עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אבא שלי מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית, לשימוש ביתי ועיסקי, בין שלושה לחמישה מחשבים. השאלה שלי, מה היתרונות/חסרונות ברשת אלחוטית, האם זה "שווה" והאם יש לכם המלצות לספקית זו או אחרת (ספקית שתאפשר לי להנות ממשחקי מולטיפלייר ברמה גבוהה אך עדיין תאפשר להוריי גלישה מהירה למטרות עיסקיות).

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Vortex,

מדברים על זה הרבה במונחים של מודם, ולא הבנתי כל כך מה זה אומר. עוד שאלה - היה כתוב איפשהו שמשתמשי אינטרנט בכבלים יכולים לבדוק בכל רגע נתון את רוחב הפס שלהם, איך ? (לא ע"י הורדה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by PhOBi,

שלום כרגע אני לא מצליח לקבל או לשלוח שום קובץ בשום תוכנה אשמח אם תעזרו לי להגדיר פורטים בכדי שאוכל לחזור ולהשתמש בתוכנות בצורה נוחה יותר

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by dids22,

מה הפקודה הזו עושה? ומזה כל השרתים האלו שמופיעים? תודה

• 25 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by bykeking,

יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by pak82,

ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by CybeR_CoM,

אתמול התקינו אצלי הוט וגם אינטרנט בכבלים. עד עכשיו הייתי משתמש ב ADSL של נטוויזן עם ראוטר DLINK 624+ (הכל דרך כבלים לא אלחוטי) והכל עבד מצויין מאחר וידעתי איך להגדיר את הראוטר שיחייג אוטומטית לנטוויזן. עכשיו אני לא יודע מה ההגדרות בשביל החיוג לכבלים, אני מחובר דרך אינטרנט זהב ומצאתי באיזשהו מקום מידע שאומר לי שאני צריך תמיכה ב L2TP בראוטר בשביל חיוג אוטומטי ואין לי תמיכה כזאתי. אני אשמח לקבל מידע נוסף על איך להגדיר את הראוטר שיבצע חיוג אוטומטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. Started by extremex,

היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by tomer1818,

היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  15. אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. יש לי בעיה הורדתי zone alram pro כי כולם אמרו לי שהוא הכי טוב והוא כל הזמן חוסם פורטים אני חושב שחסמתי משהו שלא הייתי צריך אני רוצה לדעת איך לחזור למצב הלמידה שאתה מחליט בו מה לחסום ומה לאשר וגם רציתי לדעת הפיירוול נורא איטי אני לא סימנתי הגדרות מיוחדות רק הסתרת האי פיי ועל מצב כללי med זה אמור להיות ככה אולי יש בעיה בפיירוול תמיד אמרו לי שהוא הכי טוב אבל הוא נורא איטי מה לעשות? אני נואש ביינתים אני תקוע עם זה מה לעשות אנא עזרו לי

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rav,

אני מחפש ראוטר שאני אוכל לקנות בארץ או בארצות הברית. *אני צריך ראוטר עם מודם פנימי שתומך גם ב-ADSL וגם בכבלים *אני צריך ראוטר שתומך בלינוקס - חובה - ורצוי גם מק * אני צריך ראוטר עם פיירוול * ואני צריך שהוא יהיה אלחוטי מישהו מכיר משהו מתאים?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  19. איך אני שם סיסמא בראוטר Level one WBR-6001? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Ok... my comp and my sister's comp are connected togther, i want to limit the access between the computers only for surf permission. I mean no printer sharing/files/or anything else ! JUST THE PREMISSION FOR THE INTERNET ! Can you please help me configure the dialer, or other needed software in the XP ? Thanks a lot !

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofir_ka,

המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by almog333,

שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.