם ברצוני לפתוח בפיירוול את הפורט שלו, 5000, כיצד אני מברר אם הוא TCP או UDP ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. לעזאזל איתם... פתאום לא יכולתי להתחבר ל- ynet, פייסבוק וכו', ולא הבנתי למה. החיבור נראה תקין. בדיקת traceroute מראה : שימו לב ל- 2 ו- 3. אלו תמיד היו עם hotufi.net, עכשיו אין אותם. מעניין מתי שאר החבר'ה יתעוררו ויחשבו להחליף שרתי DNS (החלפתי ל- 8.8.8.8 ). בטח עד מחר הם יקבלו מבול של תלונות. דרך אגב, בדקתי את הניתוב ל- ynet, ועל הדרך גיליתי שאני מנותב לנטויז'ן כשאני מתחבר ל- ynet, ככל הנראה בגלל שאין ל- ynet שרתים פנימיים בהוטנט. נראה לי שהסאגה הזו מתחילה להמאס עלי ואני אחזור לבזב"ל, עם גיימר או בלי.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by LeftRight,

אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sheentk,

שלום לכולם. רציתי לדעת על איזה שרתים רצים האתרים הרציניים בארץ כמו וואלה, YNET, יד 2, אפילו אתרים קצת פחות כמו האתר הזה למשל, או גרופון וכאלה. אני פשוט בונה אתר שאני מעריך שהוא יהיה בסדר גודל גדול למשל 2000 כניסות ביום.. ואני לא כל כך מבין בשרתים.. קניתי שרת למשל ב GODADDY והוא איטי מאוד.. אז אני מחפש המלצות, טיפים כל מה שיתרום לי.. תודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by ga17,

שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by moria1235,

שלום, השרת שלי באימיול של ED2K לא מתחבר חשבתי אולי דרך התוית של העדפות>שרת -להכניס אולי ברשימה שרתים חדשים מישהו יודע מאיפה אני מכניסה לפנקס שנפתח שם משהו? או דרך אחרת לפתור את התחברות השרת כי אחרת האימיול פשוט לא מוריד לי כלום תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by dids22,

אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yotamos,

היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. ששולחים לי אימייל הזמן שאני יקבל אותו קשור למהירות אינטרנט שלי שלו או של שנינו?

12. יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by baz0r-,

ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. אוקיי אז ככה... כולם מכירים את הבעיה המציקה הזאת של אתרים שמשתלטים על הדף בית, ובכן הפעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, לא hijackthis ולא cwshredder לא עזרו הפעם... הרצתי גם adawere se החדש לא עבד... בעיה נוספת היא שאחרי כמה זמן דפי אינטרנט לא נפתחים במחשב, לפעמים בכלל לא, לפעמים רק חלון אחד יכול להיות פעיל... מדובר במחשב שבו יש רשת כאשר מחשב אחד מחובר לאינטרנט ועוד אחד מחובר אליו...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כרגע אני עובד ברשת, לא משנה איך היא עובדת. אני חושב על לעשות רשת (שיתוף אינטרנט, קבצים וכו') אבל שיהיה גם מחשב אחד שיתפקד כשרת אינטרנט (אתר, FTP וכו'). חשבתי על שני דרכים: דרך א': המחשבי "עבודה" (הDesktopים למיניהם) והשרת אינטרנט מחוברים לHUB שמחובר למודם אלקטל שמוגדר כPRO ולהגדיר בראוטר באלקטל שיפנה את הפורטים הנכנסים המתאימים (80, 21 וכו') למחשב אינטרנט (לתת לו את האייפי ברשת הפנימית). דרך ב': המחשבי "עבודה" מחוברים לHUB שמחובר לשרת אינטרנט (שבעצם מתפקד כשרת שיתוף אינטרנט) שמחובר למודם אלקטל בPPTP. השרת יעבוד בלינוקס ויתכן שבעתיד יוחלף הADSL בכבלים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי לוחאם של fatality p67 של אסרוק. איך אני מגדיר ששתי החיבורים יעבדו ולא רק 1? יש לי אינטרנט 100 מגה. ואני מקבל סוף סוף 105 אבל זה מוריד לי על 4MB. ושמתי את זה על 1G דופלקס מלא. תודה לעוזרים מראש גל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה

19. Started by ido,

תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. טוב חברים תשמעו יש לי בעיה קטנה. קניתי מחשב חדש. עכשיו יש לי שתי מחשבים בבית אבל רק ראוטר אחד של Orange. איך אני עושה שגם במחשב הישן יעבוד האינטרנט? צריך ראוטר אחר? שמעתי משהו על רשת ביתית איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי 2 מחשבים. מחשב 1 הוא משמש כשרת והוא עובד תמיד כ AP MODE. מחשב 2 מתחבר למחשב 1 דרך רשת אלחוטית. איזו פקודה ניתן להריץ בכדי לראות את האיי פי של המחשב המתחבר או פרטים נוספים עליו? ניסיתי NETSTAT -AN אבל יש שם המון. ניסיתי IPCONFIG אבל לא ממש מצאתי את המידע... ניסיתי גם ARP -A... נראה לי ששם אני רואה את האייפי של מחשב 2. נכון? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, רציתי לשאול האם יש אפשרות לשים שתי נתבים על אותה תשתית של בזק ? הבעיה: שני ממירים שצריכים חיבור לאינטרנט דרך כבל, הבעיה שהם רחוקים מאוד קצתץ אחד מהשני חשבתי על האפשרויות הבאות 1) שני נתבים על אותה תשתית אם זה אפשרי בכלל ? 2) שתי נתבים על אותה תשתי ולכל נתב שם משתמש וסיסמא של ספק (ISP) אחר ? 3) לקנות כבל CAT7 ארוך ולהתחיל להעביר מהחדר לארון תקשורת ואז משם לסלון ? אם יש אפשרויות אחרות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alex542,

היי, אפשרי לחבר לתשתית אינרטנט אחת של בזק שתי ספקים?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by manga05,

היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הייתי אצל חבר וראיתי תופעה מוזרה. בעבר שמתי לו נתב DLINK שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט, והיה לו 5 מגה תשתית + ספק. לאחרונה הוא שידרג ל 100 מגה בהוט ואת הספק ל30 מגה. הטכנאי חיבר לו ראוטר אלחוטי חדש HOTBOX לראוטר הישן של DLINK, ועכשיו יש לו 2 רשתות שזה מובן ולגיטימי. מה שלא מובן לי זה שבהתחברות לאלחוטי החדש, בדיקת מהירות מראה 20 מגה, ברשת הישנה מראה מהירות 5 מגה, זה הגיוני? הרי שתיהן יושבות על אותה תשתית ואותו ספק... לגבי המהירות אמרתי לו שיבדוק שהספק שם לו 30 ולא 20 כי לו הגיוני שאין 30 מגה אבל עדיין מה פשר 5 מגה ברשת הישנה?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים