עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alophind,

היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by id3232,

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה

3. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by HADBI,

שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. הכרטיס מיועד למחשב נייח ולכן עדיף שיהיה PCI. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. כשאני לוחץ על FN+F5 מופיעה לי ההודעה הבאה: "unable to change state of 802.11 wireless radio. update the driver fir the wireless adaptor" כשאני לוחץ על אישור מופיע לי מסך שבו הוא אומר"the hardware wireless switch must be in the on postion to use the wireless radio" ניסתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך הדיוויס מנג'ר ושם להעביר לאלחוט מופעל ולסדר ככה שהגדרות צריכת החשמל יהיו הכי בזבזניות שרק אפשר אבל זה לא עוזר. בבקשה אני כבר עובד עצות עם הנייד הזה אני כבר חודש אין ובלי אינטרנט אלחוטי.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by jackofalltrades,

אני משתמש בראוטר מסוג BR6104 של חברת Edimax ואני ממש לא מרוצה מהביצועים שלו; תעבורת הנתונים בתוך הרשת הפנימית איטית להחריד, לאחר שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים הוא הופך איטי מאוד בכל תעבודה שהיא, ממשק שממש לוקח את הזמן עד שהוא עולה ורק ריסט שלו (וניתוק מהרשת) מסדר (זמנית) את הבעיה. זהו הנתב השני מאותו סוג שאני משתמש בו ושמתי לב שה"מאפיינים" הללו היו קיימים בשניהם. נמאס לי והחלטתי לעבור למשהו יותר איכותי. אני מוכן להוציא עד 500 שח. אני מבולבל מכל הדגמים של החברות השונות, יש אחד ספציפי שכדאי לי לרכוש? למרות שכרגע כל ארבעת המחשבים שלי מרושתים, ההעדפה שלי היא לנתב אלחוטי (שמן הסתם יכיל גם יציאות חוטיות).

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.

10. יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת (הכוונה ב-WINDOWS XP) נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת, ומחשב הויסטה לא יכול להדפיס למדפסת שברשת (נמצאת במחשב XP אחד). אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים.) ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by penny1,

שלום לכולם אני מחפש לדעת האם יש תוכנת FIREWALL טובה למחשב שרץ עם WIN98

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. האם כרטיס ניפרד ישפר משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

16. Started by kobi_af,

שלום לפני זמן מה פירסמתי פה פוסט בקשר להחלפת ip בכבלים ,הצלחתי להחליף אבל לא במלואו. בעצם כל כתובת אייפי חדשה שאני משנה זה תמיד מתחיל ב 84.108.0.0 ( 0-מספר אקראי) אז רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לשנות את הפתיחה של 84.108 ? תודה מראש

17. Started by Gilo2005,

אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שלום לכולם, הסיפור אולי קצת מסובך אך אני אנסה לפשט אותו. כרגע יש אצלי בבית רשת של 5 מחשבים. 4 מחוברים בצורה קווית ומחשב אחד מחובר בצורה אלחוטית. לפני שנים רבות כשהתחברנו לאינטרנט התחלנו רומן על בזק בין לאומי, החבילה שלנו היא חבילת 5 מגה + חבילת "ניהול ציוד" (בחבילה הזו אני מקבל אייפי קבוע, תמיכה טכנית שתוסבר בהמשך... ועוד) הציוד שאני מקבל מבזק בין לאומי הוא ראוטר חוטי בלבד. ועליו אני מקבל את התמיכה. הראוטר הוא ראוטר מסוג SBOX. את הראוטר האלחוטי קניתי באופן פרטי, ועליו אין לי שירות מבזק בין לאומי, שניסיתי לבקש תמיכה נאמר לי החבילה הנ"ל עולה לנו כ-60 דולר לחודש. החבילה עומדת להסתיים בקרוב. אני קיבלתי מבזק - התשתית מודם חדש שהוא גם ראוטר חוטי ואלחוטי. המודם,ראוטר הזה הוא של…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Shane McMahon,

באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by alex15,

יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by neo690,

אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by yosi yosef,

מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by atoz,

לרישות סטודיו עם עד 5 עמדות, אני מבקש המלצה על מישהו מקצועי. מקווה שזה בהתאם לחוקי הפורום...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. שלום... יש לי מחשב אחד בבית שהוא בתוך ממ"ד והשני בחדר רגיל. אני מעוניין לחבר את המחשב שבממ"ד לראוטר אלחוטי ולחבר את המחשב השני ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן. השאלה שלי היא האם תהיה לי קליטה טובה ככה שלא יהיו ניתוקים תכופיםאו האם תהיה קליטה בכלל דרך הבטון של הממ"ד? האם אפשר להתגבר על בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים