עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by lirany,

אני פותח את הinternet explorer באתר לימודי פסיכומטרי כלשהו ויש שם דפים פנימיים כאשר אני רוצה להכנס אליהם או שהם נפתחים ונסגרים כעבור כמה שניות או שהם לא נפתחים בכלל ביטלתי את הpopup blocker מדוע הם לא נפתחים כראוי??? אודה לתשובה מהירה חשוב לי ביותר.... יש לי windows xp sp2

3. Started by hezi7,

צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by hararim,

הלך לי המודם של בזק שהוא גם ראוטר ואני צריך ללכת להחליף אותו ומתלבט בין 3 מודמים: 1-מודם של חברת level 2-rta 10/25w 3-מודם של asus אני לא יודע בדיוק את הדגמים כי הם לא מפורסמים באתר שלהם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by Shane McMahon,

באתר מיניקליפ Miniclip.com יש משחק שנקרא Club penguin..והוא נכנס והכל אבל בקטע שבוחרים שרת הוא לא עולה ואז הוא כותב 'קרא עוד' ושלוחצים יש עמוד שכתוב לפתוח פורטים....את 3724, 6112 and 6113, 9339 and 9875 ויש לי ראוטר של Planet..ואני לא יודע איך לפתוח שם את הפורטים..ראיתי כמה מדריכים אבל זה שונה.... מה עושים?~!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by hackermeir,

קודם כל שאני פותח את הפורטים של האימיול אז הוא אף פעם לא שומר אותם למרות שאני לוחץ שישמור. ואני רוצה לפתוח את טווח הפורטים 2000-3000 ואני לא יודע איך לעשות את זה (אני לא יודע מה לכתוב ב- port map) יש גם תמונה ויש לי גם בזמן האחרון בעיה - הוא כותב את זה: ERROR: cannot change a rule in use למרות שהוא לא בשימוש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Little_Nigger,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה של בזק ואני מרוצה לאללה... אבל קיבלתי הצעה מפתה פ33ות מברק כמעט חינם! (10 שקל בחודש בלי התחייבות - מסלול סטודנטים של אחותי) השאלה אם כדאי לעבור אליהם?!? איך האינטרנט שלהם!?! יש הרבה ניתוקים?? הפינגים גבוהים?! לא לשכוח שהמחשב שלי דלוק כל השבוע ורק מוריד כל הזמן מכל מיני מקומות ואני משחק מלא ברשת ככה שהפינגים חשובים לי בבזק אפעם לא התנתק והפינגים היו נמוכים.. מה אתם ממליצים?!?! לעבור או כבר להישאר בבזק..?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by falken,

תקשיבו אתמול התחילה לי שוב בעיה שהייתה לי בעבר יש לי שרת לאחוטית בבית הנייד מחובר אליה והכל עובד שם חלק והכל ! אבל המחשב השני מחובר גם האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל לא נכנס לאיסיקיו לאינטרנט כלום הוא מראה לא ניתן להציג דף זה הבעיה היא שהpackets שלי עומדים על 567 בsent ו369 ב received שזה בחיים לא היה לי ככה בדרך כלל זה על 50 מיליון ככה עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by iliagildin,
    • 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by SharonSx,

שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.

12. רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by FireMeterial,

עריכה: פתרתי את הבעיה בעצמי,תודה בכל מקרה.

14. שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר ישירות ללוח אם, אחת לדקת בערך יש לי הודעה שהרשת במנותקת למרות שאני ממשיך לגלוש כרגיל, זה משגע אותי כי זה קופץ כל הזמן. מה אפשר לעשות?

16. מישהו מכיר מדריך לחיבור שני מחשבים לרשת ? אני מחפש מדריך קצר ובעברית שמסביר איך לעשות זאת. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by polip,

יש לי שני מחשבים ברשת ICS כשאחד מהם הוא הראשי שמחובר לאינטרנט והשני מישני מחובר לראשי ע"י כבל מוצלב. רציתי לדעת איזה הגדרות פירוול ואנטי ווירוס צריך. הבנתי שבראשי הפירוול צריך להיות רק כלפי החיבור לאינטרנט ומנותק כלפי החיבור למשני. אבל מה קורה במשני? האם צריך פירוול בכלל או שהפירוול בראשי מגן עליו גם כן. ומבחינת אנטי ווירוס יש לי את הINTERNET SECURITY 6 של קספרסקי האם אני צריך להפעיל את כל החבילה במשני כולל אנטי האקר, POPUP,WEB וכו'... או שצריך רק את האנטי ווירוס הרגיל ואת כל שאר השרותים אני מקבל מהאנטי ווירוס של הראשי??

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Jll69,

שלום, כבל רשת קטגוריה 6E,מחובר לסוויצט מראה 200 mbps. הייתי חייב לחתוך צד אחד ולעשות ראש חדש, ללא סיכוך, בדיקת מהירות מראה 90 mbps, למה? האם הסיכוך משנה משהו? תודה

19. שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by black colt,

אוקי אז ככה אני כיום רק נכנס לכל הקטע של המחשבים אז להיות עדינים בבקשה לפי מה שהבנתי מהמתץקין מחשבים שלי יש לי פייר וול אבל הקטע הוא שאני לא רואה שום אופציות אליו לא מהנורטון ולא מוצא אותו באף חיפוש אני שוקל לבטל אותו בגלל שאני חושש שהוא מאט לי את כל תוכנות השיתוף למישהו יש פתרון איך אני יודע אם יש לי פייר וול או אין לי תודה עידן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :

22. שלום יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. המחשבים מקושרים (אני מצליח לגשת לתיקיות שיתוף בין שני המחשבים) אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המשני. (ומסומן אצלי במחשב הראשי בחייגן שיש לאפשר שיתוף אינטרנט) מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by eli_kats,

כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by el perro,

אהלן, יש לי נתב של dlink דגם di 524. אני עברתי על המדריך להגדרת הנתב, הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס ל 192.168.0.10 כדי להגדיר את הנתב. שם אני צריך לרשום בשם משתמש admin, הבעיה היא שזה פשוט לא עובד, אני רושם admin כשם משתמש אבל זה פשוט שוב מקפיץ לי לי אותה התיבה ריקה... מה לעשות???????

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים