רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר חודש ADSL וכתוב ADSL DIAGNOSTIC שהמהירות של DOWNSTREAM היא 640 kbps וUPSTREAM 96kpbs והוא מגיע לי למהיריות נמוכות (בשביל ADSL) מקסימום DOWNSTREAM 70 kbps למה זה כחה והאם אפשר לשפר את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג. אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exe username & password : prx שם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסן נבדק רק על חלונות XP !!!
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1 - איזה סוג חיבור מומלץ ? כבלים או ADSL מבחינת עלויות ומהירויות ? 2 - איזה ספקים ואיזה חבילות כדאיות מבחינת מחיר וביצועים ? 3 - בחיבור ADSL איזה מודם עדיף ? פנימי \ חיצוני \ usb ? מה ההבדלים ומה בדיוק הסיפור עם המודם של אלקטל והשדרוג שאפשר לעשות לו? 4 - ברגע שמתחברים ל ADSL כדאי לרכוש את המודם או להשכיר אותו ? ואם רכשתי את המודם מחברה אחת אני יוכל להשתמש איתו אחרי זה גם כשאני יעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם נ.ב לכל המנהלים כאן תפסיקו לנעול הודעות משעמם לכם בחיים תחפשו משהו אחר אנשים כאן מחפשים עזרה
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם אחיי..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-