עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shoulin,

יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. שלום יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. המחשבים מקושרים (אני מצליח לגשת לתיקיות שיתוף בין שני המחשבים) אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המשני. (ומסומן אצלי במחשב הראשי בחייגן שיש לאפשר שיתוף אינטרנט) מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by hiyal,

יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by shiran69,

שלום לכולם!!! לפני כמה ימים הרכיבו אצלנו ראוטר בבית (חיבור בין שתי המחשבים) ומאז האימיול שלי לא עובד פשוט לא עובד הוא כאילו לא נותן לו להוריד קבצים יש על החמור של האימיול סרט כזה על הענינים ואני לא יועדת מה לעשות אני ניסתי הכל (אני חושבת) גם התקשרתי לנטויז'ן כדי שיסבירו לי מה קרה והם אומרים לי שהם הרכיבו את הראוטר אבל הם לא יכולים לעשות כלום נגד זה אז הוא שלח לי מדריך איך לשנות את ההגדרות בראוטר ועשיתי גם את זה וזה עדיין לא עובד מה לעשות!!!!!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!!! שירן(בת)

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by Shane McMahon,

באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by enzo,

אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Liran -,

שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by הסולידי,

היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by yosi yosef,

מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  12. אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by HADBI,

שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by Dr. Computer,

היי. יש לנו בבית שני מחשבים. ווינדוס XP SP2. מחוברים ביניהם דרך מודם רשת וראוטר edimax. כשאני בתוך דפדפן האינטרנט במחשב שלי (החדש יחסית) אני מצליח להציג רק מספר מצומצם של אתרים, רק אלה הגדולים והידועים. אם למשל אני אעשה חיפוש בגוגל על כל נושא שבעולם- אולי רק דף אחד מתוך 20 הקישורים שמתקבלים ברשימה בחיפוש נפתח אצלי- אתר שאני מאמין שהוא ידוע ועם שרת חזק. כללל הקישורים שעליהם אני לוחץ- תוך מאייה אחת מתקבל הדף- "לא ניתן להציג דף זה" אני לוחץ 100 פעם רענן והוא לא מציג אותו. בדקתי במחשב השני בבית עם הקישורים של גוגל- וכל האתרים עולים שם רגיל וכמו שצריך. אצלי משום מה, כמעט כל קישור אני לוחץ עליו (אם זה בפורומים, אם זה בחיפוש, אם זה באייסיקיו)- הדף פשוט לא נפתח. ממש אי…

15. שלום רב. יש לי שאלה בנושא הקמת רשת ביתית וחיבור לאינטרנט דרך מחשב אחד. 1. יש לי מחשב שולחני שמחובר לאינטרנט דרך חיבור כבלים , החומרה ( המודם ) מתחבר דרך כבל USB 2. האם אני יכול להשתמש ביציאת ה ETHERNET לצורך החיבור למחשב הנייד. 3. במידה וכן .. יש לי כבל מוצלב אבל המחשבים לא מצליחים לזהות אחד את השני . 4. כאשר אני מתחיל את אשף התקנת הרשת הביתית ב XP אני מקבל את ההודעה " some of this hardware is still disconected " 5. האם יש חובה לרכוש HUB או SWITCH . עוד לא הגעתי למצב נואשות טוטלי אבל הכיוון נכון אשמח לקבל עזרה בנושא..... :s05:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB וניסיתי אותו על נייד ונייח חדשים יחסית והוא עבד טוב. ניסיתי לחבר את אותו כרטיס ליציאת USB של נייד ישן יחסית עם מעבד 400 MHZ שמריץ XP , הכרטיס נקלט בהתחלה ותיכף אחר כך שומעים את צליל ההוצאת התקן של הXP וההתקן נידחה ,אחרי עשר נסיונות קיבלתי הודעה שאין מספיק הקצאת כוח ליציאת USB או משהו כזה. אולי בגלל שכרטיס כזה לוקח הרבה מתח הוא נידחה במחשב ישן כזה ביציאת USB שלו?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by Raptor_86,

שלום לכולם, אני לפעמיים משחק ב-SupremeCommander2 ברשת עם חברים שלי אבל בשבוע האחרון כאשר אני נכנס למשחק ברשת אני לא יכול למצוא שום משחק פתוח וכאשר אני פותח משחק חדש החברים שלי לא יכולים למצואו אותו, מישהו יכול בבקשה להגיד לי במה יכולה להיות הבעיה? שאלתי כבר בפורום משחקים הם לא ידועים ונראה לי שזה קשור לרשת תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by w7_znay,

יש לי רשת אל חוטית בבית, ואני לא מצליח לשחק במשחקתי MMORPG לדוגמא : WOW, UO וכד', מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by michael1232,

שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת intel pro/100s desktop apdater , שאף פעם לא טרחתי לחבר למחשב. במקרה שאתקין אותו, האם ניתן יהיה לחבר ישירות את כאבל הטלפון ( adsl ) ולגלוש? או שהכרטיס לא מהווה תחליף למודם? ( כרגע אני משתמש במודם usb חיצוני ale 150). במידה שהכרטיס אכן יכול לשמש לי כמודם לכל דבר, אפשר דריבר כלשהו? והסבר איך לפתוח חייגן ידנית במקרה שהדריבר לא דואג ליצירת אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by Asterix3,

היי. !! אני די חדש פה ולא יודע אם שאלו כבר את השאלה. איזה ספק יותר טוב ברק כבלים או חברה אחרת? אני מחובר לברק וספק אינטרנט שלי זה בזק (אמרתי נכון?) יש לי רשת אלחוטית ובזמן האחרון הורדות בקושי זז ברק התחילו לעשות בעיות וזה די מעצבן!!! השאלה: אם אני יעבור חברה ושם הם גם יחסמו את ההורדות. יש איזה משהו שאפר לנסות חוץ מלעבור חברה ?.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.