עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DJO,

אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by st3fy,

ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by someone,

כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shaihoood,

חברה אני צריך תוכנה שעושה דומיין ל FTP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tiger,

היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by king_mike,

אנא הצביעו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by saaar,

ץ

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו יודע ? רוחב פס, מחיר ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by sgsg,

יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. וגם זול?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכל מי שעדיין ער, וכל מי שבקרוב יתעורר! : אני צריך להעביר בערך 3GB של קבצים ממחשב עם WIN98 אל מחשב עם WINXP. נאמר לי שאפשר לעשות זאת עם כבל מוצלב. אז יש כבל. אודה מאוד למי שידריך אותי כיצד לעשות זאת (כיצד המחשבים מזהים אחד את השני וכו'). בוקר טוב ותודה רבה!

• 13 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. אם אני מחבר ברשת שני מחשבים בבית ועושה להם שיתוף של האינטרנט, אז האם אני צריך שבשניהם יהיה מותקן firewall או שמספיק שיהיה מותקן במחשב הראשי?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  22. כבר יומיים-שלושה אני לא מצליח להוריד במהירות נורמלית. החבילה היא 0.75, ואני גר בערד. האם עוד מישהו באזור הדרום ניתקל בבעיה דומה? יתכן שזה רק המחשב שלי, הוא ידוע כעושה צרות, אבל אם זה גם אצלכם, אז אני לא אפרמט שוב...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by udicol,

אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by benor,

תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים