רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני אבקש סליחה אם הנושא הזה כבר הועלה כמה פעמים, כי עשיתי חיפוש בפורום ולא ממש מצאתי משהו שיכול לעזור לי. רציתי להגדיר את ההתחברות שלי ככה שהיא תתחבר אוטומטית כשהמחשב עולה. אז הבנתי שיש אפשרות במודם הזה להפוך אותו לראוטר ואז להכניס פרטים והראוטר יעשה את העבודה... בקיצור, ניסיתי כל מיני שיטות שראיתי באינטרנט והסתבכתי עם כולן... המדריך תצורה של המודם הזה באתר NetCheif ממש עשה לי כאב ראש ולא ממש הצלחתי להבין מה הוא רוצה ממני. אם יש למישהו מדריך מפורט ומובן בעברית, אני אשמח... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אשתדרג מ-15 מגה ADSL ל-100 מגה VDSL, ואני מעדיף לקנות מודם-ראוטר מאשר לשכור אחד מהספק אינטרנט. בגדול, אני מתלבט בין 3 דגמים (אבל פתוח להצעות אחרות): TP-LINK TD-W9970 TP-LINK TD-W9980 D-LINK DSL-G225 כרגע יש ברשותי מודם-ראוטר ישן מסוג NETGEAR DGN 2200 אם זה איכשהו רלוונטי. מה שחשוב לי זה שהטווח יהיה מספיק טוב (דירת 3 חדרים בגודל ממוצע, המכשיר יושב בסלון), שיהיה גם מודם וגם ראוטר, שיידע לספק מהירות עד 100 מגה (וכמה שיותר קרוב לזה גם ב- WiFi) בתשתית בזק, ובאופן כללי שיהיה מכשיר טוב ובמחיר סביר. ספציפית, אשמח גם לדעת כמה זה קריטי אם מכשיר לא תומך בתקן ac החדש (כולם כאלה לדעתי), וכמה זה קריטי אם אי…
-
יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המצב הוא כזה אני שוהה בממ"ד כרגע ויש רשת אלחוטית בבית שמחוברת דרך נייד עם מודם של סלקום ... באתי לקנות את הכרטיס הנ"ל : http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=403089&orderby= ונאמר לי שאין סיכוי מנסיון שלהם שיקלוט לי דרך הממ"ד . ואני חייב את זה - טכנולוגיית MIMO 3 אנטנות : http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472869 השאלה אם באמת הכרטיס הראשון לא יקלוט ? או שפשוט מנסים למכור לי מוצר ייקר פי 2 מן הסתם .....מנסיון שלכם - בעיות ממד"ים ותקשורת אלחוטית HELP !! 10X
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בעקרון השאלה בכותרת. שמתי לב שבזמן האחרון ביטורנט התחיל להוריד אצלי לאט מבדר"כ , בקושי עבר את ה 100 בכל ההורדות ביחד. פעם היה עובר את ה200 בכל הורדה. ניסיתי לאפס את הראוטר, וגם את המודם. ועדיין נשאר ללא שינוי. מה שנשאר לחשוב שהפורטים חסומים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שבת שלום, מה דעתכם על שימוש בראספברי פי עם pi-hole כdns על מנת לחסום פרסומות במקום להתקין חוסם פרסומות על כל אחד מהדפדפנים בכל אחד מהמחשבים. האם הוא חוסם יותר פרסומות? תורם למהירות טעינת הדפים יותר? https://pi-hole.net בברכה, איתי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עשיתי עדכון לראוטר של בזק DSL-2650U D2 DLINK לגירסה 2.08 מהשרת הרוסי שלהם ועכשיו אני רוצה לחזור חזרה לגירסה של בזק 1.16 כי התחיל לעשות לי בעיות של ניתוקים ושהראוטר מתאפס פתאום מכל ההגדרות וצריך להגדיר אותו מחדש... אבל זה רושם לי כל פעם שאני מנסה.. "Fatal error during image uploading" ניסיתי גם לחזור אחורה לגירסה אחרת של DLINK ולא נותן לי כל פעם רושם לי את זה לפחות הוא עדיין ממשיך לפעול אחרי השגיאה הזאת ולא ליפול או משהו... מה אני יכול לעשות? יש תוכנה שצורבת את הfirmware דרך הWINDOWS ולא דרך האקספלורר משהו בדומה לאיך שמעדכנים BIOS בלוח? מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום עברנו בבית לקו טלפון VOIP של בזק בינלאומי כדי להוזיל עלויות הגיע טכנאי התקין רכיב נוסף מעין מודם ראוטר שכזה שמתחבר למודם ולקו הטלפון. הטלפון סבבה שומעים טוב אבל הפינגים נפגעו במשחק BFBC2 הייתי מקבל פינגים של 70-120 באירופה (ואפילו 20-40 בארץ) ועכשיו הפיגים לא יורדים מ120 ובשעת משחק הם מגיעים ל400 על אותם שרתים האם אני יכול לסדר מחדש את הרשת או לתקן את זה או שאולי לתת עוד צאנס עוד יום אולי רק עכשיו הפינגים גבוהים. כל הבדיקות נעשו לא בשעת שיחה. דרך אגב שיחה בטלפון תפגע לי במהירות הגלישה? אם כן לא נורא כי יש לי 10 מגה ואנחנו לא מדברים הרבה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Tp-link דגם:TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/il/products/details/?model=TL-WR1043ND#spec בביתי קיים ארון רשת ובוא מרוכזים כל חיבורי הרשת מכל הבית, חיבורים חוטיים. ארון הרשת נמצא במקום בעייתי בקומה עליונה ולכן קליטת הwifi חלשה בחלקים של הקומה התחתונה. קראתי בכמה מקומות שאפשר ע"י ראוטר נוסף ליצור repeater או נקודת ap. הייתי שמח לקבל הצעות לראוטר בתקציב נמוך לביצוע המשימה ואו הצעות חלופיות לפתרון הבעיה. תודה שיראל
-
שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני לא יודע אם המוקדן של בזק היה רציני או לא, אבל כשאמרתי לו שיש לי ביומיים ניתוקים וזה דבר חדש לחלוטין, הוא אמר לי שהפילטרים בבית ישנים (5 שנים) וצריך להחליף אותם כי יש להם בלאי. מישהו שמע על בלאי בדבר הזה?!?! זה מתבלה?!?!
-
- 43 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כבל מוצלב ויש להם שמות משו כזה. למה קניתי אחד ומשום מה הוא פתאום לא עובד לי לא יודע למה וגם הראאוטור לא פועל. EDIMAX הפשוט
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי, ברשותי נתב של בזק: D-LINK VDSL 7850U הנתב יושב בסלון והמחשב שלי בחדר העבודה, כך שהכנתי כבל רשת (CAT5E) שיחבר בינהם, את הלחיצות לחצתי בעזרת לוחץ תקני שאיתו אני עובד די הרבה, רק שהפעם במקום ללחוץ רק 4 גידים, לחצתי את כל ה-8 על מנת לנסות ליצור כבל של גיגה, הקפדתי ללחוץ בשתי התקעים את אותם הצבעים לפי אותו הסדר (צבע מול צבע) אך כאשר בדקתי את מהירות החיבור שלי בדריבר, הוא עדיין מראה 100 מגה ולא גיגה, עכשיו, לא ברור לי האם זה אפילו אמור להראות בדריבר שזה מחובר על גיגה, ואו האם הראוטר תומך בזה, והאם זה בכלל קשור, מה שאני כן יודע, זה שכרטיס הרשת הוא גיגה, מובנה בלוח אם של GIGABYTE Z77X-D3H הרעיון הוא ליצור רשת מהירה להעברת קבצים מהמחשב בסלון לזה שבחדר העבודה, מי שיכול לשפוך ק…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר מג'יק ג'ק העובד דרך voip לשיחות לחו"ל, ניתן לחבר אותו או דרך ה usb של המחשב, ויש גם אפשרות לחיבור הישר לנתב עם כבל רשת (ובנוסף זה מצריך חיבור לחשמל בשימוש באופן כזה). החיבור לנתב עדיפה מכל הבחינות, וזה גם מפיק איכות קול טובה בהרבה מאשר חיבור במחשב. הענין הוא שהתגלע בעיה עם החיבור לנתב של בזק 6740, המכשיר מפיל את הנתב לעתים תכופות, האינטרנט מתנתק אך הנורות בנתב ממשיכים להראות שהכל תקין. השאלה היא האם זה תרחיש הגיוני, ואם רכישת נתב אחר (למשל ה tp-link המומלץ כאן) והתחברות של המגיק ג'ק דרכו, והפיכת ה D-LINK למודם יפתור את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט של כבלים ויש לי חיבור קבוע לאינטרנט בלי להתחבר כול הזמן חמדש אז רציתי לדעת איך אני יכול לשנות איפי ?????כול הזמן נאר לי אותו איפי מה כבר לא עשיתי---ניתקתי את המודם הוצאתי ממנו את הכבל כביתי את המחשב והוצאתי כבל -->לא עזר בבקשה מישהו יכול לעשור לי לשנות איפי או להגדיר ככה שאני יצטרך להתחבר כול הזמן מחדש אחרי הפעלת המחשב מחדש?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-