עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yilya,

ברשותי שתי מחשבים רגילים במחוברים לרשת ביתית ע"י סוויצ' לאחרונה רחשתי מחשב נייד ברצוני לחברו אותו לרשת הנוככנית אף פעם לא השתמשתי בראוטר השאלה שלי היא האם מספיק רק ראוטור במקום הסוויצ' בשביל לחבר את המחשבים בניהם ולאינטרנט או שאלי לחבר את הראוטור לבוויצ' בשביל להעביר מידע בין המחשבים? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, פוסט זה נועד לחסוך ימים של עצבים מלקוחות תשתית הוט ש"פתאום" חווים ניתוקים תכופים (כל דקה עד 5 דקות) לאחר שלא היה שום שינוי במערכת התשתית+מודם+ראוטר(אם יש)+מחשב במשך זמן רב. לפי מה שהטכנאי שהגיע אלי אמר, הוט בשלבים של החלפת התשתיות לכבל אופטי במקומות שונים (אצלי מדובר בקרית מוצקין, וכרגע הם נמצאים באזור רח' קדיש לוז). ועקב שינויים בתשתית הם ביצעו שינוי כלשהו בתשתית הקיימת באזור, אשר כל כמה דקות מחליפה את התדר של העברת האינפורמציה, ושינוי תדר זה גורם ל"גיהוקים" באינטרנט, ש"אמורים" להיות לא מורגשים (כרגע אני במצב הזה לאחר "תיקון" התקלה). להלן תמונה שלקחתי מutorrent בהורדה אקראית שהייתה לי. גיהוקים אלו לא מפסיקים הורדה, ונכון לעכשיו לא ראיתי אפקט בעייתי מידי שנוצר …

• 1 תגובה
    • 11.1k צפיות
  4. כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by mx-3,

אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום לכולם, התקנתי רשת אלחוטית בבית בין המחשב ללפטופ הרשת מחוברת דרך נתב RTA1025W הכל עובד תקין במחשב השולחני יש לי מצלמת אינטרנט, רציתי לשאול האם יש דרך לראות מה מצלמת המצלמה דרך הלפטופ בעזרת הרשת האלחוטית? או שחייבים להגדיר שהמלמה תשדר לאינטרנט? תודה,

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי קופסת מיתוג ב- 200 שקלים (אני לא מוצא שום דגם או משהו) תאור: יש כניסה אחת ושתי יציאות (A,B), כל כניסה/יציאה מורכבת מחיבור אחד (נקבה) של VGA (יציאה של מסך), ושני יציאות של PS2 (מקלדת ועכבר) חיברתי אליו הכל כמו שצריך ובדקתי שזה אכן מחובר חזק ויציב. לאחר שחיברתי הדלקתי את המחשב, במחשב אחד הכל נראה שעובד טוב במחשב השני יש בעיה שרואים הכל כפול (בווינדוס אפשר לראות את זה בברור ובמשחקים "לא חיפשתי את זה") רואים כזאת צללית של האות או כל דבר אחר.. (רואים את זה כפול) זה די מעצבן וזה רק מאז שחיברתי את זה לקופסת מיתוג. מה שניסיתי לעשות זה: להחליף בין הכבלים להפוך את הצדדים של הכבלים להחליף יציאה מקופסת מיתוג למחשב ד"א יש לי windows xp proffesional וזה…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  8. אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by tal5870,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by vitali02,

יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SharonSx,

שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.

12. יש לי ראוטר של TP-Link 1043ND שהתקנתי עליו DD-WRT, מחובר ל-D-Link 6740U בתצורת מודם. היה לי חשד שמתחברים לי לראוטר וגולשים על חשבוני אז יצרתי סיסמה חדשה מורכבת בעלת 16 תווים בעזרת Password generator ושמרתי אותה על דיסק און קי למקרה הצורך. כמו כן שיניתי את סיסמת ה-Admin לכניסה לממשק של הראוטר. למרות כל זה, עכשיו אני רואה ב-SysInfo של DD-WRT משתמשים לא מוכרים שלא היו קודם תחת DHCP Clients אך הם לא מופיעים תחת Wireless clients. למותר לציין שאני לא מעוניינת שכל מיני אנשים יתחברו לי לראוטר במיוחד אם הגדרתי סיסמה והם לא אמורים להתחבר בניגוד לרצוני. איך אפשר למנוע את זה? אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שההצפנה שאני משתמשת בה היא בשיטה המומלצת - WPA2/AES.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by GW61,

האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אהלן.. בשעה טובה אני ובת זוגתי עברנו לדירה חדשה (מחולקת) כחלק ממפרט הדירה קיים לנו אינטרנט בדירה מרשת קיימת מחובר לאינטרנט במהירות גבוהה - לא אלחוטית (יש שקע בקיר לכבל רשת).. אני רוצה לאפשר אינטרנט אלחוטי בדירה ע"ג האינטרנט הקיים וכן לחבר את המחשב באופן קווי לרשת.. אני לא בטוח מה אני צריך בדיוק לקנות ראוטר? נקודת גישה?? רפיטר? AP? לא בדיוק מבין את ההבדלים ביניהם אני מחפש מוצר/ים שלא יהיה יקר מדי ושיהיה פשוט מאוד לתפעול והגרה ומינימום תקלות... והאם אני צריך עוד משהו מעבר לכך.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. שלום, יש לי יציאה של כבל רשת, בקומה התחתונה, המחובר לנתב בקומה העליונה. כלומר הנתב בקומה העליונה מבצע את התקשורת עם הספק. כעת אני רוצה ליצור רשת אלחוטית נפרדת בקומה התחתונה, כלומר אני מחבר את הכבל היוצא מהנתב בקומה העליונה לנתב אחר. איך אני יכול להשתמש בנתב ללא הגדרת החייגן, למעשה כמפצל וכמו כן הגדרת רשת אלחוטית נפרדת? הנתב (קומה תחתונה) הוא TP-Link TL-WR340G. תודה.

16. שימו לב - הנתבים של TP-LINK, הנמכרים בארה"ב, יגיעו החל מחודש יוני עם קושחה נעולה. המשמעות היא שלא ניתן יהיה להתקין עליהם קושחה צד שלישי (כמו DD_WRT). השינוי הזה נובע מתקינה חדשה של רשות התקשורת האמריקאית (ה-FCC) שמטרתה למנוע שיבושים בתקשורת האלחוטית. כידוע, חלק מקושחות הצד השלישי מאפשרות הגברת עוצמת השידור וה-FCC מוטרד מההשלכות של המצב הזה. http://www.tp-link.us/faq-1058.html כדאי לזכור שגם נתבים של חברות אחרות, אשר נמכרים בארה"ב, יצטרכו להטמיע שינוי זה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי

18. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by eytan243,

שלום ! אני רוצה לבנות רשת ביתית ל5 עד 8 מחשבים . על איזה דרכים אתם ממליצים ו באיזה מוצרים אתם ממליצים לי להשתמש ? תודה

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  20. זה רק אני או רוב מנויי 012 ? בחודשיים האחרונים האי מיול פשוט לא זז !!!! מקסימום 5-10 K ...וזה עוד בקבצים עם הרבה מקורות משהו נידפק פה בקיצור , האי מיול שלי תמיד זז בסדר . ולפני שאתם שואלים זה לא פורטים ולא כלום ...הכל HIGH ID ...ניסיתי DONKEY 1 ...2....ו 3. .... כלום ?

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by pompon,

שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by Dunul,

שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by xpepx,

ערב טוב, אני אשמח לעזרה. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק - הוא כמובן מחובר לרשת האינטרנט. אין לו IP קבוע - איזה שירות מומלץ לכתובת קבועה חינמית? ואיזו תוכנה מאפשרת חיבור למחשב מרוחק? איך אפשר לאבטח אותו שלא כל אחד יוכל להתחבר לאותו מחשב? המחשב הנ"ל מחובר ברשת אלחוטית מאובטחת, האם צריך להקצות לו IP קבוע פנימי ולפתוח לו פורטים שיוקצו בתוכנה? אני צריך שיהיה לי גישת Admin למחשב, כמובן גישה לכונן ראשי C ולשאר הדברים במחשב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.