רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני כיום רק נכנס לכל הקטע של המחשבים אז להיות עדינים בבקשה לפי מה שהבנתי מהמתץקין מחשבים שלי יש לי פייר וול אבל הקטע הוא שאני לא רואה שום אופציות אליו לא מהנורטון ולא מוצא אותו באף חיפוש אני שוקל לבטל אותו בגלל שאני חושש שהוא מאט לי את כל תוכנות השיתוף למישהו יש פתרון איך אני יודע אם יש לי פייר וול או אין לי תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אם אני מעוניין לעשות רשת בין שניהם דרך ראוטר זה כעיקרון אותו דבר אם אני עושה רשת רגילה של בין XP ל XP ? אני מדבר על אינטרנט ושיתוף מדפסת משותפת .. לא רק אינטרנט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מכשיר דרך bluetooth אבל במוד שהאביזר לא מגולה (non discoverable). אני יודע את ה-mac addres של המכשיר, ואני יודע שיש אפשרות להתחבר , אבל לא יודע איך??? אשמח לתשובותיכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחובר בחיבור קבוע לכבלים(ללא נתב). משתמש בפיירול - ZA Pro. בימים האחרונים התחילה בעייה ב- utorrent בהורדה מ-TL(תכנים חוקיים בלבד),הופיעה הודעה unable to map Upnp port, לא שיניתי שום הגדרות בפירוול או בUTORRENT מאז שזה עבד באופן תקין. יש לציין שמאתרי טורנט חופשיים אין בעיה להוריד. ב-UTORRENT ניתן לבדוק אם פורטים מנותבים(באשף המהירות), להפתעתי גילית שרק פורטים באזור ה-6881 מנותבים והפורט שהשתמשתי עד עכשיו ואלה בסביבת ה-20 אלף אינם מנותבים. כאשר עברתי להשתמש בפורט מנותב הבעיה השתפרה מעט אך עדיין מדי פעם מופיעה הודעת השגיאה, והמהירות די נמוכה (אבל הוא מתחבר למקורות בטורנט בניגוד לקודם). יש לציין שאם מכבים את ה-ZA אין שום שינוי והפיירוול של הXP כבוי. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב בבית... ההלבטות שלי היא בין d-link dwlg 520 לבין edimax ew7628ig אני צריך שהקליטה תהיה טובה בתוך הבית... מה מומלץ יותר ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מנוי של הוט ונטויז'ן וכשאני מפעיל תוכנות הורדה (בעיקר ביטורנט) האינטרנט מתנתק לי אחרי דקה-שתיים. זה כבר נהיה מעצבן לאללה, וכשאני מדבר עם התמיכה הטכנית של הוט הם לא ממש עוזרים לפתור את זה כי הם טוענים שתוכנות הורדה פוגעות במחשב ובאינטרנט וזה מקור הבעיה. איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
גם לי יש בעיה עשיתי כל מה שכתוב והיה לי בעיה בסוף הלכתי למיקום הקשת שלי ושם לא היה כלום אז אמרת שאם אין שם אז ללחוץ על הוסף מיקום ברשת סבבה לחצתי ולחצתי פעמים next ואז אני מעיין והולך ל workgroup ואין שם בכלל מחשבים !!!! וגם ראיתי פה שאמרת למשהו לכתוב פינג..... הקיצר עשיתי את זה והוא אומר לי replay משהו כזהההה מה לעשות?? (שני דברים שהיו לי מוזרים שאולי בהם היא הבעיה 1)כשנתתי לרשת בכל מחשב אי פי קבוע (כלמר שמתי על ידני) לא מילאתי את כל הדברים שיש כמו : מסכת רשת משנה\ שער ברירת מחדל \שרת dns מועדף\שרת dns חלופי אני אמור למלא תדברים האלה הקיצר לא מילאתי ואז המחשב הגדיר לי לבד את מסכת רשת משנה ל255.255.255.0 וכל השאר נשארו רישים ועוד דבר מוזר שהיה לי אחרי ששיתפתי תיקי…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך נתב חוטי , לא צריך יותר מ-2 חיבורים זהו בעקרון ושלא יחלק תפס בעיקר.. משו פשוט להתקנה תפעול העיקר שיעבוד בלי ניתוקים זה הכי חשוב שלא יהיה מצב שיתנתק מעצמו. אם למישו יש ניסיון עם נתב כלשהו תמליצו בבקשה אמממ מחיר לא כל כך משנה אבל לא נראה לי שווה לשים יותר מ200-300 שקל על משו כזה . אה אממ וזה לADSL אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם... אני ככל הנראה קונה נתב WRT54GLוLinkSys כי ראיתי שהרבה ממליצים עליו פה... השאלה שלי היא אני צריך רק כרטיס רשת אחד נכון?....משום שהנתב יהיה מחובר ישירות למחשב ואחד והוא צריך לשלוח אות רק לעוד מחשב כלומר 2 מחשבים ברשת...אז רק כרטיס רשת אלחוטי אחד לקנות כן?.. ואם אפשר דגם של כרטיס רשת אלחוטי שיתאים לנתב... ועוד שאלה ...אני נמצא במסלול עם חצי מגה העלאה ...ואני משתמש כבד באימיול....אני יצטרך לתת הגדרות מיוחדות בשביל האימיול בנתב?.... והאם הוא יוכל לעמוד בקצב העלאה של חצי מגה.... ואם יש כמובן מקום שאפשר להתקשר לשירות שלהם כדי להקבל עזרה בהתקנת הנתב כי זאתהפעם הראשונה שלי ...זה יהיה סיפור?..יש להם אתר עם טלפון של תמיכה כמו לאדימקס? מצטער על החפירה מקווה שת…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה אחת. אגב היחובר לחיבורים הוא דרך HUB שמתפצל לשני מחשבים אשמח מאוד אם יהיו עוזרים שיסבירו לי מה עליי לבצע ויפתרו לי את הבעייה בתודה מראש גיא
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היום התקנתי את הרוטר הזה ועכשיו יש ל בעיה חדשה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים של האימיול!! מה שקורה זה שאני פותח אותם לאיפי לי ואני עושה לו SAVE & REBOOT והוא משנה לי את כתובת האיפי והפוטים שפתחתי פתחתי אותם לכתובת איפי הקודמת ואין לזה שום השפעה מה עושים בנידון? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי היום לרשת הביתית (דרך ראוטר לא אלחוטי של EDIMAX) ומשום מה כשאני מנסה לראות את התיקיות המשותפות והמדפסות, כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי ואז לצפייה ב"הצג מחשבים בקבוצת העבודה" המחשב חושב הרבה זמן ומופיעה לי ההודעה שבתמונה... מה לעשות?!?! יש לי ווינדוס XP... הקטע שכן אמורות להיות תיקיות משותפות ברשת ובמחשב אחר זה כן מופיע... הרשת עובדת ואני יכול לגלוש באינטרנט... מה לעשות כדי לתקן את זה? הנה התמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_102167894.jpg
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר בקצרה איך לפתוח פורטים אלו?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליקנות נתב אלחוטי ואני מבקש את חוות דעתכם על נתב מסוים. מדובר בנתב של חברת NetGear, דגם WPN824. קישור לנתב שאני מעוניין ליקנות...... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=150550 ראיתי שע"פ ביקורות באתר זאפ, מדובר בנתב טוב. אבל מיכוון שמדובר רק בשלושה ביקורות, רציתי לקבל את חוות דעתכם. חשוב לי לציין את היעוד של הנתב..... יש לי תשתית של הכבלים במהירות של 3 מגה. המחשב ממוקם בחדר ממ"ד, אך המיקום שלו קרוב מאוד לדלת (כמטר אחד). הסיבה שאני מעוניין ליקנות את הנתב, כי יש לי PS3 ואני רוצה לחבר אותו לרשת בעזרת הנתב. הPS3 ממוקם בסלון, שרק הקיר של הממ"ד מפריד בינו לבין המיקום של המחשב (כארבע מטר). בגדול, זאת הסיבה היחידה לקניית הנתב. האם מדובר בקנייה טובה? האם הנת…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אך אפשר דרך WIN 2003 לשלוט במשמשים אחרים ברשת הכוונה אני רוצה לדעת ב2003 אם אני יכול להרשות לדוגמא מחשב מס' 1 להשתמש בMESSENGER ו מחשב מספר 2 לא רק לגלוש לאתרים מסויימים . וגם עם אני יכול להגביך את רוחב פס של משתמש 1 לטובת השני . תודה אני צריך את זה דחוף ביי
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-