רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה ומוצלחת ולאחר התקרצצות על כל האחראים בבזק (עד מנהל המרחב!!) קיבלתי היום מהם טלפון שכותרתו: האם אתה עדיין מעוניין ב-ADSL ? (מעוניין?! מעוניין?! ועוד איך שכן !! חיי התקצרו מהמתנה מורטת עצבים!! ) בקיצור, עלי להחליט האם לקנות מהם את המודם או לקנות באופן פרטי? הם דורשים 480 ש"ח ! למודם אלקטל או אורכית. 1. האם המודמים הנ"ל מומלצים? אם אפשר, לספק חוות דעת אישית. 2. במידה ולא מומלץ, על איזה מודם הייתם ממליצים ? מן הסתם רצוי מניסיון מוכח. (גם המלצות מחברים יתקבלו בברכה ;D ) אגב, מן הסתם מודמים הנמכרים בארץ. למקרה ומישהו תוהה איך זה שאני לא מעודכן מספיק. אז ככה, ככלל, כל דבר ועניין שאינו רלבנטי לגבי באופן אישי, אני לא מוצא טעם לחקור וללמוד אותו סתם כך. להזכירכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תסבירו לי איך קרא לי הדבר הבא אני נכנס לקאזה להוריד קליפ ופתאום אני רואה שמישהו מוריד ממני במהירות של 300 קילו בייט אני יודע שזה בלתי אפשרי אבל אני לא עיוור והמהירות הייתה יציבה דקה וחצי ואז הקאזה קרס מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה לעזאזאל לא רק שזה דיי מעבר למהירות שליחה מקסימלית בחיבור שלי 0.5 קילו ביט אלא שזה פי חמש ממהירות הורדה שלי מישהו מוכן לתת הסבר לתופעה ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=231380
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר שלושה מחשבים ברשת לשיתוף חשבון אינטרנט מהיר) כנראה כבלים) שניים מהמחשבים נמצאים במבנה אחד) הבית שבו אני גר (בעוד שהשלישי נמצא במבנה שמרוחק כ20- מטרים משאר המחשבים ביניהם נמצאת חצר איך ניתן לחבר את שלושת המחשבים לרשת? קיבלתי הצעה אחת לחבר את שלושתם מקבלן רשתות בסכום של 1900$ הצעה זו בוטלה מיד יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 ואני רוצה להגביר איכשהו להגביר את המהירות שלו (ולא לעבור מסלול ל 1.5 או 2.5) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מצטרף ל012 אני ישתמש במודם pci פנימי החבילה של 0.5 מגה שאלה אחרונה כשאני יוריד מה תהיה בערך המהירות אם יש הערות אשמח לשמוע
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מספר האטות בעיקר לקראת הערב, והסתכלתי על המודם שלי ושמתי לב שהוא לא נח שנייה ושולוח ומקבל מידע כל הזמן ללא הפסקה גם כשהכל הכל סגור, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:smoke:
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את המהירות Upstreem של הWINDOWS שלי, האם יש אפשרות לקנפג את זה ב XP ? או לחילופין לצמצם את מספר הSOCKS למחשב ואז מספר האנשים היכולים להתחבר למחשב שלך דרך TCPIP יקטן ? אם מתחברים אלי יותר מדי אנשים זה פשוט חונק את המחשב שלי ובגלל ש ADSL זה ASYNCHRONIC ה DOWNSTREEM נדפק לגמרי ! אם יש תוכנית או דרך לעשות את זה ... אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-