עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomer1818,

היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. יש לי בעיה הורדתי zone alram pro כי כולם אמרו לי שהוא הכי טוב והוא כל הזמן חוסם פורטים אני חושב שחסמתי משהו שלא הייתי צריך אני רוצה לדעת איך לחזור למצב הלמידה שאתה מחליט בו מה לחסום ומה לאשר וגם רציתי לדעת הפיירוול נורא איטי אני לא סימנתי הגדרות מיוחדות רק הסתרת האי פיי ועל מצב כללי med זה אמור להיות ככה אולי יש בעיה בפיירוול תמיד אמרו לי שהוא הכי טוב אבל הוא נורא איטי מה לעשות? אני נואש ביינתים אני תקוע עם זה מה לעשות אנא עזרו לי

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rav,

אני מחפש ראוטר שאני אוכל לקנות בארץ או בארצות הברית. *אני צריך ראוטר עם מודם פנימי שתומך גם ב-ADSL וגם בכבלים *אני צריך ראוטר שתומך בלינוקס - חובה - ורצוי גם מק * אני צריך ראוטר עם פיירוול * ואני צריך שהוא יהיה אלחוטי מישהו מכיר משהו מתאים?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  8. איך אני שם סיסמא בראוטר Level one WBR-6001? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

Ok... my comp and my sister's comp are connected togther, i want to limit the access between the computers only for surf permission. I mean no printer sharing/files/or anything else ! JUST THE PREMISSION FOR THE INTERNET ! Can you please help me configure the dialer, or other needed software in the XP ? Thanks a lot !

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofir_ka,

המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by almog333,

שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

15. Started by danielrey,

מומלץ לקנות או שעדיף ללכת על אחד אחר ? עוד דבר קשה לתפעל אותו או שהוא פשוט לשימוש ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by neil4,

מהי חבילת האינטרנט הכי משתלמת לדעתכם?- גם לגבי כבלים וגם לגבי ADSL?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Pintuk,

שלום חברים, יש ברשותי מרחיב טווח TPLINK TL-WA850RE Ver2 שאני מעוניין להתקין עליו OpenWRT ע״מ לאפשר לו את האופציה להיות AP. באתר OpenWRT ישנה גרסה ל-WA850RE Ver1. האם היא תומכת גם ב-Ver2? האם DDWRT תומך ב-Ver2? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by VooDoo3,

היי לכולם , לפני חודש בערך , נשלחה בפורום "רשתות ואינטרנט" תגובה ובה לינק לדף שמרכז את כל ההגדרות של ספקיות האינטרנט השונות . בדף היתה טבלה גדולה וכל ספקית עם הכתובות השונות ל: DNS , Gateway , Proxy , SMTP , POP3 וכו' .. השתמשתי בחיפוש ולא מצאתי , אני אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני , או למצוא לי דף אחר עם אותם נתונים .

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by jetman,

שלום חברים, בחור מבזק סיים את שלו ויש לי עכשיו 4 שקעים שלהם, ב2 מהם יש פיצולים, ל2 חוטים ול3 חוטים בראשי, מה הדרך הכי מומלצת לחיבור? פרט לאזיקון לפי החור בקופסה לכבל? הלחמה? או חיבור הברגה נפרד וממנו רק 2 חוטים בודדים לחיבורי ההברגה בשקע? תוודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by oth123,

שלום, יש לי ראוטר של בזק (DSL 225), ומחשב נייח, שניהם ממוקמים בממ"ד (ככה יצא..). מהירות הגלישה היא 40. עכשיו קניתי מחשב נייד, וכשאני מתחברת לWiFi המהירות על הפנים. כשאני בחדר אחר בדקתי מהירות והיא על 1MB, וכשאני יושבת בממ"ד ליד הראוטר המהירות על 4MB.. התקשרתי לבזק (הספק שלנו), והם אמרו שבתשלום חודשי הם יכולים לבדוק מה הבעיה ולנהל את הרשת האלחוטית או משהו כזה, ושהם לא יכולים להבטיח שזה יעזור למהירות בנייד. אגב, ה WiFi בעיקרון בסדר גמור, בפלאפונים ובאייפד הוא קולט כרגיל מכל מקום, למרות שהראוטר בממ"ד. מישהו יודע למה המהירות כ"כ נמוכה? ומה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה:)

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. מודם VDSL הוא מוצר נדיר ורב ביקוש. לפיכך ההכרזה של חברת Netgear על ה-DM200 מספקת ללקוח הישראלי פתרון זול (יחסית) לבעיה מציקה.כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=6301

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by greenvector,

בבדיקת מהירות במחשב המחובר ישירות הבדיקה אכן מראה 8MB אבל במחשב שמחובר ברשת האלחוטית זה מראה 5MB. צריך להחליף נתב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Zeus710,

שלום חברים! זאת תוצאת הבדיקה: מה תגידו? יש לי JITTER 6 MS. לא התייחסתי לזה קודם כי עדיין הציון שלי היה A. אבל מהשיחה פרטית עם אחד החברים בפורום הבנתי ש 6 MS JITTER זה לא בסדר. אז מה תגידו? יש לי סיבה לדאגה? תודה לכולם מראש על תגובתכם.

25. המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.