רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר DLINK DI-524 ואני לא יודע לפתוח פורטים בססבהבהדס אפשר לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP pavilion dv6160. החלפתי לוח אם שנהרס לי ללוח אם Quanta 30b8 ובגלל זה הייתי צריך להתקין וינדוס XP אחר שלא בא עם כל חבילת התוכנות. אני מנסה מצוא את רשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות ואין לי אפשרות... אין לי בכלל גישה. בעבר היה לי בשביל זה סמל למטה על יד השעון... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי הצורה ברורה מה עושים או לשלוח אותי לקישור... בתודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, אני צריך להקים רשת ביתית ואני רוצה לבקש ממכם המלצה לנתב שיתמוך במשהו כמו 10 מחשבים בחיבור אל חוטי, חשוב שהוא יהיה אקטיבי ככה שאני לא אצתרך לשים אותו ליד מחשב ובטח שלא שהמחשב יהיה דולק בשביל שהוא יעבוד... הבית הוא גדול, ובנויי עם המון ברזל, ככה שצריך שהוא יהיה חזק, וגם שיתפוס למשהוא כמו 3 קומות... (כשאפשר כמובן שהוא יהיה באמצעית... למרות שעדיף שלא...) אם יש דבר כזה, אז המלצה למגביר אות יהיה נחמד... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי. יש לנו בבית שני מחשבים. ווינדוס XP SP2. מחוברים ביניהם דרך מודם רשת וראוטר edimax. כשאני בתוך דפדפן האינטרנט במחשב שלי (החדש יחסית) אני מצליח להציג רק מספר מצומצם של אתרים, רק אלה הגדולים והידועים. אם למשל אני אעשה חיפוש בגוגל על כל נושא שבעולם- אולי רק דף אחד מתוך 20 הקישורים שמתקבלים ברשימה בחיפוש נפתח אצלי- אתר שאני מאמין שהוא ידוע ועם שרת חזק. כללל הקישורים שעליהם אני לוחץ- תוך מאייה אחת מתקבל הדף- "לא ניתן להציג דף זה" אני לוחץ 100 פעם רענן והוא לא מציג אותו. בדקתי במחשב השני בבית עם הקישורים של גוגל- וכל האתרים עולים שם רגיל וכמו שצריך. אצלי משום מה, כמעט כל קישור אני לוחץ עליו (אם זה בפורומים, אם זה בחיפוש, אם זה באייסיקיו)- הדף פשוט לא נפתח. ממש אי…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP עם חיבור לרשת חיברתי אותה ואני לא מצליח למצוא אותה במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי ראוטאר/נתב (Levelone 6001) ואנטרנה USB (גם חברת Levelone), שניהם תומכים בהתקן החדש 802.11n. זאת לאחר מעבר מהתקן b/g שהיה אצלי כבר שנה כמעט, הקליטה בין הנתב לאנטנה (שני מחשבים) הייתה 50% בהתקן הישן, כעת כשרכשתי את ההתקן החדש קיוויתי לעלות לפחות ל-80-100%, בעקבות כך שמדובר בהתקן שקולט עד 70 מטר. לפי פירסומים שונים..) ומדובר על שני חדרים במחרב של כ-15-20 מטר. בהתקן החדש הוא קולט כעת על 30%. (ד"א עשיתי בהגדרות שיעבוד על ההתקן החדש בלבד!) . משהו יודע מה הסיבות ? מה אפשרי לעשות כדי לתקן את המצב ? *משהו נוסף, מה מתכוונים במס' ערוצים ? (עשיתי על אוטומט) תודה רבה ! אמיל.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת לראוטר עם 3 מחשבים, 2 WIN XP ואחד WINDOWS VISTA. בעבר היה ניתן לשתף קבצים בין כל המחשבים וכמו כן להשתמש במדפסת (הכוונה ב-WINDOWS XP) נכון לעכשיו, שני מחשבי ה-XP לא "רואים" את מחשב הויסטה ברשת, ומחשב הויסטה לא יכול להדפיס למדפסת שברשת (נמצאת במחשב XP אחד). אך מחשב הויסטה יכול לראות את הקבצים המשותפים בשני מחשבי ה-XP, אך אינו יכול לשתף קבצים. (אין את הטאב של SHARING במאפיינים של תיקיות / קבצים.) ניסיתי לשים על ON את PUBLIC SHARING FOLDERS אך קיבלתי הודעת שגיאה: "the rpc server is unavailable" זהו בערך,מחכה לתשובה תודה !
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב אלחוטי לכבלים , שלא קשה לחבר ולהתקין אותו במחיר של עד 350 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הפכתי את המודם eci 270 לנתב ומאז אני לא מצליח להתחבר לכלום חוץ מלאתרי אינטרנט ניסתי לפתוח פורטים לפי המדריך הזה http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/8844.html וזה לא עוזר ניסתי גם לפתוח את כל הפורטים בין 1ל 65535 אנא עיזרו לי לפני שאני מאבד את השפיות
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר אולי ראוטר לא יקר מדי שיתאים לרשת ביתית של 4 מחשבים? המליצו לי על Linksys G, הבנתי שהוא עם 4 יציאות וגם אלחוטי. כרגע הרשת שלי(רשת קווית) מורכבת ממחשב שרת שמחובר עם 2 כרטיסי רשת (1 לHUB ואחד ל-מודם alcatel ST home) כשעל המחשב השרת מוגדר בעצם חייגן PPPoE ששיתפנו אותו וכך כל שאר המחשבים שמחוברים לHUB גם בעצם מחוברים. הבעיה היא שכל שאר המחשבים תלויים במחשב השרת כדי להיות מחוברים לאינטרנט(ז"א שאם מכבים את המחשב השרת, שאר המחשבים ברשת לא יצליחו להתחבר), וזה לא נוח בכלל. זה גם יוצר כל מיני מגבלות... למשל אם אני במשחק רשת ורוצה להקים dedicated server (באחד המחשבים שהוא לא המחשב השרת) אף אחד לא יכול להצטרף לשרת שאני מקימה, גם לא בתוך הרשת הפנימית. על המחשב השרת אי…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בתחום הזה ומכיוון שאני רוכש בימים הקרובים מחשב חדש, תכננתי למקם את המחשב הקיים בחדר הילדים. עכשיו אל תפלו מהכסא... המחשב הקיים בן 8 שנים ועובד על WIN98. אני מבין שצריך לרכוש ראוטר. עוד חשוב לי להדגיש כי המחשב החדש ימוקם ליד נקודת הגלישה שבקיר. שאלותיי: 1. האם צריך להתקין משהו נוסף במחשבים כדי שיהיה ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית? 2. האם מערכת ההפעלה 98 "תקלוט" את המצב החדש? תודות לכל המדריכים , הסולידי
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קיים ברשותי כרטיס רשת אלחוטי שלא נמצא בשימוש. יש לי מחשב נייח, ורציתי לדעת האם אפשר לחבר אל המחשב הזה את הכרטיס רשת האלחוטי (USB) וליצור לי רשת ביתית אלחוטית. ככה שמהלפטופ אוכל לגלוש באינטרנט (קיים לו WIRELESS ). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
לרישות סטודיו עם עד 5 עמדות, אני מבקש המלצה על מישהו מקצועי. מקווה שזה בהתאם לחוקי הפורום...
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה שניה שמחובר לראוטר דרך כבל, אני רוצה להוריד אותו לקומה הראשונה (הראוטר נמצא בקומה שניה ואני לא מתכוון להוריד אותו למטה... הוא מחובר שם לעוד שני מחשבים לצורך העניין) ואני רוצה שהביצועים של המחשב שאני מוריד לא יפגעו עד כמה שאפשר... מבחינת האינטרנט... כמה יעלה לי כרטיס רשת אלחוטי שיעשה את העבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-