רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש מבצע על נתב אלחוטי של חברת sweex כולל כרטיס רשת USB: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1421 מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינט' עם מודם Usb והמחשב השני מחובר אליו עם כבל רשת שניהם וינדוס xp pro אני מגדיר רשת בשניהם והכל עובד שיתןף קבצים ואינט' בשניהם. אחרי שאני מכבה אותם הם שוב לא מחוברים ביניהם יש סימן קריאה על החיבור וכלום לא עובד. לא משנה אם אני עושה תקן או ipconfig renew כלום. רק אם אני מריץ שוב על שניהם את אשף הגדרת רשת ביתית זה עובד שוב ואז שמכבים אותם שוב לא עובד. מה הסיבה??? איך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפעמיים משחק ב-SupremeCommander2 ברשת עם חברים שלי אבל בשבוע האחרון כאשר אני נכנס למשחק ברשת אני לא יכול למצוא שום משחק פתוח וכאשר אני פותח משחק חדש החברים שלי לא יכולים למצואו אותו, מישהו יכול בבקשה להגיד לי במה יכולה להיות הבעיה? שאלתי כבר בפורום משחקים הם לא ידועים ונראה לי שזה קשור לרשת תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית 4 מחשבים בקצוות שונים של הבית בית לא קטן. שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית עם ראוטר רגיל של אדי מקס. עכשיו אנחנו רוצים לחבר את המחשב הרביעעי לרשת אבל אין לנו כוח לעשות תשתית לחוטים אז מתחשק לנו לעשות אלחוטית. עכשיו מה שאני מחפש זהו ראוטר שיספק לי את הצרכים. קיבלתי הצעה מפתה מאיזה אחד לקנות יד שניה במאתיים ומשהו את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2231&scat=281&tcat=45 נראה לי לא רע בכלל אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם. אז תגידו לי כל מה שבא לכם אם זה שהוא מסריח ולא להתקרב אליו או אם הוא טוב וכדאי לי או אם בכלל ללכת על משו אחר ופירוט על מה ללכת יתקבל בברכה תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. המחשבים מקושרים (אני מצליח לגשת לתיקיות שיתוף בין שני המחשבים) אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המשני. (ומסומן אצלי במחשב הראשי בחייגן שיש לאפשר שיתוף אינטרנט) מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות קטנות בקשר לחיבור נכון בין מתג לראוטר... 1. את המתג אני מחבר לראוטר בכבל רשת מוצלב או רגיל? 2. זה לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר בראוטר את המתג? זהו..זה כול השאלות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך שתי כרטיסי רשת כאשר המחשב השרת ,עליו מותקן וינדוז אקספי עם סרביס פאק 2 והמחשב הלקוח מותקן עליו וינדוז 2000 עם סרביס פאק 4. הלכתי לפי המדריך שיש פה,אך לאחר כמה זמן האינטרנט במחשב הלקוח נהייה איטי או בכלל לא התחבר,או בכלל לא זיהה את החיבור. חשבתי על ראוטר במקום כרטיסי רשת,האם זה הפתרון? או שהבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שיש לו ראוטר, מודם חיצוני ו2 מחשבים שהוא רוצה לחבר אליו. בהתחלה הרשת הוגדרה כרשת אלחוטית, עקב סיבות טכניות הם רוצים לעבור לרשת חוטית. הכבל קיים. עכשיו, מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את זה? הסתכלתי בסטיקי, אבל אצל חבר שלי בnetwork connections יש רק LAN, ובסטיקי יש שתיים... אז אני צריך קצת עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הלך לי המודם של בזק שהוא גם ראוטר ואני צריך ללכת להחליף אותו ומתלבט בין 3 מודמים: 1-מודם של חברת level 2-rta 10/25w 3-מודם של asus אני לא יודע בדיוק את הדגמים כי הם לא מפורסמים באתר שלהם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי רשת א-חוטית בבית ואני לא מצליח לפתוח כל מיני פורתים חסומים שלא מאפשרים לי לשחק במשחקי רשת בצורה נורמאלית וחוסמים לי תכנות וכאלה... דבר נוסף הוא שאני לא יודע בכלל של איזו חברה הראוטר שלי.... מה שכתבו עליו שמובן לי זה רק Broadband Router.... כבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח פורטים לפי כל מיני מדריכים אבל כל פעם כשאני בודק אם הם באמת פתוחים אז הם לא....
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-