רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש אנטנת Bluetooth למחשב שתתמוך בויסטה. קניתי USB Dungle מאופיס דיפו אבל הוא לא תומך בויסטה. מישהו מכיר דגם שתומך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי ראאוטר חדש Linksys WRT54GL אלחוטי אבל יש לי בעיה עכשיו -- אני מחובר דרך חוט רגיל אליו אבל מחשב של אחותי מחובר WIRELESS והיא לפעמים מקבלת ניתוקים במהלך היום מישהו יודע מה אפשר לעשות? אצלי גם לא ממש הכל בסדר ה EMULE שלי פתחתי לו פורטים והכל- הוא גם מוריד טוב אבל מתנהג מוזר - נגיד אני משאיר אותו ללילה ומגלה בבוקר שהוא מנותק עשיתי גם שידרוג ל DD-WRT FIRMWARE 23 זה לא פתר את הבעיה -- חוץ מזה האיכות שידור של WIRELESS זה 32 אחוז זה טוב? Wireless Packet InfoReceived (RX)9695 OK, no error Transmitted (TX)13183 OK, 328 errors
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות XBOX360 בקרוב ולחבר אותו לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בבית (עדיין לא קניתי נתב). קראתי קצת מאמרים בנושא שממליצים לחבר את הxbox360 לרשת באמצעות רשת 802.11a כדי לא ליצור הפרעות עם מכשירים חשמליים אחרים. באתר של מיקרוסופט הם ממליצים על נתבים לקנות: http://www.xbox.com/en-US/support/connecttolive/xbox360/homenetworking/equipment.htm מישהו יוכל לומר לי איזה נתב הכי כדאי לי לקנות כדי שיעבוד בצורה הכי טובה עם XBOX360? למישהו פה יש נסיון עם רשת אלחוטית וXBOX360?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, האחד עם XP והשני עם ויסטה. משום מה אני לא יכול להיכנס לקבצים שנמצאים על הויסטה מהXP אבל להיפך כן. ניסיתי להעזר במדריכים שיש במיקרוסופט ועדיין לא הצלחתי. פשוט בהגדרות PREMISSION של התיקיות שאני רוצה לשתף אני לא מצליח לראות את המחשב השני עם הXP. עוד דבר, רק את תקיית SHARE אני מצליח לראות מההמחשב שעליו מותקן XP. תודה מראש.... יניב צ'רפאס
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בבית 500MB סיב של פרטנר, מתחבר לברידג' שסופק לי ע"י פרטנר ומשם מתחבר עם כבל אתרנט ישירות לכניסת WAN של הראוטר שלי - Linksys WRT1900ACS. מה שקורה כיום הוא שבחדר ממ"ד אין קליטה של ה-WiFi בכלל אבל כן יצרתי נקודת רשת בחדר (CAT 5e). חשבתי אולי לקנות Access Point ולחבר אותו לנקודת רשת, הבעיה שהוא גדול מדי ואין לי איפה לשים אותו. עוד חשבתי על אלטרנטיבה של רכישת יחידה אחת של Mesh (סליחה אם אני מתנסח לא הכי נכון.. שולט בחומר אבל לא מצטיין), לחבר אותה באופן קבוע לנקודת רשת ואז למעשה הצלחתי להביא אינטרנט אלחוטי לחדר. השאלות הן: 1. האם זה רעיון טוב? 2. האם המוצר הזה יכול להיות מחובר באופן קבוע לנקודת רשת? 3. האם לאחר חיבור המכש…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, החליפו לי את המודם USB שהיה לי למודם רשת AZTECH DSL 600E, עכשיו, יש לי עוד מחשב בבית שהיה מחובר למחשב הראשי דרך חיבור הרשת ועכשיו שהוא ניתפס על ידי המודם אין לי אינטרנט במחשב השני. מה הוא הפתרון הכי זול והכי פרקטי שאני יכול לעשות (חוץ מלהחליף למודם הישן) בכדי שיהיה לי אינטרנט במחשב השני. תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ביתית. מחשב שולחני (מחובר עם כבל לנתב) מריץ חלונות 2000. 3 מחשבים נוספים מריצים חלונות XP (מחוברים עם כ. רשת אלחוטי). אני משתף תקיה/מדפסת בשולחני וכשאני מנסה להתחבר אליה ממחשב אחר אני נדרש להקיש סיסמא. מבקש עזרה להגדיר נכון את הדברים על מנת שאוכל לשתף משאבים ללא סיסמאות. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליקנות נתב אלחוטי ואני מבקש את חוות דעתכם על נתב מסוים. מדובר בנתב של חברת NetGear, דגם WPN824. קישור לנתב שאני מעוניין ליקנות...... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=150550 ראיתי שע"פ ביקורות באתר זאפ, מדובר בנתב טוב. אבל מיכוון שמדובר רק בשלושה ביקורות, רציתי לקבל את חוות דעתכם. חשוב לי לציין את היעוד של הנתב..... יש לי תשתית של הכבלים במהירות של 3 מגה. המחשב ממוקם בחדר ממ"ד, אך המיקום שלו קרוב מאוד לדלת (כמטר אחד). הסיבה שאני מעוניין ליקנות את הנתב, כי יש לי PS3 ואני רוצה לחבר אותו לרשת בעזרת הנתב. הPS3 ממוקם בסלון, שרק הקיר של הממ"ד מפריד בינו לבין המיקום של המחשב (כארבע מטר). בגדול, זאת הסיבה היחידה לקניית הנתב. האם מדובר בקנייה טובה? האם הנת…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב אחד שמחובר למודם והכל היה פיקס. עכשיו יש לי מחשב נייד וחיברתי את החודם לנתב של 3COM WL537 והמחשב הרגיל מחובר אליו עם כבל והנייד עם 'WIFI. פתחתי פורטים בשביל EMULE ועכשיו הוא מיתחבר ואפילו עם HI ID אבל... בחמור לא היה רגע אחד קודם שהUPLOAD לא היה 10K ועשכיו הוא נע בסביבות ה6-7. בנוסף במחשב הרגיל ההורדה מHTTP באתרים חזקים היא בערך 10K כשקודם היה בערך 350K ובנייד זה עוד יותר מוזר, הוא לא עובר את ה 10.00 בול!! מה לאזאזל הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי switcher שמחובר למודם motorola של הוט(כבלים) יש לי עוד שני מחשבים בבית שכל אחד מחובר באופן עצמאי ל switcher האינטרנט עובד מצויין אין שום בעיות... הבעיה היא שאני רוצה לשתף קבצים ומדפסת בין שני המחשבים ואני פשוט לא מצליח ניסיתי את כל מה שיכולתי דרך האשף של XP (בשני המחשבים יש מערכת XP) תודה לעוזרים... אם צריכים עוד פרטים אני אוסיף לפי הדרישה...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני כיום רק נכנס לכל הקטע של המחשבים אז להיות עדינים בבקשה לפי מה שהבנתי מהמתץקין מחשבים שלי יש לי פייר וול אבל הקטע הוא שאני לא רואה שום אופציות אליו לא מהנורטון ולא מוצא אותו באף חיפוש אני שוקל לבטל אותו בגלל שאני חושש שהוא מאט לי את כל תוכנות השיתוף למישהו יש פתרון איך אני יודע אם יש לי פייר וול או אין לי תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-