רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
קצת רקע: לפני חודש +- פירמטתי את המחשב, ולפני זה היה לי חיבור 750 קילובייט. כמעט ולא היו לי שום לאגים בוורקראפט ( משחק אסטרטגיה אונליין.. לא משנה ).. עכשיו לבעיה: שדרגתי לאחר הפירמוט לחיבור 1.5, והיו לי אך ורק לאגים מאז, משחק אחד בלי לאגים לא היה לי !!! מה לעזאזל הבעיה ?!? זה לא אמור לטוס לי עכשיו שהכפלתי א ת המהירות ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי. יש לנו בבית שני מחשבים. ווינדוס XP SP2. מחוברים ביניהם דרך מודם רשת וראוטר edimax. כשאני בתוך דפדפן האינטרנט במחשב שלי (החדש יחסית) אני מצליח להציג רק מספר מצומצם של אתרים, רק אלה הגדולים והידועים. אם למשל אני אעשה חיפוש בגוגל על כל נושא שבעולם- אולי רק דף אחד מתוך 20 הקישורים שמתקבלים ברשימה בחיפוש נפתח אצלי- אתר שאני מאמין שהוא ידוע ועם שרת חזק. כללל הקישורים שעליהם אני לוחץ- תוך מאייה אחת מתקבל הדף- "לא ניתן להציג דף זה" אני לוחץ 100 פעם רענן והוא לא מציג אותו. בדקתי במחשב השני בבית עם הקישורים של גוגל- וכל האתרים עולים שם רגיל וכמו שצריך. אצלי משום מה, כמעט כל קישור אני לוחץ עליו (אם זה בפורומים, אם זה בחיפוש, אם זה באייסיקיו)- הדף פשוט לא נפתח. ממש אי…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי היום אנטי ווירוס של MCAFEE ואז הוא עשה מלא בעיות. קיצר מחקתי אותו ועוד כמה תוכנות שהיו איתו. מאותו רגע האינטרנט ניהיה ממש עגלה. הטורנט בקושי עובד (ועבד יופי עד לפני בטראקר פרטי). ההורדות מראפיד שר נתקעות כזה על 0 ואז שוב עולות, ככה כול ההורדה שנמשכת במקום 5 דק' שעה. ולסיום, אני לא מצליח להעביר דברים ברשת- זה מה שהוא רושם לי. (גם למחשב החוטי וגם ללפטופ). מה נדפק פה?? ביטלתי את שיחזור המערכת :{יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה בנושא הקמת רשת ביתית וחיבור לאינטרנט דרך מחשב אחד. 1. יש לי מחשב שולחני שמחובר לאינטרנט דרך חיבור כבלים , החומרה ( המודם ) מתחבר דרך כבל USB 2. האם אני יכול להשתמש ביציאת ה ETHERNET לצורך החיבור למחשב הנייד. 3. במידה וכן .. יש לי כבל מוצלב אבל המחשבים לא מצליחים לזהות אחד את השני . 4. כאשר אני מתחיל את אשף התקנת הרשת הביתית ב XP אני מקבל את ההודעה " some of this hardware is still disconected " 5. האם יש חובה לרכוש HUB או SWITCH . עוד לא הגעתי למצב נואשות טוטלי אבל הכיוון נכון אשמח לקבל עזרה בנושא..... :s05:
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הגדרת כתובת IP בכרטיס רשת : IP SUBNET MASK DEFAULT GATEWAY כניסה לממשק http://IP:PORT קוד: תתקשרו ל 012 ותשאלו למה לא נותנים לכם את הקוד Enjoy ! More info: oldstar02@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של DLINK, חיברתי אליו את המחשב ואת המודם (כבלים, Thomson) בכבל רשת. נכנסתי לכתובת של הראוטר (192.168.0.1...), הרצתי את הWIZARD לפי המדריך שצורף עם הראוטר... עד כאן סבבה. המחשב נייד קולט את הרשת, מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. במחשב הנייח (שמחבור בכבל רשת לראוטר) יש אינטרנט, אבל נורא נורא איטי. מה הבעיה? S: אגב, תמיד התחברתי לאינטרנט עם חייגן. זה קשור? בכל מקרה, ביקשתי מהכבלים לשנות את שיטת ההתחברות, ותוך 3 ימים זה אמור להשתנות לחיבור בלי חייגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך מפרמטים 3 מחשבים ברשת ביתית כרגיל? או שיש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו? ואחרי שאני מתקין את הווינדוס,הרשת כבר תעבוד אוטומטית? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בין לאומי בכבלים ויש לי שתי מחשבים שמחבורים למודם אחד. אז לפני כמה זמן התחילו בעיות ירידה במהירות גם כששני המחשבים באינטרנט וגם כשאחד רק דולק. אז אם אני מוציא את הכבל של המחשב שמחובר דרך הכבל למודם אז המחשב הראשי שמחובר למודם האינטרנט שלו עובד מהר ואם אני מחבר את המחשב השני למודם ומכבה את המחשב הראשי אז במחשב השני האינטרנט זוחללללל תעזרו לי מזה יכול להיות זה לא היה לפני !!!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט בכבלים (הוט). אני רוצה לקנות מחשב נוסף וליצור רשת אלחוטית ביניהם, כולל חיבור לאינטרנט.המחשב השני יהיה בחדר אחר ואני לא רוצה להעביר כבלים אליו. מבקשת הצעה איך לעשות זאת.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לבנות לי רשת ביתית אלחוטית ומה טווח המחירים??? אני רוצה לחבר סה"כ 3 מחשבים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת של מצלמות אבטחה. המצלמות מתחברות ל web server מקומי ודרכו לראוטר ולאינטרנט. החיבור למצלמות מתבצע מרחוק עם DDNS. השאלה היא, אם אני מחובר לתשתית כבלים או ADSL, האם יש לי צורך ב ISP? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי רשת שבנוייה מ3 מחשבים, שבניהם אני משתף גם כוננים. אני רוצה שבכוננים שאני משתף כדי שיוכלו להיכנס יצטרכו סיסמא, גם אם אפשר להגדיר שרק שתי המחשבים יוכלו להיתחבר לאותם מחשבים. בשיתוף שלי עכשיו אפשר להיכנס לכוננים אבל אפשר רק להעתיק משם אי אפשר למחוק או לשנות ואני רוצה שיהיה אפשר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני בטוח שזה נשאל כבר אבל לא הצלחתי למצוא את הטופיק אז בבקשה עזרו לי אני רוצה להעביר את קבצים ממחשב א' למחשב ב' דרך הראוטר שמספק להם אינטרנט האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-