עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomchook,

שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. אני לא יודע אם המוקדן של בזק היה רציני או לא, אבל כשאמרתי לו שיש לי ביומיים ניתוקים וזה דבר חדש לחלוטין, הוא אמר לי שהפילטרים בבית ישנים (5 שנים) וצריך להחליף אותם כי יש להם בלאי. מישהו שמע על בלאי בדבר הזה?!?! זה מתבלה?!?!

• 43 תגובות
    • 12.8k צפיות
  3. כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. כבל מוצלב ויש להם שמות משו כזה. למה קניתי אחד ומשום מה הוא פתאום לא עובד לי לא יודע למה וגם הראאוטור לא פועל. EDIMAX הפשוט

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by T-boon,

הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מכשיר מג'יק ג'ק העובד דרך voip לשיחות לחו"ל, ניתן לחבר אותו או דרך ה usb של המחשב, ויש גם אפשרות לחיבור הישר לנתב עם כבל רשת (ובנוסף זה מצריך חיבור לחשמל בשימוש באופן כזה). החיבור לנתב עדיפה מכל הבחינות, וזה גם מפיק איכות קול טובה בהרבה מאשר חיבור במחשב. הענין הוא שהתגלע בעיה עם החיבור לנתב של בזק 6740, המכשיר מפיל את הנתב לעתים תכופות, האינטרנט מתנתק אך הנורות בנתב ממשיכים להראות שהכל תקין. השאלה היא האם זה תרחיש הגיוני, ואם רכישת נתב אחר (למשל ה tp-link המומלץ כאן) והתחברות של המגיק ג'ק דרכו, והפיכת ה D-LINK למודם יפתור את זה?

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by ToM_cm,

אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by idofr,

אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי אינטרנט של כבלים ויש לי חיבור קבוע לאינטרנט בלי להתחבר כול הזמן חמדש אז רציתי לדעת איך אני יכול לשנות איפי ?????כול הזמן נאר לי אותו איפי מה כבר לא עשיתי---ניתקתי את המודם הוצאתי ממנו את הכבל כביתי את המחשב והוצאתי כבל -->לא עזר בבקשה מישהו יכול לעשור לי לשנות איפי או להגדיר ככה שאני יצטרך להתחבר כול הזמן מחדש אחרי הפעלת המחשב מחדש?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  15. אז הקדמה ישנו ויקוח קשה בין חברים על השאלה הבאה האם בחיבור קבוע של HOT שינוי כתובת MAC תשנה את כתובת ה IP אשר מקבלים לדוגמא : ספקית של 014 תשתית של HOT ישנו מודם אשר מחובר למחשב וחיבור ה IP קבוע זאת אומרת שאם מנתקים את המודם ומחברים בחזרה כתובת ה IP נשארת אותו דבר השאלה אם משנים לאותו כרטיס רשת אשר המודם מחובר דרכו את כתובת ה MAC אז תתקבל כתובת IP חדשה אותו תשובה של ירח אפל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369547.10 האם אפשר לקבל אימות חיובי או שלילי תודה יום טוב וחוג שמח

• 8 תגובות
    • 13.5k צפיות
  16. Started by 1shlomi,

יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-live אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-usb בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד... ועשיתי עוד בדיקה לקחתי תמודם וחיברתי אותו ישירות לבוקס ללא המחשב עכשיו הוא עשה לי שגיאה ב-DNS ולא הצליח להתחבר... או שאני חייב לקנות תחלק הזה ואין דרך אחרת... http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=1399 כי הבוקס נמצא בחדר אחר והמחשב נמצא בחדר אחר ולמרות כל זה יש לי רשת אלחוטית של בזק אז לקחתי תנתב אלחוטי וחיברתי ל-USB של הבוקס ובכל זאת זה לא עבד לי!!!

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. אוקי יש לי ראוטר של חברת Edimax מדגם BR-6216WG שמחובר קווית למודם. ספק האיטנרנט שלי הוא בזק והתשתית היא הוט. אין לי חייגן. אני התקנתי את הראוטר בהדרכה טלפונית של מוקד התמיכה שלהם (פיקוק). החיבור בין המחשבים לראוטר הוא אלחוטי, אין מחשב אחד שמחובר קווית. מערכת ההפעלה על כל המחשבים היא Windows XP. הבעיה: 1. בערך לפני חודש התחילה הבעיה שהאינטרנט היה פשוט לא עובד. הייתי ניגש להיכנס לגוגל ופשוט הוא לא היה עולה. ברגע זה האיכון של המחשבים שמראים שיש חיבור היה תקין, ואף כשניכנסתי לראוטר ללשונית Status => Internet Connection היה רשום Connected. למרות זאת האינטרנט לא העלה את google. בשלב זה הייתי מבצע ריסט לראוטר (ללא ניתוק) ולאחר סיום הריסט האינטרנט חזר. ממה נובעים הניתוקים<?…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by Hadas89,

ערב טוב... קניתי את הנתב הזה ושמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד, במיוחד על עץ חי...האם לפנות למוקד תמיכה שיחליפו לי אותו או שזה דבר נורמלי? ומה הפתרון? האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הלילה בלי לפחד שהוא יישרוף את כל הבית (חס וחלילה!)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Burkey,

שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה

22. Started by Gilo2005,

כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2. עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה). השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה

25. טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.